Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Almere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Almere heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Almere u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Almere of directe omgeving.

5806 klanten uit Almere bevelen een bij Casius in Almere aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Almere bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: leien gevelbekleding plaatsen, gevelisolatie, buitengevel stuken, red Cedar planken gevel zijkant en bovenkant voor vervangen, gevel isoleren aan de buitenkant, pleisterwerk op buitengevel renoveren/vernieuwen, een voorgevel herstellen en opnieuw pleisteren, gevel optrekken achterzijde rijtjeswoning, het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, werzalit vervangen voor keralit, gevelbekleding en kozijnen vervangen + aanbrengen buitenkraan, gevel renoveren, stucwerk in combinatie met knip voegen, isolatie buitenmuur, gevel reinigen, impregneren buitenmuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Almere staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Flevoland:

Keralit gevelbekleding aanbrengen

Ik wil graag 20m2 western red ceder door keralit potdeksel zwart vervangen. Ik heb dit materiaal niet zelf in huis.

Rode gevel bakstenen reingen en impregneren

Wij willen onze rode gevel baksteen schoon laten maken en gelijk inpregneren. Er zit witte schimmel aanslag op. Ik heb de gevel nog niet opgemeten omdat ik daar helaas nog geen tijd voor heb gehad, dus het zou erg fijn zijn als u bij mij langs kan komen om dit te doen. De gevel is al twintig jaar oud. Ik ben erg benieuwd naar wat de kosten en de mogelijkheden zijn. Ik hoor graag van u!

Boeidelen en klein stukje gevelbekleding vervangen

Ik zou graag een offerte willen om voor onze dakrand het bestaande trespa te vervangen voor nieuw trespa en daarnaast de lichtblauwe erker op de 1e etage te vervangen door verticaal padoek hout. Tevens de lichtblauw smalle plaat rechts van de voordeur ook voor padoek verticaal. Eventueel willen (Meerdere) buren in de straat mee doen.

Houten gevelbekleding vervangen door onderhoudsvriendelijke variant, achterzijde woning

We hebben een huis gekocht waar de opbouwzolder met houten press planken is bekleed. Dit willen we vervangen door een onderhoud-vriendelijk, kunststof, product. Alleen aan de achterzijde van de woning. Het is tussen de 15 m2. Wat zijn hier de mogelijkheden in? Graag zo snel mogelijk een offerte. Wij denken dat 1 plank het niet tot de winter houd, het zit bij het raam en er komt wat hout los. Er zit een trespa plaat voor, wij hebben geen idee hoe dat bevestigd is.

Dumaclin Gevelbekleding op dakopbouw

Ik wil mijn dakopbouw met bovenstaande bekleding gedaan hebben. De maten in meters zijn: 1 Zijkant 5.20 lang en 1.15 hoog 1 Zijkant 5.20 lang en 1.20 hoog 1 Zijkant 4.25 lang en 0.65 hoog + 0.90 lang en 0.60 hoog 1 Zijkant 4.25 lang en 0.50 hoog

Kolommen tbv hekwerk metselen

5 kolommen voor een ijzeren hek moeten gemetseld worden. Anderhalf steen breed. 1 meter hoog. Tussen de kolommen ook 2 laag stenen. Lengte 15 meter. Elke 3 meter moet er een kolom komen en daartussen stenen op de grond.

Gevelbekleding vervangen met kunststof bekleding

Ik ben op zoek naar een gevelspecialits die mijn de bekleding van mijn geval (ca. 15 m²) kan vervangen. Nu houten planken (potdekseldelen), gewenst: kunststof met houtnerfstructuur. De opbouw en bevestiging van de panelen moet uiterlijk hetzelfde blijven als nu het geval is.

Metselen vrijstaande woning

Er moeten ruim 45.000 stenen worden gemetseld van mijn vrijstaande huis. Het geraamte staat er, er moet alleen nog gemetseld worden. Het gaat om ongeveer 300 m2. Ik heb de stenen en het voeg.

Verplaatsen van latei of hoekplaat

We willen graag een hogere achter pui installeren. Daarvoor moeten wij de hoekplaat met drie stenen dik omhoog verplaatsen. Het betreft een hoekplaat in een uitbouw van de woonkamer. Het kozijn in ca 330 cm breed, waarboven 10 rijen stenen zijn opgemetseld. Foto's van de schuifpui heb ik bijgevoegd.

