Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Schoonebeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Schoonebeek heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Schoonebeek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Schoonebeek of directe omgeving.

52 klanten uit Schoonebeek bevelen een bij Casius in Schoonebeek aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Schoonebeek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: het isoleren en en stucen van de buitengevels van een boerderij, woonstichting bekleden met kunststof panelen, isoleren woning uit 1935 en afwerken in of crepi of steenstrips, herstel voorgevel, gestucte gevels voorzien van kunststof gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, het isoleren en bekleden van alle buitengevels, het isoleren, stucen en schilderen van de buiten gevels, gevel isoleren, gevel renovatie, gevel renovatie, gevel renoveren, dakkapel en kozijn plaatsen, gevelbekleding vervangen, tuinmuurtje metselen en fundering aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Schoonebeek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Drenthe:

Verf van gevel verwijderen

33 vierkante meter gevel reinigen. Er zit verf op. We weten niet wat voor soort verf.

Buitenmuur renoveren

Buitenmuur van 63 m2. Nieuwe voegen en impregneren.

Gevel opknappen

Reiniging, ontdoen van schroeven en dergelijke, voegen nalopen, bijwerken en impregneren. Oppervlakte is ongeveer 30 m².

Gevelvoegwerk

Het opnieuw voegen van 8 m2 gevel boven woonkamer, kozijn en berging. Graag advies of oude voegen moeten worden uitgekrabd, waarschijnlijk wel. Gaarne prijsopgave.

Hoek van de garage beschadigd

Bij dakreparatie van de garage zijn enkele stenen los gegaan. Is dit te repareren? Het betreft de hoek van de garage.

Impregneren van de muren en oude voegen vervangen

Wij willen graag onze woning laten voorzien van nieuwe voegen en waar nodig stenen vervangen en aansluitend het geheel laten impregneren. Twee-onder-een-kap woning, royaal, uit de jaren 80. Aantal m2 van de wanden weet ik niet.

Aanbouwen bijkeuken, verplaatsen van de ...

Aanbouwen bijkeuken, verplaatsen van de buitendeur naar een bestaande muur in de garage. Plat dak, doorlopend met het dak van de huidige garage. Fundering. We graven het zelf uit. Binnenmuren en buitenmuren metselen. Betreffen 2 muren.