Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Ens te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Ens heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Ens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Ens of directe omgeving.

24 klanten uit Ens bevelen een bij Casius in Ens aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Ens bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: kantoorpand gevel afwerken en isoleren, woning nieuwbouw metselen, gevels isoleren, zolder renoveren en een latei repareren en vervangen, gevels stucen en isoleren, het isoleren en bekleden van de buitengevels, gevelbekleding aanbrengen, buitengevel voorzien van crepi, spuitkurk aanbrengen, gevels renoveren, buitengevel van oud huis isoleren en glad stucen, zijgevel isoleren, stenen muur als erfscheiding met pilaren metselen, voegen vervangen, spuitkurk op nieuwbouw woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Ens staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Flevoland:

Schoorsteen repareren en voegen

Ik wil de schoorsteen repareren en voegen. Daarnaast wil ik eventueel coating aanbrengen op diverse daken. Het gaat om een gemetselde schoorsteen. Deze is te bereiken middels een steiger. Het gaat om twee daken van totaal ongeveer 1200 m2. Het dak is 10 meter hoog.

Voegwerk vernieuwen aan de onderzijde van een schuur

Ik wil het voegwerk aan de onderzijde van mijn schuur graag laten vernieuwen. Het gaat om met name de onderste voegen van enkele muren. Ik denk dat het in totaal om 2 m² gaat. Ik laat het werk hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Muur met schutting laten plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen, een keer 16 meter lang en een keer 12.5 meter lang. De hoogte: eerst +/- 30 cm stenenmuurtje daarbovenop de schutting van 150cm hoog. Dan nog een poort van het zelfde materiaal als de schutting +/- 180 cm hoog en 90 cm breed

Impregneren

De werkzaamheden betreffen de voor- en zijgevel. Er dient ongeveer 12 strekkende meters lang en een halve meter hoog geïmpregneerd te worden.