Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Friesland.

62 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een metselaar en gevelspecialist in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: leien gevelbekleding plaatsen, gevelisolatie, buitengevel stuken, red Cedar planken gevel zijkant en bovenkant voor vervangen, surfakote buitengevel verwijderen en stucen, gevel isoleren aan de buitenkant, pleisterwerk op buitengevel renoveren/vernieuwen, een voorgevel herstellen en opnieuw pleisteren, gevel optrekken achterzijde rijtjeswoning, het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, werzalit vervangen voor keralit, gevelbekleding en kozijnen vervangen + aanbrengen buitenkraan, gevel renoveren, stucwerk in combinatie met knip voegen, metselwerk en voegwerk laten uitvoeren, isolatie buitenmuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist en metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Friesland:

vrijdag 10 juli 2020

Zijgevel hoekwoning voegen

Het betreft de zijgevel van een hoekwoning met 1 klein raam. Wordt door mijzelf uitgeslepen. Moet alleen nog worden gevoegd. Te voegen oppervlakte zal circa 50 m2 zijn.
maandag 6 juli 2020

Lekkage serre verhelpen

Ik heb een lekkage in mijn serre tpv boven aansluiting. Het lekt maar een klein beetje, ik kan de oorzaak hiervan niet herleiden maar zou dit graag verholpen willen hebben. De serre is 8 m2.
zondag 7 juni 2020

Circa 70 m2 steenstrips laten plaatsen tegen bakstenen woning

Graag wil ik weten wat het kost om bij ons huis steenstrips aan de voorgevel, gedeelte achtergevel en gedeelte zijgevel tegen de huidige bakstenen te laten plaatsen (die wij niet mooi vinden). Het gaat circa om 70 m2. steenstrips. (De overgebleven vierkante meters willen we waarschijnlijk popnagelen met rabatdelen).
donderdag 28 mei 2020

Gevel herstellen

Het voegwerk aan een grachtenpand tussen de winkelruimte en de 1e etage is beschadigd door de werking van roestige keilbouten die nog steeds aanwezig zijn van ooit verwijderde lichtbakken. Ik zou het metselwerk graag hersteld zien. Het betreft ongeveer 10m2
maandag 4 mei 2020

Gevel bekleden

Twee buitenmuren met stucwerk wil ik eventueel laten bekleden met kunststof gevelbekleding. Iedere muur is ongeveer 30 m2. Er zitten raampartijen in deze muren.
woensdag 8 april 2020

Opnieuw voegen gevel

Ik ben op zoek naar een richtprijs voor het opnieuw voegen van mijn gevel. Oppervlakte is ongeveer 60 m2. Oude voeg er uit en nieuwe erin geborsteld en impregneren.
zondag 29 maart 2020

Gevelpanelen vervangen voor keralit

Betreft: aanvraag offerte Ik zou graag willen weten wat het zou gaan kosten om mijn gevenpanelen te laten vervangen door uw bedrijf. Huidige situatie: Groene houten panelen Breedte: 400cm Hoogte: 100cm Hoogte onderkant vanaf de vloer gemeten: 290cm (werkhoogte) Hoogte bovenkant vanaf de vloer gemeten: 390 cm (werkhoogte) Wens: keralit in de kleur antraciet (Ral 7016 of een soortgelijke). Sponnigdeel 143mm of 190mm (graag offerte voor beide maten) Brede planken met strakke lijnen (niet overlappend). Is het ook gebruikelijk om isolatie te plaatsen achter de nieuwe keralit panelen? Zo ja, dan zou mag dit ook meegenomen worden in de offerte. Periode wanneer deze opdracht plaats zou moeten vinden: Lente 2020 / zomer 2020. Zie bijlagen voor foto’s huidige situatie:
zondag 29 maart 2020

Gevel op noordzijde isoleren

Het gaat om een zijgevel van mijn huis, 62 m2. Gemetseld en daarop stucwerk met sauswerk. Op de noordkant. De muur is aan de binnenkant heel koud. Daarnaast een smalle steeg, de isolatie mag niet teveel ruimte kosten.
zaterdag 28 maart 2020

Raamdorpelstenen vervangen

Het gaat om 5 raamdorpels waarvan de stenen opnieuw moeten worden ingelegd en moeten worden ingevoegd. Dit gaat om 1 grote raamdorpel van circa 210 cm en 4 raamdorpels van circa 110 cm breed.
maandag 16 maart 2020

Houten rabatdelen vervangen door kunststof

Het gaat om de vervanging van houten rabatdelen in de punt van het huis. Ik wil dit laten vervangen door keralit delen (kunststof.) De oppervlakte bedraagt 9 meter breed en in het midden naar de punt toe 5 meter hoog. Totaal ongeveer 25 m2. Er is gemakkelijk te werken zonder steiger aangezien er een plat dak is waarop men kan staan.
donderdag 20 februari 2020

Uitbouw metselen

Ik zoek een metselaar en/of iemand die voor het ondervangen van het dak kan zorgen (bedraagt een uitbouw van 7 m x 2.80 m). Ik ontvang hier graag een offerte voor.
donderdag 13 februari 2020

