Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Emmer Compascuum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Emmer Compascuum heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Emmer Compascuum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Emmer Compascuum of directe omgeving.


Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Emmer Compascuum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevels van meerdere woningen reinigen, voorgevel opnieuw metselen en impregneren, mogelijk bij meerdere huizen, gevel isoleren en stucen, mogelijk ook het dak isoleren, isoleren van gevel en dak van een hoekhuis, gevel van bungalow bekleden, gevel recht optrekken, nieuwbouwgevel bekleden met zwart/antraciet natuursteen, gevel opnieuw isoleren en bekleden met pleisterwerk, gevel van bungalow bekleden, achterzijde woning gevel slopen en nieuwe kozijnen plaatsen, onderheien van voorgevel, gevel isoleren, het plaatsen en leveren van +/- 600 m2 aan gevelplaten, gevelverf loststeken, repareren van scheuren en stucwerk en het aanbrengen van vocht/winddichte laag, gevel renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Emmer Compascuum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Drenthe:

Gaten door buitenmuur boren voor airco leidingen

Voor 2 aparte airco units moet ik twee gaten rond 60mm geboord hebben. Beide boor plekken zijn goed toegankelijk. 1 maal door een spouwmuur en 1 maal door een enkelsteenmuur met hout en kunststof (buiten) bekleding. Z.s.m.

Geveldelen van kunststof laten monteren

De houten geveldelen aan de voorzijde van de woning wil ik graag laten vervangen door kunststof. De oppervlakte is ongeveer 13 m2.

Het metselen van een buitenmuren bij een ...

Het metselen van een buitenmuren bij een bestaande woning. Gaan het dak vernieuwen en voor dat dit gebeurt willen we nieuwe buitenmuren. Gaat om 4 muren, vrijstaande woning. Er moet een kap met pannen op komen, dus als u dat evt. ook doet mag u daar ook offerte voor maken.

Aanbouw 2.50x3.84 met platdak en ...

Aanbouw 2.50x3.84 met platdak en bestaande dragende muur van 3.84 ondersteunen. Betreft casco bouw. Fundering. Metselwerk en plat dak.