Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Leutingewolde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Leutingewolde heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Leutingewolde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Leutingewolde of directe omgeving.


Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Leutingewolde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: tuinmuur op een fundering laten maken, schuur en garage combinatie laten bouwen, tuinmuur als erfafscheiding metselen, kademuur metselen, waalformaat en dikformaat stenen metselen, tuinmuur als erfafscheiding maken, buitenmuur laten metselen, buitenmuren metselen, tuinmuur metselen bij een hoekwoning, tuinmuren met fundering laten metselen, scheidingswanden bouwen in bedrijfshal, buitenmuur voor een aanbouw metselen, erfafscheiding op een fundering laten maken, tuinschutting metselen, stenen tuinschutting laten metselen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Leutingewolde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Drenthe:

Schoorsteen geheel renoveren

Onze schoorsteen moet geheel gerenoveerd worden ivm lekkage op de zolder.

Schoorsteen laten renoveren

Het betreft het opnieuw opmetselen van de schoorsteen en aanbrengen van lood in verband met lekkage. Bij de bovenste 2 rijen liggen al diverse stene los. De schoorsteen is ongeveer 1 meter hoog en de nokhoogte van de woning is 12 meter. Het is een vrijstaande woning waarbij de garage geschakeld is aan die van de buren.

Schoorsteenrenovatie

Het opnieuw opmetselen van de schoorsteen en lood vervangen.

Voeg schilderen of vervangen

Een nieuwe voeg is lichter uitgevallen dan gepland. Wanneer mogelijk zou ik deze alsnog in de juiste kleur zien. Is dit mogelijk met verven en geeft dit een naturel net resultaat. Zie foto van verschil.

Scheuren in gevel en voegen herstellen

De buitenmuur vertoont een paar scheuren. De scheuren bedragen tezamen circa 1,50 lang Verder eventueel Helicol voegwapening toepassen. En een paar voegen die loslaten herstellen.

Metselen

12000

Buitenmuren schuur voegen

Onze nieuwe gebouwde schuur moet gevoegd worden aan de buitenkant. Het gaat om ongeveer 44 m2.

Chalet met kunststof panelen laten bekleden

Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte voor het vervangen van houten buiten bekleding van ons chalet van 11 x 3.6 x 2.5 meter door kunststof bekleding met daartussen isolatie. De werkplek is goed bereikbaar. Kleur panelen moet antraciet zijn. Het mogen ook panelen zijn die over de bestaande ondergrond kunnen worden aangebracht.

Schoorsteen behandelen met glijmortel

Ik wil graag een schoorsteen van 9 meter met glijmortel behandelen.

Lood bij kozijnen en het dak vernieuwen

Ik wil graag het lood tussen m'n kozijn en de dakpannen vernieuwd hebben.

Tuinhuis metselen

Wij overwegen om een gemetst tuinhuis te nemen, wij hebben nog een pallet gevelstenen over

Schouw voor open haard metselen

Mijn open haard loopt niet tot aan de grond doordat we het hele bordes weg gesloopt hebben. Nu willen we graag dat de schouw tot de vloer gemetseld word en er een klein platform komt. Schouw aan de zijkanten dichten maken en aan de voorkant ongeveer 3 stenen breed metselen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Gevel metselen en lijmen

Het lijmen van ongeveer 15 m2 vellingblok van 0.50 meter hoog 27 meter lang. Maat blok 100 x 198 x 437. Metselen rode gevelsteen, ongeveer 15 m2 en voegen. Er zijn geen kozijnen ramen of sparingen in metselwerk.

Metselwerk aan een nieuwbouwwoning

Nieuwbouwwoning van 160 m2. Metselwerk aan de buitenmuur, inclusief voegwerk en 160 m2 binnen muur (kalkzandsteen 12 cm). Zonder profielen stellen. Zonder stenen klaar zetten.

Stukken voeg in buitenmuur vervangen

Een deel van de voegen in de zijmuur moet worden vervangen. Ongeveer 8 vierkante meter. Het stuk ligt boven een erker met schuin dak.

Schoorstenen voegen en impregneren plus fixeren

Onze schoorstenen moeten worden vernieuwd wat zijn plus minus de kosten van een schoorsteen?

Schoorsteen met dubbel kanaal opmetselen

De oude schoorsteen is erg slecht, op twee plaatsen gescheurd/gebroken en moet worden vernieuwd. Het is een gemetselde schoorsteen, hij steekt ongeveer 60 a 70 centimeter boven het dak uit. De schoorsteen staat op de nok van het dak. Betreft een woning uit 1937 en de schoorsteen moet opnieuw worden opgemetseld. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Balkon met betonrot herstellen

De hoek van het balkon gaat kapot, beton rot. Het gaat om een stukje van 50 cm lang en 10 cm breed. Deze hoek grenst aan het balkon van de buren

Spouwmuur metselen bij achterhuis

Ik wil het achterhuis voorzien van een spouwmuur. Het geheel is nu halfsteens uitgevoerd. Het gaat om een totale lengte van ongeveer 20 meter en ongeveer 3 meter hoog. Eventueel inclusief isolatie.

Borstwering metselen

Het betreft het maken van de borstwering voor de schuur, 60 cm hoog gevelsteen. Deze zal 10 meter lang worden bij 4.80 meter breed.

Geisoleerde schuur metselen

Ik wil graag een geïsoleerde schuur laten metselen. Het gaat in dit geval echt alleen om het metselwerk, ik wil de bouw verder graag in eigen beheer houden. De schuur zal 8 meter lang, 7 meter breed en 5 meter hoog moeten worden.

Gemetselde plantenbak verkleinen

Graag willen wij een gemetselde plantenbak aan de voorzijde van onze woning laten verkleinen, zodat er meer ruimte ontstaat op onze oprit. Er moet een deel van de plantenbak verwijderd worden en daarna moet er een stuk muur met de bestaande afgebikte stenen weer worden opgemetseld. Ik bespreek de klus hier graag even en ontvang daarna uw offerte.

Spouwmuur schoon laten maken

Graag zouden wij onze spouwmuur willen isoleren, maar nu kan dat niet omdat de muur vol zit met cementresten die koudebruggen vormen. Deze zouden wij graag verwijderd hebben. De spouw is 5 a 6 cm breed en heeft een oppervlakte van 70 m2. De vraag is, wat kost dat?

Tuinmuur laten metselen ten behoeve van een veranda

Ik wil graag eensteens muur laten metselen, ongeveer 50 cm boven het maaiveld, inclusief fundering, ten behoeve van het plaatsen van een veranda. De muur is in een U vorm, 4.50 + 9 + 4.50 meter, met op het lange stuk nog 2 haakse stukjes van een 1 meter voor een trap/uitgang. Het metselwerk dient inclusief poeren, 7 stuks van 20 bij 20 cm gemetseld te worden. Het grondwerk zal ik zelf verzorgen.

Eternit golfplaten coaten

We hebben een schuur met daarop eternit golfplaten. We willen de platen aan de straatzijde graag laten reinigen en coaten (gedeeltelijke reiniging is al gedaan). Het gaat om ongeveer 28 vierkante meter. De ruimte is makkelijk bereikbaar voor de vakman.