Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in uw regio.

5042 klanten bevelen een bij Casius aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist of metselaar in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: leien gevelbekleding plaatsen, gevelisolatie, buitengevel stuken, red Cedar planken gevel zijkant en bovenkant voor vervangen, voegen van 150 m2 gevel, gevel isoleren aan de buitenkant, pleisterwerk op buitengevel renoveren/vernieuwen, een voorgevel herstellen en opnieuw pleisteren, gevel optrekken achterzijde rijtjeswoning, het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, werzalit vervangen voor keralit, gevelbekleding en kozijnen vervangen + aanbrengen buitenkraan, gevel renoveren, stucwerk in combinatie met knip voegen, gevelbetimmering en kozijnen vervangen, raamoppervlak verkleinen en nieuw kozijn plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar:

dinsdag 14 juli 2020

Voegen van 150 m2 gevel

Het betreft een tussenwoning uit 1980 (met een hoger dak dan beide buren) waarvan de voegen nog nooit vervangen zijn. Zowel voor- als achtergevel maar dus ook twee zijgeveltjes van de zolder. Voorkant is voetgangersgebied maar aan de achterkant kan je gemakkelijk komen met de auto. Ik schat dat de totale oppervlakte ongeveer 150 m2 is. Alle voegen moeten vervangen worden, aan de achterzijde zal het ook geïmpregneerd moeten worden, vermoed ik.
maandag 13 juli 2020

Gevelbetimmering en kozijnen vervangen

Ik ben op zoek naar een gevelspecialist die mijn houten gevelbetimmering kan vervangen door kunststof. Afmetingen: 1x 7 bij 4 meter 2x 7 bij 0.9 meter Bovendien zie ik graag drie raamkozijnen vervangen worden door kunststof kozijnen.
maandag 13 juli 2020

Het zandstralen van een klein muurtje

Ik zoek een specialist die een muurtje van 6 m2 kan zandstralen. Dit is nodig omdat er latex verf op de muur zit. De muur bevindt zich in de achtertuin
zondag 12 juli 2020

Gevel opnieuw voegen

Alle voegen moeten eruit want ze zijn vrij bros. Het is een borstelvoeg. En dan nieuwe plaatsen. Geen idee hoeveel werk het is, het lijkt mij meer dan 100 m2.
zondag 12 juli 2020

Een muurtje metselen in de tuin

Ik wil een muur laten metselen in de tuin. Hoogte 2.00 meter, lengte 2.60 meter.
zaterdag 11 juli 2020

Raamoppervlak verkleinen en nieuw kozijn plaatsen

Aan de uitbouw kant zit een raam waarvan het kozijn ernstig rot is. Deze wil ik laten vervangen door triple glas met kunststof kozijn en tevens verkleinen. De hoogte van het raam (inc kozijn) is nu 1,55m hoog. Deze wil ik verkleinen naar 1,15m. Het betreft ruimte aan de onderzijde wat opgemetseld moet worden in verband met een nieuwe keuken. Het betreft een gemetselde gevel.
vrijdag 10 juli 2020

Zijgevel hoekwoning voegen

Het betreft de zijgevel van een hoekwoning met 1 klein raam. Wordt door mijzelf uitgeslepen. Moet alleen nog worden gevoegd. Te voegen oppervlakte zal circa 50 m2 zijn.
vrijdag 10 juli 2020

Gevel isoleren en van nieuw stucwerk voorzien

Ik ben op zoek naar een stukadoor die mijn gevel (nu metselwerk met stucplaten) kan isoleren en van stucwerk kan voorzien. Het betreft 40 m².
vrijdag 10 juli 2020

Gevel van bungalow opnieuw voegen en isoleren

Vrijstaande bungalow die spouwmuurisolatie heeft. De gevel heeft wat onderhoud nodig qua voegwerk, maar de isolatie is ook oud. We denken dat het nu met de subsidie aantrekkelijk is om de buitengevel te isoleren en mooi af te werken.
vrijdag 10 juli 2020

Schoorsteen renovatie

Er zit een scheur in onze schoorsteen dus deze moet gerenoveerd/gerepareerd worden. Ik denk dat de schoorsteen ongeveer 1.5 meter hoog is. Graag nodig ik u uit om te kijken wat er moet gebeuren om dit te herstellen.
donderdag 9 juli 2020

