Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Flevoland.

133 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een metselaar en gevelspecialist in Almere, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Tollebeek, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: schuur realiseren, metselwerk bij een bouwproject, binnen- en buitenmuren nieuw bouwen, stuclaag verwijderen van betonwand, buitengevel metselen, stenen tuinmuur metselen in achtertuin, poorten metselen, tuinscheiding metselen, tuinmuur metselen op fundering, gevel renoveren van een herenhuis, tuinmuur op de erfscheiding, afscheidingsmuur op erfgrens maken, buitenmuur metselen, tuinmuur metselen, tuinhuis metselen en schutting metselen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist en metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Flevoland:

woensdag 11 oktober 2017

Voegen vervangen

Woning in Lelystad voegen vervangen 80 m2 v
vrijdag 6 oktober 2017

Buitenzijde kantoorpand schoonmaken

Ik wil graag informatie over schoonmaak van de buitenzijde van een kantoorpand van 4 etages. Het metselwerk zit vol met algen en mos aanslag en dat wil ik graag schoon gemaakt hebben. Het gedeelte met beton is ook aangeslagen en de tegels ook. Die zou ik ook graag schoon willen.
zondag 1 oktober 2017

Kunststof rabatdelen op de gevel plaatsen

Ik wil van de achtergevel de rabatdelen vervangen door keralit en de constructie aanpassen of vervangen. De buren hebben al keralit 19 cm. Deze is 1,5 meter hoog bij 6 meter breed. Er is een steiger nodig.
donderdag 28 september 2017

Gevel renoveren, voegen en impregneren

Ik wil de gevel van mijn woning laten opknappen, oa zandstralen, voegen verwijderen en opnieuw voegen en impregneren. Het gaat om ongeveer 45 m².
woensdag 27 september 2017

Houten geveldelen door steenstrips vervangen

Houten geveldelen te vervangen door steenstrips en nieuw raamkozijn. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 12 m2.
woensdag 27 september 2017

Voegwerk uithakken en vervangen

Ongeveer 100 m2 voegen uithakken en opnieuw voegen.
zondag 17 september 2017

Kunststof gevelbekleding leveren en aanbrengen

Houten gevelbekleding voor en achterkant van het huis vervangen met kunststof rabatdelen. Ongeveer 35m2.
donderdag 7 september 2017

Kunststof gevelbekleding leveren en aanbrengen

Ik wil een houten trapportaal welk tegen de woning is aangebouwd, aan de buitenkant voorzien van keralit. Dus het hout wat er nu zit moet weggehaald worden.
zondag 3 september 2017

Gevel laten renoveren

Ik wil 30 m2 aan metselwerk doen. Ongeveer 15 m2 van de voeg is aangetast en de rest moet alleen schoongemaakt worden. Het geheel moet geïmpregneerd worden.
dinsdag 22 augustus 2017

Buitengevel herstellen

Wij krijgen per 1 september de sleutel van onze woning. Wij hebben gezien dat er aan de voorzijde een rechte scheur zit (ongeveer 1.5 meter). Dit is te zien op de foto die ik meezend! Wij willen graag weten wat ongeveer de kosten van herstel zijn.
maandag 21 augustus 2017

Muur met toog metselen en eiken tuindeuren afhangen

Geïnspireerd door Franse gemetselde muurtjes en woningen willen wij als afscheiding tussen onze voortuin en achtertuin graag een muur laten metselen met een toog daarin verwerkt. Onder de toog moeten twee eiken kerkdeuren worden afgehangen. Onze voorkeur gaat uit naar een stenen muur zoals ze dat in Frankrijk hebben (grove stenen), maar een traditionele stenen muur mag ook. De constructie moet sterk genoeg zijn om de eiken deuren te kunnen dragen. Er is op die plek nog geen fundering aanwezig. We schatten de maat van de muur 6 meter lang en 2 meter hoog. We maken graag een afspraak om onze wensen te bespreken en ontvangen daarna uw plan van aanpak en offerte.
donderdag 17 augustus 2017

Achtergevel herstellen na brand

Boven achtergevel herstellen na brand
donderdag 3 augustus 2017

Houten geveldelen vervangen door stenen

Ik wil op de zolderverdieping 2 houten geveldelen laten vervangen door stenen geveldelen. Geveldeel 1 is ongeveer 2 meter hoog en 1 meter breed. Geveldeel 2 is ongeveer 1.5 meter hoog en 5 meter breed. Verder zou er voor geveldeel 2 een nieuw kozijn geplaatst moeten worden, afmetingen en exacte locatie nader te bepalen. In bestaande situatie is er nog geen kozijn voorzien. Er is dus metselwerk van toepassing. Ik er een tekening van sturen.
zaterdag 29 juli 2017

