Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor zijgevel vrijstaande woning bekleden met thermo/luna wood:

Zijgevel vrijstaande woning bekleden met thermo/luna wood

Ik zoek een gevelspecialist die de zijgevel van mijn vrijstaande woning kan bekleden met thermo/luna wood. De ondergrond van de zijgevel bestaat uit metselwerk. Het werk moet tot 4 meter hoogte plaatsvinden en het gaat om een totaal oppervlak van 75 m2.
Onze klant uit Heerenveen (Friesland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zijgevel vrijstaande woning bekleden met thermo/luna wood uit heel Nederland:

Zijgevel bekleden met thermowood

Ik zoek een gevelspecialist die de zijgevel van mijn vrijstaande woning kan bekleden met thermowood. Het gaat om werk vanaf ongeveer 4 meter hoogte. De totale oppervlakte is 70 m2. De ondergrond hiervan bestaat uit bakstenen. De woning is goed bereikbaar.

Uitbouw realiseren aan de woning

Aan de zijkant van onze vrijstaande woning willen wij graag een uitbouw laten plaatsen. De ruimte zal 6 meter lang worden en 4.50 meter breed. Aan de voorzijde mag er een blinde muur geplaatst worden, aan de achterzijde willen wij graag openslaande deuren met raamkozijnen laten plaatsen. In de bestaande zijgevel zit nu een hout kozijn. Deze willen wij graag vervangen door een schuifdeur. Verder mag de uitbouw casco opgeleverd worden. Er zullen wellicht nog 2 a 3 heipalen geplaatst moeten worden, dit laten wij graag door de vakman beoordelen. Er hoeft geen vergunning aangevraagd te worden.

Verbouwen van een vrijstaande woning

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1998 en willen die laten verbouwen. De werkzaamheden willen we begin maart 2018 laten starten en we willen daarover in gesprek met een aannemer die de diverse werkzaamheden kan uitvoeren en aansturen. In de zijgevel willen we een kozijn met daarin openslaande houten deuren en een raam met 6 vlakken kan plaatsen. De maat is 2100 x 2500 mm. In de woonkamer willen we 50 m² muren waar nu nog behang op zit, glad laten stuken en daarna laten sauzen of spuiten. We willen een plafond van 60 m² laten voorzien van latex spuitwerk. Op de 1e verdieping willen we de indeling wijzigen. We willen diverse binnenmuren laten verwijderen en 3 nieuwe muren laten plaatsen. Daarbij moeten ook 3 kozijnen met deuren in de slaapkamers worden geplaatst. De wanden moeten worden glad gestuukt en de wanden en plafonds moeten worden gesausd of gespoten. In de keuken willen we de bestaande tegelvloer laten vervangen en daar een nieuwe vloer met vloerverwarming laten aanleggen. Op de 1e verdieping willen we mogelijk ongeveer 65 m² laminaat laten leggen. Voor de plaatsing van de keuken en renovatie van de badkamer hebben we al een partij gevonden. Er kan een afspraak gemaakt worden om de woning te bezoeken. We ontvangen graag uw gedetailleerde offerte in afzonderlijke posten.

Schilderwerk aan de buitenzijde van een woning

Ik heb een woonboerderij/vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1817. Ik verwacht dat de overdracht in september of oktober zal plaatsvinden. Direct na de overdracht wil ik daar dan buitenschilderwerk laten verzorgen. Het gaat om de volgende onderdelen: Aan de voorkant van de woning: *4 draaikiepramen met een kozijn. *een voordeur en kozijn. Aan de zijgevel rechts: *2 draaikiepramen op de bovenverdieping. *2 draaikiepramen op de begane grond. Aan de achterkant van de woning: *een achterdeur en kozijn. *1 draaikiepraam op de begane grond. *1 klein raam. Aan de zijgevel links: *2 draaikiepramen op de begane grond. *1 klein raam op de bovenverdieping. Ik laat het houtwerk graag geheel glad schuren, ontvetten en gronden, het bestaande kit wegsnijden en afkitten. Het houtwerk laat ik dan geheel gronden en geheel aflakken in een nog aan te geven kleur (waarschijnlijk antraciet). Ik ontvang graag uw offerte.

