Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor zijgevel vrijstaande woning bekleden met thermo/luna wood:

Zijgevel vrijstaande woning bekleden met thermo/luna wood

Ik zoek een gevelspecialist die de zijgevel van mijn vrijstaande woning kan bekleden met thermo/luna wood. De ondergrond van de zijgevel bestaat uit metselwerk. Het werk moet tot 4 meter hoogte plaatsvinden en het gaat om een totaal oppervlak van 75 m2.
Onze klant uit Heerenveen (Friesland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zijgevel vrijstaande woning bekleden met thermo/luna wood uit heel Nederland:

Serreaanbouw plaatsen

Bij een nieuw te bouwen vrijstaande woning wil ik graag aan de zijkant een serreaanbouw laten plaatsen. Er zal geheid moeten worden en de zijgevel van de woning opengebroken. Er zullen openslaande deuren geplaatst moeten worden en de elektra doorgetrokken. Verder mag de ruimte casco worden opgeleverd.

Muren kaleien

We willen graag de buitenmuren van onze bestaande woning laten kaleien. We hebben eventueel de tekeningen van de architect voor een duidelijker zicht. Ook hebben we een voorbeeld welke kleur we graag toe willen passen. De vrijstaande woning heeft een voorgevel van 10.5 meter breed en 5 meter hoog. De zijgevel is 7.50 meter lang en tot aan de nok 8 meter hoog. Verder is er nog een aanbouw van 4.50 bij 5 meter. Alle afmetingen zijn inclusief raampartijen.

Buitengevel bekleden

Wij hebben een vrijstaande jaren ´30 woning, enkelsteens muur. Graag laten wij de voorgevel en eventueel 1 zijgevel isoleren en daarna bekleden. De oppervlakte ligt tussen de 50 en 100 m2. De woning is goed te bereiken.

Het isoleren van de voor- en zijgevel van een woning

Ik zoek een gevelspecialist die de voor- en zijgevel van mijn gesmeerde buitengevel kan isoleren. Het gaat om de gevels van een vrijstaande woning. De totale oppervlakte komt neer op 85 m2. Na het isoleren dienen de wanden weer gestuukt te worden.

Zijgevel bekleden met thermowood

Ik zoek een gevelspecialist die de zijgevel van mijn vrijstaande woning kan bekleden met thermowood. Het gaat om werk vanaf ongeveer 4 meter hoogte. De totale oppervlakte is 70 m2. De ondergrond hiervan bestaat uit bakstenen. De woning is goed bereikbaar.

Uitbouw realiseren aan de woning

Aan de zijkant van onze vrijstaande woning willen wij graag een uitbouw laten plaatsen. De ruimte zal 6 meter lang worden en 4.50 meter breed. Aan de voorzijde mag er een blinde muur geplaatst worden, aan de achterzijde willen wij graag openslaande deuren met raamkozijnen laten plaatsen. In de bestaande zijgevel zit nu een hout kozijn. Deze willen wij graag vervangen door een schuifdeur. Verder mag de uitbouw casco opgeleverd worden. Er zullen wellicht nog 2 a 3 heipalen geplaatst moeten worden, dit laten wij graag door de vakman beoordelen. Er hoeft geen vergunning aangevraagd te worden.

Verbouwen van een vrijstaande woning

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1998 en willen die laten verbouwen. De werkzaamheden willen we begin maart 2018 laten starten en we willen daarover in gesprek met een aannemer die de diverse werkzaamheden kan uitvoeren en aansturen. In de zijgevel willen we een kozijn met daarin openslaande houten deuren en een raam met 6 vlakken kan plaatsen. De maat is 2100 x 2500 mm. In de woonkamer willen we 50 m² muren waar nu nog behang op zit, glad laten stuken en daarna laten sauzen of spuiten. We willen een plafond van 60 m² laten voorzien van latex spuitwerk. Op de 1e verdieping willen we de indeling wijzigen. We willen diverse binnenmuren laten verwijderen en 3 nieuwe muren laten plaatsen. Daarbij moeten ook 3 kozijnen met deuren in de slaapkamers worden geplaatst. De wanden moeten worden glad gestuukt en de wanden en plafonds moeten worden gesausd of gespoten. In de keuken willen we de bestaande tegelvloer laten vervangen en daar een nieuwe vloer met vloerverwarming laten aanleggen. Op de 1e verdieping willen we mogelijk ongeveer 65 m² laminaat laten leggen. Voor de plaatsing van de keuken en renovatie van de badkamer hebben we al een partij gevonden. Er kan een afspraak gemaakt worden om de woning te bezoeken. We ontvangen graag uw gedetailleerde offerte in afzonderlijke posten.

Schilderwerk aan de buitenzijde van een woning

Ik heb een woonboerderij/vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1817. Ik verwacht dat de overdracht in september of oktober zal plaatsvinden. Direct na de overdracht wil ik daar dan buitenschilderwerk laten verzorgen. Het gaat om de volgende onderdelen: Aan de voorkant van de woning: *4 draaikiepramen met een kozijn. *een voordeur en kozijn. Aan de zijgevel rechts: *2 draaikiepramen op de bovenverdieping. *2 draaikiepramen op de begane grond. Aan de achterkant van de woning: *een achterdeur en kozijn. *1 draaikiepraam op de begane grond. *1 klein raam. Aan de zijgevel links: *2 draaikiepramen op de begane grond. *1 klein raam op de bovenverdieping. Ik laat het houtwerk graag geheel glad schuren, ontvetten en gronden, het bestaande kit wegsnijden en afkitten. Het houtwerk laat ik dan geheel gronden en geheel aflakken in een nog aan te geven kleur (waarschijnlijk antraciet). Ik ontvang graag uw offerte.

Gemetselde buitenmuren afwerken met spachtelputz

Wij hebben een vrijstaande bungalow gekocht en krijgen daarvan op 30 juni de sleutel. De bungalow heeft een klein zadeldak. We willen de gemetselde buitenmuren graag laten voorzien van stucwerk. De woning is 14 meter lang en 8 meter breed. We willen de onderste laag in donkergrijs en de overige m² in wit Spachtelputz afgewerkt hebben. Er is aan één zijgevel ook een gemetselde schoorsteen vanaf de begane grond tot boven het dak. Er staan foto's van de woning op Funda. We willen dit tussen begin juli en begin september laten verzorgen en ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Voegwerk vernieuwen van een vrijstaande woning

Wij willen het voegwerk van ons vrijstaande huis laten vernieuwen. Vooral de zijgevel is slecht. Die gevel is ongeveer 8 meter hoog. We laten de muren hier graag even beoordelen en opmeten en ontvangen daarna graag uw offerte.