Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Lelystad te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Lelystad heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Lelystad u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Lelystad of directe omgeving.

1467 klanten uit Lelystad bevelen een bij Casius in Lelystad aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Lelystad bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: appartementen metselen, nieuwbouw buitengevel metselen, metselwerk 100 meter bedrijfspand nieuw, muren isoleren, huis van buiten stucen met isolatie, klampmuur vervangen door nieuwe gevel met isolatie, metselwerk bouw loods, buitengevel van vrijstaande woning bekleden, gevel bekleden met hardhout of zink, buitengevel isolatie aanbrengen en afwerken met steenstrips, gevel spachtelputzen, buitengevel isoleren, gevel volledig verbouwen, boerderijgevels stuken, buitenmuren isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Lelystad staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Flevoland:

Gevel metselen

Gevel metselen

Metselwerk herstellen

De muren langs de oprit naar de garage, deze zit onder de woning, vertoond scheuren. Ook zijn er breuken bij de ophanging van de bordes aan de achterzijde van de woning zichtbaar. Graag wil ik het metselwerk laten beoordelen en repareren daar waar nodig.

Halfsteens tuinmuur laten metselen

Graag een offerte voor het metselen van een 1/2 steens tuinmuur. De lengte 6.50 meter en de hoogte 2.10 meter. Prijs exclusief fundatie, stenen, metsel- en voegspeciesspecie.

Composiet gevelbekleding met isolatie aanbrengen

Voor beide gevels wil ik dat er asbest verwijderd wordt en vervolgens vezelcementlijm wordt terug geplaatst. Inclusief het afvoeren van de asbest. Afmetingen gevels zijn: 1 x gevel 6 x 2 meter 1 x gevel 6 x 3.5 meter

Fonteintje met aansluiting maken in toilet

Wij zoeken een bedrijf die ons kan helpen met het plaatsten van een fonteintje in het toilet. We heb en momenteel geen wasbakje en willen die graag hebben we zoeken iemand die ons kan helpen met het plaatsen en aansluiten onder de grond en het boren met een diamant boor. De meterkast zit direct naast de toiletruimte. Als het mogelijk is dan meteen het aansluiten van een buitenkraan, aan de achtergevel. De kruipruimte is ongeveer 60 cm hoog.

Voegen van de buitenmuren vervangen

De voegen aan 3 kanten van de woning moeten verwijderd en vervangen worden. Het zou gaan om een oppervlak van ongeveer 110 m2. De zijkant zou eventueel wat lastiger te bereiken zijn.

Voegen in de buitenmuur vervangen

Voor en achterkant huis voegen vervangen. Voorkant en zijkant schuur voeg vervangen

Voegen vervangen

Woning in Lelystad voegen vervangen 80 m2 v

Kunststof rabatdelen op de gevel plaatsen

Ik wil van de achtergevel de rabatdelen vervangen door keralit en de constructie aanpassen of vervangen. De buren hebben al keralit 19 cm. Deze is 1,5 meter hoog bij 6 meter breed. Er is een steiger nodig.

Voegwerk uithakken en vervangen

Ongeveer 100 m2 voegen uithakken en opnieuw voegen.

Gevel laten renoveren

Ik wil 30 m2 aan metselwerk doen. Ongeveer 15 m2 van de voeg is aangetast en de rest moet alleen schoongemaakt worden. Het geheel moet geïmpregneerd worden.

Muur met toog metselen en eiken tuindeuren afhangen

Geïnspireerd door Franse gemetselde muurtjes en woningen willen wij als afscheiding tussen onze voortuin en achtertuin graag een muur laten metselen met een toog daarin verwerkt. Onder de toog moeten twee eiken kerkdeuren worden afgehangen. Onze voorkeur gaat uit naar een stenen muur zoals ze dat in Frankrijk hebben (grove stenen), maar een traditionele stenen muur mag ook. De constructie moet sterk genoeg zijn om de eiken deuren te kunnen dragen. Er is op die plek nog geen fundering aanwezig. We schatten de maat van de muur 6 meter lang en 2 meter hoog. We maken graag een afspraak om onze wensen te bespreken en ontvangen daarna uw plan van aanpak en offerte.

Gevelrenovatie en -impregnatie

Gevel renoveren: reinigen, voegen vervangen en impregneren. Het betreft c.a. 70 m2

Metselen huis en schuur rondom

Nog nieuw te bouwen huis en schuur in Lelystad. Circa 240 m2 halfsteensmuur. Om EPS casco heen metselen. Ergens begin volgend jaar uitvoeren. De stenen zijn in overleg te leveren. Donkere aarde tinten moeten gebruikt worden.