Gevelisolatie

Ik zou graag ca 172 m² gevelisolatie met pleisterwerk (siliconenbasis) bij bestaande woning (geschilderd metselwerk) willen aanbrengen op de begane gornd en eerste verdieping. Verder wil ik graag 27 m² gevelisolatie met steenstrips in Sokkelbereik.+ ca. 36 m² houten gevelbekleding op houtskeletbouw (buitenwanden).
donderdag 9 juli 2020

Het herstellen van de voegen achtergevel

Aan de achterkant van mijn woning, laten de voegen los. Het huis staat op het zuiden, dus s`middags vol in de zon. Het is een tussenwoning. Ik wil graag dat er naar de voegen wordt gekeken en wat de kosten zijn als ze gevoegd moeten worden. Twee verdiepingen, rechte gevel van ongeveer 50 m2.
donderdag 9 juli 2020

Keralit gevelbekleding aanbrengen

Ik wil graag 20m2 western red ceder door keralit potdeksel zwart vervangen. Ik heb dit materiaal niet zelf in huis.
woensdag 8 juli 2020

Metselen uitbouw

Betreft een huidige uitbouw aan de woning, winkeliers. Circa 4.5 bij 2.8 meter.
dinsdag 7 juli 2020

Isolatie buitenmuur

Het gaat over een 'bungalow' uit 1965 die een souterrain heeft die half onder de grond is. In totaal gaat het over 200m2 buitenmuur die geisoleerd moet worden. Ik heb het materiaal zelf niet.
dinsdag 7 juli 2020

Herstel voegen

Betreft het voegwerk van een schuur, ongeveer tot een halve meter vanaf de grond. Ook is er een halve steen op de hoek verdwenen. ongeveer 3 m2 Herstel van het voegen Foto eventueel beschikbaar
maandag 6 juli 2020

Gevel reinigen

Vrijstaand huis van 15 jaar oud met 3 zijkanten met veel ramen, lichte steen. Stenen hebben op verschillende plekken een zwarte uitslag. Inschatting ca 100 m2. Betreft reinigen en impregneren.
maandag 6 juli 2020

Dakverbouwing 35m2

Ik wil graag nieuwe kunststof panelen laten plaatsen op een dakopbouw van 35 m2. Graag zo snel mogelijk een offerte als het kan. Ik wil deze oppervlakte ook misschien laten isoleren.
maandag 6 juli 2020

Een latei vervangen

De latei aan de achterzijde is beschadigd en moet waarschijnlijk vervangen worden. De latei is ongeveer 5.30 meter. Ik zoek een specialist die hier bekend mee is.
maandag 6 juli 2020

impregneren buitenmuur

Bestaande (gestucte) buitenmuur laat vocht door. Oude stucwerk moet eraf (kan ik eventueel zelf) en daarna liefst impregneren. Is in totaal 140 m2 maar gaat waarschijnlijk 44 m2.
maandag 6 juli 2020

Gevel isoleren aan de buitenkant

We hebben nu een oude gevel met spouw van 7 cm , bouwjaar 1964, redelijk veel glas (HR ++) deels nieuwbouw die misschien voldoet. Wil de gevel aan de buitenkant laten isoleren. Oppervlakte niet bekend.
maandag 6 juli 2020

Gaten boren + ventilatieroosters plaatsen in buitenmuren

Onlangs hebben we spouwmuur isolatie laten aanbrengen, waardoor onze woning nu beter geïsoleerd is. Maar graag willen we nu wat meer frisse lucht in huis, zonder dat we altijd een raam open moeten laten staan. We willen graag gaten in de buitenmuur met ventilatieroosters, die we van binnenuit handmatig open en dicht kunnen doen. Nodig: Gaten boren in buitenmuren: 4x2 ventilatieroosters plaatsen (binnen en buiten). Het gaat om 4 kamers op de 1e etage. Is dit iets dat jullie zouden kunnen? En wat zou zoiets ongeveer kosten?
maandag 6 juli 2020

Buitenmuur en trapkast impregneren tegen vocht

Mijn buitengevel moet behandeld worden ivm vochtprobleem in huis. Ook de trapkast moet gedaan worden. Weet niet hoeveel vierkante meter het is.
maandag 6 juli 2020

