Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Hoogeveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Hoogeveen heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Hoogeveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Hoogeveen of directe omgeving.

313 klanten uit Hoogeveen bevelen een bij Casius in Hoogeveen aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Hoogeveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevels van meerdere woningen reinigen, voorgevel opnieuw metselen en impregneren, mogelijk bij meerdere huizen, gevel isoleren en stucen, mogelijk ook het dak isoleren, isoleren van gevel en dak van een hoekhuis, gevel opnieuw isoleren en bekleden met pleisterwerk, achterzijde woning gevel slopen en nieuwe kozijnen plaatsen, onderheien van voorgevel, gevel isoleren, het plaatsen en leveren van +/- 600 m2 aan gevelplaten, gevelverf loststeken, repareren van scheuren en stucwerk en het aanbrengen van vocht/winddichte laag, gevel renoveren, gevel isoleren, gevel renoveren, vrijstaand huis van buitenaf isoleren en afwerken met stukwerk, gevelrenovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Hoogeveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Drenthe:

Houten gevelbekleding vervangen

Ik heb nu houten gevelbekleding welke er slecht uit ziet dus. Dit moet vervangen worden, bij voorkeur door kunststof. Oppervlakte bedraagt tussen de 15-20 m2.

Invoegen en impregneren van schoorsteen en garagemuur

De helft van 2/1 kap. Schoorsteen en garage muur. De woning is van 1970. Wat is de oppervlakte van het uit te voeren voegwerk? Meer dan 100 m²

Gevel bekleden

Bij benadering 25 m2 steenstrips plakken op een cement gebonden gevelplaat die gemonteerd zit op boeien van diverse luifels en aan een tuinschuur. Ik heb zelf al uit de gevelstenen steenstrips en hoekprofielen gezaagd met een clipper. Kan zeker nog bij zagen indien nodig is. De steenstrip moet zonder kopvoeg worden geplakt net zoals het gevelbeeld van de woning al is gemetseld. Tevens moet de steenstrip met een mortel worden na gevoegd met spijker of met wieltje. Er zit namelijk een diepliggende lintvoeg op de gevel van de woning. ( na pointeren ) Project is op locatie zeker te bekijken. Foto's kan ik ook zeker sturen. Welke oppervlakte moet bekleed worden? 25 m2 Wil je de muren ook laten isoleren? Nee

Spouwmuur schoon laten maken

Graag zouden wij onze spouwmuur willen isoleren, maar nu kan dat niet omdat de muur vol zit met cementresten die koudebruggen vormen. Deze zouden wij graag verwijderd hebben. De spouw is 5 a 6 cm breed en heeft een oppervlakte van 70 m2. De vraag is, wat kost dat?

Buitengevel opnieuw voegen

Wij willen graag de voegen van onze woning laten vervangen. De voorkant is een aantal jaren geleden gedaan. Graag een offerte voor de zijkanten en de achterkant. Het gaat om 30 m2.

Schoorsteenrenovatie

Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor het renoveren van een bestaande schoorsteen. De schoorsteen moet geheel waterafstotend gemaakt worden dus opnieuw voegen en impregneren. Het is een dubbele schoorsteen, op de nok van het dak, die door 2 huizen gebruikt wordt.

Schoorsteen slopen

Wij hebben het plan om de schoorsteen buiten op het dak te laten slopen en het dak weer dicht te laten maken. De reden hiervoor is dat de schoorsteen bij hevige regenval water doorlaat. De schoorsteen heeft geen functie meer. De verwarmingsketel heeft een eigen systeem van lucht aan- en afvoer. Wel moet er een voorziening gemaakt worden voor de ontluchting van douche- en toiletruimte. Welk bedrijf wil en kan dat vakkundig voor ons regelen?

Buitenmuur impregneren

Graag laat ik de buitenmuur impregneren. Het gaat om een deel van de buitenmuur van +- 20 m2 aan de voorzijde van een 2 onder 1 kap woning.

Metselwerk door houtwerk vervangen

Ik heb een wat oudere garage, enkelsteen gemetseld. De draagconstructie boven de deur heeft het begeven. Hierdoor klemt de deur in het kozijn. Het metselwerk boven de deur verwijderen en een timmerconstructie aanbrengen en afwerken. Ik zou eventueel kunnen helpen.

Gevel reinigen en impregneren

Het betreft gevelreiniging en impregneren van een geschakelde tussenwoning. De oppervlakte is ongeveer 40 m2 baksteen.

