Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Flevoland.

152 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een metselaar en gevelspecialist in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: leien gevelbekleding plaatsen, gevelisolatie, buitengevel stuken, red Cedar planken gevel zijkant en bovenkant voor vervangen, surfakote buitengevel verwijderen en stucen, gevel isoleren aan de buitenkant, pleisterwerk op buitengevel renoveren/vernieuwen, een voorgevel herstellen en opnieuw pleisteren, gevel optrekken achterzijde rijtjeswoning, het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, werzalit vervangen voor keralit, gevelbekleding en kozijnen vervangen + aanbrengen buitenkraan, gevel renoveren, stucwerk in combinatie met knip voegen, metselwerk en voegwerk laten uitvoeren, isolatie buitenmuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist en metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Flevoland:

donderdag 9 juli 2020

Keralit gevelbekleding aanbrengen

Ik wil graag 20m2 western red ceder door keralit potdeksel zwart vervangen. Ik heb dit materiaal niet zelf in huis.
donderdag 11 juni 2020

Rode gevel bakstenen reingen en impregneren

Wij willen onze rode gevel baksteen schoon laten maken en gelijk inpregneren. Er zit witte schimmel aanslag op. Ik heb de gevel nog niet opgemeten omdat ik daar helaas nog geen tijd voor heb gehad, dus het zou erg fijn zijn als u bij mij langs kan komen om dit te doen. De gevel is al twintig jaar oud. Ik ben erg benieuwd naar wat de kosten en de mogelijkheden zijn. Ik hoor graag van u!
vrijdag 5 juni 2020

Oude voegen van de gevels vervangen door nieuwe

Ik zoek een gevelspecialist/metselaar die alle voegen van mijn woning kan vervangen. Het betreft een tussenwoning. De voor- en achtergevel moet worden voorzien van nieuwe voegen. Daarnaast ook de gemetselde schuur. Het betreft ongeveer 40 m2.
vrijdag 29 mei 2020

Boeidelen en klein stukje gevelbekleding vervangen

Ik zou graag een offerte willen om voor onze dakrand het bestaande trespa te vervangen voor nieuw trespa en daarnaast de lichtblauwe erker op de 1e etage te vervangen door verticaal padoek hout. Tevens de lichtblauw smalle plaat rechts van de voordeur ook voor padoek verticaal. Eventueel willen (Meerdere) buren in de straat mee doen.
woensdag 27 mei 2020

Houten gevelbekleding vervangen door kunststof

Ik zou graag het hout op de aanbouw laten vervangen voor kunststof. Het gaat om ongeveer 24 m2. Het gaat om de voorkant en achterkant. Graag het hout afvoeren. Isoleren is niet nodig.
zaterdag 23 mei 2020

Tuinmuur metselen, inclusief deur

Beste lezer, Graag willen wij als erfafscheiding een tuinmuur laten metselen. Het betreft een muur van +-15meter (lengte), 8,6meter breed en +-12meter lengte (3 zijden van de achtertuin) x 2 meter hoog. In de voortuin een muurtje van 3,6 meter lengte x 1 meter hoogte. Zie voor een idee voor de muur de bijgeleverde foto's. Er moet ook een tuindeur inkomen waar de prullenbakken doorheen kunnen, dus dit zal ongeveer 90 cm zijn. Graag de deur van hout. Momenteel staan er coniferen, graag hiervan de prijs benoemen op de offerte. We zien graag uw offerte tegemoet. Met vriendelijke groet.
woensdag 6 mei 2020

Houten gevelbekleding vervangen door onderhoudsvriendelijke variant, achterzijde woning

We hebben een huis gekocht waar de opbouwzolder met houten press planken is bekleed. Dit willen we vervangen door een onderhoud-vriendelijk, kunststof, product. Alleen aan de achterzijde van de woning. Het is tussen de 15 m2. Wat zijn hier de mogelijkheden in? Graag zo snel mogelijk een offerte. Wij denken dat 1 plank het niet tot de winter houd, het zit bij het raam en er komt wat hout los. Er zit een trespa plaat voor, wij hebben geen idee hoe dat bevestigd is.
maandag 4 mei 2020

Dumaclin Gevelbekleding op dakopbouw

Ik wil mijn dakopbouw met bovenstaande bekleding gedaan hebben. De maten in meters zijn: 1 Zijkant 5.20 lang en 1.15 hoog 1 Zijkant 5.20 lang en 1.20 hoog 1 Zijkant 4.25 lang en 0.65 hoog + 0.90 lang en 0.60 hoog 1 Zijkant 4.25 lang en 0.50 hoog
vrijdag 1 mei 2020

