Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor buitenmuur renoveren:

Buitenmuur renoveren

Graag ontvangen wij advies en een offerte voor het schoonmaken van de gevel en het opnieuw voegen. Het pand is 16 meter lang bij 13 meter breed en 5 meter hoog. De ramen en deuren zijn bij elkaar ongeveer 70 m2 en het pand komt uit 1872. Kunt u een prijsindicatie maken?
Onze klant uit Kubaard (Friesland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenmuur renoveren uit heel Nederland:

Voegen buitenmuur hoekhuis renoveren

Ik zoek iemand voor het opnieuw voegen van de drie gevels van een hoekhuis. De zijgevel is vrij groot, circa 8 x 6 meter. In totaal zal het iets meer dan 50 m2 aan gevels zijn. De voegen eruit en nieuwe voegen erin. Een vrij gewone voeg, denk ik. Het huis is van 1954. Mogelijk ook de gevelstenen schoonmaken, niet stralen of iets dergelijks, zonder te beschadigen. De twee schoorstenen ook opnieuw voegen, hetzelfde werk als aan de gevels. Is het mogelijk dat u het lood om de twee schoorsteen aanbrengt?

Buitenmuur boven een raam renoveren

Het is een geschilderde buitenmuur die haarscheuren heeft en boven het raam een natte plek op de binnenmuur in de kamer geeft. Het gaat om 4 m2 gevelrenovatie in een punt.

Fundering renoveren en stabiliseren

Er is sprake van scheurvorming in de rechter zijgevel en voorgevel van onze woning, zowel in de binnen- als buitenmuur. De vermoedelijke oorzaak is dat het regenwater niet in het riool is gelopen maar zich heeft opgehoopt onder de fundering waardoor de bodem niet stabiel meer is. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang daarbij uw advies over de beste aanpak. Ik ontvang graag uw offerte voor het stabiliseren van de fundering zodat de verzakking niet verder gaat.

Meerdere badkamers renoveren

Ik heb een woning met een aantal huurappartementen waarvan 2 verouderde badkamers hebben die ik wil laten renoveren van ongeveer 5 m2. Muurtegels, wastafel en wc mogen blijven maar nieuwe vloertegels en douche cabines zijn nodig. Er is ook een derde badkamer met een douche (geen cabine maar betegelde hok met een douchedeur) waar water uit de douche lekt wat voor waterschade zorgt bij de houten vloer net buiten de badkamer. Ik wil deze douche volledig laten renoveren met eventuele mechanische ventilatie direct naar buiten toe via de buitenmuur in de wc. Renoveren van de lekkende douche wil ik het liefste deze maand nog geregeld hebben en die andere 2 badkamer ergens in oktober/november.

Buitenmuur renoveren

Bij een hoekwoning is er een gedeelte van 1.60 meter hoog en 1.20 meter breed waar de voegen van los zitten. Deze willen wij graag laten uithakken en vervangen.

Vloer renoveren

Wij willen onze bestaande vloer eruit halen en een VBI renovatievloer laten plaatsen. De huidige vloer zullen wij zelf eruit halen inclusief de balken Het volledig plaatsen van de VBI-vloer inclusief top laag wordt door u als vakbedrijf gedaan. De vloer willen wij droog of nat, dus voor beide een offerteprijs. - RC waarde > 5, waarbij wij geen spouwmuur hebben, bestaande voorzetwanden worden vervangen met hoge isolatiewaarde (>5-6) dus koudebrug buitenmuur/vloer moet ook voorkomen worden; - Droge of natte vloer, graag voor beide offerte, waarbij aangeven droogtijd natte vloer; - Aangeven totale tijd die u nodig denkt te hebben voor leggen; - Dampdichte laag bovenop broodjes/balken; - vloeroppervlakte rechthoekig, met in midden woonkamer een rechthoekige plateau voor kachel; oppervlakte is ongeveer 25m2. - Het betreft hier een oud huis uit 1918, twee onder een kap. Bestaande vloer en balken halen wij zelf weg. De huidige voorwanden buitenmuur halen we zelf weg, dus u plaatst de vloer tegen de buitenmuur, met juiste afscherming ter voorkoming koudebrug en vocht

Raamdorpelstenen vervangen en voegwerk renoveren

Ik wil aan de voorzijde van mijn huis de raamdorpelstenen laten vervangen. Het gaat om de raamdorpels onder het keukenraam op de begane grond, bestaande uit 2 delen met een totale lengte van ongeveer 3,30 meter. Verder gaat het om de raamdorpels onder een badkamerraam op de 1e verdieping, ongeveer 0,6 meter. Verder wil ik in totaal ongeveer 25 m² voegwerk van de gemetselde buitenmuur van mijn garage laten reinigen en renoveren. De voegen zijn slecht en moeten worden vernieuwd, ook naast de garagedeur. De muur is nu bedekt met klimplanten en die verwijder ik zelf. Ik ontvang graag uw offerte. U bent welkom om de klus hier even te beoordelen.

Stiepen voor draagconstructie storten

Ter behoeve van het renoveren van het dak van een bestaande schuur ( 17,5 meter x 7,5 meter) wil ik een betonbalk storten op nieuw te plaatsen stiepen (binnenkant buitenmuur). De te storten betonbalk 2 x 17,5(l) x 0,2(b) x 0,4(h) wordt gebruikt als fundering voor te plaatsen stalen profielen die de staalconstructie (staanders en liggers (voor de zolder) en de dakconstructie gaan dragen. Mijn inschatting is dat er circa 25 stiepen per zijde nodig zijn dus totaal 50 stiepen die ongeveer 1,5 meter diep worden. Beide funderingsdelen in kader van planning overleggen daar er materiaal verplaats moet worden.

Verf van de buitenmuur stralen

Ik wil mijn gestucte achtergevel renoveren. In het stucwerk zitten scheuren. Het stucwerk is geschilderd. Het verfwerk dient er eerst af gehaald te worden. Het betreft een oppervlakte van 38 m2 waar een steiger voor moet komen en 9 m2 voor het buitenstucwerk souterrain. De begane grond en 1 hoog zijn nog goed. Toch ook hiervoor graag offerte. De begane grond en 1 hoog is geen steiger nodig. De oppervlakte bedraagt hiervan 38 m2.

Achtergevel renoveren

Wij wonen in een oude tussenwoning en hebben daar op de achtergevel beneden oud stucwerk en daarboven een kunststof betimmering. We willen de kunststof betimmering laten verwijderen en de hele gevel laten stuken. De buitenmuur van een aanbouw heeft ook een stuclaag. Die muur moet even worden beoordeeld. Mogelijk moet die ook een dunne laag nieuwe stuc krijgen. Ik maak graag een afspraak en ontvang dan graag uw advies en een offerte.

Partners

Partners van Casius