Lekkage serre verhelpen

Ik heb een lekkage in mijn serre tpv boven aansluiting. Het lekt maar een klein beetje, ik kan de oorzaak hiervan niet herleiden maar zou dit graag verholpen willen hebben. De serre is 8 m2.
maandag 6 juli 2020

Aanleggen isolatielaag op buitenmuur

Ik heb een vrijstaande bungalow met een kapdak. Totale hoogte is 6 meter. Huidige buitenmuur is geschilderd. Ik wil graag een isolatielaag op deze oppervlakte hebben. Het gaat om 90 m2.
maandag 6 juli 2020

Beschadigde gevel opnieuw voegen

Het is een huis van 1955. De oude voegen moeten eruit en daarna wil ik het opnieuw laten voegen. Er zitten wat scheuren in die gerepareerd moeten worden. Het is in totaal 71 m2. Ik hoor graag van u. Wat is de oppervlakte van het uit te voeren voegwerk? Tussen 50 en 100 m²
maandag 6 juli 2020

Gat voor airco boren 65mm

Ik wil een gat laten boren voor mijn airco door de spouwmuur heen (jaren 30 huis, baksteen). Het gaat om een gat van 65 mm.
zondag 5 juli 2020

Muurtje laten metselen

Wij hebben een serre die we willen ophogen, hierbij moet het dak van de buren waar het dak aan vast zit, netjes waterdicht worden afgewerkt. verder zijn het vier kleine muurtjes even ruim gepakt van 3*3, 3 buiten en een binnen, de rest willen we zelf doen.
zaterdag 4 juli 2020

Red Cedar planken gevel zijkant en bovenkant voor vervangen

De huidige Red Cedar planken op de zijgevel en bovenkant voor van ons huis zijn aan vervanging toe inclusief achterliggende vochtscherm. Het gaat om ongeveer 50m2 oppervlak.
vrijdag 3 juli 2020

Schoorsteen laten renoveren

Vochtvlekken aan binnenzijde schoorsteen. Vochtdoorslag aan westzijde. Voegen en/of zink vernieuwen.
vrijdag 3 juli 2020

Trasraam herstellen met cementgebonden mortel

Het trasraam aan de gevel voorzijde moet hersteld worden bleek uit de bouwkundige keuring. Achterzijde onbekend of ook nodig is. Gevel is 5m breed, minus de voordeur (+/- 1,5m). De rest van de gevel is een aantal jaar geleden gerenoveerd en is verder niks nodig.
donderdag 2 juli 2020

Gevelbekleding vervangen

Bestaande houten gevelbekleding is van slechte kwaliteit, komt los en trekt krom. Deze moet worden verwijderd en vervangen worden door bij voorkeur Red Cedar of Ayous Thermowood. of Gevelpanelen van VM zinc . Isolatie tuusen gevel en hout. Het gaat om 30 m2.
woensdag 1 juli 2020

Gevel bekleden

Gaat om een deel van de voor- en achterkant van het huis. Het huis loopt in een punt en gaat naar schatting om zo’n 60-65m2. Het zijn nu houten planken en we willen dit graag laten vervangen door Keralit. De zijkanten zijn van een soort hardboard, dit zou vervangen moeten worden door kunststof of opnieuw geschilderd moeten worden. Ik kan een foto sturen, maar zie deze mogelijkheid niet in het contactenformulier. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 50 en 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee
woensdag 1 juli 2020

Buitengevel stuken

Buiten gevel. Zijkant hoekhuis. Tussen 50 en 100 m². Misschien ook isoleren.
woensdag 1 juli 2020

Het herstellen van het voegwerk van een woning

Ik woon in een beneden woning en bij de bovenburen zijn op een aantal plekken de voegen beschadigd op de buitenmuur (achterkant huis). We willen dit graag laten repareren en bij ons beneden willen we graag laten inventariseren of reparatie nodig is. Het zijn enkele plekken, wij nodigen u graag uit om dit te komen bekijken.
woensdag 1 juli 2020

Pleisterwerk op buitengevel renoveren/vernieuwen

Mijn buitengevel is nu met pleisterwerk (denk ik) maar al heel oud en vertoont barsten, gaten en scheuren en is heel lelijk geworden. wil graag weten wat de mogelijkheden zijn omtrent renoveren en / of vernieuwen. Betreft een maisonette woning boven een winkel, dus hoog. het zal gaan om voor-, achter- en gedeeltelijke zijgevel. Uitgaande van 6 mtr (breedte) x 6 mtr (hoog) per gevel
woensdag 1 juli 2020

