Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor buitenmuur metselen:

Buitenmuur metselen

Op dit moment is het vrijstaande pand van buiten gestuukt. Graag willen wij tegen de buitengevel een nieuwe gevel laten metselen waarbij er rekening gehouden dient te worden met de raamkozijnen en de deuren. Het gaat om ongeveer 1800 m2. Graag ontvang ik van u een offerte hiervoor.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenmuur metselen uit heel Nederland:

Buitenmuur metselen

De buitenmuur is nu voorzien van glasblokken. Deze moeten worden verwijderd en een muur moet gemetseld worden in de plaats van deze glazen blokken. De kleur van de stenen moeten hetzelfde worden als van het huis. De afmetingen weet ik niet. Het afvoeren van het puin wil ik door de vakman laten doen.

Raam in de buitenmuur dichtmetselen

Graag wil ik een raamgat dicht laten metselen. Het raam is er al uit, is in de buitenmuur op de eerste verdieping. Moet vanaf buiten gebeuren. Ongeveer 3/4 m2. Ook voegen. Ook een ventilatie gat van 30 cm in de buitenmuur. Als het kan op korte termijn. Redelijk bereikbaar.

Buitenmuur metselen

Het gaat hier om een muur van 8 meter lang en 2 meter hoog als afscheiding tussen 2 huizen in met fundering

Buitenmuur metselen met bakstenen

Ik heb een aanbouw met een betonnen muur van circa 3 meter hoog. Ik wil van buiten isolatie hier tegenaan brengen en vervolgens buitenmuur laten metselen met bakstenen die matcht bij die van bestaande woning, zodat het als een gebouw lijkt. Totaal te metselen oppervlak van de buitenmuur is circa 150 m2. Woning is heel goed bereikbaar vanuit begane grond. Ook overleg over de diepte van de fundering.

Buitenmuur onder schuifpui metselen

Onder de schuifpui zijn de stenen beschadigd en dienen nieuwe stenen gemetseld te worden. Het gaat om een stuk van een meter ongeveer.

Buitenmuur metselen in halfsteensverband

Het gaat om een 134 m2 halfsteens verband buiten muur die gemetseld moet worden en die goed bereikbaar is. Tevens is zijn de stenen en cement en metsel zand aanwezig, evenals water. Ook is er een steiger en een mixer. De isolatie is er ook die ik aanbreng een dag van te voren voordat u begint dit in verband met vocht. Het gaat om het metselen van de buitenmuur en het opperen van de stenen.

Buitenmuur metselen, voegen en impregneren

Er komt kou en vocht door de achtermuur van mijn beneden woning. Na onderzoek blijkt een deel van de muur enkelwandig te zijn en blijkt het voegwerk daarvan slecht, overtollig en/of open te staan. Het voegwerk dient te worden herstelt, tegen de enkelvoudige muur dient tweede ' dubbelwandige' muur te worden opgebouwd/ gemetseld. Daarnaast dient dit deel van de muur te worden geïmpregneerd tegen vocht . Het betreft ongeveer 3m2. Is het mogelijk dat een van is specialisten langs komt om het werk op te nemen? Alvast dank.

Buitenmuur metselen

Graag wil ik de kosten weten voor een buitenmuur. Achterkant komt een veranda tegen aan (L vorm muur). Maten 440 cm achterkant (veranda hoog 222 cm) 1020 cm en 180 cm hoog (scheiding buren) 3 meter wordt ook 222 cm in verband met veranda dak. Grond is vrij zacht. Tuin is niet goed bereikbaar.

Buitenmuur van de nieuwe aanbouw metselen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor metselwerk van mijn nieuwe aanbouw. De opdracht dient begin januari uitgevoerd te worden. De woning is in Amsterdam en gemakkelijk bereikbaar. Het gaat om 2 zijgevels van 2,5 meter die niet in het zicht staan en een achtergevel waar 2 kozijnen in komen. Deze achtergevel is wel in het zicht en is 6 meter lang. Graag hiervoor zou ik een offerte ontvangen. Is dat mogelijk? Ik zie graag uw reactie tegemoet.

Buitenmuur en 2 beertjes metselen

Er dient ongeveer 1 meter muur gemetseld te worden en 2 beertjes van 2 bij 1.50 meter steen, 10 steen hoog. Het metselwerk komt op een bestaande fundering.

Partners

Partners van Casius