Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Emmen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Emmen heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Emmen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Emmen of directe omgeving.

625 klanten uit Emmen bevelen een bij Casius in Emmen aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Emmen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevels van meerdere woningen reinigen, voorgevel opnieuw metselen en impregneren, mogelijk bij meerdere huizen, gevel isoleren en stucen, mogelijk ook het dak isoleren, isoleren van gevel en dak van een hoekhuis, gevel van bungalow bekleden, gevel recht optrekken, nieuwbouwgevel bekleden met zwart/antraciet natuursteen, gevel opnieuw isoleren en bekleden met pleisterwerk, gevel van bungalow bekleden, achterzijde woning gevel slopen en nieuwe kozijnen plaatsen, onderheien van voorgevel, gevel isoleren, het plaatsen en leveren van +/- 600 m2 aan gevelplaten, gevelverf loststeken, repareren van scheuren en stucwerk en het aanbrengen van vocht/winddichte laag, gevel renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Emmen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Drenthe:

Gevel renoveren

Ik heb een gebouw van 33 bij 30 meter en 6,5 meter hoogte met een meter metselwerk. Het hele gebouw is opgetrokken uit damwand. Ik wil de gevel vernieuwen met aluminium plaatwerk met een grijze tint. Er hoeft niet geïsoleerd te worden.

Lekkende schoorsteen bekleden

Onze schoorsteen lekt vocht door ondanks recente renovatie van voegwerk. Nu willen we een overzetschoorsteen van rvs, zink of iets dergelijks. Graag ontvang ik een offerte inclusief de plaatsing op de nok, die zich op circa 8 meter hoogte bevindt.

Balkon met betonrot herstellen

De hoek van het balkon gaat kapot, beton rot. Het gaat om een stukje van 50 cm lang en 10 cm breed. Deze hoek grenst aan het balkon van de buren

Kunststof geveldelen vervangen

Ik wil graag mijn kunststof geveldelen van mijn woning laten vervangen. Het gaat om ongeveer 10 m2 op de 2e verdieping.

Schoorstenen omkleden

Het plaatsen van twee schoorsteen ombouwen over de bestaande schoorstenen of de bestaande schoorstenen eraf en ombouw schoorstenen erop. De schoorstenen lekken, zijn al eens opnieuw gevoegd en behandeld maar ze blijft lekken. Op de slaapkamer blijft het druppen. De schoorstenen zijn niet meer in gebruik.

Erfscheiding maken

Ik wil een mooie erfafscheiding laten maken aan de voorzijde van mijn woning. Het gaat om ongeveer 50 m1 lengte. Ik denk aan het metselen van kolommen met daartussen houten delen. Ik moet over de hoogte nader overleggen, want die is aan regelgeving gebonden.

Schoorsteen op een jaren '30 woning repareren

Reparatie bakstenen schoorsteen van woning uit jaren '30. Een aantal stenen liggen los. Die moeten weer vastgezet worden. De schoorsteen wordt gebruikt voor een houtkachel. De schoorsteen zit op de zolderverdieping, meter of 8 a 9 hoog.

Muur metselen

Ca 30 m2 muur metselen

Gevel reinigen en opnieuw voegen

Gevel reinigen en nieuwe voeg inbrengen. Het gaat om een twee onder 1 kap woning. De gehele gevel van de woning dient rondom gerenoveerd te worden.

Kapotte voegen en bakstenen vervangen

Het vervangen van kapotte voeg en een aantal van 20 bakstenen vervangen. Deze kapotte bakstenenen zitten voornamelijk bij de aanzet van de bestrating. Het gaat om een standaard tussenwoning.

Schoorsteen vanwege lekkage renoveren

Regenwater lekkage schoorsteen bij loodslabben. Graag een offerte voor het renoveren van de voegen en het vernieuwen van het lood.