Het realiseren van steenstrips aan uitbouw en voorgevel

Het gaat over een 4x 4.8 m uitbouw en ongeveer 29 m2 aan gevel buiten om. Graag wil ik geïnformeerd worden over een nieuwe gevelbekleding. Mijn idee is om hier steenstrips te realiseren. Graag offerte er over. Het zou op dit moment een houten bekleding hebben.

Betonnen latei verhogen en vervangen

Ik wil in plaats van de verouderde schuifpui, een 4 seizoenendeur plaatsen (4 deuren), maar ik vind dat de latei te laag is geplaatst omdat ik kozijn wil vervangen dat ruimte biedt voor de deuren met bovenlicht. Wat kost het verhogen van de latei. Het kozijn is 230 cm hoog en 335 cm breed. Eventueel het plaatsen van de seizoenen deur is bespreekbaar. M.b.t. de latei, lijkt het een licht uitgevoerde plaat die alleen een stukje van 60 cm hoge stenen moet dragen. Is een onderdeel van een uitbouw/prefab. Dus geen zwaar uitgevoerde H profiel. Hopende voldoende info te hebben verschaft. Mocht u vragen hebben, verneem ik het graag.

Het stucen van de buitenkant van een ytong woning

Nieuwbouw ytong woning buitenkant van 100 m2 moet gestuct worden, het gaat om de gehele woning.

Gevelbekleding vervangen

De bouwjaar van mijn woning is 1997. Op plekken is de gevel bekleed met redceder stroken en de dakrand is van geperst hout. Aan de achterkant van de woning(de zuidkant) is de gevelbekleding erg aan toe en de dakrand is aan het rotten. Ik wik de achterkant met kunstof laten bekleden(bijv. Keralit classic bruin/redceder of een ander vergelijkbaar product) en de dakrand met kunststof bijv. trespa. Aan de rest van de woning laat ik e.e.a. nog even als het is. Ik wordt een dagje ouder en wil de onderhoudskosten zeker aan de achterkant die veel van de weersinvloeden te lijden heeft. De afmeting voor de gevelbekleding is 441 cm breed en 220 cm hoog(plm. 9.70 m²). Op dit moment heb ik 11 stroken van de houten redcederstrookjes. Het dakrand zal ook een breedte hebben van plm. 441 . de dikte bij 30 cm hoog. Ik heb wat foto's gemaakt van de situatie maar kan deze hier niet uploaden. dat komt later. Het zou fijn zijn wanneer er bedrijven uit mijn woonomgeving reageren gelet op voorrijkosten. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee

Gevel optrekken op de 1e verdieping

Onze woning heeft aan de achterzijde een schuin dak dat begint halverwege de eerste verdieping. Buiten: Wij willen de gehele gevel optrekken tot de tweede (zolder) verdieping, gelijk aan de gevel van de begane grond. In de gevel willen wij 2 raampartijen met kunststof kozijnen, met daartussen een stuk muur. De gevel moet opgetrokken worden met baksteen, in bijpassende kleuren van de benedenverdieping. Op de verdieping moet een plat dak gerealiseerd worden, aansluitend op het schuine dak van de zolderverdieping. Dit dak moet een hemelwaterafvoer krijgen. De breedte van het huis is ca 5.60 meter. Binnen: De afwerking binnen doe ik zelf, maar mag als extra werk wel in de offerte worden meegenomen.

Nieuwbouwwoning gevel bekleden met zwart verticaal hout

We hebben een nieuw bouwwoning, waar nog een houten verticale zwarte gevelbekleding tegenaan moet. Het is een vrijstaande woning, het gaat om meer dan 100 m2, hoeveel weet ik niet precies, en alles is op de eerste verdieping. Sommige delen zijn wel 4 meter hoog. Isolatie is niet nodig. Nu is alles alleen nog bekleed met dampfolie. Ik zou plattegrond en foto's kunnen sturen.

Vervangen voorgevel

Ik wil mijn houten voorgevel laten vervangen door een kunststof voorgevel. De breedte van het huis is 5,25 m, de hoogte van de gevel ongeveer 3 meter. Hier gaat de oppervlakte van een raam vanaf. Totaal schat ik dus 15 m2. Eventueel moet de isolatie achter de gevel vervangen worden, en misschien ook de houten tengels die er volgens mij zitten. Ik weet niet wat er momenteel voor isolatiemateriaal aanwezig is.

