Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit Drenthe te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt in de provincie Drenthe heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars uit Drenthe u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Drenthe.

158 klanten uit Drenthe bevelen een bij Casius in Drenthe aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit Drenthe bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een metselaar en gevelspecialist in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: leien gevelbekleding plaatsen, gevelisolatie, buitengevel stuken, red Cedar planken gevel zijkant en bovenkant voor vervangen, surfakote buitengevel verwijderen en stucen, gevel isoleren aan de buitenkant, pleisterwerk op buitengevel renoveren/vernieuwen, een voorgevel herstellen en opnieuw pleisteren, gevel optrekken achterzijde rijtjeswoning, het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, werzalit vervangen voor keralit, gevelbekleding en kozijnen vervangen + aanbrengen buitenkraan, gevel renoveren, stucwerk in combinatie met knip voegen, metselwerk en voegwerk laten uitvoeren, isolatie buitenmuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist en metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in de provincie Drenthe staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Drenthe:

zaterdag 20 juni 2020

Voegen vernieuwen

Ik zoek iemand voor het vernieuwen van ca. 8 m2 voegen.
woensdag 10 juni 2020

Het reinigen van de buitengevels

Een dertiger jaren, vrijstaande woning. Graag willen wij weten wat er mogelijk is om de gevel te reinigen. Het gaat om alle 4 de gevels. De totale oppervlakte is mij niet bekend.
maandag 18 mei 2020

Voegen en scheuren in gevel herstellen

Er zijn een aantal voegen die gerepareerd moeten worden, verder hebben we te maken met een aantal dilatatiescheuren, welke hersteld moeten worden. Boven de schuifpui moet een latei worden geplaatst en de stenen moeten opnieuw opgemetseld worden.
maandag 4 mei 2020

Buitenmuur isoleren

Isoleren van een buitenmuur van een bijkeuken. Totaal plm. 24 m2 met daarin twee deuren en 1 raam. Het gaat om een bestaande halfsteens muur. Steenstrips in dezelfde soort als bestaande steen (WF wit?).
woensdag 15 april 2020

Voegwerk herstellen

Het betreft een monumentale woning met een geknipte voeg. Hier en daar moet er klein herstelwerk plaatsvinden. Wat is de oppervlakte van het uit te voeren voegwerk? Gaat om 5 m2.
dinsdag 14 april 2020

Renovatie schoorstenen

Opnieuw voegen van 2 schoorstenen inclusief schoorsteen plateau reinigen en impregeneren. De gevelpannen opniew in de cement plaatsen i.v.m vogels welke er onderdoor kunnen en zich onder de pannen nestelen
donderdag 2 april 2020

Steenstrips op gevel aanbrengen

Voor mijn nieuwbouwwoning (houtskeletbouw) zoek ik iemand die steenstrips op de wanden kan aanbrengen. De wanden worden voorzien van isolatie en daarover moeten de gezaagde steenstrips geplakt worden, 250 m2 totaal. De gevraagde prijs graag alleen van het aanbrengen van de m2 prijs (dus zonder materiaal) steiger is voorhanden, net als lijm, steenstrips en dergelijke. Gaat dus puur om het aanbrengen. Offerte graag per e-mail. Mocht u verder vragen hebben kunt u mij altijd appen. Momenteel slecht bereikbaar op Tel. Met vriendelijke groet. Binnen 2 á 3 weken moet de klus worden uitgevoerd.
zaterdag 28 maart 2020

Verf verwijderen van woning en garage

Gevel woning (uit 1923) is gestuct en daarna geverfd. De verflaag moet verwijderd worden. De garage is is ook geverfd op de steen deze verf laag moet ook worden verwijderd. In totaal gaat het al gauw om 80 m2.
donderdag 12 maart 2020

Gevel reinigen en impregneren

Ik ben op zoek naar iemand voor de reiniging en het impregneren van mijn gevel. Het is ongeveer 25 m2. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 11 maart 2020

Muurlood vervangen van berging/garage

Het muurlood van de woning naar de berging/garage met plat bitumen dak is slecht en zit vol scheuren. Dit wil ik graag laten vervangen. Het gaat om circa. 8 meter, op circa 2.5 meter hoogte. Graag een offerte voor materiaal en manuren.
dinsdag 3 maart 2020

Buitenmuur uitbouw isoleren

Het gaat om een buitenmuur (7 m2) van de uitbouw aan het huis. De muur is niet helemaal perfect egaal. Het is tevens de bedoeling om na het plaatsen van de isolatie van de muur ook het dak aan te passen (maar dat is niet het doel van deze offerteaanvraag), zodat de daklijst weer gelijk is met de muur.
dinsdag 3 maart 2020

