Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Harlingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Harlingen heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Harlingen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Harlingen of directe omgeving.

23 klanten uit Harlingen bevelen een bij Casius in Harlingen aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Harlingen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevels isoleren/renoveren, tuinafscheiding metselen, dijkwoning laten isoleren en afwerken met Crepi, keralit Gevelbekleding plaatsen, isoleren dak en muren gehele huis, pVC gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, dakgoot veranderen en stuk gevel opmetselen, het isoleren en bekleden van de voor- en achtergevel, het isoleren en stucen van een buitengevel, gevel met Keralit laten bekleden, gevel isoleren en bekleden, overkapping isoleren en dicht maken, opnieuw voegen van alle gevels, buitengevels isoleren en voorzien van crepi, houten rabatdelen door kunststof rabatdelen vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Harlingen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Friesland:

Achtergevel reinigen, voegen en impregneren

Ik wil de achtergevel met punt laten reinigen, opnieuw voegen en impregneren. De situatie is niet bereikbaar met een hoogwerker, geen achterom. Er kan wel met een kleine steiger gewerkt worden. Het gaat om zo'n 20 m2. Een klein gedeelte van een andere gevel mag ook worden gedaan.

Gevel opmetselen compleet met binnenmuur en isolatie

Vervangen van een houten achtergevel in een stenen achtergevel op een bestaande fundering. Afmetingen ongeveer 2.80 hoog x 6 meter breed. Het liefst rode steen, mag een restpartij zijn. Komt niet in zicht. 1 x deurkozijn erin en 1 x raamkozijn erin van ongeveer 1 x 2 meter. Binnenmuur, isolatie en buitenmuur moeten aangebracht worden. Slopen doen we zelf.

Gevel isoleren en afwerken een stuclaag

Isoleren 20 m2 buitenmuur 60 mm en afwerken met een sileconne Corel grijze kleur. Gewenste afwerking: isolatie op buitengevel, enkelsteens+ schuurwerk. Kan zelf zorgen voor het vervoer van het materiaal. Het is op Vlieland.

Buitenmuur voegen en impregneren

De buitenmuur = zijkant van het huis (bj 1975) en bijkeuken opnieuw voegen en eventueel impregneren

Tuinmuur metselen

Te metselen object tuinmuur 1,5 steens ongeveer 185 x 230 cm, inclusief hoek. Niet navoegen, gelijk afgewerkte diepliggende voeg. Stenen zijn aanwezig.