Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Drachten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Drachten heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Drachten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Drachten of directe omgeving.

482 klanten uit Drachten bevelen een bij Casius in Drachten aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Drachten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: tuinafscheiding metselen, dijkwoning laten isoleren en afwerken met Crepi, rabatdelen vervangen voor keralit, isoleren dak en muren gehele huis, pVC gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, dakgoot veranderen en stuk gevel opmetselen, het isoleren en bekleden van de voor- en achtergevel, het isoleren en stucen van een buitengevel, gevel met Keralit laten bekleden, gevel isoleren en bekleden, overkapping isoleren en dicht maken, opnieuw voegen van alle gevels, buitengevels isoleren en voorzien van crepi, schoorsteenrenovatie, gevel isoleren en afwerken met stucwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Drachten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Friesland:

Gevel reinigen en voegen

De oppervlakte is ongeveer 100 m2. Er moet ook voegwerk hersteld worden. Daarnaast ook impregneren. Mogelijk dat meerdere buren meedoen. (zelfde huizen) Geeft dat voordeel? Zo ja, hoeveel? Ik hoor het graag.

Tuinmuur metselen

Tuinmuur: vanaf het huis tot de erfscheiding 1.80 m hoog en 3.00 m lang dan langs de erfscheiding naar achteren 1.80 hoog en 4.00 m lang; plus fundering, materiaal leveren door de vakman.

Plantenbak metselen

Ik heb een lading door de lengte gezaagde bakstenen waar ik graag een plantenbak van zo willen laten metselen. 3 Zijdes (2 zijkanten, 1 voorzijde), de achterkant is een schuur waar plastic tegenaan zit. Lengte voorzijde is 3.50 meter. 7 á 8 stenen hoog. Denk maar mee qua uitvoering.

Schoorsteen renoveren

Ik zou graag zsm onze schoorsteen willen laten renoveren. Ik zou dan ook graag deze werkzaamheden laten uitvoeren.

Gevelbekleding aanbrengen

* Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen de 10 en 50 m². * Wil je de muren ook laten isoleren? Nee. * In welke houtsoort(en) heb je interesse? Hardhout (ceder, padouk, eik, iroko,... ). * In welke metaalsoorten heb je interesse? Zink. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: ik zou graag het prijsverschil willen weten tussen zink en hout (cape cod hout) wat betreft gevelbekleding. Het gaat om een project van 50 m2.

Afvoer voor de afzuigkap in de buitenmuur maken

Wij willen de afvoer van de afzuigkap direct in de buitenmuur uit laten komen. Wij zoeken iemand die betonboringen uitvoert. Het puin mag door de vakman worden afgevoerd.

Binnenmuur metselen in de slaapkamer

Binnenmuur slaapkamer

Loodwerk bij de schoorsteen vervangen

Lood aan de achterkant van de schoorsteen vertoont een scheur. Schoorsteen is deze maand opnieuw gevoegd. Reparatie van het lood is al geprobeerd. Momenteel is er een noodvoorziening getroffen door de voeger. Stenen van de schoorsteen zijn van gebroken zandsteen. Vragen die ik aan u wil stellen zijn: wat kost het aanbrengen van nieuw lood aan deze zijde en waar bestaan de werkzaamheden uit?

Gaten boren in zijmuur voor airconditioning

2 gaten boren in zijmuur woning voor een airconditioning ... Voor diameters en afstanden is daarbij een mal beschikbaar ..

Kunststof geveldelen laten monteren

Ik wil graag onze houten gevel vervangen voor een kunststof delen. Het gaat om een semi-bungalow met twee wanden die aangepakt moeten worden. De basislengte is ongeveer 11 meter, dit loopt in een punt naar boven. De middellijn vanaf de basis naar het hoogste punt is ongeveer 6 meter, dit twee maal. Het gaat ook om de voor- en achterkant van huis, waar ik de boeidelen wil vervangen van 30 cm breed bij 8-9 meter.

Buitenmuren zandstralen en impregneren

Het gaat om een huis van 20 jaar oud met witte en bruine bakstenen. Het totale wandoppervlak is ongeveer 700 m2. Er zit nu alg en corrosie op de buitenmuren door de weersomstandigheden. Ik wil graag dat de wanden gezandstraald worden en daarna geïmpregneerd.

