Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor kattenluik in muur maken:

Kattenluik in muur maken

Ik wil graag 1 kattenluik in de muur van de achtergevel laten maken. De breedte van de buitenmuur bedraagt ongeveer 30 centimeter. Het kattenluik is inmiddels reeds is bezit. Graag een offerte met vaste prijs. Gelieve offerte via de mail.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kattenluik in muur maken uit heel Nederland:

Kattenluik in muur plaatsen

Ik wil een kattenluik in stenen muur (~30-33cm dikte) plaatsen. Het luik koop ik zelf. Zie bijgevoegde foto's van beide kanten van de muur.

Kattenluik in buitenmuur maken

Ik wil voor mijn kat een luik in een buitenmuur (muur woonkamer naar buiten) laten plaatsen. Dit gat moet geboord worden en vervolgens moet het kattenluik geplaatst worden. Ik bestel zelf het kattenluik. Welke aanvullende info heeft u nog van mij nodig om hiervoor een offerte te maken?.

Serre aanbouwen

Ik wil een serre aanbouwen van 512 x 240 cm met een schuin glazen dak vanaf de gevel van ongeveer 260 naar 220 cm. Dit is een schatting, de woning is gekocht maar nog niet opgeleverd. Sleutel 1 augustus. We willen een serre waarbij gebruik wordt gemaakt van een bestaande zijmuur. Deze muur komt vrij wanneer de aangebouwde schuur is afgebroken. Deze muur moet blijven staan omdat de schuur van de buren blijft staan. Na het afbreken van de schuur moet het dak en muur van de schuur bij de buren weer waterdicht worden gemaakt. Aan de andere kant van de serre staat nog geen muur, deze moet nog geplaatst worden. We denken aan kunststof kozijnen en HR++ of +++ glas voor de isolatie. Op dit moment denken we aan twee openslaande deuren geplaatst aan de linker of rechter zijmuur. De rest van de serre willen we het liefst uit één groot raam laten bestaan. Als twee praktischer dan wel goedkoper is, is dat geen probleem. De vloer moet nog geplaatst worden en op gelijke hoogte aansluitend bij de vloer van de woonkamer. We zijn ook benieuwd naar de mogelijkheden om zonwering te integreren aan de buitenzijde van de serre. En als laatste zijn we opzoek naar een mogelijkheid om een kattenluik te plaatsen. Wellicht hebben jullie daar een idee bij. Ik hoop zoveel als mogelijk info te hebben gegeven, zonet dan hoor ik het graag.

Kattenluik in de muur maken

Graag zou ik de mogelijkheid en de kosten willen weten voor het plaatsen van een kattenluikje in de muur tussen de berging en de gang. Dit is een spouwmuur. Kunt u aangeven wat hier de mogelijkheden in zijn?

Kattenluik in een spouwmuur laten maken

Ik wil graag een kattenluikje in mijn muur laten maken, zodat de katten zelf naar buiten kunnen. Het moet wel netjes aangezien de binnenzijde tevens de woonkamer is. Binnenmuur is gewoon strak gestuct. Buitenmuur is van bakstenen. Het gaat om een huis van ongeveer 10 jaar oud. Ik heb het luikje/tunnel nog niet in mijn bezit, maar heb er geen bezwaar op om die zelf na overleg aan te schaffen. Ik wacht bewust met kopen tot ik iemand heb gevonden die de klus kan en wil klaren zodat ik geen miskoop doe. Bijgesloten een foto van de muur (binnenzijde).

Kattenluik in buitenmuur plaatsen

Ik wil voor mijn kat een luik in een buitenmuur (muur keuken naar buiten) laten plaatsen. Ik bestel zelf het kattenluik. Welke aanvullende info heeft u nog van mij nodig om hiervoor een offerte te maken?

Dichten van kattenluik in muurtje

Ik heb een kattenluikje in de muur van mijn 'bijkeuken' dat ik graag gedicht wil hebben. De muur bestaat uit drie lagen, namelijk een stenen, een houten en een gips laag (vanaf buiten gezien in die volgorde). Het gat is ongeveer 25 cm hoog, 20 cm breed en 25 cm diep. Ik heb hier nog een aantal bakstenen liggen die overeenkomen met de stenen van de muur.

Kattenluik in de buitenmuur plaatsen

In ons huis willen wij aan de achterzijde in de buitenmuur een kattenluik laten plaatsen. De muur is ongeveer 40 cm dik. Wij zullen zelf zorgen voor de aanschaf van het kattenluik en eventueel een tunnel of verlengstukken. We laten graag een opening in de muur maken en alles netjes aansluiten.

Kattenluik plaatsen

Kattenluik plaatsen in de muur en als niet lukt voordeur. Het gaat om een oud huis waarbij ik het liefst het luik in de buitenmuur wil plaatsen (ik denk dat het een bakstenen muur is), maar alleen als ik garantie heb dat ik daarna de muur ook weer kan herstellen naar oude staat. Graag advies hierover.

Kattenluik plaatsen in buitenmuur

We willen een kattenluik laten plaatsen in een buiten draag muur in 1 opdracht. Dus gat boren en luik plaatsen, het luik bestellen we zelf.