Doorvoer naar buiten maken voor afzuigkap

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor een doorvoer naar buiten in de keuken t.b.v. de afzuigkap. Graag een prijs voor een doorvoer van 125 mm en een prijs voor een doorvoer van 150 mm. Graag tussen 4 en 8 september uitvoeren.
zaterdag 29 juli 2017

Gevel opnieuw voegen en reinigen

Per 25 Augustus krijg ik de sleutel van mijn nieuwe hoekwoning gelegen in Almere haven, waarvan de voegen opnieuw gevoegd zullen moeten worden. Graag zou ik daarvan een offerte willen opvragen. Het zal gaan om de oude voegen verwijderen, op nieuw voegen en eventueel impregneren. De gevel aan de zijkant in zijn geheel, is bijna 12 meter breed met drie verdiepingen. De voor- en achterzijde moeten ook gebeuren, maar zijn een stuk minder want de woning heeft een schuin dak met dakpannen. Hierdoor (en natuurlijk de nodige ramen en deuren) is het oppervlakte aanzienlijk minder t.o.v. de zijkant.
donderdag 27 juli 2017

Muurtje metselen

Ik heb in de woonkamer onder mijn kozijnen een muurtje dat gemetseld en afgewerkt moet worden. Er stond een houten trap tegen deze muur en die trap is verwijderd waardoor de muur nu open is. Het is ongeveer 320 cm breed en 40 cm hoog. De zijkanten moeten ook afgewerkt worden. Wat de afwerking precies moet zijn weet ik niet. Wellicht kunt u langskomen om mij van advies te voorzien? Alvast bedankt!
zaterdag 1 juli 2017

Dak- en gevelwerk bij de woning

Op onze schuur van 18 x 23 en 10 meter hoog willen wij nieuwe dakpannen en damwand, kleur donkergroen),aan de kopgevels vanaf circa 4 meter tot in de top. De windveren moeten vernieuwd worden, kleur crème, en optioneel drie kleine ramen in het dak aan beide ziijden van h er dak. Jet betreft een voormalige rijksschuur. Bestaande bekleding van topgevels is asbesthoudend golfplaat en dient net als de Oude dakpannen, verwijderd te worden.
zaterdag 24 juni 2017

Gat voor de afzuigkap boren door de buitenmuur

Er dient een gat geboord te worden door de buitenmuur voor de afzuigkap van 125 mm.
dinsdag 20 juni 2017

Schuur metselen

Wij willen ons schuur laten metselen, wat gaat het kosten? Is het compleet met dak ? vloer is al gestort nu houten schuur
maandag 12 juni 2017

Tuinafscheiding laten metselen

Graag een offerte voor het metselen van een half-duimse muur. Betreft circa 42 strekkende meters. Graag incl. fundering. Eventuele extra's zoals kolommen e.d. graag nog niet meenemen, hier zijn we nog niet over uit. Graag prijs compleet aanleveren excl. Stenen.
zondag 11 juni 2017

Metselen van een tuinafscheiding met daarin deuren

Wij willen als tuinafscheiding, in plaats van het hekwerk, een muur laten metselen rondom. Circa 42 strekkende meters rondom een twee-onder-een-kap woning. Deels maar een meter hoog, deels iets hoger en ook een deel 2 meter hoog. Graag een offerte voor het metselen van een half-steense muur. Graag inclusief fundering. Eventuele extra's zoals kolommen en dergelijke graag nog niet meenemen, over het aantal zijn we nog niet uit. We willen er drie deuren in geplaatst hebben. De deuren moeten 1.80 of 2 meter hoog zijn. Graag prijs compleet aanleveren exclusief stenen. We willen dezelfde steen gebruiken als die voor de woning gebruikt is.
vrijdag 9 juni 2017

Gevelrenovatie en -impregnatie

Gevel renoveren: reinigen, voegen vervangen en impregneren. Het betreft c.a. 70 m2
woensdag 7 juni 2017

Tuinmuur bouwen

De woning wordt in oktober opgeleverd. Hier zou ik graag een tuinmuur willen laten metselen. De muur zal 9 meter breed moeten worden en 2 meter hoog. Kunt u aangeven wat de kosten hiervoor zijn?
maandag 5 juni 2017

Schuur of garage met carport bouwen

Voor mijn nieuwbouw woning wil ik een offerte hebben voor een gemetselde schuur/garage. De breedte is 7,5 meter en de diepte is 5 meter met een plat dak. Er moeten 2 deuren van 88 bij 200 centimeter in tegen over elkaar in(ingang vanuit de tuin en uitgang naar de straat) . Eventueel 2 elektrische garage deuren van 2,50 naast elkaar. Stenen in de zelfde steen soort als ons huis (leverancier van der sanden type cortona).
zondag 4 juni 2017

Wingerd laten verwijderen

Graag wil ik wingerd op het dak laten verwijderen. Zie bijgaande foto van begroeiing dak. Graag alleen reactie per mail.

Partners

Partners van Casius