Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Klazienaveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Klazienaveen heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Klazienaveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Klazienaveen of directe omgeving.

46 klanten uit Klazienaveen bevelen een bij Casius in Klazienaveen aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Klazienaveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevels van meerdere woningen reinigen, voorgevel opnieuw metselen en impregneren, mogelijk bij meerdere huizen, gevel isoleren en stucen, mogelijk ook het dak isoleren, isoleren van gevel en dak van een hoekhuis, achterzijde woning gevel slopen en nieuwe kozijnen plaatsen, onderheien van voorgevel, gevel isoleren, het plaatsen en leveren van +/- 600 m2 aan gevelplaten, gevelverf loststeken, repareren van scheuren en stucwerk en het aanbrengen van vocht/winddichte laag, gevel renoveren, gevel isoleren, gevel renoveren, vrijstaand huis van buitenaf isoleren en afwerken met stukwerk, gevelrenovatie, gevel renovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Klazienaveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Drenthe:

Lood bij kozijnen en het dak vernieuwen

Ik wil graag het lood tussen m'n kozijn en de dakpannen vernieuwd hebben.

Buitenmuur laten herstellen

In de buitenmuur van de 2e verdieping boven de garage is in een hoek enige vorm van scheuren, van boven naar onder, maar niet over de volledige hoogte. Dezelfde nieuwe stenen heb ik al in bezit.

Metselwerk van de achtergevel herstellen

In de gemetselde opbouw van de bovenverdieping - Bij de hoek boven de garage aan de achtergevel - Zitten enkele scheuren van boven naar beneden, maar niet doorlopend. Vermoedelijk is de basis bij het metselen vanaf de betonnen 1e verdiepingsmuur niet correct.

Gevelvoegen renoveren

De voorgevel van ons huis ziet er niet uit door weersinvloeden en loslatend voegwerk. Oppervlakte is 4 breed over twee verdiepingen en een vliering en een deel van de garage. We wensen een professioneel advies voor verbetering van de hele woning en een vrijblijvende offerte.

Metselen van een woning

Metselen van buitenmuren, poeren t.b.v. veranda's (handvormsteen wildverband, rollagen boven kozijnen + murfor). Zelf opperen en specie draaien (stelwerk en steigers doe ik zelf. )Binnenmuren bestaand uit kalkzandsteen lijmelementen (650x997mm) zelf kraantje regelen t.b.v. het verlijmen. Graag aangenomen werk. Er wordt niet in uren gedaan. Voor meer informatie en tekeningen graag contact opnemen of een mailtje sturen.

Metselwerk kerkgebouw .

Buitenmuur metselwerk. Werk in Duitsland. Hamburg.

Metselwerk kerkgebouw .

Buitenmuur metselwerk. Werk in Duitsland. Hamburg.

Gevelwerkzaamheden

Muurtje bij terras vervangen/renoveren: vervangen worden drie ramen van 170cm breed bij 130cm hoog. Een terrasdeur plus profiel, er moet gemetsel worden, er staat nu een muurtje enkel, dat moet dubbel worden. Ramen en deur hebben we al. We moeten alleen nog de steen bestellen, tussen twee ramen komt een muurtje van 50 a 60 cm, een raam komt tegen de bestaande woning. Misschien moet alles wel worden afgebroken en alles opnieuw gemetselt worden.

muur voor kas

Wij willen een ouderwetse tuinkas plaatsen: die moet komen te staan op een gemetseld muurtje van 50/60cm. Kas is 5 x 7 meter. De fundering voor het muurtje moet op stiepen, 1 a 2 meter diep.