Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Friesland.

54 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een metselaar en gevelspecialist in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: schuur met spouwmuur metselen, voorgevel voorzien van crepi met isolatie, gevelwerk isoleren en afwerken, gevels van meerdere panden reinigen, metalen gevelbekleding zonder isolatie aanbrengen, natuursteen of houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen, natuursteen gevelbekleding zonder isolatie aanbrengen, gevelisolatie- en stucwerk aanbrengen, alle buitenmuren laten isoleren, gevel voorzien van steenstrips zonder isolatie, gevel van steenstrips voorzien, houten gevelbekleding aanbrengen, bungalow van Crepi met isolatie voorzien, crepi met isolatie aanbrengen, houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist en metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Friesland:

zaterdag 17 februari 2018

Spuitkurk met isolatie

Hoeveel oppervlakte spuitkurk moet er geplaatst worden? (Bij benadering) 32 vierkante meter Om welk gebouw gaat het? Vrijstaande woning Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Hoge buitenmuur in trappenhuis 20-er jaren huis. Heel weinig ruimte en mogelijkheid voor isolatie. Steens muur. Wat levert spuitkurk hier op?
zaterdag 13 januari 2018

Renovatie van schoorstenen

2 oud roodstenen schoorstenen van een arbeiderswoning uit 1897 van buiten reinigen. Wel enige voorzichtigheid in verband met een lekkage die een klein beetje aanwezig is. Voegen uitbikken, eventueel loodslabben weghalen/nieuw loodslabben, indien nodig bij 1 of 2, aanbrengen in hoger gelegen voeg. Oude lood wil ik zelf houden voor creatieve doeleinden. Impregneren van oude stenen. Alle 2 schoorstenen weer opnieuw voegen. 1 van de schoorstenen moet de bovenste 2 lagen worden vervangen door een heel kleine rollager, om ze weer gelijk te krijgen. Deze is sinds een oude brand recht opgemetseld en heeft een roestvrijstalen dubbelwandige pijp. Twee kappen zijn aanwezig. Wil ze nu wat gelijk laten maken. Het mooiste zou zijn dat u met een hoogwerker zou werken. Graag ontvang ik een zo'n volledig mogelijke offerte inclusief materialen en btw.
woensdag 10 januari 2018

Buitenmuur aan de voorkant opnieuw voegen

Graag het huis aan de voorkant ( 5 X 7 meter) opnieuw voegen. Huis is van 1967. Wordt de hoogste tijd!
zaterdag 23 december 2017

Gat door een spouwmuur boren

Het gaat om Gat rond 150 boren vanwege de afzuigkap door spouwmuur. Water en stroom aanwezig.
donderdag 21 december 2017

Roosters aanbrengen in kruipruimte

Aanbrengen en boren van renovatieroosters 3 stuks.
zaterdag 16 december 2017

Tuinwand metselen

Kan u een offerte opmaken vr het metselen Van een tuinmuur van 38 m lang en 2 m hoog? Dit in een ‘ruwe’ steen (bv oude abdijmuur ) of geef gerust enkele voorbeelden van stenen.
woensdag 6 december 2017

Schoorsteenpijp verwijderen

De schoorsteenpijp in onze woning wordt verdacht van asbest. Graag laten wij deze pijp verwijderen. De lengte is ongeveer 8 meter.
zondag 12 november 2017

Buitenmuur renoveren

Graag ontvangen wij advies en een offerte voor het schoonmaken van de gevel en het opnieuw voegen. Het pand is 16 meter lang bij 13 meter breed en 5 meter hoog. De ramen en deuren zijn bij elkaar ongeveer 70 m2 en het pand komt uit 1872. Kunt u een prijsindicatie maken?
zondag 12 november 2017

Eventuele lekkage bij de schoorsteen repareren

Voegen nakijken en/of impregneren en stukje dak nakijken ter plaatse van de schoorsteen
zondag 22 oktober 2017

Loodslabben vervangen bij de schoorsteen

Ik wil de loodslabben bij mijn schoorsteen laten vervangen. De meeste slabben zijn weggewaaid. De schoorsteen staat op het dak van een rijtjeshuis met 3 verdiepingen. De schoorsteen is bereikbaar via een dakkapel of u kunt eventueel een steiger opbouwen. Het gaat om meerdere loodslabben die trapsgewijs moeten worden aangebracht. Ik ontvang graag uw offerte.
zaterdag 30 september 2017

Gevel renoveren

63 m3 gevel renovatie met 2 x scheur herstel van 1 meter elk rijwoning, platvoeg
dinsdag 26 september 2017

