Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Flevoland.

156 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een metselaar en gevelspecialist in Almere, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Tollebeek, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: schuur met spouwmuur metselen, voorgevel voorzien van crepi met isolatie, gevels van meerdere panden reinigen, metalen gevelbekleding zonder isolatie aanbrengen, natuursteen of houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen, natuursteen gevelbekleding zonder isolatie aanbrengen, casco HSB-woning opmetselen, gevelisolatie- en stucwerk aanbrengen, alle buitenmuren laten isoleren, gevel voorzien van steenstrips zonder isolatie, voorzetgevel met isolatie, steenstrips met isolatie aanbrengen, houten gevelbekleding aanbrengen, composiet gevelbekleding aanbrengen, steenstrips met isolatie aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist en metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Flevoland:

donderdag 22 februari 2018

Stenen tuinmuur maken bij woningen

Ik wil een tuinmuur metselen die dient als afscheiding tussen 2 achtertuinen. Muur vertrekt vanuit de gevel. De lengte is drie meter en hoogte 2 meter. De fundering is al aanwezig.
zondag 18 februari 2018

Tuinmuurtjes metselen

Ik wil 2 voortuin muurtjes metselen. 1 x 2 meter en 1 x 6 meter. Beide moeten inclusief fundering en 4 tussen pilaren. De muur moet 63 cm hoog worden en de pilaren 98 cm hoog, zonder een betonnen afdekkap en een pilaardoorsnede van 1,5 steen.
vrijdag 9 februari 2018

Composiet gevelbekleding met isolatie aanbrengen

Voor beide gevels wil ik dat er asbest verwijderd wordt en vervolgens vezelcementlijm wordt terug geplaatst. Inclusief het afvoeren van de asbest. Afmetingen gevels zijn: 1 x gevel 6 x 2 meter 1 x gevel 6 x 3.5 meter
maandag 29 januari 2018

Fonteintje met aansluiting maken in toilet

Wij zoeken een bedrijf die ons kan helpen met het plaatsten van een fonteintje in het toilet. We heb en momenteel geen wasbakje en willen die graag hebben we zoeken iemand die ons kan helpen met het plaatsen en aansluiten onder de grond en het boren met een diamant boor. De meterkast zit direct naast de toiletruimte. Als het mogelijk is dan meteen het aansluiten van een buitenkraan, aan de achtergevel. De kruipruimte is ongeveer 60 cm hoog.
vrijdag 19 januari 2018

In de tuin een schutting metselen

Graag willen we een offerte aanvragen voor de tuin schutting en van de serre veranda zijwanden.
donderdag 18 januari 2018

Impregneren van de gevel

Impregneren gevel
zaterdag 13 januari 2018

Gat boren voor afzuigkap in de gevel

Van binnenuit moet er een gat gemaakt worden van ongeveer 165 mm door kalkzandsteen-isolatie-metselwerk. Let op aan de buitenzijde gevel bevindt zich water, vandaar van binnenuit.
woensdag 10 januari 2018

Stoomreinigen, impregneren en voegen vernieuwen

Gevelrenovatie. Aan voorzijde 25m2 en aan achterzijde 21,5m2 Voegen metselwerk vernieuwen aan de achterzijde (westkant) totaal 18,25m2 (platte voeg). Uitvoering in vorstvrije periode maart/april 2018
dinsdag 26 december 2017

Gat boren voor afzuigkap

Gat boren tbv afzuigkap diameter 150 mm
zaterdag 23 december 2017

Schoorsteen opnieuw voegen en impregneren

Gaarne een globale kosten raming om de schoorsteen (ongeveer 3 m2) opnieuw te laten voegen. Hoogte woning 2 etages met puntdak.
zaterdag 2 december 2017

Buitenmuur metselen

Op dit moment is het vrijstaande pand van buiten gestuukt. Graag willen wij tegen de buitengevel een nieuwe gevel laten metselen waarbij er rekening gehouden dient te worden met de raamkozijnen en de deuren. Het gaat om ongeveer 1800 m2. Graag ontvang ik van u een offerte hiervoor.
woensdag 29 november 2017

Voegen van de buitenmuren vervangen

De voegen aan 3 kanten van de woning moeten verwijderd en vervangen worden. Het zou gaan om een oppervlak van ongeveer 110 m2. De zijkant zou eventueel wat lastiger te bereiken zijn.
maandag 27 november 2017

