Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gevelreparatie:

Gevelreparatie

Vorige eigenaar heeft een gevelreparatie laten uitvoeren. Daarbij is er niet goed gevoegd en zijn deze los gekomen het gaat om een stuk van c.a. 1 m2.
Onze klant uit Nagele (Flevoland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevelreparatie uit heel Nederland:

Gevelreparatie aan gemetselde- en gestucte gevel

Ik zoek een gevelspecialist die een aantal scheuren in mijn gemetselde voorgevel kan repareren. Het heeft een werkhoogte van maximaal 6 meter. Het aantal vierkante meters is lastig te schatten. Eventueel dient mijn (gestucte) achtergevel ook onderhouden te worden.

Voorgevel woning repareren

Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen bij gevelreparatie. Op straatniveau laat er stucwerk bij ons los helaas, waarschijnlijk door vocht. Het betreft volgens mij een eensteensmuur eronder. Het totaal oppervlakte zal ongeveer 3-5m2 zijn. Zie ook bijgevoegde foto's.

Tuinhuis verhogen en verplaatsen

Mijn tuinhuisje is verzakt en moet worden opgehoogd met 30 cm, en de fundering moet worden aangevuld met stoeptegels. Er is ook schilderwerk en gevelreparatie nodig welke optioneel ook gedaan mogen worden. Het tuinhuisje is 20 m2.

Voegwerk gevelreparatie voegwerk

Ik ben op zoek naar een voeger voor de reparatie van de gevel van een vrijstaand huisje i v m met plaatsen van een rolluik. Het stuk is 5 meter breed en 3 meter hoog. Ik ontvang graag een offerte.

Gevelreparatie uit laten voeren

In de muur van de schuur zit een aantal scheuren die ik graag zou laten repareren. Het materiaal waar het uit bestaat is volgens mij betonblokken. Het betreft meerdere scheuren (zie foto's) rondom de schuur, oppervlakte bij elkaar durf ik niet te zeggen. Wat zijn de mogelijkheden ter reparatie?

Gevel renoveren

Gevelspecialisten, onze gemetselde (bakstenen) voorgevel heeft grote scheuren en een 'groene' lijn. De scheur loop ook door de stenen heen. We zien dat de voorgevel daar heel nat is. Precies op dezelfde plek is een grote lekkage in de woningen. Van de begane grond tot 2 hoog. We hopen dat een gevelreparatie de lekkage kan stoppen. We hebben heel erg hard uw hulp nodig. We hopen van u te horen.

Gevelreparatie

Bij ons jaren '30 huis zitten boven het raam een aantal stenen los en ik vermoed dat als ik het oude screen wegneem, dat er stenen naar beneden vallen. Er zal een latei geplaatst moeten worden, denk ik, en dan weer met de originele stenen de gevel dichtmaken. Qua voeg is het volgens mij een geknipte voeg. Het gaat om de begane grond, aan de voorzijde.

Gevel repareren, raamdorpels vervangen en binnenmuren plaatsen

Op meerdere plekken gevelreparatie, met de juiste stenen, het is nu uitgevoerd met de verkeerde stenen (niet gevoegd). Alle raamdorpels vervangen (21-22 stuks) en binnenmuren plaatsen. De nieuwe dorpels heb ik liggen, het gaat puur om het vervangen/plaatsen. Het betreft het voorgedeelte van een oude boerderij waar een nieuwe betonnen vloer is gestort, hier moeten nieuwe binnenmuren op gemetseld worden. Het voorgedeelte is ongeveer 8 bij 13 meter. Ik wil graag een richtprijs ontvangen.

Gevelreparatie

Hierbij wil ik graag een offerte aanvragen i.v.m. gevelreparatie. Aan de achterkant van onze woning is het zonnescherm losgekomen en dit heeft veroorzaakt dat enkele stenen waar het scherm bevestigd was zijn gebroken. Het betreft in totaal 2 (halve) stenen aan de linkerzijde van de gevel en 2-3 (halve) stenen aan de rechter zijde van de gevel. Mochten er fotos nodig zijn voor een prijsindicatie dan hoor ik het graag van u. bij voorkeur contact per email opnemen.

Gevel repareren, renoveren en hydrofoberen

Graag met spoed een offerte voor een aantal woningen:gevelreparatie, evt. renovatie en hydrofobeer. Bouwjaar pand: 1946

Partners

Partners van Casius