Renovatie van twee schoorstenen

Gehele renovatie schoorstenen. Nieuwe voegen,schoonmaken,impregneren en nieuw lood.
maandag 25 september 2017

Schoorsteen renoveren

Schoorsteen lekt Is aan renovatie toe Veel voegen zijn geheel weg Etc
woensdag 20 september 2017

Schoorsteen voegen in impregneren

Ik wil graag mijn schoorsteen laten voegen en impregneren.
donderdag 14 september 2017

Gezamenlijke schoorsteen renoveren

Op het dak een schoorsteen samen met buurman (die moet ook de opdracht mee accepteren) renoveren. De schoorsteen lekt bij mijn zolderbalken. Het is vochtig op zolder en de schoorsteen is in slechte staat wat betreft voegwerk et cetera. Hij moet dus volledig gerenoveerd worden.
zaterdag 9 september 2017

Schoorsteenreparatie

Ik wil dat mijn schoorsteen wordt gerepareerd. Werkzaamheden betreffen het opnieuw aanbrengen van lood en indien nodig herstel van de voegen. Het betreft een schoorsteen. Deze is via het dakkapel te bereiken, wellicht is een hoogwerker nodig. Uitvoeren op korte termijn in verband met lekkage in huis.
vrijdag 8 september 2017

Tuinmuur metselen

Graag willen wij een tuin muur laten metselen inclusief fundering. De lengte van de muur zal 20 meter worden en de hoogte 2 meter. Er dient een dubbel tuindeur geplaatst te worden. Dit is een brede deur en een loopdeur van gezamenlijk 2.70 meter breed. De muur is ter vervanging van een bestaande houten schutting die wij zelf verwijderen.
dinsdag 15 augustus 2017

Schuur met muurtje metselen

Ik heb op dit moment een houten schuur met een betonvloer. Hiernaast staat er een ijzen hekwerk als tuinafscheiding. Ik zou hier graag een stenen schuur willen laten metselen en de achterste muur laten doortrekken als tuinmuur. De tuin is 4.20 meter breed en de schuur zal 3 bij 3 meter gaan worden. Er dient aan 1 kant een toegangsdeur te komen naar de steeg toe en aan de voorzijde een garagedeur.
maandag 31 juli 2017

Binnenmuur metselen in de slaapkamer

Binnenmuur slaapkamer
woensdag 12 juli 2017

Snijvoeg aanbrengen

Snijvoeg aanbrengen 8 m2
maandag 10 juli 2017

Boeidelen bij een hoekhuis vervangen

Wij wonen in een hoekhuis en willen daar de houten boeidelen van ongeveer 36 tot 40 meter laten vervangen door Trespa of een ander kunststof materiaal. Wij laten de klus graag even beoordelen en ons adviseren over de verschillende materialen. We ontvangen daarna graag uw offerte.
maandag 3 juli 2017

Loodwerk bij de schoorsteen vervangen

Lood aan de achterkant van de schoorsteen vertoont een scheur. Schoorsteen is deze maand opnieuw gevoegd. Reparatie van het lood is al geprobeerd. Momenteel is er een noodvoorziening getroffen door de voeger. Stenen van de schoorsteen zijn van gebroken zandsteen. Vragen die ik aan u wil stellen zijn: wat kost het aanbrengen van nieuw lood aan deze zijde en waar bestaan de werkzaamheden uit?
donderdag 22 juni 2017

Garagedeur door gemetselde muur vervangen

De garage wordt niet gebruikt voor de auto's daarom is de garage deur niet nodig. Graag wil ik de garage deuren eruit halen en dan het dicht metselen. Het gaat om een oppervlakte van 2.60 x 2.40 meter. In de gemetselde muur zouden wij graag een raamkozijn laten metselen. De afmeting is hiervan nog niet duidelijk.
zaterdag 17 juni 2017

Vijvers laten metselen

Ik heb een nieuw huis en wil graag dat er in de tuin 2 vijvers komen van 1 bij 4 meter van ongeveer 60 tot 80 centimeter hoog. Zelf kan ik wel de fundering leggen en de folie plaatsen en de randen afwerken, maar ik kan niet metselen. Graag wil ik weten wat de kosten zijn om 2 vijverbakken te metselen.
woensdag 14 juni 2017

Gaten boren in zijmuur voor airconditioning

2 gaten boren in zijmuur woning voor een airconditioning ... Voor diameters en afstanden is daarbij een mal beschikbaar ..

Partners

Partners van Casius