Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor stoomreinigen, impregneren en voegen vernieuwen:

Stoomreinigen, impregneren en voegen vernieuwen

Gevelrenovatie. Aan voorzijde 25m2 en aan achterzijde 21,5m2 Voegen metselwerk vernieuwen aan de achterzijde (westkant) totaal 18,25m2 (platte voeg). Uitvoering in vorstvrije periode maart/april 2018
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stoomreinigen, impregneren en voegen vernieuwen uit heel Nederland:

Stoomreinigen en impregneren van metselwerk

45 m2 metselwerk van buitengevel Stoom reinigen en impregneren. rijtjeswoning, goed beriekbaar

Zij-, voor- en achtergevel impregneren

Ik wil graag mijn zij-, voor- en achtergevel laten stoomreinigen en opnieuw impregneren. De oppervlakte is ongeveer 60 m2 en makkelijk te bereiken. Graag per mail reageren

Gevel stoomreinigen of zanstralen

Reinigen van voorgevel huis/appartement van 4 woonlagen te Amsterdam. Geveloppervlakte circa 12 x 10 meter inclusief de ramen. Rode baksteen, en zo te zien gewone voeg. Boven de ramen zitten lateien. Graag uw prijs voor zandstralen en als optie stoomreiniging. Tevens na reiniging impregneren.

Buitenmuur laten reinigen

Buitenmuur reinigen. Waarschijnlijk stoomreinigen genoeg, maar niet onder hoge druk. Dit om de voegen te beschermen. Deze zijn in goed staat. Indien nodig eventueel zandstralen. Een oppervlakte aan een stuk van circa 50 m2 met een enkel venster. Begane grond met een bovenverdieping. Bereikbaar met een steiger of via een hoogwerkertje. Er heeft een boom gestaan, daardoor vervuild geraakt. Huis van circa 15 jaar oud met een rode baksteen. Eventueel apart vermelden wat de kosten zijn voor nadien impregneren.

Impregneren en reinigen van de gevel

Stoomreinigen en impregneren van de gevel. Bruto oppevlakte ca 51 m2. Netto oppervlak ca. 37 m2. 10 jaar geleden is de gevel gerenoveerd. Ik vraag me af of dit goed is gebeurt. Boven de kozijnen veel vocht in de stenen en veel druppels op de vensterbank. Tevens lichtgroene mosvorming. Denk problemen met vocht/waterophoping in de gevel. Graag advies en offerte.

Renovatie spouwmuur, reinigen, voegen vernieuwen en impregneren

Muur is ongeveer 10,80 meter breed en 8 meter hoog. Graag reinigen via stoomreinigen of zandstralen. Sommige voegen zijn niet meer goed door een klimop die er twee jaar geleden zat, dus voegen moeten (deels) gerenoveerd worden. Daarna impregneren.