Losse voegen en lood bij een schoorsteen herstellen

Het gaat om het inspecteren van het lood rondom de schoorsteen, het repareren van minimaal 1 voeg rondom de schoorsteen en het reinigen van het dak. Het gaat om ongeveer 80 vierkante meter.
dinsdag 21 november 2017

Scheuren in gevels en binnenmuur repareren

Door een val van een zware boom nabij mijn woning, heb ik vier scheuren in de gevels van de buitenmuren en één scheur in een binnenmuur. Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor reparatie van deze scheuren conform de Thor Helical Methode. Het gaat om scheuren van ongeveer 31 cm.
maandag 20 november 2017

Voegen in de buitenmuur vervangen

Voor en achterkant huis voegen vervangen. Voorkant en zijkant schuur voeg vervangen
dinsdag 14 november 2017

Buitenmuur opnieuw laten voegen

De serre uitbouw heeft een muur waarvan de voegen tijdens de bouw niet netjes konden worden gevoegd. (Er stond toen een bouwsel in de weg). Nu dat bouwsel weg is kan die afwerking nu wel gebeuren. Oppervlak 3 x 3 meter.
zaterdag 11 november 2017

Buitenmuren zandstralen

Graag laat ik de gevels zandstralen. De voegen zijn er uitgehakt en de oppervlakte is ongeveer 280 m2.
vrijdag 10 november 2017

Gat in betonnen muur maken voor een afvoer

Het gaat om het maken van een gat in een betonnen muur voor de afzuigkap.
maandag 6 november 2017

Voegen uithakken, opnieuw voegen en impregneren

Ik woon in een geschakelde woning en wil daar ongeveer 60 m² gemetselde buitenmuren laten uithakken, opnieuw voegen en impregneren. De voorzijde ziet er goed uit, op een enkel stukje na. Aan de zijkanten en achterkant is er meer werk. Ik laat de klus hier graag beoordelen en ontvang daarna uw offerte.
zondag 5 november 2017

Buitenmuur voegreparatie

Ik heb een hoekhuis. Een aantal hoekvoegen zijn verbrokkelt. Daarnaast zijn er kleine delen van het voegwerk aan de tuinzijde afgebrokkeld. Ik durf niet precies te zeggen hoeveel m2 het zal zijn, dit dient de vakman te beoordelen.
donderdag 26 oktober 2017

Gat boren door de buitenmuur voor afzuiging

Ik zoek een vakman voor het boren van een gat door onze buitenmuur. Hierop moet de afvoer van de afzuigkap worden aangesloten. Ik hoor graag vooraf even wat de kosten zijn.
vrijdag 20 oktober 2017

Vensterbank buiten inkorten of vervangen

Ik wil voor de raampartij op mijn balkon - bestaande uit een raam + een draai-kip-raamdeur - een groot rolluik laten plaatsen. De 7 centimeter uitstekende buitenvensterbank voor het raam zit in de weg. Dus de vensterbank buiten moet vakbekwaam worden ingekort of helemaal worden vervangen door een smaller model. En dit het liefst zo spoedig mogelijk. De huidige bestaat uit 8 stenen en is in totaal 90 centimeter breed. De klant wil graag wil graag met de vakman beslissen welk materiaal er gaat worden gebruikt.
woensdag 11 oktober 2017

Voegen vervangen

Woning in Lelystad voegen vervangen 80 m2 v
vrijdag 6 oktober 2017

Buitenzijde kantoorpand schoonmaken

Ik wil graag informatie over schoonmaak van de buitenzijde van een kantoorpand van 4 etages. Het metselwerk zit vol met algen en mos aanslag en dat wil ik graag schoon gemaakt hebben. Het gedeelte met beton is ook aangeslagen en de tegels ook. Die zou ik ook graag schoon willen.
zondag 1 oktober 2017

Kunststof rabatdelen op de gevel plaatsen

Ik wil van de achtergevel de rabatdelen vervangen door keralit en de constructie aanpassen of vervangen. De buren hebben al keralit 19 cm. Deze is 1,5 meter hoog bij 6 meter breed. Er is een steiger nodig.

Partners

Partners van Casius