Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Bovensmilde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Bovensmilde heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Bovensmilde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Bovensmilde of directe omgeving.

18 klanten uit Bovensmilde bevelen een bij Casius in Bovensmilde aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 7,6/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Bovensmilde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gebouw van 700 m2 volledig isoleren, buitengevel isoleren, het isoleren dak en wanden van een boerderij, gevel vervangen met kunststof gevelbekleding, spuitkurk op de gevel zetten, buitengevel bekleden, gevel isoleren, gevelbekleding en isoleren van zeecontainers, buitengevel isoleren van een vrijstaande woning, gevelbekleding plaatsen, spuitkurk plaatsen, appartementsgebouw bekleden, gevel isoleren en afwerken, buitenzijde isoleren, buitengevel stuken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Bovensmilde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Drenthe:

Pilaren metselen

Ik zou graag 2 pilaren bij de ingang van mijn woning willen laten maken. Dat houdt in : Funderen met beton of met blokken. Ik heb nog wat witte blokken over van de bouw van mijn woning Pilaren metselen. Ik heb nog stenen over van de bouw van mijn woning. In 1 van de pilaar mag een brievenbus in. Aan de voorzijde een sleuf en de achterkant een deurtje. Deze items zijn nog niet besteld. Dus in overleg wie deze bestelt. Voorzien van een dekplaat. In overleg zou het mooi zijn om de pilaren te voorzien van verlichting o.i.d.

Aanbouw muur metselen

Metselen van schoonmetselwerk, ongeveer 3000 stenen. Circa 20 m2. Omdat het om gladde antracietkleurige steen beteft, zijn wij op zoek naar een mestelaar die "strak" metselt. Het is voor een aanbouw, vergunningvrij. Uitvoering op aanwijs.

Opnieuw voegen van de muren, te beginnen ...

Opnieuw voegen van de muren, te beginnen bij een kant van het huis. Ook het herstellen van metselwerk waar scheuren in zitten. Het gaat om een oud huis uit 1864