Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor houten gevel vervangen door kunsttof en isolatie opties bespreken:

Houten gevel vervangen door kunsttof en isolatie opties bespreken

Wij willen ons hoekhuis, gevel bekleed met hout. laten vervangen met kunststof of ander soort gelijk materiaal. en evt beter isoleren.
Onze klant uit Lelystad (Flevoland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten gevel vervangen door kunsttof en isolatie opties bespreken uit heel Nederland:

Uitbouw achterzijde

We willen aanbouwen aan de achterzijde met doorbraak gevel. Afmetingen ongeveer 6.85 m breed en 4 m diep. Is geen vergunning nodig, twijfel tussen steen of houten constructie. Graag een casco oplevering.

Huis bouwen

Wij willen een huis bouwen: circa 250 m2 / 650-750 m3. Zadeldak met riet, houten constructie/ houten gebinten interieur, gevel van bakstenen of gepotdekseld hout, overkapping van ca 40 m2 voor terras, casco oplevering, 2 verdiepingen, 4 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer, 2 toiletten, een speelkamer, en een opslagruimte op een kavel van 4500 m2. Bouwtekeningen en vergunning zijn nog niet aanwezig.

Gevel isoleren

Huis 1975, vrijstaand, garage geschakeld, zijgevels spouw 5.5 cm gevuld met Isotherm Voor en achtergevels buiten steen, binnen houten skelet, isolatie alleen dun originele piepschuim. Kozijnen gaan we vervangen. Wij willen graag alle gevels zo goed mogelijk isoleren aan de buitenkant. Het gaat om 130 m2. Graag een offerte. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien

Houten kozijnen vervangen

Bestaande bovenste deel gevel vervangen, liefst kunststof met hr++ glas met 1 openslaand raam, als foto. Afmeting onderste deel plm. 400x230 cm. Middelste 220 x 210 cm Bovenste punt 200 x 200 cm

Uitbouw op plat dak

Een uitbouw op een plat dak aan de achterzijde van de gevel. Van ongeveer 18 m2. Uit de tekening blijkt dat het een houten skelet wordt, wij willen hierin een casco oplevering. Benodigde vergunning is aanwezig als ook de tekeningen en constructieve gegevens.

Gevel serre bekleden met hout en rotte plekken herstellen

Het gaat om herstellen van de houten constructie van de serre en daarnaast het bekleden van de serre met hardhouten gevelbekleding. De serre is van houten gevelplaten gemaakt. Serre vertoont wat houtrot, daaroverheen zit wel een coating, maar op sommige plekken waar plinten gemonteerd zijn is het hout rot, dit moet vervangen worden. het houtrot zit waarschijnlijk niet in constructie. het hout dat rot is is ongeveer 2 m2. Dit hoeft niet afgevoerd te worden. Wat bekleed moet worden zou ongeveer 10 m2 zijn.

Buitenwerk, kozijnen, houten goten, houten gevelwerk.

Het gaat om alle kozijnen boven en beneden 10 stuks en ongeveer 30 vierkante meter houtwerk op gevel, ook 1 deur. Het gaat om een 7 meter hoge woning.

Gevel opknappen

Het betreft en drive in woning waar van de buiten gevel bestaat uit houten planken. De planken zijn verrot en ik weet niet precies hoe ik dit op moet lossen. Het gaat om 60 m2.

Gevel bekleden

Het gaat om een voormalig huurhuis uit 1974. Op dit moment is er de situatie van een gevel gemaakt van een houten frame met piepschuim isolatie afgewerkt met kunststof golfpanelen. Kozijnen die er in de gevel zitten zijn van aluminium beneden oud dubbelglas en boven aluminium kozijnen met enkel glas. Het plan is om kozijnen, glas, deuren, hang en sluitwerk en gevel te vervangen aan voor- en achterzijde. Graag zouden wij informatie krijgen over de mogelijkheden en een offerte krijgen voor die mogelijkheden.

Uitbouw achterzijde

Nieuwe woning aangekocht, waar wij een uitbouw van 5080 mm x 2500 mm willen realiseren. Houten kozijn, 2 openslaande deuren in midden gevel. Foto huidige achterzijde aangekochte woning bijgesloten. Er is geen vergunning nodig. Het is een aansluiting op het huis en aan de buitenkant wil ik graag metselwerk. Ik weet niet welke fundering nodig is. Graag de oplevering compleet, inclusief elektra en afsmeren van de vloer en wellicht stucen. Graag wens ik een prijs indicatie voordat er iemand langskomt.

Partners

Partners van Casius