Loodslab aan de gevel vervangen

Graag ik zou ik een loodslab willen laten vervangen de loodslab dient tot op het binnenblad gemonteerd te worden. Circa 3 meter

Gevel reinigen en impregeneren

Ik wil graag de achterzijde van mijn woning laten reinigen en impregeneren ik gok zo\\\'n 20 m2

Renovatie buitenmuur

Renovatie buitenmuur van woonhuis. Op verschillende plekken zijn er stenen kapot en afgeknapt. Er zijn ook los zittende stenen. Betreft ook op de hoek van de woning. Circa 4 á 5 M2(schatten we). Er zijn meerdere woningen in de rij die hetzelfde probleem hebben. Kans is groot dat er meerderen zijn die zullen volgen via ons. Foto's kunnen wij op verzoek nasturen.

Schoon metselwerk

Het betreft een project van ca 1200 m2 schoon metselwerk Gewerkt wordt op dit project maandag t/m donderdag ( totaal 40 uur) Het formaat steen is NF (48 stuks per m2) Betaling geschiedt op uurbasis, geef uw uurprijs aan Benodigd wordt een koppel van 6 tot 8 man ( werk moet in ca 7 a 8 weken gereed zijn) Metselwerk in Bremerhaven (Duitsland).

Tuinhuisje metselen

Ik wil graag een tuinhuisje gemetseld hebben achter in mijn tuin. Het tuinhuisje moet ongeveer 4 bij 3 meter zijn. Plat dak. Gemetselde muren en fundering moet er ook komen. Dak moet wat groter zijn zodat er een kleine overkapping ontstaat. Buren hebben ook zo'n schuurtje. 1 zijde is al gemetseld dus. Graag offerte.

Gat buitenmuur dichten

Gat (onstaan door verwijderen gaskachel) in buitenmuur dichten. Netjes afwerken binnen en buiten muur.

Schoorsteen voegen vernieuwen

We willen graag een prijsopgave voor het repareren van het voegwerk van onze schoorsteen. Schoorsteen is ongeveer 1.80 meter hoog en 65 cm breed. Het moet op een nette, degelijke manier gebeuren.

Gevelrenovatie

Vochtprobleem slaapkamer, doorslaan regenwater, voegwerk verouderd, impregneren gevel. Woning heeft een plat dak. Langs het raamkozijn verticale stijl, is op het behang al schimmel zichtbaar. Gaat om klein stukje gevel in de hoek.

Vervanging scheidingsmuurtje

Ik heb een diepe garage. De gemetselde scheidingsmuur tussen de afrit en de naastgelegen parkeerruimte van de buren staat bol en moet worden vervangen. Lengte 4 meter, hoogte ongeveer 1.50.

Steens afscheidingsmuurtje in de tuin ...

Steens afscheidingsmuurtje in de tuin metselen. 35 m lang, 50cm hoog.

Wij willen graag een stuk bij ons huis ...

Wij willen graag een stuk bij ons huis aanbouwen. De kamer wordt dan groter en we willen een niuwe keuken plaatsen. Ook willen wij een badkamer maken. We weten niet wat er mogelijk is en hebben hulp nodig bij het ontwerp en de uitvoerfing er van. We willen ook graag in de uitbouw een schuifpui.

Het gaat hier om een schoorsteen die ...

Het gaat hier om een schoorsteen die opgeknapt dient te worden (75x75x140).

Tuinwerkzaamheden: Metselen van een muur ...

Tuinwerkzaamheden: Metselen van een muur voor tuinafscheiding met terras van 2,5x1,5 meter. Plaatsen afscheiding palisades voor trap afscheiding 2,5x0,6 meter. Plaatsen van betonnen traptreden voor tuintrap. Opnieuw bestraten tussen traptreden met waaltjes.

Bouw van een schuur aan bestaande ...

Bouw van een schuur aan bestaande garage. (Garage wordt verlengd met schuur). Afmeting 3x3,5x2,3 meter. Er dient een fundering te komen van 80 mm stampbeton (o.v.). uitgraven van fundering wordt door mijzelf gedaan. Er dient als optie een voorstel inzake het dak gedaan te worden. Bestaande garagedak dient nl. opnieuw te worden voorzien van dakbedekking. Dit zal als een geheel gedaan moeten worden. Schuur dient voorzien te worden van 1 kozijn incl deur (ca. 930 x 2100).