Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Gieten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Gieten heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Gieten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Gieten of directe omgeving.

64 klanten uit Gieten bevelen een bij Casius in Gieten aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Gieten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: het isoleren en en stucen van de buitengevels van een boerderij, woonstichting bekleden met kunststof panelen, isoleren woning uit 1935 en afwerken in of crepi of steenstrips, herstel voorgevel, gestucte gevels voorzien van kunststof gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, het isoleren en bekleden van alle buitengevels, het isoleren, stucen en schilderen van de buiten gevels, gevel isoleren, gevel renovatie, gevel renovatie, gevel renoveren, dakkapel en kozijn plaatsen, gevelbekleding vervangen, tuinmuurtje metselen en fundering aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Gieten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Drenthe:

Schoorsteen geheel renoveren

Onze schoorsteen moet geheel gerenoveerd worden ivm lekkage op de zolder.

Gevel laten reinigen

Het betreft het reinigen van de gevel.

Gevel reinigen

Wij willen graag de gevels van onze vrijstaande woning laten reinigen. Het zal gaan om ongeveer 60 m2 gevel. Hier en daar zal er ook een klein stuk voeg vervangen moeten worden.

Schoorstenen opnieuw opbouwen

Voor een vrijstaand huis, bouwjaar 1965 met twee verdiepingen en zadeldak, moeten twee stenen schoorstenen opnieuw worden opgebouwd. Stenen schoorstenen vanaf de nok van het dak. Het gaat om het afbreken van de huidige en de nieuwe maken. Graag ontvang ik een offerte.

Schoorsteen opnieuw voegen

De schoorsteen van onze eengezinswoning dient opnieuw gevoegd te worden.

Fundering storten en metselen

Het storten van de fundering en metselen van een enkelsteens muurtje van 50 cm. hoog voor een kap schuur van 9 bij 9 meter. Het muurtje moet deze week gemetseld worden.