Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Emmeloord te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Emmeloord heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Emmeloord u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Emmeloord of directe omgeving.

200 klanten uit Emmeloord bevelen een bij Casius in Emmeloord aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Emmeloord bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: kantoorpand gevel afwerken en isoleren, gevel isoleren, buitengevels renoveren, gevels stucen en isoleren, buitenmuren volledige woning opknappen, volledige buitengevel renovatie, prefab steenstrip isolatieplaten plaatsen, woning isoleren, isolatie aanbrengen, gevelbekleding aanbrengen, buitengevel voorzien van crepi, spuitkurk aanbrengen, gevel bekleden, advies en isoleren voor en achtergevel isoleren, gevelrenovatie uitvoeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Emmeloord staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Flevoland:

Metselwerk

Metselwerk van ongeveer 7/8 m2 voor een schuur. Hout moet weg dit kunnen we evt zelf. Materiaal wel inbegrepen

Voegsel herstellen huis en schoorsteen

Betreft een hoekhuis. De zijkant van het huis en het voegsel van de schoorsteen is slecht. Verder hier en daar een plek op de muur waar slecht voegwerk zit. Bij elkaar tussen de 10 en 50 m2. Verschillende hoogtes.

Gevel van Crepi met isolatie voorzien

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Circa 15 m2. Wil je de muren ook laten isoleren? Ja Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Rechte halfsteens muur van 7 x 2.5 meter met daarin een loopdeur en een raam van 1 x 1 meter

Buitenzijde kantoorpand schoonmaken

Ik wil graag informatie over schoonmaak van de buitenzijde van een kantoorpand van 4 etages. Het metselwerk zit vol met algen en mos aanslag en dat wil ik graag schoon gemaakt hebben. Het gedeelte met beton is ook aangeslagen en de tegels ook. Die zou ik ook graag schoon willen.

Buitengevel herstellen

Wij krijgen per 1 september de sleutel van onze woning. Wij hebben gezien dat er aan de voorzijde een rechte scheur zit (ongeveer 1.5 meter). Dit is te zien op de foto die ik meezend! Wij willen graag weten wat ongeveer de kosten van herstel zijn.

Schoorsteen opnieuw opmetselen

Ik wil graag de schoorsteen op het huis afbreken en opnieuw laten opmetselen. Het gaat om een twee-onder-een-kap. Afvoer van het puin kan ik zelf verzorgen. Schoorsteen staat op de buitenkant.

Buitendorpel vernieuwen

Het betreft het laten vernieuwen van een buitendorpel. Het gaat om de buitendeur van de garage, ik denk dat dit 90 centimeter breed zal zijn.

Gevel met kunststof rabatdelen renoveren

Ik wil mijn gevel laten renoveren, met kunststof rabatdelen, houtnerf in de kleur antraciet. De oppervlakte is ongeveer 15 m2. Er zitten nu houten rabatdelen op, deze moeten worden verwijderd en afgevoerd. Het latwerk zal moeten worden verbeterd.

Voegen vervangen bij een vrijstaand woonhuis

Bij een vrijstaand woonhuis uit het bouwjaar 1986 met gele bakstenen alle voegen vervangen. Tevens de buitenmuren reinigen. Het zal ongeveer 100 vierkante meter aan gevel zijn, het is een bungalow, dus de gevel loopt al vrij snel schuin.

Voegen en lood van de schoorsteen vervangen

De schoorsteen moet opnieuw gevoegd worden en eventueel ook het lood vervangen. Halverwege november gaan we verhuizen, dus graag indien mogelijk eind november, begin december uitvoeren.

Voegrenovatie uitvoeren

De oude voegen zijn slecht en moeten opnieuw gedaan worden. Voor, achter en klein schuurtje.

Voegen en lood schoorsteen vervangen

We willen onze schoorsteen laten voegen en de loodslab laten vervangen. Gewoon gemetseld, dubbele schoorsteen. De buren gebruiken het rookkanaal nog, wij niet. Schoorsteen staat op pannendak, tweede verdieping. Huis midden jaren '50, arbeiderswoning. Ongeveer 10 jaar terug is de schoorsteen gevoegd. Nu wat slechte voegen en het lood laat los.

Voorgevel rijtjeshuis impregneren

Eventueel reinigen en impregneren voorgevel rijtjeshuis.

Keralit gevel plaatsen

In voorgevel hout vervangen door keralit, ca 1.40 x 1.50 meter. Leveren en plaatsen van keralit.

Wij zijn op zoek naar een ...

Wij zijn op zoek naar een metselaar-voeger, welke een dubbelzijdig tuinmuurtje van ongeveer 2 meter bij 1,50 meter hoog wil metselen en voegen. Stenen dienen gezaagd te worden. Betreft namelijk een strakke steen. Tevens dient er een fundering te worden gemaakt voor dit muurtje. Graag ontvangen wij een gepaste offerte en een termijn waarbinnen dit plaats kan vinden.

Herbouwen van een binnenwand 4.5 meter ...

Herbouwen van een binnenwand 4.5 meter bij bijna 6 meter hoogte Stenen 30 x 15. 40 rijen 15 breed. Inpandig in Emmeloord

Er moet, in plaats van de gammele ...

Er moet, in plaats van de gammele schutting die nu de tuin met de buren scheidt, een stenen muur komen (met waarschijnlijk drie of vier vierkante pilaren). De buren en ik weten eigenlijk wat we willen, maar er is toch ook wat advies nodig van degene die de muur kan aanleggen.

wagenschuur 15 bij 5mtr. voorgevel ...

wagenschuur 15 bij 5mtr. voorgevel nieuw,muren verhogen,dak vernieuwen,isoleren

ik wil een bijkeuken aan de buiten gevel ...

ik wil een bijkeuken aan de buiten gevel achterzijde