Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Gieten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Gieten heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Gieten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Gieten of directe omgeving.

64 klanten uit Gieten bevelen een bij Casius in Gieten aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Gieten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevels van meerdere woningen reinigen, voorgevel opnieuw metselen en impregneren, mogelijk bij meerdere huizen, gevel isoleren en stucen, mogelijk ook het dak isoleren, isoleren van gevel en dak van een hoekhuis, gevel van bungalow bekleden, gevel recht optrekken, nieuwbouwgevel bekleden met zwart/antraciet natuursteen, gevel opnieuw isoleren en bekleden met pleisterwerk, gevel van bungalow bekleden, achterzijde woning gevel slopen en nieuwe kozijnen plaatsen, onderheien van voorgevel, gevel isoleren, het plaatsen en leveren van +/- 600 m2 aan gevelplaten, gevelverf loststeken, repareren van scheuren en stucwerk en het aanbrengen van vocht/winddichte laag, gevel renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Gieten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Drenthe:

Schoorsteen geheel renoveren

Onze schoorsteen moet geheel gerenoveerd worden ivm lekkage op de zolder.

Gevel laten reinigen

Het betreft het reinigen van de gevel.

Gevel reinigen

Wij willen graag de gevels van onze vrijstaande woning laten reinigen. Het zal gaan om ongeveer 60 m2 gevel. Hier en daar zal er ook een klein stuk voeg vervangen moeten worden.

Schoorstenen opnieuw opbouwen

Voor een vrijstaand huis, bouwjaar 1965 met twee verdiepingen en zadeldak, moeten twee stenen schoorstenen opnieuw worden opgebouwd. Stenen schoorstenen vanaf de nok van het dak. Het gaat om het afbreken van de huidige en de nieuwe maken. Graag ontvang ik een offerte.

Schoorsteen opnieuw voegen

De schoorsteen van onze eengezinswoning dient opnieuw gevoegd te worden.

Fundering storten en metselen

Het storten van de fundering en metselen van een enkelsteens muurtje van 50 cm. hoog voor een kap schuur van 9 bij 9 meter. Het muurtje moet deze week gemetseld worden.