Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Lelystad te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Lelystad heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Lelystad u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Lelystad of directe omgeving.

1447 klanten uit Lelystad bevelen een bij Casius in Lelystad aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Lelystad bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: leien gevelbekleding plaatsen, buitenmuren stucen, surfakote buitengevel verwijderen en stucen, van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, het realiseren van 75m2 aan isolatieplaten en afwerken met stucwerk, pleisterwerk op buitengevel renoveren/vernieuwen, een voorgevel herstellen en opnieuw pleisteren, gevel optrekken achterzijde rijtjeswoning, het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, werzalit vervangen voor keralit, gevelbekleding en kozijnen vervangen + aanbrengen buitenkraan, gevel renoveren, stucwerk in combinatie met knip voegen, metselwerk en voegwerk laten uitvoeren, latei plaatsen boven deuren en raam, gevel isoleren en bekleden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Lelystad staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Flevoland:

Oude voegen van de gevels vervangen door nieuwe

Ik zoek een gevelspecialist/metselaar die alle voegen van mijn woning kan vervangen. Het betreft een tussenwoning. De voor- en achtergevel moet worden voorzien van nieuwe voegen. Daarnaast ook de gemetselde schuur. Het betreft ongeveer 40 m2.

Houten gevelbekleding vervangen door kunststof

Ik zou graag het hout op de aanbouw laten vervangen voor kunststof. Het gaat om ongeveer 24 m2. Het gaat om de voorkant en achterkant. Graag het hout afvoeren. Isoleren is niet nodig.

Tuinmuur metselen, inclusief deur

Beste lezer, Graag willen wij als erfafscheiding een tuinmuur laten metselen. Het betreft een muur van +-15meter (lengte), 8,6meter breed en +-12meter lengte (3 zijden van de achtertuin) x 2 meter hoog. In de voortuin een muurtje van 3,6 meter lengte x 1 meter hoogte. Zie voor een idee voor de muur de bijgeleverde foto's. Er moet ook een tuindeur inkomen waar de prullenbakken doorheen kunnen, dus dit zal ongeveer 90 cm zijn. Graag de deur van hout. Momenteel staan er coniferen, graag hiervan de prijs benoemen op de offerte. We zien graag uw offerte tegemoet. Met vriendelijke groet.

Het isoleren en stucen van de buitengevels

Ik zoek een gevelspecialist die mijn buitengevels kan isoleren en bekleden. Wij wonen in een 2onder1 kap bungalow uit 1972. Wij willen graag de buitenmuur isoleren (met platen) en afwerken met pleister (of andere suggesties). Het gaat om +/- 77 m2. Het doel is isoleren en afwerken om zo binnen minder verlies van warmte te hebben en zomers de zon te weren. Dit is een gemetselde buitengevel.

Gevel reparatie kapotte en gebarsten bakstenen

Ik heb een eengezinswoning en op de derde verdieping zijn een aantal bakstenen gebarst/gescheurd. Zou deze gerepareerd/vervangen kunnen worden en ik zou ook willen weten wat me deze reparatie gaat kosten? Er is genoeg ruimte om een steiger voor op te bouwen mocht dit niet met de ladder kunnen.

Metselaar voor gevel

Beste Wij willen graag weten wat het kost om een muurtje op te bouwen van 9 meter lang en 18cm hoog. Dit komt neer op 3 bakstenen hoog. Wij zijn bezig met ons huis te renoveren en er zijn een aantal stenen van de bestaande muur afgevallen. Die achter de oude gevel bekleding zaten. Zou u ons een offerte kunnen sturen Mvg Melanie Croese visser

Isoleren van de gevels van 212 appartementen

Voor een VvE ben ik bezig met kostenraming grootschalige renovatie van 212 appartementen. Ook buitengevel isolatie is één van de onderdelen. Het gaat om ongeveer 5.700 m2 buitengevel isolatie. Op een aantal plekken zal mogelijk eerst de spouw worden geïsoleerd. Totale Rc waarde moet minimaal 5,0 worden. Het liefst willen we een isolatie materiaal die zo goedkoop mogelijk is en een RC waarde heeft van 5 met waarschijnlijk pleisterwerk als afwerking. Er is niet bekend of er isolatie aanwezig is. Het aantal verdiepingen is wisselend, maar het hoogste zal ongeveer 12 meter zijn. Een hoogwerker plaatsen is mogelijk.

