Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor voegen vervangen:

Voegen vervangen

Woning in Lelystad voegen vervangen 80 m2 v
Onze klant uit Lelystad (Flevoland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voegen vervangen uit heel Nederland:

Voegwerk in de badkamer vervangen i.v.m. lekkage

Ik woon in een 4 jaar oude nieuwbouwwoning. Doordat de voegen in de badkamer niet deugdelijk zijn is er lekkage ontstaan. Er is gedeeltelijke vervanging van de voegen noodzakelijk.

Gevel renoveren en voegen vervangen

Bij de voorzijde de kapotte stenen vervangen en het hele huis voorzien van nieuwe voegen.

Voorgevel reinigen

Het gaat om reiniging van mijn voorgevel. Arbeidershuisje. Oppervlakte ca 18 m2, gevel min kozijnen. Tevens wil ik de voegen laten vervangen. En volgens mij moet er ergens nog stenen worden vervangen aangezien er een barst in zit. Ik vraag dit voor mijn huis aan, maar tevens heb ik nog drie buurtbewoners die ook geïnteresseerd zijn. Ik vraag hiermee ook voor hun soorgelijke situatie deze informatie. Ik ben bij drie aannemers offerte aan het vragen. Ik hoor graag van u. Vriendelijk

Buitengevel voor reinigen, knipvoegen en impregneren

Buitengevel aan de voorkant reinigen, voegen vervangen, knipvoeg en impregneren. Huis bouwjaar 1920. Ik denk 4 meter hoog en 5 meter breed. Er zit een voordeur in en een groot raam. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto gratis voor de deur kwijt. De afvoer van het afval mag worden meegenomen in de offerte.

Herstelwerkzaamheden in de badkamer

Wij willen in onze badkamer gebreken laten herstellen die geconstateerd zijn bij oplevering van onze nieuwe badkamer. Wij willen offertes ontvangen van de kosten van de werkzaamheden om de gebreken te herstellen. Degene die eerder de badkamer geplaatst heeft, heeft de klus niet afgemaakt. Gebreken: - gaten in het voegwerk (opnieuw voegen van de binnenkant douche (circa 10-15 m2) - slecht geplaatste hoek lijsten (lijsten lopen ongelijk en bol, plus vlijm scherpe randjes) circa 15 strekkende meters - beschadigde tegels die geplaatst zijn plaatselijk vervangen (circa 2-3 m2) - tegelwerk is niet egaal en strak op meerdere plekken (circa 2-3 m2) - tegelwerk dat scheef geplaatst is (circa 2 m2) - glazen douche deur loopt scheef en schiet uit zijn geleider aan de onderkant (niet waterpas) - aluminium hoeklijsten scherpe randen afwerken. (afwerking of opnieuw gedaan worden). Graag zouden we globale en indien mogelijk gedetailleerde indicatie willen ontvangen van de kosten. Alvast bedankt. Foto's van de werkzaamheden zijn er.

Voegwerk in de buitenmuur herstellen

De voegen van een woning die ik wil aanschaffen moet vervangen worden, en er zijn ook wat stenen waarvan de bovenlaag los laat. De gevel moet dus geïmpregneerd worden en opnieuw gevoegd worden. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 35 m2.

Opnieuw voegen van de badkamervloer

Wij hebben momenteel een flinke lekkage via de voegen van de badkamervloer van 6 m². Die voegen zijn in slechte staat en moeten vervangen worden. Ik ben op zoek naar een vakman die heel snel beschikbaar is voor deze klus. Vooraf ontvang ik graag uw offerte.

Voegen in de voor- en achtergevel vervangen

Graag zouden wij een prijs ontvangen voor het vervangen van de voegen aan de voor- en achterzijde van de woning. Het gaat om ongeveer 6 bij 7 meter lengte keer breedte. De achtergevel is belangrijker, want daar is het voegwerk nog slechter.

Voegen en kitranden vervangen in de badkamer

Er is momenteel enige lekkage in onze badkamer door slechte voegen en kitranden. Ik wil een paar voegen in de vloer laten vervangen en de randen laten kitten, ook bij een douchegoot. Op een kleine zijwand en grote achterwand wil ik ook de voegen en enkele kitranden laten vervangen. Het gaat om ongeveer 5 m² met grote tegels. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Voegen in badkamer vervangen

Wij hebben de voegen van onze badkamer opnieuw gedaan, maar niet met de het goede voegmiddel. Nu zou dat eigenlijk opnieuw gedaan moeten worden met een waterdicht voegmiddel. Ik denk ook dat het niet goed is gedroogd want het verkrijt op een aantal plaatsen. Enfin, nu is het tijd voor de vakman!

Partners

Partners van Casius