Gemetselde buitenmuren afwerken met spachtelputz

Wij hebben een vrijstaande bungalow gekocht en krijgen daarvan op 30 juni de sleutel. De bungalow heeft een klein zadeldak. We willen de gemetselde buitenmuren graag laten voorzien van stucwerk. De woning is 14 meter lang en 8 meter breed. We willen de onderste laag in donkergrijs en de overige m² in wit Spachtelputz afgewerkt hebben. Er is aan één zijgevel ook een gemetselde schoorsteen vanaf de begane grond tot boven het dak. Er staan foto's van de woning op Funda. We willen dit tussen begin juli en begin september laten verzorgen en ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Voegwerk vernieuwen van een vrijstaande woning

Wij willen het voegwerk van ons vrijstaande huis laten vernieuwen. Vooral de zijgevel is slecht. Die gevel is ongeveer 8 meter hoog. We laten de muren hier graag even beoordelen en opmeten en ontvangen daarna graag uw offerte.

Schoorsteenkanaal metselen

Ik heb een vrijstaande woning met 3 woonlagen. De vloeren zijn van beton en hout. Ik zou graag een rookkanaal laten aanleggen met een schoorsteen, Kunt u mij adviseren of het rookkanaal het beste via het dak of van de zijgevel aangelegd kan worden.

Gevel met kozijnen en deuren wijzigen

Wij hebben een oude vrijstaande woning waar in de zijgevel de toegangsdeur en een raamkozijn zitten. Wij willen de deur met het kozijn laten verwijderen en die opening laten dichten. We willen een nieuw kozijn met een dubbele deur laten plaatsen op de plek waar nu het raamkozijn zit. Het moet 1 deur worden die semi-permanent vastgezet kan worden en 1 loopdeur. We maken graag een afspraak om de situatie hier te bespreken en alles te laten inmeten. We ontvangen daarna graag uw gespecificeerde offerte.

Grote aanbouw laten bouwen

Graag ontvang ik een prijs ten behoeve van een aanbouw aan mijn woning. Het betreft een vrijstaande woning waar je rondom goed bij kunt komen. De aanbouw betreft de gehele breedte van de woning (7600 mm en een diepte van 3500 mm). In het dak zou ik 2 lessenaars wensen verdeeld in het dak. Verder wil ik in de breedte 1 loopdeur en een kozijn tot aan de vloer van 300 mm breed. (alles van kunststof). In de linker zijgevel wil ik een raam van ongeveer 120 mm bij 200 mm op een hoogte van 120 mm. Andere zijde mag volledig worden gemetseld. Buitenzijde dient metselwerk te zijn in de kleur geel. Verder dient er 1 deur in de bestaande achtergevel te worden dichtgemaakt en op een andere plaats waar zich nu een raam bevindt dient weer een deur in te worden gemaakt (binnendeur). Verder heb ik nog de vraag of de bestaande achterdeur kan worden verplaatst naar de zijgevel van de woning waar zich nu een raam bevindt? Mocht u nog aanvullende informatie wensen hoor ik dit graag, alvast bedankt.

Fundering stabiliseren

Wij zijn bezig met het aankopen van een vrijstaande woning waarbij de koop erg ver is. De woning heeft aan de achter- en zijgevel scheurvorming in het metselwerk. Uit ons bouwkundig rapport is gebleken dat de fundering gestabiliseerd moet worden. De woning komt uit 1933 en heeft een woonoppervlakte van 83 m2, externe bergruimte van 27 m2 en een perceeloppervlakte van 481 m2. Graag zou ik hier een offerte van ontvangen.