Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor verf van gevel verwijderen:

Verf van gevel verwijderen

Muurverf van de gevel bij het terras verwijderen. 1 muur van 10 meter bij 5 meter hoog. Andere muur van 5 bij 3 meter.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verf van gevel verwijderen uit heel Nederland:

Gevel met witte vuilwerende verf schilderen

Het is moeilijke een exacte aantal m2 te geven, maar om een idee van de kosten te krijgen schatten wij het op 160 m2. Onze 2 onder 1 kap woning heeft een gelige steen met een reliëf. Wij willen een vrijblijvende grove prijs weten.

Huis van buiten schilderen

Het verfwerk op de voorgevel van onze woning begint slechter te worden. Graag laten wij de verf verwijderen en opnieuw aanbrengen. De gevel is ongeveer 4 meter breed en 3 etages hoog. Tevens dient de voor deur en 8 kozijnen met diverse afmetingen ook geschilderd te worden. Deze zijn van hout.

Buitenzijde woning stralen

Graag willen wij het huis van mijn vader overnemen en verbouwen. Omdat het huis wit geschilderd is kun we de spouw niet isoleren. Hierdoor willen wij de gevel laten stralen, zodat deze weer vocht doorlatend wordt. Hierna zullen wij hem met een vocht regulerende verf opnieuw wit schilderen. De totale oppervlakte van de gevel is 194 vierkante meter.

Buitengevel reinigen en schilderen

Het pleisterwerk op de buitengevelisolatie van mijn woning en die van mijn buren is lokaal kapot of hersteld, lokaal vervuild en vertoond lokaal aangroei van algen. Sinds de bouw van de woningen circa 17 jaar geleden, is er geen onderhoud gepleegd aan de buitengevel. Het betreft gelijktijdig onderhoud aan de buitengevel van zowel mijn woning als die van de buren. Het gaat om de volgende werkzaamheden: waar nodig pleisterwerk herstellen, pleisterwerk reinigen en schilderen met een dampdoorlatende verf. Eventueel afwerken met een beschermlaag tegen algengroei en hechten van vuil. Hierover ontvang ik graag advies. Het is naar verwachting circa 2 dagen werk voor 2 personen. Het gaat om een gevel op de begane grond en 1e verdieping, daar is een rolsteiger nodig. Wij (buren) vragen vrijblijvend een advies en een offerte voor de te verrichten werkzaamheden. We willen een afspraak maken om het werk hier te laten beoordelen. Daarna ontvangen wij graag uw plan van aanpak en gedetailleerde offerte.

Gevel zandstralen

Bij mijn vrijstaande woning wil ik graag de oude verf en stuuklaag verwijderd hebben en de gevel gezandstraald. De oppervlakte is ongeveer 110 m2.

Houten gevel schilderen

Het betreft een gevel op het zuiden (in de zon), met ca. 11 m2 houten rabatdelen, gepotdekseld, en ongeveer (lengte) 20 meter houten kozijn. Het schilderwerk is wat verouderd en de verf bladdert af. Eventueel zouden ook de houten kozijnen aan de Noordkant meegenomen kunnen worden. Dit is nog eens c.a. 25 meter in de lengte kozijn, verdeeld over drie verdiepingen, en is er een beter aan toe dan de net besproken zuidkant.

Verf verwijderen van de gevel

Mijn schilders hebben de gevel van mijn restaurant iets te ver over de erfgrens van de buren geschilderd. Dit moet nu verwijderd worden. Gaat in totaal om misschien 6 m2. Gebruikte verf weet ik niet maar de bakstenen zijn uit de jaren 20 en erg poreus.

Witte verf verwijderen van de gehele achtergevel

Huis uit 1960 waar op de achter gevel witte verf zit, boven en beneden. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte om de witte verf te laten verwijderen.

Stucen van de achtergevel

Wij wonen op de 1e en 2e verdieping en hebben een gemetselde achtergevel van 25 m² waarop synthetische verf is aangebracht. We willen daar eigenlijk graag stucwerk op. Een gevelspecialist heeft er al naar gekeken en denkt dat stralen van de gevel heel moeilijk is, door de soort verf die is gebruikt. Ik hoor graag of er stukadoors zijn die hier een oplossing voor weten, bijvoorbeeld behandelen van de verflaag zodat er hechting kan ontstaan voor stucwerk. Wij laten de klus hier graag even beoordelen. We hebben een balkon van 5 meter breed en 2,5 meter diep waarop gewerkt kan worden.

Houten rabat- en boeidelen door Keralit vervangen

Het verf wat op de rabat en boeidelen zit is aan vervanging toe waarbij wellicht het hout ook verrot is. Dus we willen het in 1 x goed doen door de houten gevel bekleding te vervangen met keralit (kunststof). Wij zouden graag een prijs indicatie willen weten wat het zou kosten. Als de prijs gunstig is dan willen we ook gelijk een afspraak maken om het uit te voeren. Bijgevoegd de gevel waar het om gaat met de maten, in foto: gevel 1 heb ik met rode pijlen aangegeven wat we graag vervangen willen hebben + de boeidelen. Aangezien de breedte meer is dan de standaard 6 meter voor keralit willen we zo'n afwerkstrip op de naden.

Partners

Partners van Casius