Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Coevorden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Coevorden heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Coevorden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Coevorden of directe omgeving.

105 klanten uit Coevorden bevelen een bij Casius in Coevorden aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Coevorden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: het isoleren en en stucen van de buitengevels van een boerderij, woonstichting bekleden met kunststof panelen, isoleren woning uit 1935 en afwerken in of crepi of steenstrips, herstel voorgevel, gestucte gevels voorzien van kunststof gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, het isoleren en bekleden van alle buitengevels, het isoleren, stucen en schilderen van de buiten gevels, gevel isoleren, gevel renovatie, gevel renovatie, gevel renoveren, dakkapel en kozijn plaatsen, gevelbekleding vervangen, tuinmuurtje metselen en fundering aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Coevorden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Drenthe:

Metselwerk herstellen

Door ons oude knik armscherm is er schade ontstaan aan de gevel, dit zou ik graag laten repareren. Het betreft ongeveer 3 rijen bakstenen over een breedte van 3 meter. Graag zou ik een offerte ontvangen.

Schoorsteen laten renoveren

Het betreft het opnieuw opmetselen van de schoorsteen en aanbrengen van lood in verband met lekkage. Bij de bovenste 2 rijen liggen al diverse stene los. De schoorsteen is ongeveer 1 meter hoog en de nokhoogte van de woning is 12 meter. Het is een vrijstaande woning waarbij de garage geschakeld is aan die van de buren.

Schoorsteenrenovatie

De schoorsteen is aan renovatie toe. De voegen laten hier en daar vocht door. Is het mogelijk, om ook eventueel de loodslabben te vervangen? Waarschijnlijk niet nodig, maar voor het geval dat. Is offerte mogelijk voor totaalplaatje, inclusief lood en impregneren? En een offerte voor alleen voegen herstellen? Schoorsteen van normaal formaat. Bereikbaar via de zijkant van het huis, garage en carport. Schoorsteen zit op de tweede verdieping. Reacties alstublieft via email. Alvast bedankt!

Voegwerk mestkelder

Voegwerk mestkelder met gevelstenen 30 x 12 meter. Totaal aantal 345 m2. Dit moet opnieuw gevoegd worden. Wat gaat dit kosten? Materiaal is aanwezig.

Aanbouw van plusminus 5 bij 4 met twee ...

Aanbouw van plusminus 5 bij 4 met twee serre deuren en een raam plat dak met bitummen

er moeten in een hal enkele muren ...

er moeten in een hal enkele muren gemetseld worden,dit word schoon metselwerk,in deze wanden komen deuren. tevens moeten er in de buitenmuur 12 kozijnen komen en een loopdeur moet verlpaatst worden,hak en breekwerk hoeft niet te gebeuren,alleen kozijnen inzetten en het metselwerk

Aanbouw bij achterpui voor een keuken, ...

Aanbouw bij achterpui voor een keuken, geen eetkeuken. afm. diep 2,80 (buitenwerk) bij 3mtr breed(buitenwerk).verplaatsen van best. keukenraam en best. achterdeur. eventueel deur garage verplaatsen. Op bestaande achterpui plaatsen van nieuw raam of terrasdeuren wat mogelijk is. herplaatsen van deur en kozijn zoals boven vermeld. Plafondafwerking incl. isolatie, muren/plafond geen spac maar sauzen. Niet electra, grondwerkzaamheden en sloop oude keuken etc. Kortom sec de aanbouw van ca. 9/10 m².