Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in uw regio.

4491 klanten bevelen een bij Casius aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist of metselaar in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: groot metselwerk aan appartementencomplex in Amsterdam, pleisterwerk herstellen onder de balkons en stuk gevelwerk herstellen, gevelrenovatie, buitengevels schoonmaken, voegen, repareren en impregneren, kalkzandsteen binnenmuur metselen en voegen, metselen binnenspouwblad porotherm baksteen, gevelrenovatie, gevel renoveren, tuinmuur metselen, vochtige buitenmuur repareren, voegwerk van een hoekwoning met garage vervangen, buitenmuren zandstralen, achterzijde, zijkant en voorzijde huis reinigen, impregneren en voegen, tuinmuren en schuurtje metselen, aanbouw metselen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar:

woensdag 22 november 2017

Fundering metselen

Voor onze hsb aanbouw moet in totaal 70m2 metselwerk worden uitgevoed(fundering) dit kan en mag vuilwerk zijn uitgevoerd als half steens.
woensdag 22 november 2017

Voegwerk hoekwoning vervangen

Ik zou graag van u een offerte ontvangen voor het vervangen van mijn hoekwoning. Situatie is: voorgevel 2 etages, achtergevel alleen begane grond en zijgevel tot aan de nok inclusief de tegen de zijgevel aangebouwde garage. . Dit alles is in totaal 90 m2 en moet worden uitgehakt of geslepen, opnieuw gevoegd worden en geïmpregneerd. De voorgevel en de zijgevel vereisen een steiger, de achtergevel is alleen begane grond. Graag hoor ik van u. Met vriendelijke groet,
dinsdag 21 november 2017

Gevelrenovatie

Gevelrenovatie.
dinsdag 21 november 2017

Schoorsteen vernieuwen

Met de buren delen wij een gezamenlijke schoorsteen die momenteel door geen van beiden gebruikt wordt. De schoorsteen verkeert al decennia in slechte staat (lekkage aan beide kanten) maar nu is er een gezamenlijk besluit daar wat aan te doen. Wij willen de schoorsteen voor zover die boven de nok uitsteekt volledig vernieuwen. De buurvrouw meldt hierbij graag een houtkachel te willen. Dit vraagt vermoedelijk een andere oplossing waarover wij graag advies willen. De oude gemetselde schoorsteen is absoluut brand onveilig maar kan dit met een ingestoken pijp (voor bijvoorbeeld een houtkachel) opgelost worden?
dinsdag 21 november 2017

Scheuren in gevels en binnenmuur repareren

Door een val van een zware boom nabij mijn woning, heb ik vier scheuren in de gevels van de buitenmuren en één scheur in een binnenmuur. Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor reparatie van deze scheuren conform de Thor Helical Methode. Het gaat om scheuren van ongeveer 31 cm.
dinsdag 21 november 2017

Buitenmuren metselen

2 buitenmuren metselen met fundering 4 meter en 2.80 meter hoog .
dinsdag 21 november 2017

Buitengevel isoleren en afwerken

Buitengevel van mijn woning isoleren. Gelieve telefonisch contact over verdere mogelijkheden betreffende het energiezuinig maken van mijn woning. Buitenwerk Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen
dinsdag 21 november 2017

Buitenmuur onder schuifpui metselen

Onder de schuifpui zijn de stenen beschadigd en dienen nieuwe stenen gemetseld te worden. Het gaat om een stuk van een meter ongeveer.
dinsdag 21 november 2017

Voorgevel en zijgevel voegen

Ik zou graag de voor- en zijgevel van ons huis opnieuw willen laten voegen.
maandag 20 november 2017

Betonrot en -schade repareren

Wij gaan verhuizen. Deze woning heeft aan de voorzijde last van betonrot/schade en wij willen dit direct bij sleutel overdracht laten repareren. Wij hebben 4 foto's van het te repareren deel gemaakt in de hoop dat hieruit een goed beeld ontstaat.
maandag 20 november 2017

