Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit Drenthe te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt in de provincie Drenthe heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars uit Drenthe u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Drenthe.

144 klanten uit Drenthe bevelen een bij Casius in Drenthe aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit Drenthe bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een metselaar en gevelspecialist in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: kademuur metselen, gevel reinigen, renoveren en impregneren van een wooncomplex, aanbouw metselen, isoleren en voegen, kalkzandsteen binnenmuren lijmen en kimband zetten, tuinmuur metselen inclusief fundering, muur als erfafscheiding maken, buitenmuur metselen, schutting vervangen door tussenmuur, tuinmuur maken aan de zonnezijde, buitenmuur metselen, schuttingmuur metselen, vochtige buitenmuur repareren, voegwerk van een hoekwoning met garage vervangen, blokken lijmen in bedrijfspand, stralen, impregneren en voegen gevel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist en metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in de provincie Drenthe staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Drenthe:

zaterdag 18 november 2017

Metselen

12000
woensdag 8 november 2017

Buitenmuren schuur voegen

Onze nieuwe gebouwde schuur moet gevoegd worden aan de buitenkant. Het gaat om ongeveer 44 m2.
maandag 30 oktober 2017

Chalet met kunststof panelen laten bekleden

Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte voor het vervangen van houten buiten bekleding van ons chalet van 11 x 3.6 x 2.5 meter door kunststof bekleding met daartussen isolatie. De werkplek is goed bereikbaar. Kleur panelen moet antraciet zijn. Het mogen ook panelen zijn die over de bestaande ondergrond kunnen worden aangebracht.
woensdag 25 oktober 2017

Schoorsteen behandelen met glijmortel

Ik wil graag een schoorsteen van 9 meter met glijmortel behandelen.
maandag 4 september 2017

Lood bij kozijnen en het dak vernieuwen

Ik wil graag het lood tussen m'n kozijn en de dakpannen vernieuwd hebben.
woensdag 23 augustus 2017

Tuinhuis metselen

Wij overwegen om een gemetst tuinhuis te nemen, wij hebben nog een pallet gevelstenen over
woensdag 16 augustus 2017

Schouw voor open haard metselen

Mijn open haard loopt niet tot aan de grond doordat we het hele bordes weg gesloopt hebben. Nu willen we graag dat de schouw tot de vloer gemetseld word en er een klein platform komt. Schouw aan de zijkanten dichten maken en aan de voorkant ongeveer 3 stenen breed metselen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
vrijdag 23 juni 2017

Gevel metselen en lijmen

Het lijmen van ongeveer 15 m2 vellingblok van 0.50 meter hoog 27 meter lang. Maat blok 100 x 198 x 437. Metselen rode gevelsteen, ongeveer 15 m2 en voegen. Er zijn geen kozijnen ramen of sparingen in metselwerk.
donderdag 18 mei 2017

Metselwerk aan een nieuwbouwwoning

Nieuwbouwwoning van 160 m2. Metselwerk aan de buitenmuur, inclusief voegwerk en 160 m2 binnen muur (kalkzandsteen 12 cm). Zonder profielen stellen. Zonder stenen klaar zetten.
vrijdag 5 mei 2017

Stukken voeg in buitenmuur vervangen

Een deel van de voegen in de zijmuur moet worden vervangen. Ongeveer 8 vierkante meter. Het stuk ligt boven een erker met schuin dak.
vrijdag 28 april 2017

Schoorstenen voegen en impregneren plus fixeren

Onze schoorstenen moeten worden vernieuwd wat zijn plus minus de kosten van een schoorsteen?
dinsdag 11 april 2017

Schoorsteen met dubbel kanaal opmetselen

De oude schoorsteen is erg slecht, op twee plaatsen gescheurd/gebroken en moet worden vernieuwd. Het is een gemetselde schoorsteen, hij steekt ongeveer 60 a 70 centimeter boven het dak uit. De schoorsteen staat op de nok van het dak. Betreft een woning uit 1937 en de schoorsteen moet opnieuw worden opgemetseld. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
zaterdag 25 maart 2017