Kolommen tbv hekwerk metselen

5 kolommen voor een ijzeren hek moeten gemetseld worden. Anderhalf steen breed. 1 meter hoog. Tussen de kolommen ook 2 laag stenen. Lengte 15 meter. Elke 3 meter moet er een kolom komen en daartussen stenen op de grond.
dinsdag 28 april 2020

Het isoleren en stucen van de buitengevels

Ik zoek een gevelspecialist die mijn buitengevels kan isoleren en bekleden. Wij wonen in een 2onder1 kap bungalow uit 1972. Wij willen graag de buitenmuur isoleren (met platen) en afwerken met pleister (of andere suggesties). Het gaat om +/- 77 m2. Het doel is isoleren en afwerken om zo binnen minder verlies van warmte te hebben en zomers de zon te weren. Dit is een gemetselde buitengevel.
dinsdag 28 april 2020

Gevelbekleding vervangen met kunststof bekleding

Ik ben op zoek naar een gevelspecialits die mijn de bekleding van mijn geval (ca. 15 m²) kan vervangen. Nu houten planken (potdekseldelen), gewenst: kunststof met houtnerfstructuur. De opbouw en bevestiging van de panelen moet uiterlijk hetzelfde blijven als nu het geval is.
maandag 27 april 2020

Bakstenen gevel schilderen

Betreft een vrijstaande woning van 12 jaar oud waarvan wij de gevel willen schilderen. Gevel bestaat uit onbehandeld metselwerk. Tot 3.90 m1 boven straatwerk willen wij het schilderen, vanaf daar hebben we zwarte bakstenen en dat willen we zo houden. Te verven deel is totaal 120 m2. Wij willen de gevel laten verven in de kleur wit/gebroken wit, RAL 9010. Steiger kan rondom, alles is straatwerk. Rond juli/ augustus willen we beginnen. Wij willen graag advies over hoeveel lagen verf er nodig zal zijn.
woensdag 22 april 2020

Gevel reparatie kapotte en gebarsten bakstenen

Ik heb een eengezinswoning en op de derde verdieping zijn een aantal bakstenen gebarst/gescheurd. Zou deze gerepareerd/vervangen kunnen worden en ik zou ook willen weten wat me deze reparatie gaat kosten? Er is genoeg ruimte om een steiger voor op te bouwen mocht dit niet met de ladder kunnen.
zaterdag 11 april 2020

Metselen vrijstaande woning

Er moeten ruim 45.000 stenen worden gemetseld van mijn vrijstaande huis. Het geraamte staat er, er moet alleen nog gemetseld worden. Het gaat om ongeveer 300 m2. Ik heb de stenen en het voeg.
maandag 6 april 2020

Verplaatsen van latei of hoekplaat

We willen graag een hogere achter pui installeren. Daarvoor moeten wij de hoekplaat met drie stenen dik omhoog verplaatsen. Het betreft een hoekplaat in een uitbouw van de woonkamer. Het kozijn in ca 330 cm breed, waarboven 10 rijen stenen zijn opgemetseld. Foto's van de schuifpui heb ik bijgevoegd.
zaterdag 4 april 2020

Metselaar voor gevel

Beste Wij willen graag weten wat het kost om een muurtje op te bouwen van 9 meter lang en 18cm hoog. Dit komt neer op 3 bakstenen hoog. Wij zijn bezig met ons huis te renoveren en er zijn een aantal stenen van de bestaande muur afgevallen. Die achter de oude gevel bekleding zaten. Zou u ons een offerte kunnen sturen Mvg Melanie Croese visser
vrijdag 3 april 2020

Metselwerk herstellen

Bij een regenpijp is het metselwerk aangetast.Dat wil ik graag laten herstellen. Ik weet niet precies om hoeveel m2 het gaat, ik zou het fijn vinden als er iemand langs kan komen om met mij samen de situatie kan bekijken.
donderdag 2 april 2020

Isoleren van de gevels van 212 appartementen

Voor een VvE ben ik bezig met kostenraming grootschalige renovatie van 212 appartementen. Ook buitengevel isolatie is één van de onderdelen. Het gaat om ongeveer 5.700 m2 buitengevel isolatie. Op een aantal plekken zal mogelijk eerst de spouw worden geïsoleerd. Totale Rc waarde moet minimaal 5,0 worden. Het liefst willen we een isolatie materiaal die zo goedkoop mogelijk is en een RC waarde heeft van 5 met waarschijnlijk pleisterwerk als afwerking. Er is niet bekend of er isolatie aanwezig is. Het aantal verdiepingen is wisselend, maar het hoogste zal ongeveer 12 meter zijn. Een hoogwerker plaatsen is mogelijk.
donderdag 2 april 2020

