Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor kunststof gevelrenovatie plaatsen:

Kunststof gevelrenovatie plaatsen

Ik heb belangstelling voor de renovatie van de gevel van ongeveer 22 m2 met kunststof gevelbekleding. Ik zou graag een indicatie willen hiervoor.
Onze klant uit Lelystad (Flevoland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kunststof gevelrenovatie plaatsen uit heel Nederland:

Gevelrenovatie aan de achterzijde van woning

Ik zoek een partij die de gevelbekleding aan de achterzijde van mijn woning kan vervangen. Het gaat om ongeveer 15 m2. De huidige werzalit bekleding dient vervangen te worden door keralit gevelbekleding. Daarnaast moet een klein zolderraam door een kunststof raam. De woning waar het werk plaats moet vinden is goed bereikbaar.

Gevelrenovatie met stucwerk, isolatie en vochtwerende toplaag

We hebben een pand uit 1920 en de kozijnen zijn aan vernieuwing toe en we willen van enkel naar dubbel glas. Het gaat om een groot verhuisraam op de eerste verdieping (100 x 200 centimeter). En drie ramen op de begane grond van 80 x 105 cm breed. Momenteel is alles van hout, maar we willen graag kunststof. Dit is mogelijk, gezien het geen onderdeel uit maakt van het aanzicht openbare ruimte.

Gevelrenovatie realiseren

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Betreft een eengezinswoning met op de zowel aan de voor als achtergevel houten horizontale sidings. De woning heeft een begane grond met twee etages. Op de begane grond aan de voorzijde zit tevens een schuur welke is voorzien van houten sidings. In totaal gaat het ongeveer om 15 vierkante meter betimmering. De eerste en tweede etage zal vermoedelijk met steiger moeten worden gedaan maar uiteraard weet ik niet hoe men het werk gedaan daar zijn jullie de specialisten in. Ik weet niet of er achter de panelen isolatie is aangebracht zo niet, wil ik dat meenemen. Graag wil ik weten of de betreffende aannemer gelijk het schilderwerk zoals bijv het kozijn op de tweede etage kan schilderen. Kortom een offerte voor: houten sidings verwijderen, kunststof sidings aanbrengen (wit) met houtnerf zoals de bestaande houten betimmering nu, isoleren en overig schilderwerk.

Gevelrenovatie

Er is 15 jaar geleden een kunststof coating aangebracht op de stenen gevel. Deze is hier en daar beschadigd en losgelaten. De oppervlakte van onze 2 onder 1 kap is ongeveer 100 m2 groot en heeft een hoop ramen.

Gevel renoveren en impregneren

Gevelrenovatie aan de voorzijde en impregneren. In mei krijgen we kunststof kozijnen daarna dienen er nog dorpels gemaakt te worden. Hoogstwaarschijnlijk doen er nog 2 huizen (88 en 90) mee met de gevelrenovatie en zal de achterkant van de woningen ook gedaan moeten worden. De gevelrenovatie kan al ergens in maart of april van start.

Gevelrenovatie met kunststof gevelbekleding

Mijn voorgevel wil ik renoveren met kunststof gevelbekleding van Eurotexx (alternatief is bespreekbaar). De gevel is nu bekleed met tegels die erg zijn veroudert. Het gaat om 9 m2 inclusief afwerkprofielen, et cetera.

Kunststof kozijnen reparatie

Mijn kunststof kozijnen zijn beschadigd na de gevelrenovatie. Het gaat om de folie die op de kozijnen zit in de kleur groen. Ik wil de folie graag laten vervangen. Het gaat om 2 kozijnen op de achtergevel van ongeveer 0.70 x 1.40 meter en 1 raam op de voorgevel van ongeveer 2 x 2 meter. ** VERZEKERINGSOFFERTE **

Gevelrenovatie

Het afhalen van bestaand hout op de tweede verdieping en opnieuw voorzien van de gevel met bijvoorbeeld Keralit met daarin vervanging van een raam in kunststof. Het betreft een puntgevel. Aantal m2 weet ik niet precies. Foto's beschikbaar.

Gevelrenovatie woning; spachtelputz en ...

Gevelrenovatie woning; spachtelputz en buitenbeplating. Vrijstaand woonhuis. Gaat om een deel van de woning. Voorzijde 6m bij 6m hoog. Zijkant 10m bij 6m hoog. Achterzijde. 6m bij 3m hoog. Grof geschat. Spachtelsputz buitenzijde. Tevens zit er wat hout om heen en daar willen we beplating van kunststof.