Voegen in de buitenmuur vervangen

Voor en achterkant huis voegen vervangen. Voorkant en zijkant schuur voeg vervangen
maandag 20 november 2017

Stenen muurtje in de tuin metselen

Aan het eind van onze tuin staat nu een hek. Dit hek is omgewaaid met de storm. Nu denken we erover om dit hek te vervangen door een gemetseld muurtje. De breedte van de tuin is vijf meter. De hoogte kan 180 cm zijn ongeveer.
maandag 20 november 2017

Schoorsteen renoveren en nokvorsten vastleggen

Graag ontvangen wij via de mail een offerte voor een volledige schoorsteenrenovatie (vervangen voegen, lood, schoorsteenplaat, impregneren) en het vastleggen van de nokvorsten in Flexim over de hele lengte (5,5 m)
maandag 20 november 2017

Vochtige buitenmuur repareren

Op de buitenmuur van een uitbouw van de woonkamer zitten vochtvlekken. De uitbouw is geplaatst in 2000. We weten niet wat de oorzaak is. Er liggen dakpannen op het dak. Graag willen wij info over de prijs. Wij kunnen u per E-mail een foto sturen. Het gaat om een dak van 18 m2.
zondag 19 november 2017

Brandschade aan bakstenen muur herstellen

Het gaat om circa 2 m2 bakstenen doe zijn aangetast door brandschade. Deze moeten worden verwijderd en opnieuw gemetseld en gevoegd. Ik ontvang hiervoor graag een offerte voor de werkzaamheden. Startdatum is per direct! Ik zal de muur van te voren stralen en/of reinigen. Wat niet meer schoon wordt, moet dus vervangen worden. Foto's zijn toegevoegd in de bijlagen. Materiaal in overleg met vakman. Ik zie graag een reactie.
zondag 19 november 2017

Schoorsteen renoveren

Een jaar of 4-5 geleden hebben we onze schoorsteen op nieuwe laten voegen. Dat is slecht gebeurd. We hebben last van lekkage en vocht. De schoorsteen moet geheel gerenoveerd worden, nieuw plateau aanbrengen nieuwe loodslabben aanbrengen, impregneren en voegen uitfrezen en opnieuw invoegen. Uitvoering werkzaamheden: Graag op zo kort mogelijke termijn.
zondag 19 november 2017

Gevel renoveren

Graag wil ik een offerte voor het reinigen/stralen van mijn buitenmuren en tevens opnieuw voegen en impregneren. Het gaat om een tussenwoning uit de jaren '60. De pure gevel is ongeveer 37 m2 groot. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn voor het behandelen van de gevel van mijn schuur. Dit is ongeveer 13 m2.
zaterdag 18 november 2017

Buitenmuur opnieuw voegen

De oude voegen dienen te worden verwijderd en opnieuw geplaatst. De oppervlakte van de buitenmuur is ongeveer 80 m2, 10 meter lang en 8 meter hoog.
zaterdag 18 november 2017

Voegwerk van een hoekwoning met garage vervangen

Ik woon in een hoekwoning waarvan het voegwerk erg slecht is. Ik wil graag een offerte ontvangen voor het vervangen van het voegwerk op de gehele woning met garage. Ik heb geen enkel idee om hoeveel m² het gaat. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en inmeten door de vakman. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte.
zaterdag 18 november 2017

Metselen

12000
vrijdag 17 november 2017

Tuinmuurtje metselen

Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn om een tuinmuurtje bij mij in de voortuin te laten metselen. De grote van mijn voortuin is ongeveer 5 meter breed en 4,50 meter lang aan alle beide kanten. De pilaren zou ik ongeveer 80 cm hoog willen hebben. De gewenste soort bakstenen dienen zo dicht mogelijk overeen te komen met de stenen van de onderkant van mijn voorgevel. Ik ontvang graag meer informatie en een globale prijsindicatie. Daarnaast hoor ik ook graag of er een afspraak op locatie gemaakt kan worden, om een beter beeld van de beoogde werkzaamheden te krijgen.
vrijdag 17 november 2017

