Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Roden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Roden heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Roden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Roden of directe omgeving.

138 klanten uit Roden bevelen een bij Casius in Roden aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Roden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevellekkage herstellen (meetverslag lekdetectie aanwezig), raamoppervlak verkleinen en muur opmetselen, stralen/impregneren van meerdere gevels en voorzien van (knip)voegwerk, gevelrenovatie of vernieuwen, inclusief isoleren, bekleden van gevels van woonunits 1600 m2, gevel opnieuw bekleden, het isoleren van buitenaf van de gevels en renoveren, gevel opnieuw bekleden en isoleren, gevel isoleren van buitenaf en afwerken met stucwerk, het behandelen met spuitkurk van de gevels van een nieuwbouwwoning, gevel renovatie, advies en uitvoeren van moderne gevelbekleding, buiten gevels opnieuw voegen en evt impregneren, gevelbekleding van een loods en bedrijfspand, isolatieplaten stucen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Roden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Drenthe:

Buitenmuur impregneren

Impregneren van kale stenen buitenmuur. Oppervlakte 80 m2.

Muur van nieuwe voegen voorzien

Mijn buurman en ik zoeken een vakman die de muren van nieuwe voegen kan voorzien. Het gaat om tweemaal een 2-onder-1-kap-woning. Alle oude voegen verwijderen en voorzien van nieuw voegwerk. Bij elkaar circa 70 m2. Dit geldt voor beide woningen.

Achtermuur voegen

De achtermuur van de woning wil ik graag opnieuw invoegen, het gaat om twee onder een kap woning. Het betreft circa 10 m2. Overigens is de buurman ook geïnteresseerd.

Buitenisolatie plaatsen

Bij een oud arbeidersboerderijtje ga ik zelf vloerisolatie aanleggen. Echter zou ik de 4 buitengevels van ongeveer 65 m2 totaal willen laten isoleren en afstuken.

Buitenmuur voegen

Voegen vervangen

Schoorsteenkanaal herstellen en/of nieuw aanbrengen

Ik heb een schoorsteen opgebouwd uit Valbrenta schoorsteenelementen, met een dubbelwandige rvs doorvoer door het dak. Ik heb twijfels over de brandveiligheid (houtskeletbouw). Ik heb een nieuwe kachel gekocht, die geplaatst moet worden. Alle gaten zitten er dus al en alles is goed toegankelijk. De kachel die ik nu heb had een pijp van 12,5 cm doorsnede. Die moet voor de nieuwe kachel 15 cm worden. De vraag is kan ik verder met de bestaande situatie of moet er een geheel nieuw dubbelwandig rvs rookkanaal worden geplaatst. Graag nodig ik bedrijven hier uit om de situatie te beoordelen en een prijsopgave te verzorgen.

Gevel voegen en impregneren

Ik wil mijn gevel van een nieuwe woning laten schoonspuiten, platvol voegen en impregneren. Het betreft een bungalow en het gaat om een oppervlak van ongeveer 40m2.

Gevel reinigen, opnieuw voegen en impregneren

In verband met de aanschaf van de andere woning willen we graag een offerte voor het: reinigen/impregneren en opnieuw voegen van de muren. De gevel is ongeveer 40 m2.

Nieuwe voeg in gevel en gevel impregneren

Oude voeg verwijderen en nieuwe voeg aanbrengen. Daarna muur impregneren. Oppervlakte: 100m2.

Buitenmuur laten impregeren

Buitenmuur impregneren van ca. 15 m2. 10 jaar geleden is het voor het laatst gebeurd. Ook last van optrekkend vocht, graag advies wat daar eventueel aan kan gebeuren.

Vervanging redcederhout van de gevel

Wij hebben voor en achter een gevel wat bekleed is met redceder hout. Het hout is binnenkort aan vervanging toe. Wij willen graag weten wat dit gaat kosten. Voor vanaf eerste verdieping tot in de nok en dit is achter ook het geval. Aantal m2 weet ik niet precies. Het betreft een tussenwoning. Foto's beschikbaar. Ook het leveren van het hout. Het is een huurwoning, waar we nu in wonen en welke we kunnen kopen.

De kamer dient verlengd te worden ...

De kamer dient verlengd te worden middels bijvoegen deel garage. Deel garage wordt afgebroken en aan voorzijde weer aangebouwd. Tussen keuken en oude garagemuur komt kozijnwand met openslaande terrasdeuren. Er dient een complete vloer ingelegd te worden. Metselwerk buiten en binnenmuur en aansluiten aan de huidige muren. Tevens bijbouwen van bijkeuken compleet.

betreft voegwerk nieuwe schuur. ...

betreft voegwerk nieuwe schuur. Metselwerk is gereed.