Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor woning bekleden met steenstrips:

Woning bekleden met steenstrips

Onze nieuwbouw woning moet nog compleet bekleed worden met steenstrips. De oppervlakte betreft 160m2, het zijn twee verdiepingen met een maximale hoogte van 6 meter.
Onze klant uit Lelystad (Flevoland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning bekleden met steenstrips uit heel Nederland:

Gevel met eboards en steenstrips bekleden

De bestaande woning is uit 1959 (935 m²) en is nu olie gestookt. We willen de woning 0 op de meter maken. met zonnepanelen, isolatie en warmtepompen.Het gebouw heeft nu een bakstenen facade. Die moet in de vorm van steenstrips behouden blijven.

Het isoleren en bekleden met crepi van de benedengevels

Ik zoek een vakspecialist die alle beneden gevels van mijn vrijstaande woning kan isoleren en voorzien van crepi. Het gaat ongeveer om 100 m2. Het betreft namelijk alleen de begane grond. Het is een gemetselde gevel.

Gevel van uitbouw en dakopbouw en dakgoot bekleden

Het gaat om de zijkant uitbouw van de woning en dakgoot. Ik wil het graag met kunststof rabatdelen met houtnerf laten bekleden. De zijkant uitbouw is 1.20 m breed en 4 meter hoog. Dakgoot 5 meter en dakgoot uitbouw 3 meter.

Meerdere verbouw- en renovatiewerken in oudere woning

Op 2e verdieping nieuwe badkamer aanleggen en al het aanwezige losse sanitair verplaatsen en leidingwerk fatsoeneren/verwijderen. Op 1e verdieping slopen oude keuken, en alle voorbereidingen treffen voor nieuwe keuken vlgs. technische tekening keukenzaak. Tevens op de 1e verdieping een gashaard verwijderen en afvoeren en het gat dichten en afwerken. Op begane grond een stukje onbetegelde muur afwerken (mag afwijkend ivm uit het zicht) en daar ook een nieuw badkamermeubel plaatsen. Houten balkenplafond van begane grond isoleren tegen geluid. (Is een slaapkamerplafond onder een keuken). Dichtmaken 2 open trappen en vastzetten krakende treden en beide trappen bekleden met tapijt ter bevordering van geluiddemping. Plaatsen gipswandje van ca. 1.20 m breed in de gang om een inloopkast te creëren bij een slaapkamer. Dichtmaken van 1 toiletdeur op begane grond met gelijmde y-tong blokken en aan weerszijden afstucen. (Wordt scheiding tussen 2 woningen). Vervangen 2 (door vorige eigenaar zelfgemaakte) loodzware houten schuifpanelen voor 2 nieuwe, lichtere en soepel lopende echte schuifdeuren.

Dakrenovatie

Het betreft een bestaande woning uit 1928. De bovenste verdieping heeft een platdak met een hellend dak naar dit plat dak toe. Het gaat om een vrijliggend dak waarbij dus alle 4 de zijden nu dakpannen hebben. Het platdak is ca. 2 jaar geleden vernieuwd. Het hellend dak beslaat ca. 75/80m2 en er zitten 3 hoeken in (geen 4 doordat voorzijde woning iets anders is). De dakplint naar het platdak toe is ook vernieuwd met rockwool boeiboorden. Tevens zijn er 3 nieuwe dakvensters in geplaatst. Op 1 lange zijde bevindt zich een dakkapel. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden en kosten van het realiseren van een zinken dak i.p.v. dakpannen. En het bekleden van de dakkapel met zink.

Platte dak van uitbouw isoleren en opnieuw bekleden

Het betreft een uitbouw met een plat dak van bitumen (zonder grind) waarvan het dak aan vervanging toe is en we gelijk willen laten isoleren. Vermoedelijk met isolatieplaten en daarover nieuwe dakbedekking. Graag advies van de dakdekker. De uitbouw loopt circa 6 meter diep de tuin in en is circa 3 meter breed. Het gaat dus om een oppervlakte van circa 18 m2. Aan 1 zijde grenst deze uitbouw aan de uitbouw van de buren want het is een (jaren-30) 2-onder-1 kap woning.

Voorgevel isoleren en met hout bekleden

Onze voorgevel (alleen begane grond) van onze vrijstaande woning aan de buitenkant isoleren en bekleden met hout (bijvoorbeeld zweeds rabat). De voorgevel is circa 10,00 meter breed

Woonklaar maken nieuwbouw woning

Betreft nieuwbouw, verwachte opleverdatum ergens 4e kwartaal 2020. Volgende moet gedaan worden: - verven / latex spuiten van alle plafonds in het wit, circa 192 m2 (spuitpleister opgeleverd) - renovlies behang met verven / latex spuiten, circa 308 m2 (behangklaar opgeleverd) - leggen van vloertegels begane grond, circa 56 m2 (dekvloer) of leggen van pvc lijm ( zijn we nog niet over uit) - leggen van pvc lijm 1e en 2e verdieping, circa 85 m2 (dekvloer) - leggen van vinyl 3e verdieping, circa 45 m2 (dekvloer) - 3 dichte trappen verven / latex spuiten waarvan treden in kleur en zijwanden en traphekjes in het wit of bekleden met pvc (treden in tegel- of betonlook en stootborden in het wit) en de zijwanden en traphekjes geverfd in wit. - elektra verplaatsen in keuken en extra waterkraantje aanleggen (voor Amerikaanse koelkast). Graag ontvang ik offertes waar lijm, materialen, arbeid etc. in zijn verwerkt. Graag verneem ik ook wat voor garantie wordt afgegeven.

Gevel opnieuw bekleden

Gevelbekleding moet vervangen worden bij ons huis (misschien ook bij buren). Eerste instantie alleen de voorkant, maar bij gunstige offerte mogelijk ook achterkant woning. Afmeting ong. 190 cm breed en 2 meter hoog. Momenteel zit er wurtalit op, ik wil er kunststof sponningdeel terug. Bij de buren zit er momenteel ook wurtalit op. Het is een 2 onder 1 kapwoning.

Het isoleren en bekleden van de achtergevel

Het werk betreft het isoleren van de buitenkant van de achtergevel inclusief het bekleden van de gevel met thermowood. Het bouwjaar van het huis is 1927. Het betreft een vrijstaande woning. Het is een gemetselde gevel, betreft de begane grond en eerste verdieping en is ongeveer 30 m2 groot.

Partners

Partners van Casius