Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Friesland.

54 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een metselaar en gevelspecialist in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: kademuur metselen, gevel reinigen, renoveren en impregneren van een wooncomplex, aanbouw metselen, isoleren en voegen, kalkzandsteen binnenmuren lijmen en kimband zetten, tuinmuur metselen inclusief fundering, muur als erfafscheiding maken, buitenmuur metselen, schutting vervangen door tussenmuur, tuinmuur maken aan de zonnezijde, buitenmuur metselen, schuttingmuur metselen, vochtige buitenmuur repareren, voegwerk van een hoekwoning met garage vervangen, blokken lijmen in bedrijfspand, stralen, impregneren en voegen gevel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist en metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Friesland:

zaterdag 16 december 2017

Tuinwand 38 m metselen

Kan u een offerte opmaken vr het metselen Van een tuinmuur van 38 m lang en 2 m hoog? Dit in een ‘ruwe’ steen (bv oude abdijmuur ) of geef gerust enkele voorbeelden van stenen . Mvg Ellen Goegebuer
woensdag 6 december 2017

Schoorsteenpijp verwijderen

De schoorsteenpijp in onze woning wordt verdacht van asbest. Graag laten wij deze pijp verwijderen. De lengte is ongeveer 8 meter.
zondag 12 november 2017

Buitenmuur renoveren

Graag ontvangen wij advies en een offerte voor het schoonmaken van de gevel en het opnieuw voegen. Het pand is 16 meter lang bij 13 meter breed en 5 meter hoog. De ramen en deuren zijn bij elkaar ongeveer 70 m2 en het pand komt uit 1872. Kunt u een prijsindicatie maken?
zondag 12 november 2017

Eventuele lekkage bij de schoorsteen repareren

Voegen nakijken en/of impregneren en stukje dak nakijken ter plaatse van de schoorsteen
zondag 22 oktober 2017

Loodslabben vervangen bij de schoorsteen

Ik wil de loodslabben bij mijn schoorsteen laten vervangen. De meeste slabben zijn weggewaaid. De schoorsteen staat op het dak van een rijtjeshuis met 3 verdiepingen. De schoorsteen is bereikbaar via een dakkapel of u kunt eventueel een steiger opbouwen. Het gaat om meerdere loodslabben die trapsgewijs moeten worden aangebracht. Ik ontvang graag uw offerte.
zaterdag 30 september 2017

Gevel renoveren

63 m3 gevel renovatie met 2 x scheur herstel van 1 meter elk rijwoning, platvoeg
dinsdag 26 september 2017

Renovatie van twee schoorstenen

Gehele renovatie schoorstenen. Nieuwe voegen,schoonmaken,impregneren en nieuw lood.
maandag 25 september 2017

Schoorsteen renoveren

Schoorsteen lekt Is aan renovatie toe Veel voegen zijn geheel weg Etc
woensdag 20 september 2017

Schoorsteen voegen in impregneren

Ik wil graag mijn schoorsteen laten voegen en impregneren.
donderdag 14 september 2017

Gezamenlijke schoorsteen renoveren

Op het dak een schoorsteen samen met buurman (die moet ook de opdracht mee accepteren) renoveren. De schoorsteen lekt bij mijn zolderbalken. Het is vochtig op zolder en de schoorsteen is in slechte staat wat betreft voegwerk et cetera. Hij moet dus volledig gerenoveerd worden.
zaterdag 9 september 2017

Schoorsteenreparatie

Ik wil dat mijn schoorsteen wordt gerepareerd. Werkzaamheden betreffen het opnieuw aanbrengen van lood en indien nodig herstel van de voegen. Het betreft een schoorsteen. Deze is via het dakkapel te bereiken, wellicht is een hoogwerker nodig. Uitvoeren op korte termijn in verband met lekkage in huis.
vrijdag 8 september 2017

Tuinmuur metselen

Graag willen wij een tuin muur laten metselen inclusief fundering. De lengte van de muur zal 20 meter worden en de hoogte 2 meter. Er dient een dubbel tuindeur geplaatst te worden. Dit is een brede deur en een loopdeur van gezamenlijk 2.70 meter breed. De muur is ter vervanging van een bestaande houten schutting die wij zelf verwijderen.
dinsdag 15 augustus 2017

