Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gevel opnieuw spuiten:

Gevel opnieuw spuiten

Het huis is in 1993 verbouwd en heeft op het voorhuis al een keer spuitwerk ondergaan waar het nu aan 1 kant van het huis is beschadigd, de oppervlakte van het huis is 44 vierkante meter minus ramen is het 31.63 vierkante meter. Gevel moet opnieuw gespoten worden met spuitkurk.
Onze klant uit Appelscha (Friesland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevel opnieuw spuiten uit heel Nederland:

Binnengevel spuiten

Ik zoek een gevelspecialist die een binnengevel van ongeveer 33 m2 kan spuiten/verven. De gevel is goed bereikbaar, want het is momenteel een grote open ruimte. De gevel is maximaal 270 cm hoog.

Gevelreiniging en verfresten weghalen

Gevelreiniging en weghalen verfresten. Wij wonen in een hoekhuis dus hebben 1 grote muur (50 m2) met 1 raam. Achtergevel ( 20 m2) heeft veel raampartijen gaat om 2 kleiner gedeeltes net als voor waar de onder muur wit geschilderd is en zo zal blijven. Vorige bewoner heeft veel verf sporen op de gevel achter gelaten en deze willen we ook weg laten spuiten.

Gevel bekleden

Welke oppervlakte moet bekleed worden? 70 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om een kleine jaren '30 woning. Muren zijn max 3 meter hoog en goed bereikbaar. Voor een egaal resultaat zou er bij het spuiten met kurk eerst uitgevlakt moeten worden.

Scheuren in de gevel herstellen

Wij hebben een bouwtechnische keuring laten uitvoeren waarin het volgende geconcludeerd wordt over de voorgevel: Boven voorgevelkozijn is het metselwerk/pleisterwerk gescheurd en lijkt het metselwerk te zakken. Boven voorgevelkozijn het metselwerk verwijderen, stalen latei aanbrengen en metselwerk opnieuw optrekken en afpleisteren met kalkmortel en spuiten. De bouwtechnische keurder schatte de kosten van de reparatie op 800 euro (esthetische afwerking niet meegenomen; dit gaan de huidige bewoners betalen; mogelijk wel via dezelfde aannemer). Materiaal door vakman leveren. Pleisterwerk dus nog in overleg. In ieder geval metselwerk en latei. Graag zsm starten, maar in overleg is iets later ook geen probleem. We willen het project graag voor 15 februari af hebben.

Bakstenen gevel wit schilderen

We denken er over om onze semi-bungalow wit te laten schilderen/ spuiten. Het gaat om de beneden gevel, want boven zitten rabatdelen. De oppervlakte hiervan is ongeveer 80 a 90 m2.

Stuken en latex spuiten van wanden en gevel

Ondergrond wand binnen is ook voor ongeveer 7 m2 van giboblokken. Buitenwerk is voor ongeveer 25 m2 plafond Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm. Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Buitenwerk Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Gevel reinigen, repareren en impregneren

Schoon spuiten plus repareren en impregneren.

Voegwerk muur repareren of geheel vernieuwen

Na het schoon laten spuiten van mijn gevel zijn de voegen op diverse plaatsen eruit gekomen. Ik zoek iemand die hele muur goed na loopt en schades hersteld. Het gaat om een eengezinswoning (2 hoog) en dan de achterzijde. Gebouw is 20 jaar oud. Gevel is 5 meter breed en 10 meter hoog. Het gaat om reparatie van de slechte stukken of eventueel geheel vernieuwen van het voegwerk.

Mijn garage is dubbelsteens maar laat ...

Mijn garage is dubbelsteens maar laat veel vocht door. Er zit tussen de twee muren ongeveer twee vingers ruimte. Twee vragen: 1. zou het mogelijk zijn om de garage te isoleren door hier iets in te spuiten en lost dit vervolgens ook het vocht probleem. 2. indien dit niet het geval is wil ik de gevel van buiten laten impregneren. Maar ook natuurlijk graag advies wat eventueel andere mogelijkheden zijn. Ook de vloer is niet geisoleerd ook hier graag advies wat eventueel een mogelijke oplossing kan zijn. Martijn

we zouden graag de huiskamer willen ...

we zouden graag de huiskamer willen vergroten met 2,5 meter de tuin de in. de voorgevel daarbij vervangen door een glazen gevel met openslaande deuren. Er zijn geen voorbereidingen voor een aanbouw dus alles moet gedaan worden. Daarbij de oude plavuizenvloer en vloerverwarming eruit en een nieuwe plavuizenvloer erin met vloerverwarming als hoofdverwarming. De wanden spuiten en het plafond verlagen en dootrekken met spotjes in het plafond in het aangebouwde gedeelte. Tevens 2 stopcontacten in het nieuwe gedeelte. Op de zolder zouden we graag een dakkapel willen van 4 meter met rolluiken. Het kantelraam willen we graag laten verplaatsen naar de voorkant. Ook de afwerking van de dakkapel moet dan gedaan worden.