Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor verf van gevel verwijderen:

Verf van gevel verwijderen

Muurverf van de gevel bij het terras verwijderen. 1 muur van 10 meter bij 5 meter hoog. Andere muur van 5 bij 3 meter.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verf van gevel verwijderen uit heel Nederland:

Witte verf verwijderen van de gehele achtergevel

Huis uit 1960 waar op de achter gevel witte verf zit, boven en beneden. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte om de witte verf te laten verwijderen.

Stucen van de achtergevel

Wij wonen op de 1e en 2e verdieping en hebben een gemetselde achtergevel van 25 m² waarop synthetische verf is aangebracht. We willen daar eigenlijk graag stucwerk op. Een gevelspecialist heeft er al naar gekeken en denkt dat stralen van de gevel heel moeilijk is, door de soort verf die is gebruikt. Ik hoor graag of er stukadoors zijn die hier een oplossing voor weten, bijvoorbeeld behandelen van de verflaag zodat er hechting kan ontstaan voor stucwerk. Wij laten de klus hier graag even beoordelen. We hebben een balkon van 5 meter breed en 2,5 meter diep waarop gewerkt kan worden.

Houten rabat- en boeidelen door Keralit vervangen

Het verf wat op de rabat en boeidelen zit is aan vervanging toe waarbij wellicht het hout ook verrot is. Dus we willen het in 1 x goed doen door de houten gevel bekleding te vervangen met keralit (kunststof). Wij zouden graag een prijs indicatie willen weten wat het zou kosten. Als de prijs gunstig is dan willen we ook gelijk een afspraak maken om het uit te voeren. Bijgevoegd de gevel waar het om gaat met de maten, in foto: gevel 1 heb ik met rode pijlen aangegeven wat we graag vervangen willen hebben + de boeidelen. Aangezien de breedte meer is dan de standaard 6 meter voor keralit willen we zo'n afwerkstrip op de naden.

Buitenschilderwerk laten doen

Schilderen van de 2 zijgevels (alleen de bovenzijde vanaf dak hoogte) met overstekken van 0,5 meter breed en de daklijsten ervan. Dit hoeft niet vooraf geschuurd te worden en de verf lever ik zelf. Het gaat om de gevel bekleding (witte gedeelte op de foto) vanaf de eerste verdieping tot de nok, dus niet de kozijnen. Tevens graag een offerte voor het schilderen van de windveren alleen.

Buitengevel stucen van een 50-er jaren woning

Woning uit 1958. Gevel nu geschilderd verf laat los. Deze willen we graag gestuukt hebben. Buitenwerk Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: Los schilderwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Achtergevel renoveren

Achtergevel stralen, uithakken, opnieuw voegen en impregneren. Het huis is 7 meter hoog, 5.50 meter breed. Er zit nu verf op de gevel.

Gevel stralen en van verf ontdoen

Gaarne een offerte en/of bezoek om een muur/gevel van 14.50 m2 van verf te ontdoen. Muur is 6 weken geleden geverfd.

Kozijnen herstellen

Onderhoudsklus op twee etages. I.v.m. een vochtdoorslag probleem op de eerste verdieping hebben wij (VVE) het dak laten vernieuwen en de gevel opnieuw laten voegen en impregneren. De kozijnen op de eerste verdieping zijn rondom ook gekit. Het vochtdoorslag probleem bleef echter aanhouden. Hierdoor zijn er in de keuken en een aangrenzend kamertje flinke gele plekken en afbladerend verf te zien. Er is een lekdetectiebedrijf ingeschakeld en onderzoek gedaan met infrarood camera en een vochtmeter. Conclusie is dat er regenwater naar binnen komt via de kozijnen op de tweede verdieping en de aansluiting van de kozijnen op de gevel. Advies luidt: - Op de tweede verdieping: compriband verwijderen en de kozijnen rondom af te kitten - Het inschakelen van een kozijn specialist met als doel om de afwatering van de kozijnen op de tweede verdieping te verbeteren - Goed en deugdelijk kitten van de kozijnen op de eerste verdieping. Offerte 1: verdieping: Het beoordelen van het lekdetectie rapport. Nagaan of de conclusies hierin kloppen. Als de conclusie klopt dan uitvoeren van de werkzaamheden/ het advies met als doel wegnemen van de oorzaak van de vochtdoorslag. Offerte 2: Eerste verdieping: Het helemaal nalopen van de ramen/ kozijnen en deze rondom kitten, loszittende afwerkstrips vervangen of weer lijmen. Kortom werkzaamheden uitvoeren waardoor we nog meer zekerheid hebben dat er nergens meer doorsijpelend vocht voor schade zorgt. Op de eerste verdieping moet er ook 1 houten kozijn worden vervangen. Offerte 3: Eerste verdieping: het opstellen van een offerte (t.b.v. verzekering) voor het herstellen van de gevolg vochtschade. Wij (VVE) hebben dus graag 1 bedrijf dat kennis heeft van al deze taakgebieden en de hele klus kan uitvoeren.

Gevel renoveren van het huis en het bijhuis

Betreft huis en het bijhuis. Op de huidige gevel is verf aangebracht die op veel plaatsen is gaan bladderen. Dit zal verwijderd moeten worden en opnieuw geschilderd. Diverse schuren moeten worden hersteld, het totale oppervlak is circa 300 m2. Tevens dienen de houten kozijnen te worden geschilderd, zo ook circa 75 m2 gevel (1e etage) van hout, welke gepotdekseld is.

Montagewerk in huis

Ik wil wat montagewerkzaamheden laten uitvoeren; 2 lampjes, keukenrek, haak, 2 kastscharnieren bevestigen. En in de badkamer siliconekit verwijderen en nieuwe aanbrengen. Eventueel in de badkamer een kozijn schuren en schilderen. En de restanten verwijderden van een markies (gevel). De materialen voor de keuken zijn aanwezig. Een snoer voor de lamp, de kit en verf zijn in overleg te leveren.

Partners

Partners van Casius