Lage tuinmuur bij woningen metselen

Samen met mijn buurvrouw wil ik een offerte ontvangen voor het metselen van een lage tuinmuur aan de voorzijde van onze woningen. Wij willen een lage tuinmuur van ongeveer 80 cm hoog met bij de toegangspaden stenen kolommen. Het gaat om 8 tot 9 meter lengte per woning. We willen graag een steensoort in de kleur van het metselwerk van de woningen. We hebben een foto als voorbeeld bijgevoegd. We ontvangen graag u offerte.

Stenen schuur metselen

Ik wil graag een schuur van steen.

Scheur in een zijgevel herstellen

Ik heb een scheur in de zijmuur van de woning, deze wil ik graag laten herstellen. Het gaat om de gevel aan de buitenzijde (metselwerk). De totale lengte van de scheur is zo'n 2-2.5 meter. Hiervoor graag een prijsopgave.

Kunststof gevelbekleding aanbrengen

We hebben een huis gekocht in Lelystad en willen graag de gevel met kunststof laten bekleden. Het gaat alleen om de gevel, exclusief de raamkozijnen, ongeveer 22 m2. Er zit nu hout op, dit dient verwijderd te worden. Wij krijgen 3 mei de sleutel.

Kantoorpand opmetselen

Ik ben opzoek naar een ervaren metselaar voor het opmetselen van een nieuw kantoorpand van 548 m2. De werkzaamheden zullen eind juli / begin augustus van start gaan.

Lood herstellen boven raamkozijn

Boven het raam/kozijn is de lood naar binnen gevouwen, waardoor er een lek is ontstaan. Ons idee was om de bakstenen buiten boven het raam eruit te halen, het lood te herstellen vanuit buiten en daarna de bakstenen terug te plaatsen. Of eventueel andere oplossing?! Het lood is 92 centimeter breed en steekt 10 tot 15 centimeter uit de naar binnenkant.

Voegreparatie bij de schoorsteen

Ik wil bij mijn schoorsteen van kalkzandsteen de loszittende stenen weer laten vastzetten met mortel en ook op een aantal plekken opnieuw laten voegen in dezelfde kleur als het origineel (lichte voeg). Wellicht ook nog lood reinigen en opnieuw aankloppen. Graag ontvang ik een offerte van een specialist op dit gebied.

Gevelrenovatie en -impregnatie

Ik heb op de benedenverdieping van mijn woning en van mijn garage gemetselde buitenmuren. De rest van de muren is betimmerd. Het voegwerk is hier en daar slecht en er moeten enkele oude openingen van een brievenbus en ventilatierooster worden dichtgemetseld. Ik laat het metselwerk hier graag even beoordelen. Mogelijk moet al het voegwerk vernieuwd worden en ik wil de gevel dan ook laten impregneren. Het gaat in totaal om ongeveer 30 m², alleen aan de voorzijde.

Schoorsteen renoveren

De schoorsteen moet opnieuw gevoegd worden. Hij is lek en heb zodoende lekkageschade staat op plat dak goed en makkelijk te bereiken.

Gevellekkage oplossen

Omdat ik ter hoogte van de verdiepingsvloer vochtproblemen heb in mijn woning, heb ik op 11 april een gebrekenonderzoek uit laten voeren door het bedrijf De Huizenarts. Hiervan is een rapport opgesteld. Hun conclusie is, dat de vochtproblematiek zich slechts rond de hoogte van de verdiepingsvloer voordoet in de muren. Het vermoeden bestaat dat er vochtoverdracht wordt veroorzaakt door vochtbruggen in de spouw. Omdat de spouw geheel met isolatiemateriaal is gevuld, kan dit niet met een spouwinspectie middels een camera worden vastgesteld. Ik wil bedrijven graag uitnodigen om de situatie hier met mij te bespreken en een plan van aanpak en offerte voor te leggen. Ik denk dat de aanpak hieruit moet bestaan, dat de buitengevel ter hoogte van de verdiepingsvloer aan de buitenzijde moet worden opengemaakt. Eventuele vochtbruggen moeten verwijderd worden. Daarna moet er weer isolatiemateriaal worden geplaatst en de gevel weer worden dichtgemetseld. Ik wil het werk graag na de zomer laten uitvoeren.

Asbest gevelplaten vervangen

Er moeten asbest gevel platen worden verwijderd van de voor- en achter gevel. Ik schat dat het ongeveer 8 vierkante meter is. Deze platen zitten vast gespijkerd op de eerste verdieping en ik mag ze zelf niet verwijderen. Het betreft een tussenwoning uit 1979. Ik wil deze asbest platen graag laten vervangen door trespa platen. Graag apart specificeren wat de kosten zijn betreffend het afvoeren van de platen zijn.