Opnieuw invoegen van de gevel

Ca 70 m2

Voegen van schoorsteen en buitenmuur

Graag offerte voor het voegen van de stenen schoorsteen op het dak (met name voorzijde), alsmede een deel van de buitenmuur boven het balkon aan de voorzijde van het huis.

Gevel aan voor- en achterkant reinigen

Voor en achterkant van ons huis. Hoeveel meter dat is.. ongeveer 50 m2

Gevel reinigen en invoegen

Gevel reinigen + invoegen. Aantal m2 durf ik niet te zeggen. Het betreft een twee-onder-een-kap woning.

Woning voegen en impregneren

Voeg uitkappen en opnieuw vol en glad invoegen daarna impregneren. Het gaat om 22 m2. Eventueel hebben diverse buren ook interesse.

Schoorsteen op metselen

Graag ontvangen wij een prijsopgave voor het opnieuw opmetselen (en afbreken) van de oude schoorsteen. Het betreft alleen het gedeelte wat boven het dak uitkomt. Ook moet er een flex (dubbel gedraaid plus eind stukken (voor in het stuk schoorsteen wat boven het dak uitkomt) door getrokken worden van ongeveer 8 meter. Het betreft een 2 onder 1 kap woning.

Planken vervangen van buitenwand

Een dertigtal langere en kortere planken aan de buitenwand van mijn huis moeten worden vervangen. De hardhout planken zijn al aanwezig, zitten al voor en achter in de grondverf en zijn (bijna allemaal) afgelakt. Nog evt. op maat te zagen bij het plaatsen. De horizontale planken schuiven in elkaar (zoals bij schrootjes) en moeten dus deskundig worden verwijderd en geplaatst zonder de goede planken daarboven en daaronder te beschadigen. Een aantal op een rij boven elkaar moeten allemaal maar worden vervangen, dus dat gaat iets makkelijker. Aangezien de planken ter hoogte van de eerste en tweede verdieping zitten kan gebruik gemaakt worden van een steiger. Ik heb 50 meter aan planken liggen. Gaat dus niet om hele gevel vervangen, maar gedeeltelijk.

Gevel opnieuw voegen

Gevel opnieuw voegen, het gaat om 130 m2.

Nieuwe woongarage

Het nieuw bouwen van een garage. De oppervlakte is 9 meter bij 5.5 meter. Met aan de zijkant een ingang en aan de voorkant een garagedeur. Verder moet de garage voorbereid worden om er in te kunnen wonen. Dus aansluiting meterkast, riool, en water. Garage moet geisoleerd zijn. Hoogte gebouw 3.30. Dak bestaande uit dakleer Buitenkant gebouwd met zwarte/ donkergrijs baksteen. Totaal 4 kozijnen met oppervlakte 2x 180 bij 180 2x 50 bij 180 Vloer beton gevinderd. Muren en dakconstructie om in de toekomst en extra verdieping op te bouwen. Binnenkant: casco opleveren.

Ik wil in mijn voortuin 8 gemetselde ...

Ik wil in mijn voortuin 8 gemetselde palen van 35 x 35 cm met paalmutsen erop hoogte 50 a 55 cm boven de grond om daartussen houten schutting te plaatsen.

Het is de bedoeling dat de oude houten ...

Het is de bedoeling dat de oude houten voor en achtergevel vervangen wordt door een opgemetselde binnen en buitenmuur incl kozijnen en dakgoten ed. binnenkant mag evt hout skelet bouw.

Beschadigde buitenmuur (meerdere malen ...

Beschadigde buitenmuur (meerdere malen ingereden met trekhaak). Dermate ernstig dat de muur vernieuwd moet worden (scheur erin + deels ontzet). Binnenmuur echter niet geraakt Betreft buitenmuur van aan de woning gebouwde uitbouw 1998 met plat dak (bitumen op dragend hout). Dakrand zal losgehaald moeten worden + opnieuw met bitumen gedekt. Muur draagt alleen het dak. Foto's beschikbaar; kunnen op aanvraag toegezonden worden. Puin kan door ons zelf afgevoerd worden. Nieuwe regenpijp kunnen wij zelf plaatsen.

het plaatsen van drie buiten muren plus ...

het plaatsen van drie buiten muren plus drie binnenmuren en dak erop zetten plus raggelwerk plaatsen voor plafond en casco opleveren.

Dak is bij aanvang reeds verwijderd, ...

Dak is bij aanvang reeds verwijderd, daarna sloop en nieuw metselen met spouw. Gedacht word aan vijf raamkozijnen en een deurkozijn