Het realiseren van steenstrips aan uitbouw en voorgevel

Het gaat over een 4x 4.8 m uitbouw en ongeveer 29 m2 aan gevel buiten om. Graag wil ik geïnformeerd worden over een nieuwe gevelbekleding. Mijn idee is om hier steenstrips te realiseren. Graag offerte er over. Het zou op dit moment een houten bekleding hebben.
maandag 23 maart 2020

Betonnen latei verhogen en vervangen

Ik wil in plaats van de verouderde schuifpui, een 4 seizoenendeur plaatsen (4 deuren), maar ik vind dat de latei te laag is geplaatst omdat ik kozijn wil vervangen dat ruimte biedt voor de deuren met bovenlicht. Wat kost het verhogen van de latei. Het kozijn is 230 cm hoog en 335 cm breed. Eventueel het plaatsen van de seizoenen deur is bespreekbaar. M.b.t. de latei, lijkt het een licht uitgevoerde plaat die alleen een stukje van 60 cm hoge stenen moet dragen. Is een onderdeel van een uitbouw/prefab. Dus geen zwaar uitgevoerde H profiel. Hopende voldoende info te hebben verschaft. Mocht u vragen hebben, verneem ik het graag.
donderdag 19 maart 2020

Het stucen van de buitenkant van een ytong woning

Nieuwbouw ytong woning buitenkant van 100 m2 moet gestuct worden, het gaat om de gehele woning.
vrijdag 28 februari 2020

Gevelbekleding vervangen

De bouwjaar van mijn woning is 1997. Op plekken is de gevel bekleed met redceder stroken en de dakrand is van geperst hout. Aan de achterkant van de woning(de zuidkant) is de gevelbekleding erg aan toe en de dakrand is aan het rotten. Ik wik de achterkant met kunstof laten bekleden(bijv. Keralit classic bruin/redceder of een ander vergelijkbaar product) en de dakrand met kunststof bijv. trespa. Aan de rest van de woning laat ik e.e.a. nog even als het is. Ik wordt een dagje ouder en wil de onderhoudskosten zeker aan de achterkant die veel van de weersinvloeden te lijden heeft. De afmeting voor de gevelbekleding is 441 cm breed en 220 cm hoog(plm. 9.70 m²). Op dit moment heb ik 11 stroken van de houten redcederstrookjes. Het dakrand zal ook een breedte hebben van plm. 441 . de dikte bij 30 cm hoog. Ik heb wat foto's gemaakt van de situatie maar kan deze hier niet uploaden. dat komt later. Het zou fijn zijn wanneer er bedrijven uit mijn woonomgeving reageren gelet op voorrijkosten. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee
zaterdag 22 februari 2020

Gevel bekleden met steenstrips

Ik wil de buiten gevel bekleden met steenstrips. Het gaat om 50 m2. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.
zondag 16 februari 2020

Gevel optrekken op de 1e verdieping

Onze woning heeft aan de achterzijde een schuin dak dat begint halverwege de eerste verdieping. Buiten: Wij willen de gehele gevel optrekken tot de tweede (zolder) verdieping, gelijk aan de gevel van de begane grond. In de gevel willen wij 2 raampartijen met kunststof kozijnen, met daartussen een stuk muur. De gevel moet opgetrokken worden met baksteen, in bijpassende kleuren van de benedenverdieping. Op de verdieping moet een plat dak gerealiseerd worden, aansluitend op het schuine dak van de zolderverdieping. Dit dak moet een hemelwaterafvoer krijgen. De breedte van het huis is ca 5.60 meter. Binnen: De afwerking binnen doe ik zelf, maar mag als extra werk wel in de offerte worden meegenomen.
woensdag 5 februari 2020

Nieuwbouwwoning gevel bekleden met zwart verticaal hout

We hebben een nieuw bouwwoning, waar nog een houten verticale zwarte gevelbekleding tegenaan moet. Het is een vrijstaande woning, het gaat om meer dan 100 m2, hoeveel weet ik niet precies, en alles is op de eerste verdieping. Sommige delen zijn wel 4 meter hoog. Isolatie is niet nodig. Nu is alles alleen nog bekleed met dampfolie. Ik zou plattegrond en foto's kunnen sturen.

Partners

Partners van Casius