Gevel bekleden

Wij zijn bezig met de bouwaanvraag van een vrijstaande woning waarvan minimaal 30% van de gevel hout moet zijn volgens het beeldkwaliteitsplan. Wij willen graag verticale latten die los van elkaar worden gemonteerd. Hardhout is ook een optie, maar als het net zo mooi kan met verduurzaamd zacht hout, gaan we daar liever voor. Wij willen graag een lichtgrijzige tint. Dit is een goed voorbeeld: https://www.gevelrenovatie-info.nl/wp-content/uploads/gevelbekleding-hout-latten.jpg. Het gaat om 120 m2.

Een wachtmuur waterdicht maken

We hebben een wachtmuur en deze zou ik waterdicht willen hebben. Het gaat om de goedkoopste tijdelijke oplossing, omdat er op termijn naast ons gebouwd gaat worden. Gaat om een muur van ongeveer 110 m2. Er is makkelijk bij te komen, een hoogwerker of steiger zal wel nodig zijn. Welk materiaal nodig is, wil ik graag advies over, maar het hoeft geen pleisterwerk te zijn.

Spouwmuur metselen + isoleren

Spouwmuur metselen van een aanbouw 40 m2. Binnen moet het spouwblad worden verlijmd op de L100 blokken. Er moet Pir 80 isolatie worden geplaatst. Buitenspouwblad moet op de gevelstenen komen. Materiaal heb ik al. Ik begin zaterdag met de bouw van de aanbouw. Ik zou graag 4 december hiermee willen beginnen als dat mogelijk is.

Onderheien van voorgevel

Het betreft het onderheien van een voorgevel van 7 meter ter voorkoming van verdere verzakkingen. Bestaande bouw op palen.

Buitenmuur afbreken en opnieuw opbouwen

Ik wil graag een halfsteens gemetselde muur opnieuw laten metselen, compleet met alles er op en er aan. De muur (nieuw) moet worden afgebroken en puin worden afgevoerd. Ook weet ik niet of de isolatie moet worden vervangen, maar kan beschadigen tijdens het afbreken denk ik, dit laat ik aan u expertise. De totale oppervlakte is 33M2 De reden van dit alles is omdat het slecht is gemaakt en er veel dansende stenen zijn, verticale stootvoegen lopen niet gelijk en zijn niet verschillend (van 1,5 to 3 cm). Materiaal : Buitengevel wit metselwerk Wasserstrich Waalformaat in halfsteenverband (stelpost €410 per 1000 excl.BTW) Wit. Buitengevel voegwerk in wit metselwerk 4mm Verdiept en doorgestreken Wit. Isolatie bij metselwerk Minerale wol Rockwool Duo o.g.

Gevel bekleden met natuursteenstrips

Wij willen ons huis graag laten bekleden met natuursteenstrips. Het gaat om 200 m2. Het kan direct worden geplaatst, de huidige ondergrond is namelijk damwandprofiel.

Gevel renoveren

Het gaat om een houten rijtjes/ hoekwoning voor en achterkant en 1 zijkant. 11 meter hoog en 7 meter breed. Bouwjaar 1979 en daarom willen we ook de isolatie laten vervangen. We zitten er ook aan te denken om de kozijnen te laten vervangen voor kunststof kozijnen.

Poeren metselen voor een poort

Wij zijn producent van sierpoorten en kunnen een klus krijgen voor het plaatsen van 2 poorten. Hiervoor moeten 4 poeren van 350 x 350 x 1600 mm gemetseld en gestuct worden (zoals bijlage). Graag richtprijzen. Er hoeft niets weggehaald worden.

Buitengevel en dak van woning isoleren

Ik wil graag onze bestaande woning extra isoleren aan de volledige buitengevel en het platte dak. De oppervlakte van de gevel is 400 m2. Oppervlakte dak is 36 m2. Ik laat mij adviseren over de mogelijkheden en isolatiemateriaal. De RC waarde moet minimaal 6 zijn. Voor deze klus moet de gehele woning ingepakt worden.