Gevel bekleden met steenstrips

Ik wil de buiten gevel bekleden met steenstrips. Het gaat om 50 m2. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Gevel en dak reinigen en impregneren

Wij wonen op een hoek. Graag willen we de voor-zij en achterkant laten reinigen van de gevel en schuin dak van platen. Vooral vuilaanslag/ groen grauw. Graag willen wij de optie voor impregnatie van het dak laten bekijken. De oppervlakte zal tussen de 75 en 100 m2 zijn. Het is een 1 gezinswoning. We hebben achter veel ramen, maar wel het schuine dak.

Gevel bekleden

Buitenkant van rode bakstenen volledig bedekken zodat de stenen en voegen niet met zichtbaar zijn . Betreft een vrijstaande woning, ongeveer 140 m² .(165 m² zonder het in mindering brengen van alle ramen en deuren)

Voegwerk van schuur en woning voor- en achtergevel herstellen

Van de voor-en achtergevel en schuur rondom (staat los) moet het voegwerk hersteld worden. De totale oppervlakte bedraagt ongeveer 45 m2.

Houten gevel vervangen door kunsttof en isolatie opties bespreken

Wij willen ons hoekhuis, gevel bekleed met hout. laten vervangen met kunststof of ander soort gelijk materiaal. en evt beter isoleren.

Gevelbekleding vervangen

We willen de bekleding van de zijgevel laten vervangen. We hebben nu houten bekleding en dit moet kunststof worden. Het gaat om 45 m2.

Gevel bekleden

2 x 8.85 m2 Voorgevel en achterkant. Zo voordelig mogelijk. Ik wil het bekleden met kunststof antraciet.

Gevel stucen

De buitenkant van onze woning moet volledig bekleed worden (ik denk met stucwerk). Er zijn ramen dichtgemaakt, nieuwe kozijnen/ramen geplaatst en nu moet het weer 1 geheel worden. Het is 110 m2. Het komt over deels beton, deels baksteen.

Gevels bekleden

De voor- en achtergevel op de eerste etage is bekleed met hout. Dit moet vervangen worden door kunststof. Het is een rijtjeswoning en de kozijnen zijn al van kunststof. Het gaat om ongeveer 5,50 meter breed en 2,50 meter hoog minus een grote raampartij van ongeveer 2 x 2 meter en klein raampje van ongeveer 60 x 120 cm.

Metselwerk om nieuwbouwwoning te realiseren

Ik heb een kavel gekocht en laat binnenkort daar een huis op bouwen. Ik zoek een metselbedrijf die al het metselwerk kan verzorgen. De fundering is al geregeld. De oppervlakte is 10 meter breed en 12 meter lang en 3 verdiepingen hoog.

Werkzaamheden aan de gevel

Ik wil het volgende laten uitvoeren aan de gevel: Uithakken voegen. Reiniging door stralen. Invoegen gevels met gladde voeg. Impregneren van gevels. 8x scheurherstel . Nieuwe zwarte raamdorpels plaatsen. De gevel is ongeveer 60-70 m2 maar er zitten wel ramen in.

Muurtje dichtmaken

Graag ontvang ik een indicatie voor het dichtmaken van de zijkanten van de overkapping. Deze zou ik graag laten voorzien van metselwerk. De oppervlakte is ongeveer 24 m2.

Kunststof gevelrenovatie plaatsen

Ik heb belangstelling voor de renovatie van de gevel van ongeveer 22 m2 met kunststof gevelbekleding. Ik zou graag een indicatie willen hiervoor.

Plaatsen van steenstrips aan buitengevel

Voor een nieuwbouwwoning vrijstaand met garage ongeveer 170m2 zijn wij op zoek naar een bedrijf dat de steenstrips van het merk Alsecco kan leveren en/of aanbrengen op de gevel. Dit moet plaatsvinden in het voorjaar denk aan maart.

Gevel metselen

Gevel metselen

Metselwerk herstellen

De muren langs de oprit naar de garage, deze zit onder de woning, vertoond scheuren. Ook zijn er breuken bij de ophanging van de bordes aan de achterzijde van de woning zichtbaar. Graag wil ik het metselwerk laten beoordelen en repareren daar waar nodig.

Halfsteens tuinmuur laten metselen

Graag een offerte voor het metselen van een 1/2 steens tuinmuur. De lengte 6.50 meter en de hoogte 2.10 meter. Prijs exclusief fundatie, stenen, metsel- en voegspeciesspecie.

Composiet gevelbekleding met isolatie aanbrengen

Voor beide gevels wil ik dat er asbest verwijderd wordt en vervolgens vezelcementlijm wordt terug geplaatst. Inclusief het afvoeren van de asbest. Afmetingen gevels zijn: 1 x gevel 6 x 2 meter 1 x gevel 6 x 3.5 meter