Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Flevoland.

144 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een metselaar en gevelspecialist in Almere, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Tollebeek, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: kademuur metselen, gevel reinigen, renoveren en impregneren van een wooncomplex, aanbouw metselen, isoleren en voegen, kalkzandsteen binnenmuren lijmen en kimband zetten, tuinmuur metselen inclusief fundering, muur als erfafscheiding maken, buitenmuur metselen, schutting vervangen door tussenmuur, tuinmuur maken aan de zonnezijde, buitenmuur metselen, schuttingmuur metselen, vochtige buitenmuur repareren, voegwerk van een hoekwoning met garage vervangen, blokken lijmen in bedrijfspand, stralen, impregneren en voegen gevel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist en metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Flevoland:

zaterdag 2 december 2017

Buitenmuur metselen

Op dit moment is het vrijstaande pand van buiten gestuukt. Graag willen wij tegen de buitengevel een nieuwe gevel laten metselen waarbij er rekening gehouden dient te worden met de raamkozijnen en de deuren. Het gaat om ongeveer 1800 m2. Graag ontvang ik van u een offerte hiervoor.
woensdag 29 november 2017

Voegen van de buitenmuren vervangen

De voegen aan 3 kanten van de woning moeten verwijderd en vervangen worden. Het zou gaan om een oppervlak van ongeveer 110 m2. De zijkant zou eventueel wat lastiger te bereiken zijn.
maandag 27 november 2017

Losse voegen en lood bij een schoorsteen herstellen

Het gaat om het inspecteren van het lood rondom de schoorsteen, het repareren van minimaal 1 voeg rondom de schoorsteen en het reinigen van het dak. Het gaat om ongeveer 80 vierkante meter.
dinsdag 21 november 2017

Scheuren in gevels en binnenmuur repareren

Door een val van een zware boom nabij mijn woning, heb ik vier scheuren in de gevels van de buitenmuren en één scheur in een binnenmuur. Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor reparatie van deze scheuren conform de Thor Helical Methode. Het gaat om scheuren van ongeveer 31 cm.
maandag 20 november 2017

Voegen in de buitenmuur vervangen

Voor en achterkant huis voegen vervangen. Voorkant en zijkant schuur voeg vervangen
dinsdag 14 november 2017

Buitenmuur opnieuw laten voegen

De serre uitbouw heeft een muur waarvan de voegen tijdens de bouw niet netjes konden worden gevoegd. (Er stond toen een bouwsel in de weg). Nu dat bouwsel weg is kan die afwerking nu wel gebeuren. Oppervlak 3 x 3 meter.
zaterdag 11 november 2017

Buitenmuren zandstralen

Graag laat ik de gevels zandstralen. De voegen zijn er uitgehakt en de oppervlakte is ongeveer 280 m2.
vrijdag 10 november 2017

Gat in betonnen muur maken voor een afvoer

Het gaat om het maken van een gat in een betonnen muur voor de afzuigkap.
maandag 6 november 2017

Voegen uithakken, opnieuw voegen en impregneren

Ik woon in een geschakelde woning en wil daar ongeveer 60 m² gemetselde buitenmuren laten uithakken, opnieuw voegen en impregneren. De voorzijde ziet er goed uit, op een enkel stukje na. Aan de zijkanten en achterkant is er meer werk. Ik laat de klus hier graag beoordelen en ontvang daarna uw offerte.
zondag 5 november 2017

Buitenmuur voegreparatie

Ik heb een hoekhuis. Een aantal hoekvoegen zijn verbrokkelt. Daarnaast zijn er kleine delen van het voegwerk aan de tuinzijde afgebrokkeld. Ik durf niet precies te zeggen hoeveel m2 het zal zijn, dit dient de vakman te beoordelen.
donderdag 26 oktober 2017

Gat boren door de buitenmuur voor afzuiging

Ik zoek een vakman voor het boren van een gat door onze buitenmuur. Hierop moet de afvoer van de afzuigkap worden aangesloten. Ik hoor graag vooraf even wat de kosten zijn.
vrijdag 20 oktober 2017

