Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor buitenmuur afbreken en opnieuw opbouwen:

Buitenmuur afbreken en opnieuw opbouwen

Ik wil graag een halfsteens gemetselde muur opnieuw laten metselen, compleet met alles er op en er aan. De muur (nieuw) moet worden afgebroken en puin worden afgevoerd. Ook weet ik niet of de isolatie moet worden vervangen, maar kan beschadigen tijdens het afbreken denk ik, dit laat ik aan u expertise. De totale oppervlakte is 33M2 De reden van dit alles is omdat het slecht is gemaakt en er veel dansende stenen zijn, verticale stootvoegen lopen niet gelijk en zijn niet verschillend (van 1,5 to 3 cm). Materiaal : Buitengevel wit metselwerk Wasserstrich Waalformaat in halfsteenverband (stelpost €410 per 1000 excl.BTW) Wit. Buitengevel voegwerk in wit metselwerk 4mm Verdiept en doorgestreken Wit. Isolatie bij metselwerk Minerale wol Rockwool Duo o.g.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenmuur afbreken en opnieuw opbouwen uit heel Nederland:

Draagmuur slopen en draagbalk plaatsen

Het gaat om het afbreken van een draagmuur en het plaatsen van een draagbalk (5m lengte). Vervolgens het afbreken van een schouw in de woonkamer, het afbreken van een stenen schuurtje (10m2) en het dichtmaken van een deur in een buitenmuur. Ik zou graag willen weten wat dit ongeveer zou kosten. Er zitten volgens mij geen leidingen in de muur en schouw.

Enkelwandige buitenmuur onder overkapping maken

Scheidingsmuur onder een overkapping aanbrengen 260 cm hoog 4 meter breed inclusief fundering. Er staat nu al een muurtje, deze verlengen of afbreken en een nieuwe bouwen. Hierin graag advies van de vakman. Graafwerk doe ik zelf. Locatie is bereikbaar.

Buitenmuur afbreken en opbouwen

Wij hebben een buitenmuur van ongeveer 8 meter lang. Hier is een scheur in ontstaan. Nu wil ik de muur afbreken en weer opnieuw opbouwen om dit te verhelpen. De muur is van steen en als het kan wil ik graag de materialen hergebruiken. Wellicht dat er wat cement of iets dergelijks aan de pas moet komen, dit dan voor de vakman.

Buitenmuur afbreken en opbouwen

Bovenste gedeelte van buitengevel(tot nok) afbreken en opnieuw opmetselen en voegen. Ik kan eventueel voor alle materiaal en steiger zorgen 15 m2

Buitenmuur opnieuw laten metselen

De witte buitenmuren afbreken( zie foto)en opnieuw laten opmetselen met metselstenen.

Dragende binnenmuur afbreken

Het maken van een doorgang in onderstaande situatie: Binnenmuur (draag), overspanning 2,5mtr, incl. Inslijpen muur en slopen en leggen stalen ligger, excl. (puin afvoeren en aanschaf betreffende ligger. Buitenmuur ( spouwmuur), inslijpen en leggen stalen ligger, overspanning 2,5mtr, incl. Inslijpen muur en slopen en leggen stalen ligger, excl. (puin afvoeren en aanschaf betreffende ligger. ) Algemeen: Betreft een binnenmuur op de BG, hoogte ca. 2,5mtr, idem bij buitenmuur.

Buitenmuur metselen

Een buitenmuur opnieuw metselen i.v.m. omwaaien tijdens storm van vorige week. Inclusief afbreken van gedeelte van oude muur en het opruimen van puin.

Buitenmuur afbreken en opnieuw metselen

Buitenmuur grenzend aan muur van onze woning is gescheurd. Deze moet afgebroken worden, afval afgevoerd worden en opnieuw gemetseld worden. Inclusief inspectie naar de fundering en eventuele aanpassingen van de huidige fundering. Lengte muur is circa 4m, hoogte ongeveer 140cm. Graag ontvang ik hier een offerte voor. Deze wil ik indienen bij onze verzekeringsmaatschappij.

Draagbalk in de gevel plaatsen

Wij willen een aanbouw realiseren. Wij ontvangen graag offerte van: Het afbreken van de buitenmuur en het plaatsen van een draagbalk. De breedte van de woning is 6,50 meter.

Halfsteens buitenmuur laten metselen

Het afbreken, afvoeren van puin en het opnieuw opmetselen van een ½-steens buitenmuur van 2,00 x 2,10 cm (bxh). De muur staat haaks op de gevel en vormt een afscheiding tussen 2 tuinen. Eén uiteinde is tegen de gevelmuur aan gemetseld. Van het andere uiteinde is de laatste 20 cm een één-steens muur.