Schuur met muurtje metselen

Ik heb op dit moment een houten schuur met een betonvloer. Hiernaast staat er een ijzen hekwerk als tuinafscheiding. Ik zou hier graag een stenen schuur willen laten metselen en de achterste muur laten doortrekken als tuinmuur. De tuin is 4.20 meter breed en de schuur zal 3 bij 3 meter gaan worden. Er dient aan 1 kant een toegangsdeur te komen naar de steeg toe en aan de voorzijde een garagedeur.
maandag 31 juli 2017

Binnenmuur metselen in de slaapkamer

Binnenmuur slaapkamer
woensdag 12 juli 2017

Snijvoeg aanbrengen

Snijvoeg aanbrengen 8 m2
maandag 10 juli 2017

Boeidelen bij een hoekhuis vervangen

Wij wonen in een hoekhuis en willen daar de houten boeidelen van ongeveer 36 tot 40 meter laten vervangen door Trespa of een ander kunststof materiaal. Wij laten de klus graag even beoordelen en ons adviseren over de verschillende materialen. We ontvangen daarna graag uw offerte.
maandag 3 juli 2017

Loodwerk bij de schoorsteen vervangen

Lood aan de achterkant van de schoorsteen vertoont een scheur. Schoorsteen is deze maand opnieuw gevoegd. Reparatie van het lood is al geprobeerd. Momenteel is er een noodvoorziening getroffen door de voeger. Stenen van de schoorsteen zijn van gebroken zandsteen. Vragen die ik aan u wil stellen zijn: wat kost het aanbrengen van nieuw lood aan deze zijde en waar bestaan de werkzaamheden uit?
donderdag 22 juni 2017

Garagedeur door gemetselde muur vervangen

De garage wordt niet gebruikt voor de auto's daarom is de garage deur niet nodig. Graag wil ik de garage deuren eruit halen en dan het dicht metselen. Het gaat om een oppervlakte van 2.60 x 2.40 meter. In de gemetselde muur zouden wij graag een raamkozijn laten metselen. De afmeting is hiervan nog niet duidelijk.
zaterdag 17 juni 2017

Vijvers laten metselen

Ik heb een nieuw huis en wil graag dat er in de tuin 2 vijvers komen van 1 bij 4 meter van ongeveer 60 tot 80 centimeter hoog. Zelf kan ik wel de fundering leggen en de folie plaatsen en de randen afwerken, maar ik kan niet metselen. Graag wil ik weten wat de kosten zijn om 2 vijverbakken te metselen.
woensdag 14 juni 2017

Gaten boren in zijmuur voor airconditioning

2 gaten boren in zijmuur woning voor een airconditioning ... Voor diameters en afstanden is daarbij een mal beschikbaar ..
maandag 12 juni 2017

Keralit gevelbekleding laten aanbrengen

Op mijn beide voorgevels zit nu houten gevelbekleding, van 1e verdieping tot nok. 1 van die gevels rot voortdurend en van die gevel wil ik het hout laten vervangen door keralit. Het gaat enkel om de planken. Kozijnen, boeidelen en wangen hoeven niet vervangen. Het gaat om 13 vierkante meter hout dat moet worden vervangen door keralit met nerf in de kleur ijswit. Ik ben zelf in het bezit van een eenvoudige bouwsteiger.
dinsdag 6 juni 2017

Latei boven de voordeur vervangen

Houten latei boven de voordeur moet vervangen worden door een betonnen versie. Ik krijg de sleutel 1 augustus, na deze datum kan de werkzaamheden van start gaan.
vrijdag 2 juni 2017

Flinke tuinmuur metselen

De erfafscheiding die nu aanwezig is zullen wij zelf verwijderen. De vakman zal hier een tuinmuur moeten metselen van 2 meter hoog en 40 meter lang. Voor een eventuele fundering ontvang ik graag advies en mogelijkheden.
zondag 28 mei 2017

Tuinmuur laten metselen

Lengte 350 hoogte van 285 aflopend naar 220. Komt een dakoverkapping op liggen
zondag 28 mei 2017

Tuinmuur metselen

De muur moet 350 cm lang worden en dan aflopend van 235 cm naar 220 cm. Er komt een overkapping op. (Dit doet de klant zelf).

Partners

Partners van Casius