Vensterbank buiten inkorten of vervangen

Ik wil voor de raampartij op mijn balkon - bestaande uit een raam + een draai-kip-raamdeur - een groot rolluik laten plaatsen. De 7 centimeter uitstekende buitenvensterbank voor het raam zit in de weg. Dus de vensterbank buiten moet vakbekwaam worden ingekort of helemaal worden vervangen door een smaller model. En dit het liefst zo spoedig mogelijk. De huidige bestaat uit 8 stenen en is in totaal 90 centimeter breed. De klant wil graag wil graag met de vakman beslissen welk materiaal er gaat worden gebruikt.
woensdag 11 oktober 2017

Voegen vervangen

Woning in Lelystad voegen vervangen 80 m2 v
vrijdag 6 oktober 2017

Buitenzijde kantoorpand schoonmaken

Ik wil graag informatie over schoonmaak van de buitenzijde van een kantoorpand van 4 etages. Het metselwerk zit vol met algen en mos aanslag en dat wil ik graag schoon gemaakt hebben. Het gedeelte met beton is ook aangeslagen en de tegels ook. Die zou ik ook graag schoon willen.
zondag 1 oktober 2017

Kunststof rabatdelen op de gevel plaatsen

Ik wil van de achtergevel de rabatdelen vervangen door keralit en de constructie aanpassen of vervangen. De buren hebben al keralit 19 cm. Deze is 1,5 meter hoog bij 6 meter breed. Er is een steiger nodig.
donderdag 28 september 2017

Gevel renoveren, voegen en impregneren

Ik wil de gevel van mijn woning laten opknappen, oa zandstralen, voegen verwijderen en opnieuw voegen en impregneren. Het gaat om ongeveer 45 m².
woensdag 27 september 2017

Houten geveldelen door steenstrips vervangen

Houten geveldelen te vervangen door steenstrips en nieuw raamkozijn. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 12 m2.
woensdag 27 september 2017

Voegwerk uithakken en vervangen

Ongeveer 100 m2 voegen uithakken en opnieuw voegen.
zondag 17 september 2017

Kunststof gevelbekleding leveren en aanbrengen

Houten gevelbekleding voor en achterkant van het huis vervangen met kunststof rabatdelen. Ongeveer 35m2.
donderdag 7 september 2017

Kunststof gevelbekleding leveren en aanbrengen

Ik wil een houten trapportaal welk tegen de woning is aangebouwd, aan de buitenkant voorzien van keralit. Dus het hout wat er nu zit moet weggehaald worden.
zondag 3 september 2017

Gevel laten renoveren

Ik wil 30 m2 aan metselwerk doen. Ongeveer 15 m2 van de voeg is aangetast en de rest moet alleen schoongemaakt worden. Het geheel moet geïmpregneerd worden.
dinsdag 22 augustus 2017

Buitengevel herstellen

Wij krijgen per 1 september de sleutel van onze woning. Wij hebben gezien dat er aan de voorzijde een rechte scheur zit (ongeveer 1.5 meter). Dit is te zien op de foto die ik meezend! Wij willen graag weten wat ongeveer de kosten van herstel zijn.
maandag 21 augustus 2017

Muur met toog metselen en eiken tuindeuren afhangen

Geïnspireerd door Franse gemetselde muurtjes en woningen willen wij als afscheiding tussen onze voortuin en achtertuin graag een muur laten metselen met een toog daarin verwerkt. Onder de toog moeten twee eiken kerkdeuren worden afgehangen. Onze voorkeur gaat uit naar een stenen muur zoals ze dat in Frankrijk hebben (grove stenen), maar een traditionele stenen muur mag ook. De constructie moet sterk genoeg zijn om de eiken deuren te kunnen dragen. Er is op die plek nog geen fundering aanwezig. We schatten de maat van de muur 6 meter lang en 2 meter hoog. We maken graag een afspraak om onze wensen te bespreken en ontvangen daarna uw plan van aanpak en offerte.
donderdag 17 augustus 2017

Achtergevel herstellen na brand

Boven achtergevel herstellen na brand
donderdag 3 augustus 2017

Houten geveldelen vervangen door stenen

Ik wil op de zolderverdieping 2 houten geveldelen laten vervangen door stenen geveldelen. Geveldeel 1 is ongeveer 2 meter hoog en 1 meter breed. Geveldeel 2 is ongeveer 1.5 meter hoog en 5 meter breed. Verder zou er voor geveldeel 2 een nieuw kozijn geplaatst moeten worden, afmetingen en exacte locatie nader te bepalen. In bestaande situatie is er nog geen kozijn voorzien. Er is dus metselwerk van toepassing. Ik er een tekening van sturen.

Partners

Partners van Casius