Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor kattenluik in buitenmuur maken:

Kattenluik in buitenmuur maken

Ik wil voor mijn kat een luik in een buitenmuur (muur woonkamer naar buiten) laten plaatsen. Dit gat moet geboord worden en vervolgens moet het kattenluik geplaatst worden. Ik bestel zelf het kattenluik. Welke aanvullende info heeft u nog van mij nodig om hiervoor een offerte te maken?.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kattenluik in buitenmuur maken uit heel Nederland:

Kattenluik in muur maken

Ik wil graag 1 kattenluik in de muur van de achtergevel laten maken. De breedte van de buitenmuur bedraagt ongeveer 30 centimeter. Het kattenluik is inmiddels reeds is bezit. Graag een offerte met vaste prijs. Gelieve offerte via de mail.

Kattenluik in een spouwmuur laten maken

Ik wil graag een kattenluikje in mijn muur laten maken, zodat de katten zelf naar buiten kunnen. Het moet wel netjes aangezien de binnenzijde tevens de woonkamer is. Binnenmuur is gewoon strak gestuct. Buitenmuur is van bakstenen. Het gaat om een huis van ongeveer 10 jaar oud. Ik heb het luikje/tunnel nog niet in mijn bezit, maar heb er geen bezwaar op om die zelf na overleg aan te schaffen. Ik wacht bewust met kopen tot ik iemand heb gevonden die de klus kan en wil klaren zodat ik geen miskoop doe. Bijgesloten een foto van de muur (binnenzijde).

Kattenluik in een buitenmuur plaatsen

Graag zou ik een kattenluik in een betonnen buitenmuur laten plaatsen. Hiervoor moet er eerst een gat worden geboord. Daarna tunnel en luik installeren.

Kattenluik in buitenmuur plaatsen

Ik wil voor mijn kat een luik in een buitenmuur (muur keuken naar buiten) laten plaatsen. Ik bestel zelf het kattenluik. Welke aanvullende info heeft u nog van mij nodig om hiervoor een offerte te maken?

Kattenluik in de buitenmuur plaatsen

In ons huis willen wij aan de achterzijde in de buitenmuur een kattenluik laten plaatsen. De muur is ongeveer 40 cm dik. Wij zullen zelf zorgen voor de aanschaf van het kattenluik en eventueel een tunnel of verlengstukken. We laten graag een opening in de muur maken en alles netjes aansluiten.

Kattenluik plaatsen

Kattenluik plaatsen in de muur en als niet lukt voordeur. Het gaat om een oud huis waarbij ik het liefst het luik in de buitenmuur wil plaatsen (ik denk dat het een bakstenen muur is), maar alleen als ik garantie heb dat ik daarna de muur ook weer kan herstellen naar oude staat. Graag advies hierover.

Kattenluik plaatsen in buitenmuur

We willen een kattenluik laten plaatsen in een buiten draag muur in 1 opdracht. Dus gat boren en luik plaatsen, het luik bestellen we zelf.

Kattenluik in buitenmuur plaatsen

In onze woning willen wij aan de achterzijde in de buitenmuur een kattenluik plaatsen (dat werkt via een microchip). De muur is prevab en een buitenmuur samen ongeveer 45 cm dik. Wij zullen zelf zorgen voor de aanschaf van het kattenluik en tunnel-verlengstukken (type luik is Sureflap Microchip kattenluik). Het zou mooi zijn als dit luik geplaatst kan worden in de maand mei

Kattenluik in buitenmuur plaatsen

Ik wil graag een kattenluik in mijn buitenmuur laten zetten. Het gaat om het boren van het gat, de afwerking en het plaatsen van het kattenluik. Ik heb nog geen kattenluik aangeschaft, dit kan in overleg met de vakman. De muur is naar verwachting 2 bakstenen dik met daarin tussen wat ruimte (totaal 27 centimeter).

Kattenluik in de buitenmuur plaatsen

Ik wil graag een kattenluik in mijn buitenmuur laten zetten. Het gaat om het boren van het gat, de afwerking en het plaatsen van het kattenluik. Ik heb nog geen kattenluik aangeschaft, dit kan in overleg met de vakman. Waarschijnlijk moet er ook een tunneltje bij, omdat het om een vrij dikke buitengevel gaat. Graag zo snel mogelijk.