Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Paterswolde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Paterswolde heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Paterswolde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Paterswolde of directe omgeving.

35 klanten uit Paterswolde bevelen een bij Casius in Paterswolde aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Paterswolde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: hellend dak en buitengevel vernieuwen, hardhouten gevelbekleding, alle buitenmuren isoleren en afwerken, 250-300 m2 Muren isoleren, het isoleren en stucen van de buitengevel, buitengevel isoleren en stuken, gevel bekleden, gevelrenovatie, gevelbekleding vervangen, gevel renoveren, gevel van bungalow bekleden, gevel recht optrekken, nieuwbouwgevel bekleden met zwart/antraciet natuursteen, gevelrenovatie crepi, het isoleren van de buitengevel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Paterswolde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Drenthe:

Twee zijgevels en twee dakappelen isoleren en van zink voorzien

Het gaat om twee zijgevels die nu met hout zijn bekleed. Ook een tweetal dakkapellen zou van zink moeten worden voorzien. Eventueel kan tussen de huidige houtengevelbekleding ook geïsoleerd worden.

Houten gevel vervangen door metselwerk

De houten buitenkant van de keukengevel, op het oosten, moet vervangen door metselwerk want het hout gaat kapot. Het gedeelte van de gevel waar het om gaat, is 65 cm bij 305 cm.

Schoorsteen opnieuw laten voegen

Schoorsteen opnieuw laten voegen. Twee onder een kap

Schoorsteen renovatie en eventueel woning voegen

Onze schoorsteen moet opnieuw gevoegd worden. Ik wil graag twee offertes 1: schoorsteen alleen, dit moet sowieso gebeuren. 2: schoorsteen en gehele huis opnieuw voegen. Betreft een twee-onder-een-kap woning. Aantal m2 gevel bij de gehele woning weet ik niet precies. Er zijn meer mensen in de straat waarbij dit moet gebeuren.

Er zijn 3 barsten in de buitenmuur ...

Er zijn 3 barsten in de buitenmuur gekomen meteen bij de bouw 30 jaar geleden vanwege de verkeerde zetting van de fundamenten. De bakstenen rondom deze kieren van niet meer dan 2mm zouden er uitgehaald moeten worden, onieuw gevoegd en er nieuwe bakstenen ingezet worden. Het volgende projekt zouden een aantal kozijnen zijn die vervangen moeten worden (misschien het glas ook...) Hier willen wij graag een prijsopgave van hebben.