Gevelbekleding nieuwbouw woning

Nieuwbouw schuurwoning opgetrokken in CLT. circa 170m2 te bekleden met zwarte lamellen. ontwerp wordt gemaakt. Bouw 4de kwartaal 2020 - 2de kwartaal 2021 Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee In welke metaalsoorten heb je interesse? Geanodiseerd aluminium
zondag 1 maart 2020

Boeidelen bekleden

Zoek iemand voor het bekleden van boeidelen en onderkant dakgoot met aluminium gecoate profielen. Is bij de dakgoot 60 meter en aan de garage 25 m.
woensdag 26 februari 2020

Keralit gevelbekleding plaatsen

Ik wil graag het Trespa op de gevels vervangen door Keralit inclusief extra/nieuws isolatie. Het gaat om ongeveer 65 m2 totaal. Er zal een steiger nodig zijn.
zondag 23 februari 2020

Gevel renoveren

Onze gevel is toe aan een renovatie. Het betreft een zijgevel op de westkant van circa 8,5 meter bij 3 meter. Hierin zit nog een voordeur, zijraam en toiletraam. Muur slaat vocht door, voegen zijn zeer slecht en er zijn meerdere verbouwingen/reparaties geweest door de vorige eigenaar. Voordeur inclusief kozijn moet nog worden vervangen, dit doet een andere partij. We hebben een halfsteens muur en een klompenmuur. In de buitenmuur zijn grote vlakke voegen eruit, het metselwerk is niet meer oké. Boven is een gedeelte dat bekleed is met keralit. Onder is steen. We denken aan meerdere opties: een optie is kerilit betimmering van bovengedeelte door te trekken naar beneden. Een andere opties is crepi bepleisteren of isolatie en dan met crepi afwerken. Een laatst optie is isolatie met steenstrips. Alhoewel ik vermoed dat de laatste optie geen geschikte optie is. In totaal zal het om ongeveer 25-30 m2 gaan.
donderdag 30 januari 2020

Gevel reinigen

Ik wil mijn gevel laten reinigen. Volgens ons is de staat van de gevel niet heel slecht, ik denk dat er echt eerst gekeken moet worden welke methode de beste is. Het is een gemetselde gevel van 50 m2.
woensdag 15 januari 2020

Gevel opnieuw bekleden en isoleren

Graag laten wij onze gevel opnieuw bekleden en isoleren. Het gaat om gedeelten en misschien is het handig als iemand even langskomt en alles opmeet. Voor nu denk ik dat het meer dan 30 m2 is. De vaste muren zijn gemaakt van betonsteen. De bekleding is nu hout. Wij willen kunststof met isolatie. Dus vanuit buiten isoleren. Wij denken aan Keralit.
dinsdag 14 januari 2020

Het behandelen met spuitkurk van de gevels van een nieuwbouwwoning

Betreft een nieuw te bouwen woning in Beilen. Volledig HSB. We zijn voornemens om de gevels gedeeltelijk met spuitkurk te laten bekleden. In de kleur wit. 150m2, het zal een houten skelet worden. De nok wordt 8.5 hoog.
vrijdag 10 januari 2020

Gevels reinigen

Wij willen samen met onze buren onze geschakelde woningen laten zandstralen en impregneren. Elke gevel is 160 m2. Graag ontvangen we een offerte.
dinsdag 7 januari 2020

Gevel reinigen en impregneren

Het betreft een bungalow die moet worden gereinigd en geïmpregneerd. Het is nu metselwerk, en de oppervlakte is 135 m2. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 30 december 2019

Gevel renoveren

Deels bestaande spouwmuur en te realiseren nieuwbouw dienen voorzien te worden van isolatie en houtafwerking. Desgewenst kunnen tekeningen worden doorgestuurd. Het gaat om 200 m2.
vrijdag 27 december 2019

Het renoveren van een gemetselde buitengevel

IK zoek een metselaar die mijn gemetselde buitengevel kan renoveren. Het gaat om oude voegen vervangen en scheuren in de gevel verwijderen. De gevel is ongeveer 35 m2 groot. Het betreft een zijgevel.
vrijdag 13 december 2019

Muurtje dichtmetselen

Wij gaan latei plaatsen bij klant, kunnen jullie er na de stenen er voor metselen? Het is ongeveer 4 meter.
dinsdag 10 december 2019

Het isoleren van de spouwmuren van de vrijstaande woning

Het betreft een vrijstaande woning met spouwmuren (bouwjaar 1975). wij overwegen om de muren aan de buitenkant te isoleren en deze strak af te werken. De spouwmuren zijn op de begane grond. De totale afmetingen van de woning is ongeveer 20 x 7 meter. De voorkeur is een ecologische mogelijkheid die toch rendement opleveren.
maandag 25 november 2019

Gevel bekleden met spuitkurk

Het is een vrijstaande bovenwoning, geen spouw muur. Ik wil mijn gevel graag laten bekleden met spuitkurk, is ongeveer 40 m2.

Partners

Partners van Casius