Schoorsteen renoveren

Het rookkanaal is in onze tussenwoning verwijderd echter straat de schoorsteen er nog wel daar wij deze delen met de buren. Recent is er rook doorslag vanuit de buren op zolder geweest. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.
vrijdag 17 november 2017

Buitengevel metselen

We zijn op zoek naar een metselaar per direct die 2 of 3 dagen de tijd heeft om een uitbouw te metstelen in Amstelveen. Graag bellen voor meer informatie.
vrijdag 17 november 2017

Oude schuur met hellend dak aan achterkant omhoog laten brengen

We hebben een 100 jaar oude schuur waar nu nog asbest platen op liggen die verwijdert moeten gaan worden. Dan willen we gelijk de schuur, die een hellend dak heeft aan de achterkant, van achter omhoog laten brengen zodat er overal sta hoogte is. We willen de schuur gebruiken voor opslag en voor het stallen van motoren. Nu heb ik niet zo'n groot budget, zeker niet omdat die asbest platen ook nog verwijderd moeten worden dus zou ik graag willen weten wat de kosten ongeveer zouden bedragen om dit te laten doen. Misschien is het verstandiger om de hele schuur af te laten breken en op nieuw op te laten bouwen maar dat vind ik aan de ene kant zonde van de schuur en aan de andere kant zullen daar de kosten wel veel hier van zijn. De schuur is 2.70 meter hoog aan de voorkant, 1,70 meter hoog aan de achterkant.
vrijdag 17 november 2017

Raamkozijn plaatsen in dichte achtermuur

Ik wil een raamkozijn (dat bestel ik zelf) laten plaatsen in de achtergevel van mijn huis. Het betreft hier een achtergevel van een aanbouw waar verder geen gewicht meer op rust van het dak van de aanbouw. Het raamkozijn is 1,10 meter breed en 1,40 meter hoog. Wellicht is een latei nodig en de buitenzijde van de muur dient bijgewerkt te worden (er zit een stuclaag op). Afwerking aan de binnenzijde is niet nodig. Inclusief het afvoeren van materialen.
donderdag 16 november 2017

Voorgevel opnieuw voegen

Voorgevel van ons rijtjes huis opnieuw laten voegen.
donderdag 16 november 2017

Gebroken hardstenen dorpel vervangen

Ik wil graag een hardstenen raamdorpel (buitenzijde) laten vervangen. Graag inclusief materiaal (hardstenen raamdorpel in zelfde kleur als andere raamdorpels aan de voorzijde).
donderdag 16 november 2017

Betonboren voor afzuigkap

Een gat boren in de muur voor de afzuigkap
donderdag 16 november 2017

Schoorsteen bij een hoekhuis voegen

Het metselwerk van schoorsteen is gedeeltelijk weg. Dit wil ik opnieuw dichten aan de 3 (makkelijk) bereikbare zijden. Het metselwerk is voornamelijk weg ter plaatse van het lood. Lood is nog goed.
donderdag 16 november 2017

Gevels en schoorsteen laten voegen

Voegen van voor en achtermuur Voegen van schoorsteen
woensdag 15 november 2017

Beschadigde schoorsteen repareren

Vorige winter is er een deel van een baksteen op onze oprit gevallen, die waarschijnlijk afkomstig is van onze gemetselde schoorsteen. Wij kunnen dat vanaf de grond niet beoordelen. We laten daarom graag een vakman kijken wat de staat van de schoorsteen is. We horen graag welke reparaties nodig zijn en wat daarvoor de kosten zijn. Ons huis heeft 2 woonlagen met daarboven een zolderverdieping.
woensdag 15 november 2017

Schouw metselen

Ik zoek een offerte voor de metselen van een schouw. Het zou ongeveer 300 x 140 x 80, dus 3.4 m2.
woensdag 15 november 2017

