Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor muurtje van gipsblokken plaatsen:

Muurtje van gipsblokken plaatsen

Ik wil een muurtje in de huiskamer metselen van gips blokken van 10 cm breed en het muurtje moet 2,65 meter bij 1,30 meter worden.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor muurtje van gipsblokken plaatsen uit heel Nederland:

Badkamer wanden voorzien van betonlook

We hebben een andere woning gekocht (jaren '80) en daarvan willen we de badkamer renoveren. Het gaan om een badkamer van 5 m2, met ongeveer 28 m2 aan wanden. Op dit moment zitten er grotendeels tegels op de wanden. Wel gaan het huidige bad eruit (waarschijnlijk geen tegels achter) en komt er nog een nieuw muurtje van gipsblokken. Ook worden er leidingen verlegd, waardoor er stroken in de muur niet zijn betegeld. Mochten de tegels niet goed vast zitten, dan zullen we de tegels van de muren verwijderen, maar daar gaan we niet van uit. Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc Vloeren afplakken Vierkante meter: 5

Tussenwand plaatsen

Gaarne een vrijblijvende prijsopgave voor onderstaande wzh. Ik zoek voor in de periode 8-3 >> 3-04 een aannemer, die een muur kan optrekken in de woonkamer om een nieuwe afscheiding te maken tussen de hal en de kamer. ( de achterliggende hal wordt hierdoor groter, de trap valt hierdoor buiten de kamer, en komt in de gang. Werk omvat eigenlijk twee hoofddelen. 1a Slopen en afvoeren van bestaande muur tussen kamer en gang. De te slopen muur is ca. 125 cm breed tussen deurstijl en scheidingsmuur met de buren. Het deel boven de deur eruit slopen ca. 55 cm hoog. Een nieuw kozijn met deur plaatsen in de nieuw te bouwen muur. 1b Het maken van een gipsblokkenmuur vanaf naast trapstaander, tegen trapboom, ca. 170cm lang , tot aan plafond, een 90° hoek, en doortrekken van deze muur ca. 40cm, tot aan plafond. Deze muur sluit aan op verdraaide deur kozijn. ( nieuwe positie ca. 45° gedraaid, tov huidige positie ). De gipsblokken lopen boven het kozijn door, tot tegen het bestaande muurtje. Het netjes stuken van deze nieuwe muur in hal en kamer. Na dit werk , eventueel aansluitend afh. Vd prijs, wil ik ook de gang en toilet opnieuw laten betegelen. Groeten

Muren glad smeren

Ik zou graag de 2 muren van de slaapkamer willen glad smeren. 1 wandje van 3 meter breed bij 2. 42 hoog. Dat is op gipsblokken van de bouw. En de andere muur is waar de ramen invallen. En kachel zit. Dat is beton. En öngeveer 3. 5 breed en 2. 42 hoog maar dan valt het raam werk er tussen uit dat is een raam van ruim 2. 5 breed. En boven het raam zit dan nog een betonnen rand en zijkant van raam een klein muurtje wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Garage ombouwen

De garagedeur wil ik graag laten vervangen door een kozijn met een loopdeur. Daarnaast dienen er waterleidingen aangelegd te worden en een douchecabine geplaatst. Er zal een muurtje tussen de garage en de hal van 1 bij 2.30 meter verwijderd moeten worden. Dit lijkt niet op een draagmuur maar het gaat wel om een stenen muur. Als laatste zullen er nog 2 wandjes van gipsblokken of hout geplaatst moeten worden. Dit wil ik graag met de vakman bespreken.

Muurtje met deuren om de trap bouwen

De trap staat in de woonkamer. We willen graag een gipsblokken muurtje met twee deuren erin. Het plafond is ongeveer 2.30 meter. Graag op donderdag bellen of anders e-mailen.

Muurtje van gipsblokken bouwen

Muurtje van 1 meter bij 1 meter plaatsen in slaapkamer tot plafond met gipsblokken. De blokken, lijm en de U-balken zijn al aangeschaft. Het is een haaks muurtje.

Muurtje om een trap metselen

Ik wil om de draaitrap naar boven, die midden in de huiskamer staat, een muurtje van gipsblokken laten zetten (dit i.v.m. kou van boven). De muurtjes zullen haaks aan elkaar 230 centimeter, 210 centimeter en 130 centimeter breed moeten worden en 2.45 meter hoog.

Scheidingsmuur van gipsblokken of -platen maken

Ik wil een scheidingsmuurtje van gipsblokken of platen zetten van ongeveer 4 meter bij 2. 50. (zónder deur) en zo goedkoop mogelijk. Het muurtje moet er ook nog uit kunnen over een paar jaar omdat we een huurhuis hebben. Graag per mail reageren.

Staand naar zwevend toilet ombouwen

Ik wil binnenkort mijn staande toilet laten vervangen door een zwevend toilet. Enkele jaren geleden heeft men een muurtje achter het toilet geplaatst waardoor de deksel niet meer wilt blijven staan dus het muurtje moet weg (gipsblokken betegeld) en zwevend toilet geplaatst en aangesloten. Ik ontvang de offertes graag per mail.

Woonkamerwanden en plafond glad pleisteren

Wij hebben in onze woonkamer al het behang verwijderd en willen de betonnen muren graag glad laten stuken Er is ook een klein muurtje van gipsblokken. De hoogte is 260 cm, de breedte van de muren is 7 meter elk. Verder willen we eventueel het betonnen plafond glad laten stuken. Het gaat om een plafond van 700 x 350 cm, waar nu latex op zit. Graag ontvangen wij een aparte prijsopgave voor de wanden en het plafond.