Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor tuinmuur metselen:

Tuinmuur metselen

Tuinmuur: vanaf het huis tot de erfscheiding 1.80 m hoog en 3.00 m lang dan langs de erfscheiding naar achteren 1.80 hoog en 4.00 m lang; plus fundering, materiaal leveren door de vakman.
Onze klant uit Drachten (Friesland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinmuur metselen uit heel Nederland:

Tuinmuur metselen

Achterkant tuin een nieuwe muur metselen van 4x2mtr.

Metselklus

Tuinmuur metselen 22.5 meter lang en 75 cm hoog met daarin 12 poeren van 190 cm hoog.

Tuinmuur metselen van 11 meter lang

Het gaat om een nieuw op te metselen tuinmuur in een L-vorm: totale lengte 11 meter. De hoogte moet 2,20 meter worden omdat onze tuin lager ligt dan de buren. Er moeten eerst 4 a 5 oude betonnen palen worden weggehaald. Voor een kleine graafmachine is er een opening naar werkplek van 1,04 meter breed.

Tuinmuur metselen

ik wil een tuinmuur van ongeveer 2 x 0,8 meter groot laten metselen. Ik heb de bakstenen al, maar cement en de rest niet.

Tuinmuur metselen, inclusief deur

Beste lezer, Graag willen wij als erfafscheiding een tuinmuur laten metselen. Het betreft een muur van +-15meter (lengte), 8,6meter breed en +-12meter lengte (3 zijden van de achtertuin) x 2 meter hoog. In de voortuin een muurtje van 3,6 meter lengte x 1 meter hoogte. Zie voor een idee voor de muur de bijgeleverde foto's. Er moet ook een tuindeur inkomen waar de prullenbakken doorheen kunnen, dus dit zal ongeveer 90 cm zijn. Graag de deur van hout. Momenteel staan er coniferen, graag hiervan de prijs benoemen op de offerte. We zien graag uw offerte tegemoet. Met vriendelijke groet.

Tuinmuur metselen

Ik wil een tuinmuur laten metselen van H 200cm x B 350cm. Materiaal moet gewoon bakstenen zijn. De tuin is te bereiken via een achterom. De huidige schutting die er nu staat kan ik zelf weghalen.

Tuinmuur met scheuren opnieuw metselen

Onze tuinmuur ( ca 13.00 m lang en 1.80 hoog) heeft diverse scheuren. De scheuren zitten er al langer. Maar sinds een paar jaar is ook een deel een stukje naar voren gekomen. NB de grond is zware klei. De huidige muur zit op een fundering gemetseld. Er zit wel beplanting die wij willen behouden, die staat er al 25 jaar. Het is dan de bedoeling dat u de huidige muur weghalen en de nieuwe komt metselen.

Tuinmuur metselen

Houten schutting weghalen. Fundering leggen. Tuinmuur metselen van steen ca 4 bij 2 meter. Ik heb een schets voor de vakman klaar liggen.

Metselwerk tuinmuur

Ik wil een tuinmuur laten metselen , verschillende hoogtes, steunpilaren en iets verhoging (trapvorm) muur gedeeltelijk 2 m hoog, steens en andere stukken ongeveer 1 tot 1,5 mtr hoog. Totaal zou ongeveer 50 m2 zijn. Het moet een gewone steen zijn (zie foto (traptreden) Qua model moet het in de buurt komen van de andere foto. verder 2 foto's van de oude situatie meegestuurd.

Tuinmuur met poort laten metselen

Ik heb een tuinmuur met een poort. De poort hangt tussen twee pilasters. De poort moet vervangen worden. Door de te zware poort zijn de twee pilasters beschadigd. Een ervan staat op doorscheuren en omvallen, met alle gevaren van dien. Ik wil graag een specialist die kan kijken hoe dit te repareren is. In elk geval moet er een nieuwe poort/deur gehangen worden. Ook moet het metselwerk van de pilasters worden hersteld. Deskundig advies en reparatie is nodig. Ik wil graag een offerte en goede werkafspraak, op hopelijk niet al te lange termijn. De pilasters zijn ongeveer. 2 meter hoog.

Partners

Partners van Casius