Klein muurtje zandstralen

De buitengevel dient te worden gezandstraald. De latexlaag dient te worden verwijderd. De oppervlakte is 3 bij 2 meter.
woensdag 15 november 2017

Buitenmuur zandstralen en stuken

Ik wil graag een buitenmuur laten stucen met een ruigere look. Afmeting van deze muur is ongeveer 4 x 3 meter.
woensdag 15 november 2017

Muurtje in voortuin metselen

Metselen muurtje voortuin in plaats van het plaatsen van hekwerk. Graag op korte termijn.
dinsdag 14 november 2017

Schoorsteen renoveren

Schoorsteen renovatie, voegen vervangen, impregneren en top afmeren. 140x100x100 lxbxh in cm Platdak Voor foto zie Google eart.
dinsdag 14 november 2017

Gevel repareren

Onze geiser is uit de badkamer, dus nu zitten we met een gat ter grootte van 5 stenen in de voorgevel. Graag zouden wij dit mooi dicht gemetseld willen hebben. Het is geen grote klus, maar moet wel opgelost worden. Zelf kunnen wij dit niet. We hebben wel de bijbehorende stenen. Het zijn hele lichte bijna witte stenen, dus ze moeten met hele lichte specie ingemetseld worden. Wij zouden het heel fijn vinden als een vakman dit zou willen doen.
dinsdag 14 november 2017

Buitenmuur verhogen

Wij hebben al een buitenmuur naar de achterbuuren toe, maar die wil graag verhogen met ongeveer 40 cm. De muur is 10 meter lang. Indien dit mogelijk is wil ik graag een offerte. De muur eindigt met een rollaag.
dinsdag 14 november 2017

Graffiti van gevels laten verwijderen

Er is graffiti aangebracht op een blinde zijmuur van een hoekhuis en op een muur van een garage bij mij in de buurt. Ik wil die grafiti laten verwijderen omdat het om een grove tekst gaat. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Ik ben overigens geen eigenaar van de betreffende panden, maar een buurtbewoner.
dinsdag 14 november 2017

Latei boven een kozijn vervangen

In verband met scheurvorming boven ons raam is een bouwkundig onderzoek uitgevoerd. Het blijkt dat de latei boven ons raam vervangen moet worden. Wij verzoeken u om prijsopgave voor het uitvoeren van de in dit onderzoek geadviseerde werkzaamheden, het vervangen van de latei met bijbehorende werkzaamheden. Wij verwachten dat na eventuele uitvoering van de werkzaamheden het uiterlijk van onze gevel nagenoeg niet wijzigt. Hiertoe dienen eventueel nieuw aan te brengen stenen gelijkwaardig te zijn aan de bestaande, zowel qua grootte als qua kleurstelling, en dienen de voegen gelijk te zijn aan de bestaande. Het rapport van bouwkundig onderzoek is beschikbaar.
dinsdag 14 november 2017

Buitenmuur opnieuw laten voegen

De serre uitbouw heeft een muur waarvan de voegen tijdens de bouw niet netjes konden worden gevoegd. (Er stond toen een bouwsel in de weg). Nu dat bouwsel weg is kan die afwerking nu wel gebeuren. Oppervlak 3 x 3 meter.
maandag 13 november 2017

Scheidingsmuurtje maken voor in tuin

Met het plaatsen van een nieuwe tuinafscheiding is het scheidingsmuurtje tussen ons en de buren door en door gescheurd. Dit moet dus opnieuw worden gemetseld. Breedte 300 centimeter en hoogte 195 centimeter. En het opnieuw metselen met bronskleurige handvormsteen, zo veel mogelijk in de kleur van het bestaande muurtje (zie foto) en graag op dezelfde wijze.
maandag 13 november 2017

