Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor verf van gevel verwijderen:

Verf van gevel verwijderen

Muurverf van de gevel bij het terras verwijderen. 1 muur van 10 meter bij 5 meter hoog. Andere muur van 5 bij 3 meter.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verf van gevel verwijderen uit heel Nederland:

Buitenschilderwerk laten doen

Schilderen van de 2 zijgevels (alleen de bovenzijde vanaf dak hoogte) met overstekken van 0,5 meter breed en de daklijsten ervan. Dit hoeft niet vooraf geschuurd te worden en de verf lever ik zelf. Het gaat om de gevel bekleding (witte gedeelte op de foto) vanaf de eerste verdieping tot de nok, dus niet de kozijnen. Tevens graag een offerte voor het schilderen van de windveren alleen.

Buitengevel stucen van een 50-er jaren woning

Woning uit 1958. Gevel nu geschilderd verf laat los. Deze willen we graag gestuukt hebben. Buitenwerk Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: Los schilderwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Achtergevel renoveren

Achtergevel stralen, uithakken, opnieuw voegen en impregneren. Het huis is 7 meter hoog, 5.50 meter breed. Er zit nu verf op de gevel.

Gevel stralen en van verf ontdoen

Gaarne een offerte en/of bezoek om een muur/gevel van 14.50 m2 van verf te ontdoen. Muur is 6 weken geleden geverfd.

Kozijnen herstellen

Onderhoudsklus op twee etages. I.v.m. een vochtdoorslag probleem op de eerste verdieping hebben wij (VVE) het dak laten vernieuwen en de gevel opnieuw laten voegen en impregneren. De kozijnen op de eerste verdieping zijn rondom ook gekit. Het vochtdoorslag probleem bleef echter aanhouden. Hierdoor zijn er in de keuken en een aangrenzend kamertje flinke gele plekken en afbladerend verf te zien. Er is een lekdetectiebedrijf ingeschakeld en onderzoek gedaan met infrarood camera en een vochtmeter. Conclusie is dat er regenwater naar binnen komt via de kozijnen op de tweede verdieping en de aansluiting van de kozijnen op de gevel. Advies luidt: - Op de tweede verdieping: compriband verwijderen en de kozijnen rondom af te kitten - Het inschakelen van een kozijn specialist met als doel om de afwatering van de kozijnen op de tweede verdieping te verbeteren - Goed en deugdelijk kitten van de kozijnen op de eerste verdieping. Offerte 1: verdieping: Het beoordelen van het lekdetectie rapport. Nagaan of de conclusies hierin kloppen. Als de conclusie klopt dan uitvoeren van de werkzaamheden/ het advies met als doel wegnemen van de oorzaak van de vochtdoorslag. Offerte 2: Eerste verdieping: Het helemaal nalopen van de ramen/ kozijnen en deze rondom kitten, loszittende afwerkstrips vervangen of weer lijmen. Kortom werkzaamheden uitvoeren waardoor we nog meer zekerheid hebben dat er nergens meer doorsijpelend vocht voor schade zorgt. Op de eerste verdieping moet er ook 1 houten kozijn worden vervangen. Offerte 3: Eerste verdieping: het opstellen van een offerte (t.b.v. verzekering) voor het herstellen van de gevolg vochtschade. Wij (VVE) hebben dus graag 1 bedrijf dat kennis heeft van al deze taakgebieden en de hele klus kan uitvoeren.

Gevel renoveren van het huis en het bijhuis

Betreft huis en het bijhuis. Op de huidige gevel is verf aangebracht die op veel plaatsen is gaan bladderen. Dit zal verwijderd moeten worden en opnieuw geschilderd. Diverse schuren moeten worden hersteld, het totale oppervlak is circa 300 m2. Tevens dienen de houten kozijnen te worden geschilderd, zo ook circa 75 m2 gevel (1e etage) van hout, welke gepotdekseld is.

Montagewerk in huis

Ik wil wat montagewerkzaamheden laten uitvoeren; 2 lampjes, keukenrek, haak, 2 kastscharnieren bevestigen. En in de badkamer siliconekit verwijderen en nieuwe aanbrengen. Eventueel in de badkamer een kozijn schuren en schilderen. En de restanten verwijderden van een markies (gevel). De materialen voor de keuken zijn aanwezig. Een snoer voor de lamp, de kit en verf zijn in overleg te leveren.

Houtwerk buitengevel renoveren

Ik zou graag een offerte willen opvragen voor herstelwerkzaamheden voor houten gevel voor een mogelijke koophuis. Het betreft houten gevelbalk boven de raamkozijnen (kunststof) waarbij verf afbladert. Tevens betreft het herstelwerkzaamheden voor houten dakgoot. De balken zijn ongeveer 5 meter breed. De staat (houtrot en dergelijke) is onbekend. Graag een ruime schatting van de kosten.

Gevel op hoogte schilderen

Er moet nog circa 14 m2 MBI betonstenen gevel op hoogte worden geschilderd. De verf is aanwezig, de hoogwerker niet. Wij hebben zelf al de rest geschilderd (tweede laag) in 10 a 15 min per m2. Graag een all in offerte per mail.

Oorzaak van vocht in gevel opsporen

Ik woon in een tussen appartement (90 m2) op de eerste verdieping, gebouwd in 1920. Mijn vochtprobleem zit in de keuken en in een kamertje hieraan grenzend. Ik heb overal kunststof kozijnen en de gevel is vorig jaar opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. De kozijnen zijn rondom gekit. Maar toch heb ik gele plekken en afbladderend verf rond om de kozijnen. De keuken en kamer grenzen aan de buitenmuur. Ik wil dan ook graag een vochtdetectie laten uitvoeren alvorens ik dure aannemers onderhoud laat uitvoeren. Graag op korte termijn uw reactie.

Partners

Partners van Casius