Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Zuidlaren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Zuidlaren heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Zuidlaren u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Zuidlaren of directe omgeving.

119 klanten uit Zuidlaren bevelen een bij Casius in Zuidlaren aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Zuidlaren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: leien gevelbekleding plaatsen, buitengevel stuken, buitenmuren stucen, red Cedar planken gevel zijkant en bovenkant voor vervangen, surfakote buitengevel verwijderen en stucen, van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, het realiseren van 75m2 aan isolatieplaten en afwerken met stucwerk, pleisterwerk op buitengevel renoveren/vernieuwen, een voorgevel herstellen en opnieuw pleisteren, gevel optrekken achterzijde rijtjeswoning, het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, werzalit vervangen voor keralit, gevelbekleding en kozijnen vervangen + aanbrengen buitenkraan, gevel renoveren, stucwerk in combinatie met knip voegen, metselwerk en voegwerk laten uitvoeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Zuidlaren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Drenthe:

Schoorstenen voegen en impregneren plus fixeren

Onze schoorstenen moeten worden vernieuwd wat zijn plus minus de kosten van een schoorsteen?

Gat door een spouwmuur boren

Wat kost het als u een gat in de buitenmuur van onze doucheruimte boort. Dit is t.b.v. ventilatie. Graag een prijs per mail.

Kozijn inkorten in de gevel

Wij willen graag een offerte voor het inkorten van ons kozijn aan de achterzijde van onze woning. Daarnaast moet de binnenmuur en buitenmuur op hoogte opgemetseld worden. Voor het plaatsen van onze nieuwe keuken. Kozijn is 1500 mm breed, ophogen muren ca 40/50 cm.

Voegrenovatie: gesneden voeg aanbrengen

Voegrenovatie. (Gesneden voeg) ong. 60 m². Betreft een vrijstaande woning.

Voegwerk gevel herstellen

Zijgevel van mijn huis herstellen. Het gaat om wat herstel voegwerk. Niet de hele muur moet worden gedaan. Het gaat om de bovenste helft. Geen heel grote oppervlakte. Hoeft niet helemaal uitgebikt en opnieuw gevoegd worden.

Vervangen trespa platen aan gevel

Vervangen van witte trespa platen (gevel bedekking) en het waterdicht maken van de schoorsteen en de aansluiting trespa / schoorsteen. Vrijstaand huis. Ongeveer 30-40 m2.

het metselen van een spouw muur voor een ...

het metselen van een spouw muur voor een keuken en een halfsteen garage