Pleisterwerk herstellen onder de balkons en stuk gevelwerk herstellen

Namens de VvE van een pand met 5 verdiepingen wil ik graag een offerte aanvragen voor onderhoud aan betonnen balkons en stucwerk op de achtergevel. Op de begane grond zitten opslagruimtes en daarboven 4 woonlagen met balkons van ongeveer 550 x 100 cm. Het pleisterwerk aan de onderkant van de betonnen balkons moet worden hersteld volgens het meerjarenonderhoudsplan. Waarschijnlijk is er voor het laatst onderhoud gepleegd in/rond 1993. Graag zou ik weten wat de kosten hiervan zijn. Daarnaast zitten er in het stucwerk op de achtergevel op de 4e verdieping wat scheurtjes. Er moet een stuk van ongeveer 4 m² opnieuw worden gestuukt. Die gevel is goed bereikbaar vanaf het balkon. Het onderhoud aan de balkons kan ook worden verzorgd vanaf de lagergelegen balkons en de begane grond.
maandag 13 november 2017

Tussenwoning en stenen schutting opnieuw voegen

Het verwijderen van de oude voegen van tussenwoning. Huis is ongeveer 46m2. Daarnaast stenen schutting in de achtertuin hetzelfde. Dit is ongeveer 64m2. Dus totaal 110m2
maandag 13 november 2017

Voorgevel van nieuwe snijvoegen voorzien

De voorgevel moet opnieuw gevoegd worden ongeveer 20 a 25 m2. Hierbij de oude voegen verwijderen eventueel gebroken stenen vervangen. En alles opnieuw voegen met een knipoog en daarna impregneren. Dit is een monumentaal pand uit 1880.
maandag 13 november 2017

Terrasmuur

Wij hebben een terras aan de achterzijde op de 2e verdieping. Er staat nu een houten raamwerk maar we willen een stenen muurtje. Aan de zijkant staat er al een dubbelsteens muurtje. Op de foto ziet u het bestaande muurtje en het houten raamwerk rechts . Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het metselen een dubbelsteens muurtje van 5 m breed en 90 cm hoog. Het houtenraamwerk verwijder ik zelf. Laat me weten indien u meer informatie nodig heeft?
maandag 13 november 2017

Dubbelsteens terrasmuur metselen

Wij hebben een terras aan de achterzijde op de 2e verdieping. Er staat nu een houten raamwerk maar we willen een stenen muurtje van Waaltjes. Aan de zijkant staat er al een dubbelsteens muurtje. Op de foto ziet u het bestaande muurtje en het houten raamwerk rechts. Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het metselen een dubbelsteens muurtje van 5 meter breed en 90 cm hoog. Het houtenraamwerk verwijder ik zelf. Er kan een steiger geplaatst worden, eronder is een lege tuin. Tevens moet het bestaande muurtje aan de buitenzijde gevoegd worden. En nog een lange voeg van het huis, waar de derde woonlaag begint, moet gedaan worden. Daar kan ook een steiger geplaatst worden. Laat het me weten indien u meer informatie nodig heeft? Bij voorkeur voordat het winter is, uitvoeren.
maandag 13 november 2017

Gevel renoveren

Gevelspecialisten, onze gemetselde (bakstenen) voorgevel heeft grote scheuren en een 'groene' lijn. De scheur loop ook door de stenen heen. We zien dat de voorgevel daar heel nat is. Precies op dezelfde plek is een grote lekkage in de woningen. Van de begane grond tot 2 hoog. We hopen dat een gevelreparatie de lekkage kan stoppen. We hebben heel erg hard uw hulp nodig. We hopen van u te horen.
maandag 13 november 2017

Schoorsteen renoveren

De klant wil zijn schoorsteen vanaf onder de pan opnieuw laten opmetselen en indien mogelijk een rvs-pijp van 160 millimeter (flexibel) laten aanbrengen. (Er zit op ongeveer 5 meter in kanaal wat bovenin een verspringing en is dus niet recht)
maandag 13 november 2017

Betonnen gevel reinigen

Ik wil de betonnen geveldelen van mijn woning laten reinigen. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarbij dan uw advies en een prijsopgave. Ik weet niet of u mij na het reinigen nog een behandeling van de gevel aan kunt raden.

Partners

Partners van Casius