Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor zijgevel met pvc bekleden:

Zijgevel met PVC bekleden

Ik zoek een gevelspecialist die mijn gevelbekleding, die in het midden van de gevel loslaat, kan herstellen. Hoe dit gedaan moet worden weet ik niet. Het werk moet plaatsvinden bij een hoekwoning.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zijgevel met pvc bekleden uit heel Nederland:

Dakopbouw op een hoekwoning bouwen

Ik wil op mijn hoekwoning een dakopbouw van 489 x 370 cm laten maken en heb hiervoor inmiddels een omgevingsvergunning ontvangen. Het gaat om een nokverhoging, waarbij de gemetselde zijgevel moet worden opgetrokken tot de nieuwe hoogte. De uitvoering moet in HSB worden, met hardhouten kozijnen, houten rabartdelen en Trespa boeiboorden. De wanden moeten geïsoleerd worden, Rc waarde 4,5 en het dak met Rc-waarde 6. Op het dak komen dakpannen als bestaand. Er komen pvc hemelwaterafvoeren aan. Ik bespreek hier graag de tekeningen en ontvang daarna uw offerte.

Riolering vervangen en gesaneerde olietank afvoeren

Ik wil de oude gres riolering bij ons jaren '30 huis laten vervangen door PVC. Omdat er dan gegraven moet worden, wil ik ook meteen een gesaneerde olietank laten verwijderen en afvoeren. Zie bijlage voor situatieschets en informatie over de olietank. Het gat dat daardoor ontstaat, moet worden gevuld met grond achter uit te de tuin, waar een gat moet worden gegraven voor een trampoline. Qua riolering gaat het om het volgende: het vervangen van 1 put onder de buitenkraan bij de achtergevel, de keukenriolering en HWA die nu afwateren op deze put, aansluiten op een nieuw PVC riool, cirac 60 meter nieuwe riolering aanleggen achter de woning en langs de zijgevel richting de openbare weg en onderweg, nog 2 HWA's oppakken aan de zijkant van de woning. Verder het vervangen van de gietijzeren rioolaansluiting vanuit de woning op het gemeenteriool door PVC (ca. 10 meter); dit betreft waarschijnlijk een tweede, aparte aansluiting op het gemeenteriool. Een HWA aan de voorzijde van de woning hierop aansluiten, deze loopt er dicht bij maar watert nu ook nog af op een gres pijp. Hoogstwaarschijnlijk heb ik twee aansluitingen op het gemeente riool; eentje uitgevoerd in gres waar de HWA's op afwateren en eentje uitgevoerd in gietijzer waar de woning (m.u. v de keuken) op afwatert. Alles is goed bereikbaar met een minigraver. Omdat wij de tuin nog moeten aanleggen is het ontzien van de beplanting niet echt een issue. Wel moeten er 30 x 30 en 30 x 60 stoeptegels worden teruggelegd (hoeft niet professioneel bestraat te worden) zodat wij een pad hebben.

1. Vervangen op 1e verdieping origineel ...

1. Vervangen op 1e verdieping origineel enkel glas (1979) door dubbel glas 2 kmrs elk 220x120 vast, 80x80 draai en 80x20 bovenlicht 2 kmrs elk 80x80 draairaam en 80x20 (bovenlicht). Waarvan in badkmr gezandstraald glas met heldere boord. 2. Zijgevel dubbel glas: a. Naast voordeur 100x160 gehard glas gezandstraald met heldere boord. Tot 60cm boven vloer met PVC structuur plaat + plaat binnenkant. b. Borstwering met planchette 110x490 thv 1e en 2e verdieping waarvan 2x planchette buitenkant van 110x80. Vervangen door dbbl glas + PVC plaat. 3. Glas in voordeur vervangen. Nu raamwerk van kleine ruitjes, gewenst 1 glasplaat (gezandstraald met heldere boord 70x80. Dit evt ook bij 2 binnendeuren - separaat prijzen! 4. Achterdeur enkel glas vervangen door dubbel glas ca 60x90

1. Vervangen op 1e verdieping origineel ...

1. Vervangen op 1e verdieping origineel enkel glas (1979) door dubbel glas 2 kmrs elk 220x120 vast, 80x80 draai en 80x20 bovenlicht 2 kmrs elk 80x80 draairaam en 80x20 (bovenlicht). Waarvan in badkmr evt gezandstraald glas 2. Zijgevel dubbel glas: a. Naast voordeur 100x160 gehard glas gezandstraald met heldere boord. Tot 60cm boven vloer met PVC structuur plaat + plaat binnenkant. b. Borstwering met planchette 110x490 thv 1e en 2e verdieping waarvan 2x planchette buitenkant van 110x80. Vervangen door dubbel glas + PVC plaat. 3. Glas in voordeur vervangen. Nu raamwerk van kleine ruitjes, gewenst 1 glasplaat (gezandstraald met heldere boord 70x80 4. Achterdeur enkel glas vervangen door dubbel glas ca 60x90