Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Assen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Assen heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Assen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Assen of directe omgeving.

1230 klanten uit Assen bevelen een bij Casius in Assen aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Assen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: schuur met spouwmuur metselen, voorgevel voorzien van crepi met isolatie, gevels van meerdere panden reinigen, metalen gevelbekleding zonder isolatie aanbrengen, natuursteen of houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen, natuursteen gevelbekleding zonder isolatie aanbrengen, casco HSB-woning opmetselen, gevelisolatie- en stucwerk aanbrengen, alle buitenmuren laten isoleren, gevel voorzien van steenstrips zonder isolatie, voorzetgevel met isolatie, steenstrips met isolatie aanbrengen, houten gevelbekleding aanbrengen, composiet gevelbekleding aanbrengen, steenstrips met isolatie aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Assen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Drenthe:

Gaten voor afzuig en beluchting maken in buitenmuur

Ik zou graag een Afzuig en beluchting willen hebben. Voor de badkamer en 1 voor de keuken.

Scheuren in gevel en voegen herstellen

De buitenmuur vertoont een paar scheuren. De scheuren bedragen tezamen circa 1,50 lang Verder eventueel Helicol voegwapening toepassen. En een paar voegen die loslaten herstellen.

Schoorsteen behandelen met glijmortel

Ik wil graag een schoorsteen van 9 meter met glijmortel behandelen.

Loodslab vervangen

In ons nieuwe huis moet een loodslab van ongeveer 4 meter vervangen worden op het schuine dak ivm. Lekkage

Stalen latei plaatsen en gevel afwerken

Ik wil binnenkort een kunststof kozijn plaatsen. De breedte van het raam is 3090 mm. Nu ben ik opzoek naar iemand die een stalen latei kan plaatsen inclusief afwerking gevel nadat de latei geplaatst is. De gevel hangt niet door. Deze is vorig jaar nieuw gevoegd.

Kunststof geveldelen aan laten brengen

Kunststof geveldelen aanbrengen. Circa 20 m2. Ik wil graag aan de achtergevel van het huis kunststof planken laten bevestigingen.

Gat boren voor de afzuigkap

Voor een nieuwe afzuigkap moeten wij waarschijnlijk een nieuw gat boren. Rond 160 millimeter door spouwmuur. Hoeveel zou ons dit kosten?

Muren voor een overkapping maken

Wij willen een overkapping maken. De fundering zullen wij zelf verzorgen. De vakman dient 2 steens muren van 9 m2 per stuk op te metselen.

Garage impregneren

Ik wil graag de garage impregneren. Het gaat om ongeveer 54 m2. Afwachtend op uw antwoord.

Schoorsteen opnieuw voegen

Betreft een woonhuis uit 1923 in Assen Oud-Zuid. Het is een Jong monument met kenmerken van de Amsterdamse School. Het voegwerk van het bovenste deel is versleten en 1 kopsteen is eruit gevallen maar is nog wel aanwezig. Alleen het deel boven het dak, iets van 1.5 meter hoog. Met twee kanalen erin, een vrij smalle schoorsteen. De schoorsteen is moeilijk bereikbaar want vanaf het platte dak van de keuken gaat hij 4 meter omhoog. Zie de bijgevoegde foto.

Woning reinigen en opnieuw laten voegen

Ik wil mijn woning opnieuw laten voegen en schoonmaken. Het betreft een twee-onder-een-kap woning met garage en bijkeuken. Het merendeel is van steen en maar weinig hout.

Voegen vervangen in de woning en garage

Ik heb een 2 onder 1 kap-woning met garage en wil deze graag opnieuw laten voegen.

Woonhuis impregneren

Het gaat om het impregneren van de buitenmuur boven het kozijn op de 2e verdieping van mijn woning. Momenteel heb ik last van doorslag bij heftige regenbuien. Het is ongeveer 15 m2, er is voldoende ruimte voor het plaatsen van een rolsteiger.

Gevel reinigen en impregneren

Ik wil van mijn hoekwoning de zijgevel gereinigd en geïmpregneerd hebben. Dit is in totaal ongeveer 40 m2. Er zal deels op hoogte (3 meter) gewerkt moeten worden. Dit is op het dak van de garage.

Gat door een spouwmuur boren

In mijn spouwmuur zit op dit moment een gat van 100 mm. Dit gat moet groter gemaakt worden tot 150 mm.

Gevel reinigen en impregneren

Het betreft de gevelreiniging en het impregneren van ongeveer 90 m2 bij onze 2 onder 1 kap met een dubbelsteens muur. De woning is gebouw in 1912. De werkzaamheden zijn aan de voorzijde en de zijkant van de woning. De achterzijde heeft waarschijnlijk een lek. Wellicht kan dit bekeken worden.

Kapotte stenen en voegen vervangen

Het uithalen en opnieuw opzetten van de voegen en eventueel kapotte stenen vervangen. Het gaat om ongeveer 80 vierkante meter. Dit betreft een 2 onder 1 kap woning en gaat dan om de voor-, achter- en zijgevel. De woning heeft 2 verdiepingen. Er is ruimte om een steiger te plaatsen. Aan de achterkant van de woning hebben we een uitbouw waar op kan worden gewerkt.

Gevel opknappen

Wat lichte grafiti verwijderen, een aantal bakstenen vervangen, evt voegrenovatie en impregneren van een kant van de buitengevel. Ben helaas zelden thuis dus gelieve via mail te contacteren

Schoorsteen voegen en loodwerk controleren

Opnieuw voegen van schoorsteen en loodwerk controleren. Bouwjaar van de woning is 1976, betreft een pannendak.

Volledige zijgevel schoonmaken en impregneren

Volledige zijgevel van de woning en garage schoonmaken en impregneren. Dit is in 1990 voor het laatst gedaan, toen is tevens muurisolatie aangebracht. Gevel uit 1970, zachte gele steen. Ongeveer 80 m2, hoogste punt 10 meter.

Bovenste deel van de schoorsteen vervangen

Vervangen bovenste stuk schoorsteen (plus minus 50 cm.)

Bovenste stuk schoorsteen vervangen

Bovenste stuk schoorsteen (50 cm) vervangen

Gevel reinigen, voegen en impregneren

Reinigen, op enkele plaatsen voegen herstellen en impregneren van ons wit-stenige hoekhuis. Ik schat het gevel oppervlak op 120 m2.

Schoorsteen voegen en repareren

Het betreft een opdracht voor het opnieuw voegen en repareren van een schoorsteen en het nakijken en vastzetten van de loodslappen en het plaatsen van schoorsteenkapjes van rvs op de 9 rookkanalen. Het betreft een schoorsteen op 9 meter hoogte van 1000 x 1000 cm.

Gevelvoegen vernieuwen

Het betreft 20 m2 voegwerk, uitkappen bestaande voeg en opnieuw voegen. Geknipte voeg, kleur nader te bepalen, crème/grijs. Optioneel nog eens 15 m2. Referenties opgeven. Graag ontvangen wij een totaal prijs.