Balkon met betonrot herstellen

De hoek van het balkon gaat kapot, beton rot. Het gaat om een stukje van 50 cm lang en 10 cm breed. Deze hoek grenst aan het balkon van de buren
woensdag 1 maart 2017

Spouwmuur metselen bij achterhuis

Ik wil het achterhuis voorzien van een spouwmuur. Het geheel is nu halfsteens uitgevoerd. Het gaat om een totale lengte van ongeveer 20 meter en ongeveer 3 meter hoog. Eventueel inclusief isolatie.
vrijdag 20 januari 2017

Borstwering metselen

Het betreft het maken van de borstwering voor de schuur, 60 cm hoog gevelsteen. Deze zal 10 meter lang worden bij 4.80 meter breed.
dinsdag 15 november 2016

Geisoleerde schuur metselen

Ik wil graag een geïsoleerde schuur laten metselen. Het gaat in dit geval echt alleen om het metselwerk, ik wil de bouw verder graag in eigen beheer houden. De schuur zal 8 meter lang, 7 meter breed en 5 meter hoog moeten worden.
woensdag 2 november 2016

Gemetselde plantenbak verkleinen

Graag willen wij een gemetselde plantenbak aan de voorzijde van onze woning laten verkleinen, zodat er meer ruimte ontstaat op onze oprit. Er moet een deel van de plantenbak verwijderd worden en daarna moet er een stuk muur met de bestaande afgebikte stenen weer worden opgemetseld. Ik bespreek de klus hier graag even en ontvang daarna uw offerte.
dinsdag 18 oktober 2016

Spouwmuur schoon laten maken

Graag zouden wij onze spouwmuur willen isoleren, maar nu kan dat niet omdat de muur vol zit met cementresten die koudebruggen vormen. Deze zouden wij graag verwijderd hebben. De spouw is 5 a 6 cm breed en heeft een oppervlakte van 70 m2. De vraag is, wat kost dat?
vrijdag 23 september 2016

Tuinmuur laten metselen ten behoeve van een veranda

Ik wil graag eensteens muur laten metselen, ongeveer 50 cm boven het maaiveld, inclusief fundering, ten behoeve van het plaatsen van een veranda. De muur is in een U vorm, 4.50 + 9 + 4.50 meter, met op het lange stuk nog 2 haakse stukjes van een 1 meter voor een trap/uitgang. Het metselwerk dient inclusief poeren, 7 stuks van 20 bij 20 cm gemetseld te worden. Het grondwerk zal ik zelf verzorgen.
donderdag 8 september 2016

Eternit golfplaten coaten

We hebben een schuur met daarop eternit golfplaten. We willen de platen aan de straatzijde graag laten reinigen en coaten (gedeeltelijke reiniging is al gedaan). Het gaat om ongeveer 28 vierkante meter. De ruimte is makkelijk bereikbaar voor de vakman.
zaterdag 13 augustus 2016

Gaten door buitenmuur boren voor airco leidingen

Voor 2 aparte airco units moet ik twee gaten rond 60mm geboord hebben. Beide boor plekken zijn goed toegankelijk. 1 maal door een spouwmuur en 1 maal door een enkelsteenmuur met hout en kunststof (buiten) bekleding. Z.s.m.
vrijdag 17 juni 2016

Loodslab vervangen

In ons nieuwe huis moet een loodslab van ongeveer 4 meter vervangen worden op het schuine dak ivm. Lekkage
maandag 6 juni 2016

Achtergevel impregneren

Ik zou graag een offerte willen hebben voor het impregneren van de achtergevel van onze boerderij. In de muur zitten 2 grote en 2 kleine ramen en een schuifpui.
maandag 16 mei 2016

Geveldelen van kunststof laten monteren

De houten geveldelen aan de voorzijde van de woning wil ik graag laten vervangen door kunststof. De oppervlakte is ongeveer 13 m2.
zaterdag 14 mei 2016

Gevel reinigen van waas

Het betreft het reinigen van de gevel rondom mijn huis. Het bouwjaar is uit 1998, gele baksteen, eerste laag bouwlaag stenen muur, daarboven hout. Op de stenen zit een waas, cement sluier of roet. Het zal gaan om ongeveer 100 meter gevel. Er is een foto beschikbaar.

Partners

Partners van Casius