Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor spuitisolatie aanbrengen halfsteens muur :

spuitisolatie aanbrengen halfsteens muur

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m². Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Houtskelet bouw wanden met regels van 38x184 aan de binnenzijde plaatmateriaal zetten en vanaf de buiten kant vol spuiten en daarvoorlangs komt weer een halfsteens muur. Ongeveer 100 m2 en daarnaast nog de pannendak aan de binnenzijde spuiten 60 m2
Onze klant uit Assen (Drenthe) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor spuitisolatie aanbrengen halfsteens muur uit heel Nederland:

Spuitisolatie aanbrengen

Ik zoek een partij die het plafond tussen mijn eerste en tweede verdieping met glaswol vlokken kan bewerken. Het gaat om een totaal oppervlakte van ongeveer 125 m2. Het betreft een vrijstaande woning welk goed bereikbaar is.

Spuitisolatie aanbrengen onder de daklaag

Onze woning met een Franse kap moet van binnen geïsoleerd worden. De oppervlakte is circa 58 m2. Het liefst willen we het laten isoleren met spuitisolatie.

Schuin pannendak van binnenuit isoleren

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Circa 15 m2. Welke dakvorm(en) moeten geïsoleerd worden? Hellend dak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: bij een voor isolatiedekens en platen lastig bereikbaar gedeelte van de zolder na plaatsing dakkapel wil ik graag spuitisolatie laten aanbrengen.

Zolder aftimmeren met gipsplaten en plinten

Wij laten op dinsdag 30 mei PUR spuitisolatie aanbrengen op onze zolderverdieping. Daarna willen we de zolder laten aftimmeren met gipsplaten en plintmateriaal. Onze woning is 5 meter breed en 10 meter lang en heeft een zadeldak. Het gaat om het betimmeren van het schuine dak. Daaronder hebben wij een berging achter knieschotten, en die hoeft mogelijk niet. Dat weten we pas na het isoleren. De zolder is één grote ruimte met daarin een aparte kamer. We laten de klus hier graag even goed inmeten en ontvangen daarna uw offerte.

Wij hebben een nieuwbouw project en ...

Wij hebben een nieuwbouw project en willen de spouw isoleren d.m.v. het aanbrengen tegen de binnenspouw van spuitisolatie (dus volgens de traditionele manier). Daarna zal de buitenmuur aangebracht worden. Graag wil ik in contact komen met bedrijven die mij daar verder in kunnen adviseren c.g. offerte voor uit kunnen brengen. Betreft dus isolatie.