Gat boren voor de douche

Een 125 mm gat boren van de douche naar buiten. Dit is op de begane grond. Ik heb nu een ventilator, maar die is kapot.

Metselwerk aan een tuinmuur

Na de storm heb ik helaas schade gekregen. Er is een boom omgevallen en die heeft van alles meegenomen. Zo moet er een stuk boeideel vervangen (2.5 meter) worden en ik heb metselwerk. Er moet weer een muur gemaakt worden voor het terras langs, van 13 meter in lengte. Alle ellende met de verzekering is al geregeld, ik heb het geld ontvangen, dus u kunt zo aan de slag!

Voegwerk in de gevel vernieuwen

Aan de zijde van onze tussenwoning waar weinig zon komt, beginnen de voegen los te laten. Deze voegen willen wij graag laten vervangen. De woning heeft 3 verdiepingen en het te vervangen gedeelte zal ongeveer 30 m2 zijn.

Houten gevelbekleding vervangen

Het betreft het vervangen van de gevelbekleding, het gedeelte boven de schuifpui. De breedte is ongeveer 5 meter, deels loopt het schuin weg naar zolder. En dan graag offerte van zowel vervangen door hout of kunststof. Wit of gebroken wit. De rest van het huis is ook wit met blauw geverfd.

Gevel opknappen

65 m2 gevel voegen uitkappen en opnieuw voegen. Gevel reinigen en impregneren. Alles gelijkvloers. Ongeveer 50 bakstenen vervangen. De te vervangen stenen zijn in de winter geknapt. Graag een strakke/gladde voeg. Vakman zorgt voor materiaal. Uitvoering omstreeks augustus.

Muurtje metselen met windscherm

Het huidige enkellaags muurtje grenzend aan het terras met aan 1 kant een vierkante pilaar van 32x32 cm en 195 cm hoog is gescheurd en vervallen. Dit muurtje slopen en opnieuw een muurtje metselen van circa 3 meter lang, circa 90 cm hoog maar nu zonder pilaar. Op dit muurtje de bestaande glazen ruiten met ronde boog vervangen door rechte glazen ruiten als windvanger, aan 1 kant een stevige paal in de grond tegen het muurtje aan om extra stevigheid te bieden. Alle materialen en werkzaamheden meenemen in de offerte. Sloopafval afvoeren.

Schoorsteen opnieuw laten voegen

Schoorsteen opnieuw laten voegen.

Spouwmuren leeghalen

Graag willen wij een offerte voor het leegmaken van onze spouwmuren. Huis uit 1947. Betreft een vrijstaande woning. Oppervlakte van de muren weet ik niet precies.

Schoorsteenrenovatie

Schoorsteen renoveren. Voegwerk en stukken steen zijn naar beneden gekomen. Ook een deel van de loodslab lag in de dakgoot. Ik denk dat de schoorsteen een grondige renovatiebeurt moet hebben. Graag komen kijken of de schoorsteen gerenoveerd kan worden of dat deze helemaal vervangen moet worden.

Waterdicht maken zwembadbak

Er is een gat in de grond van 60 diep en 4,5 x 2,5 meter gemaakt waar los een zwembad in staat. Op de bodem zitten tegels aan de randen en vijverzeil. Er komt grondwater doorheen omhoog. Wij willen dat dat gat niet steeds volloopt. Budgetvriendelijk waterdicht maken.

het is een kleine aanbouw van een ...

het is een kleine aanbouw van een berging van 2.40 zijaanzicht 3.00 vooraanzicht 2.40 de andere zijkant .de fundering die maak ik zelf ( stroken fundering ) er moet een deur en een raam in ( de materialen die regel ik zelf allemaal. het gaat dus puur om het metselwerk/voegwerk dat is zo ongeveer 25 vierkante meter metselwerk. wie kan het voor een scherpe prijs doen??? (ik heb geen haast het mag eventueel wel naar de zomer, ik ben nu eerst nog met de begroting van mijn aanbouw bezig) als er een scherpe prijs uit komt dan valt er eventueel ook nog over het dak te praten.