Bijkeuken isoleren

Isoleren van de bijkeuken, 3 zijdes, ongeveer 2,20 m hoog, 3 meter breed. Graag aan de buitenkant isoleren. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien In welke houtsoort(en) heb je interesse? Verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken...)
dinsdag 4 februari 2020

Gevel isoleren en bekleden 700 m2

Betreft renovatie bank gebouw, komen appartementen in groot project. Gaat om 700 m2, eerst isoleren en dan bekleden met steenstrips. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien
vrijdag 24 januari 2020

Gevel reinigen en voegen

De oppervlakte is ongeveer 100 m2. Er moet ook voegwerk hersteld worden. Daarnaast ook impregneren. Mogelijk dat meerdere buren meedoen. (zelfde huizen) Geeft dat voordeel? Zo ja, hoeveel? Ik hoor het graag.
dinsdag 7 januari 2020

Enkelvoudig zadeldak isoleren

Hiernaast willen wij het dak gaan isoleren. Betreft een hellend dak met dakpannen, 1 dakkapel van 4 meter breed. We hebben de intentie om dit van buitenaf te doen. Ons doel is het huis in de isolatie staat te brengen zoals die bij een nieuwbouwwoning wordt toegepast. Momenteel zit er geen isolatie in de spouwmuur en ook niet tegen het dak. Het dak betreft een enkelvoudig zadeldak. Wij staan open voor suggesties van een specialist om ons te helpen het doel te bereiken. Welk isolatiemateriaal maakt ons niet veel uit, als het maar geïsoleerd is en voldoet aan de richtlijnen en eisen van de huurbouw vereniging. Het dak is ongeveer 12 m lang bij ongeveer 4 m breed en dat keer 2.
donderdag 12 december 2019

Laten voegen en impregneren

Ik bezit een 2 onder 1 kap woning, waarvan de zijgevel opnieuw gevoegd en geïmpregneerd moet worden. Het gaat ook nog een stukje de bocht om. Tevens is er een schoorsteen die gereinigd moet worden.
woensdag 20 november 2019

Gevel en dakgoten bekleden

Laten bekleden van bovenverdieping. Voor en achter. En ook de goten. De goten zijn minimaal 20 meter lang, en hier wil ik kunststof omheen hebben. De gevel is nu van hout, en ik wil het met kunststof laten bekleden. Ik weet niet precies hoeveel vierkante meter gevel er bekleed moet worden, dat moet nog opgemeten worden. Ik ontvang graag een offerte.
zondag 10 november 2019

Gevel isoleren en stucen

Ik wil graag de buitenmuur (zijgevel + voorgevel) isoleren en stucen, in totaal 40 m2 .
woensdag 6 november 2019

Voorgevel opnieuw metselen en impregneren, mogelijk bij meerdere huizen

Graag laten wij de voorgevel opnieuw voegen en impregneren. Het gaat om een project van 3, misschien 4 huizen. Zelf zit ik in het midden van een rijtjesblok. En er zijn nog drie anderen buren met belang. Exact weet ik niet hoe groot de totale oppervlakte is. Mijn voorgevel is geschat 6 meter breed x 4-6 meter hoog. Een steiger plaatsen is mogelijk.
zaterdag 26 oktober 2019

Gevel renoveren

Mijn zijgevel van ongeveer 30 m2 is poreus en er knappen bij vorst allemaal stukken steen uit dus ik zou graag een passende oplossing voor mijn probleem ontvangen of stucen , of steenstrips. Graag in overleg met een vakman. Ik kan foto's sturen van de gevel zodat het probleem duidelijk te zien is.
zaterdag 26 oktober 2019

Buitengevel isoleren en stucen

Buitengevel isoleren inclusief stucen. Het gaat om +-37 m2. De gevel is nu wit 'geschilderd'. Graag een indicatie van kosten.
maandag 7 oktober 2019

Tuinmuur metselen

Tuinmuur: vanaf het huis tot de erfscheiding 1.80 m hoog en 3.00 m lang dan langs de erfscheiding naar achteren 1.80 hoog en 4.00 m lang; plus fundering, materiaal leveren door de vakman.
zondag 6 oktober 2019

Achtergevel reinigen, voegen en impregneren

Ik wil de achtergevel met punt laten reinigen, opnieuw voegen en impregneren. De situatie is niet bereikbaar met een hoogwerker, geen achterom. Er kan wel met een kleine steiger gewerkt worden. Het gaat om zo'n 20 m2. Een klein gedeelte van een andere gevel mag ook worden gedaan.
zaterdag 5 oktober 2019

Gevel van garage isoleren

Wij hebben een inbouwgarage in een woning van bouwjaar 2000. De garage hebben we verbouwd tot keuken. We willen graag de voorgevel (voormalige vaste garagegevel zonder deur) van de garage isoleren en er een nieuwe houten of kunststof houten planken voor zetten. Daarnaast willen we een deel van de zijkant van de garage isoleren.
vrijdag 13 september 2019

Gevel isoleren en bekleden

Onze woning is een twee onder een kap van 1977. Ik wil de gevel isoleren en daarna bekleden (is nu steen) met steenstrips. Volgens mijn oppervlakte berekening kom ik uit rond de 70 m2

Partners

Partners van Casius