Gevel isoleren

Heb on-geïsoleerde gevels, halfsteensklamps aan buitenzijde geschilderd. Gevel is 30 m2, deze wil ik graag laten isoleren voor de winter.
woensdag 1 juli 2020

Bovenste gedeelte achtergevel voegen

De achtergevel op de eerste en tweede etage zou moeten worden gevoegd 50 vierkante meter schat ik, liefst voordat er geschilderd wordt, dus op korte termijn.
woensdag 1 juli 2020

Tuin muur metselen aan overkapping

Aan de achterzijde van mijn woning heb ik een overkapping, ik wil nog een zijmuur laten metselen aan de zijkant van de woning aan de overkapping vast. Eventueel ook een vloer mogelijk beton.
dinsdag 30 juni 2020

Twee muren metselen

Ik wil graag 2 muren metselen van ongeveer 2 x 2 meter. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
dinsdag 30 juni 2020

Keralit gevelbekleding laten plaatsen

Graag wil ik vrijblijvend een offerte aanvragen voor keralit gevelbekleding voor ons hoekhuis. Het huis is 5,50 breed en ongeveer 10 meter lang. Het gaat om bekleding van woonlaag 1 en 2 rondom. De kozijnen hoeven niet meegenomen te worden. Totaal gaat het om ongeveer 95 m2 keralit.
dinsdag 30 juni 2020

Een voorgevel herstellen en opnieuw pleisteren

Ik zoek een gevelspecialist die de voorgevel van mijn pand kan herstellen en voorzien van nieuwe pleisterwerk. Het betreft een gemeentelijk monument. Geen idee om hoeveel m2 het gaat. Betreft ook klein stukje zijgevel.
dinsdag 30 juni 2020

Schuur bekleden met steenstrips

Ik wil mijn ouders verassen door de schuur die in de tuin staat te bekleden met steenstrips. Is tussen de 18 en 20 m2.
dinsdag 30 juni 2020

Het renoveren van de voegen van de gevel van een boerderij

Ik zoek een specialist die de voegen van de gemetselde gevel kan renoveren. Bij een achtergevel van een boerderij uit de jaren 50 moeten de voegen verwijderd, gevel gestraald, opnieuw gevoegd en geïmpregneerd met een oplosmiddelhoudend impregneer middel. bestaat uit 2 gevel delen (1x 39m2 en 1x 12m2)
dinsdag 30 juni 2020

Voegwerk herstellen

Ons voegwerk is er slecht aan toe en graag zouden wij dit willen herstellen met ouderwetse knipvoeg. Ik weet niet of kalk voeg is of niet. Schatting is ongeveer 60 a 70 m2.
dinsdag 30 juni 2020

Gevelbekleding vervangen

Het betreft gevelbekleding ten behoeve van binnenzijde van een overkapping in de achtertuin. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden hiervoor zijn.
dinsdag 30 juni 2020

Voorgevel uit 1903 voegen en impregneren

De bakstenen voorgevel (6 meter breed) van onze tussenwoning (1903) heeft afbrokkelende voegen. We zouden deze graag laten herstellen, dus opnieuw voegen en daarna impregneren. ik schat de te behandelen geveloppervlakte op 15 a 20 m2.
dinsdag 30 juni 2020

Gevel van stolp reinigen en impregneren

Kleine stolpwoning (bouwjaar 1995) reinigen en impregneren: schoorsteen, dak en gevel Oppervlakte is tussen 50 en 100 m²
maandag 29 juni 2020

Herstel van voegwerk aan de voorgevel

Oud voegwerk moet vervangen worden. Het is in slechte staat. Het gaat om een eensteensmuur. Het gaat om twee verdiepingen bij elkaar denk ik 40m2. Er zijn ook een 10-15 tal bakstenen die aan vervanging of herstel toe zijn. Graag nodig ik u uit om de situatie ter plekke in te schatten.
maandag 29 juni 2020

Muurtje metselen

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het opmetselen van een muurtje op een plat dak van onze uibouw ten behoeve van het creëren van een balkon van grofweg 90 hoog x 280 lang x 27 breed, ruim genomen 400 stenen, die gaan we zelf aanschaffen. Foto van hoe het eruit moet zien kan ik nog sturen.

Partners

Partners van Casius