Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor voegen van de garagemuur vullen:

Voegen van de garagemuur vullen

Wegens een lekkage graag de voegen vullen van een klein gedeelte onder het dakrandprofiel. Ongeveer 1 m2. Graag zo spoedig mogelijk.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voegen van de garagemuur vullen uit heel Nederland:

Buitengevel garage opnieuw voegen

Garagemuur lekt vocht moet dus opnieuw gevoegd worden van circa10 vierkante meter.

Voegen van garagemuur en woonhuis vervangen

Vervangen van een aantal meters slechte voegen in garagemuur en muur woonhuis. Ik zie een aantal loszittende stukjes, graag kijken naar de gevels om te kijken wat er precies dient te gebeuren.

Voegreparatie garagemuur

Graag ontvangen wij een offerte voor het repareren van voegen van een garagemuur van 7 x 2,5 meter.

Deel van de garagemuur invoegen

Aan de buitenzijde van mijn garagemuur is momenteel 7 m² voegwerk uitgehakt. Ik laat dit graag weer netjes voegen en ontvang hiervoor uw prijsopgave.

Voeg- en metselwerken

Klus 1: Mijn garagemuur is lek en moet OP KORTE TERMIJN (!) gevoegd worden. De afmeting van de muur is: 6 meter en 30 cm. Hij is deels goed gevoegd, maar het middelste gedeelte (waar eerst een struik stond) van 1.60 x 2.20 moet opnieuw gevoegd worden, evenals verderop een stukje van 0.60 x 0.80 cm. Verder zit er 1 steen los en de onderste 2 (misschien 3?) rijen stenen over de hele breedte, moeten opnieuw gevoegd worden. Klus 2: Er zitten 2 x 3 stenen "los" bij het stoepje van mijn voordeur. Dit moet opnieuw gevoegd worden. Klus 3: De gemetselde rand van mijn vijver (47 stenen) zit deels los. Helemaal opnieuw voegen?? De 2 rijen stenen daarachter zijn verzakt en moeten meteen ook opgehoogd worden.

Garagemuur opnieuw voegen en impregneren

Ik ontvang graag een prijsindicatie voor het vernieuwen van de voegen en daarna impregneren van een garagemuur van ongeveer 20 m².

Voegen in de garage vernieuwen

30m² voegen van een garagemuur laat ik graag vernieuwen. Ook die muur schoonmaken en impregneren. Graag ontvang ik een all-in prijs. Er is een foto beschikbaar.

Voegen in de gevel renoveren

Het uithakken van oude voegen en opnieuw voegen. Het gaat om ongeveer 20 m² bakstenen garagemuur.

Garagemuur voegen en impregneren

Oude voegen uitkappen en opnieuw invoegen en de muur impregneren. Het gaat om ongeveer 15 vierkante meter. Dit betreft 1 zijde van de gevel.

Voegen in garagemuur vernieuwen

Uithakken en opnieuw voegen van de voorkant van de garage. Het gaat om ongeveer 12 vierkante meter, het hoogste gedeelte is 2.70 m.