Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Meppel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Meppel heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Meppel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Meppel of directe omgeving.

278 klanten uit Meppel bevelen een bij Casius in Meppel aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Meppel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevels van meerdere woningen reinigen, voorgevel opnieuw metselen en impregneren, mogelijk bij meerdere huizen, gevel isoleren en stucen, mogelijk ook het dak isoleren, isoleren van gevel en dak van een hoekhuis, achterzijde woning gevel slopen en nieuwe kozijnen plaatsen, onderheien van voorgevel, gevel isoleren, het plaatsen en leveren van +/- 600 m2 aan gevelplaten, gevelverf loststeken, repareren van scheuren en stucwerk en het aanbrengen van vocht/winddichte laag, gevel renoveren, gevel isoleren, gevel renoveren, vrijstaand huis van buitenaf isoleren en afwerken met stukwerk, gevelrenovatie, gevel renovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Meppel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Drenthe:

Deel oude gevel restaureren

De bovenste helft van mijn voorgevel (100 jaar oud) is zo lek als een mandje. Raam en kozijnen zijn er al door vergaan. De stenen moeten vastgezet worden en opnieuw gevoegd en het geheel waterdicht gemaakt, met een coating bovenop. Afmetingen naar schatting 6m2, incl. raam.

Schouw voor open haard metselen

Mijn open haard loopt niet tot aan de grond doordat we het hele bordes weg gesloopt hebben. Nu willen we graag dat de schouw tot de vloer gemetseld word en er een klein platform komt. Schouw aan de zijkanten dichten maken en aan de voorkant ongeveer 3 stenen breed metselen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Gemetselde plantenbak verkleinen

Graag willen wij een gemetselde plantenbak aan de voorzijde van onze woning laten verkleinen, zodat er meer ruimte ontstaat op onze oprit. Er moet een deel van de plantenbak verwijderd worden en daarna moet er een stuk muur met de bestaande afgebikte stenen weer worden opgemetseld. Ik bespreek de klus hier graag even en ontvang daarna uw offerte.

Halfsteens buitenmuur optrekken

Ongeveer 56 vierkante meter halfsteens buitenmuur. Incl bakstenen en alle benodigdheden

Schoorsteen voegen of opnieuw metselen

Oude schoorsteen moet opnieuw gevoegd worden, dan wel opnieuw opgemetseld. De schoorsteen staat scheef.

Gevelvoegen herstellen

De voegen moeten hersteld worden

Metselwerk slopen en muur metselen

Het betreft schoon metselwerk. De stenen van de oude muur zitten los en dient volledig te worden verwijderd. Daarna dient er een nieuwe muurtje te worden opgemetseld, halfsteens en schoon metselwerk. Het muurtje van 17 m2 komt te staan op een plat dak waar de vakman goed bij kan. Het afval dient ook te worden afgevoerd. Er is een foto beschikbaar.

Windveren en gootplanken vervangen

Vervanging van de windveren en gootplanken met bijbehorende afwerking/schilderwerk. De windveer is in totaal ongeveer 11 meter. De gootplank is ongeveer 5 meter, dit bestaat uit dubbele planken van ongeveer 30 cm breed. Het gaat om een 2-onder-1-kap woning.

Voegen in de gevels vernieuwen

Graag ontvang ik een offerte voor het opnieuw laten voegen van mijn woning. Het betreft een tussenwoning waarbij de voor- en achtergevel gedaan dienen te worden. De woning is ongeveer 7 meter breed en bestaat uit de begane grond, eerste etage en een zolder. De hoogte zal ongeveer 6 meter zijn.

Muurtjes metselen

2 muurtjes metselen voor de zijkanten van een overkapping. Breedte circa 4 meter en hoogte tot circa 3 meter.

Tuinmuur metselen

Wil graag een tuinmuur van 60 cm hoogte, dit over een lengte van 20 meter en dan om de 180 cm een omhoog gemetselde poer tot een totale hoogte van 180 cm. En een deur van 180 cm hoog en 120 cm breed. Stenen ook leveren.

Muurtje opmetselen

Stukje muur opmetselen, ongeveer 1 meter bij 2 meter. Kleine klus. Ook de stenen leveren.

Maken van een tuindeur

Maken van een gevelopening in één steens muur t.b.v. de tuindeur. Maten gevelopening b 99 x h ???. Aanbrengen van latei + lood, dorpel, kozijn en afhangen deur. Deur heb ik zelf.

schoonmetselwerk

Ongeveer 16.000 stenen schoonmetselwerk te metselen.

Ophogen van een terrasmuur, dubbel rij, ...

Ophogen van een terrasmuur, dubbel rij, met ventilatieopening ertussen.

We willen aan de achterkant een uitbouw ...

We willen aan de achterkant een uitbouw laten maken,maten zullen worden: 2 meter x 5,10 x 2,40(plafonhoogte) De bedoeling is dat er over de hele lengte een grote schuifpui inkomt. We zouden graag een prijs willen van het casco opleveren.

Wij zoeken een voegbedrijf die een ...

Wij zoeken een voegbedrijf die een woning voorzien kan van een zgn. snij- of knipvoeg Totale opp. :+/- 120 m2. Soort woning :grachtenpand. Metselwerk : nieuw, ongevoegd Diversen : muren dienen eerst nog wel met de hogedrukspuit geschoond te worden en na het voegen zullen de muren voor een deel geimpregneerd moeten worden. Regio : zuidwest drenthe