Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in uw regio.

4462 klanten bevelen een bij Casius aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist of metselaar in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: stenen schuren metselen, gevels isoleren en met nieuwe stenen opnieuw opmetselen, gevel reinigen, waterdicht maken en knipvoegen, bungalow zandstralen en opnieuw voegen, tuinmuur metselen, gevels reinigen, voegen vervangen en impregneren, hout op de gevel vervangen door steen, tuinmuur metselen, tuinmuur maken in jaren '30 stijl, gevel laten renoveren, schuur met muurtje metselen, buitenmuur met kolommen op een fundering maken, gevels reinigen, voegen vervangen en impregneren, tuinmuur met pilasters metselen, schuur metselen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar:

woensdag 23 augustus 2017

Tuinhuis metselen

Wij overwegen om een gemetst tuinhuis te nemen, wij hebben nog een pallet gevelstenen over
woensdag 23 augustus 2017

Voegen in de buitenmuur repareren

I may need your help on facade of outside wall. Can you please contact me for an appointment and check on site what exactly needs to be done? (stenen vervangen en voeg plaatsen). Klant heeft de stenen al.
dinsdag 22 augustus 2017

Buitenmuur met poeren metselen

Wij willen een buitenmuur laten metselen (enkelsteens) met 2 poeren op de grens van de tuin met de buren. Het is een muur van 5 meter lang bij 2 meter hoog met fundering.
dinsdag 22 augustus 2017

Tuinmuur metselen

Op de grens met de buren willen we een enkelsteens tuinmuur laten metselen met 2 kolommen. De muur is 5 meter lang en 2 meter hoog.
dinsdag 22 augustus 2017

Schutting met kolommen maken

Schutting met kolommen om de paar meter. Opgevuld met tuinschermen. Voorzien van 2 poorten voor en achter. 1 poort/deur van 90 cm breed. 1 loop- poort/deur. Totale lengte van ongeveer 21m in U-vorm.
dinsdag 22 augustus 2017

Gevel laten renoveren

Ik wil mijn gevel laten renoveren. Het moet opnieuw gemetseld worden, impregneren en isoleren. Maten: voor: 5,5 bij 6 met twee grote ramen van 3m breed met een schot tussen de verdiepingen, een kozijn van 2 meter bij 2 meter breed. Zijgevel: 9 meter breed en 6 hoog twee verdiepingen en nog de stuk van de zolder. Achter gevel zie voorgevel.
dinsdag 22 augustus 2017

Gevels isoleren en met nieuwe stenen opnieuw opmetselen

De buitenmuur van de voor-, zij- en achtergevel van de woning afbreken, isoleren en vervolgens met nieuwe stenen opmetselen
dinsdag 22 augustus 2017

Buitengevel herstellen

Wij krijgen per 1 september de sleutel van onze woning. Wij hebben gezien dat er aan de voorzijde een rechte scheur zit (ongeveer 1.5 meter). Dit is te zien op de foto die ik mee zend! Wij willen graag weten wat ongeveer de kosten hiervoor zijn.
dinsdag 22 augustus 2017

Schedingsmuur metselen

Schedingsmuur incl fundering 45 meter lang 2 meter hoog incl voegen en afwerken
maandag 21 augustus 2017

Muur met toog metselen en eiken tuindeuren afhangen

Geïnspireerd door Franse gemetselde muurtjes en woningen willen wij als afscheiding tussen onze voortuin en achtertuin graag een muur laten metselen met een toog daarin verwerkt. Onder de toog moeten twee eiken kerkdeuren worden afgehangen. Onze voorkeur gaat uit naar een stenen muur zoals ze dat in Frankrijk hebben (grove stenen), maar een traditionele stenen muur mag ook. De constructie moet sterk genoeg zijn om de eiken deuren te kunnen dragen. Er is op die plek nog geen fundering aanwezig. We schatten de maat van de muur 6 meter lang en 2 meter hoog. We maken graag een afspraak om onze wensen te bespreken en ontvangen daarna uw plan van aanpak en offerte.
maandag 21 augustus 2017

Schoorsteenplaten van natuursteen plaatsen

Er moeten bij ons twee natuurstenen schoorsteenplaten geplaatst worden op twee schoorstenen. De oppervlakte van de bovenzijde van beide schoorstenen is 67 x 100 cm, de platen moeten oversteken, dus wat groter zijn. Ik kan deze kan ik zelf bestellen, maar u mag ze ook leveren en plaatsen. Ik ontvang daarvoor graag uw offerte.
maandag 21 augustus 2017

Gat boren voor afvoer afzuigkap

Ik wil voor de woning van mijn dochter een offerte aanvragen voor het boren van een gat van 125 mm door de gemetselde gevel. Hierop moet de afvoer van de afzuigkap worden aangesloten.
maandag 21 augustus 2017

Voegwerk vervangen van de schoorsteen

Ik woon in een rijtjeswoning en hoorde onlangs van een loodgieter die op het dak aan het werk was, dat het voegwerk van mijn schoorsteen erg slecht is. Ik wil daarom graag een offerte ontvangen voor het vervangen van het voegwerk. Er is nog geen sprake van lekkage.
maandag 21 augustus 2017

Tuinafscheiding metselen met pilaren

Buitenmuur van ongeveer 1 meter hoog 20 cm dik en 20 meter lang metselen met pilaren ertussen tot 2 meter. Materiaal voor de vakman. Offerte inclusief alle kosten.
maandag 21 augustus 2017

Metselaars aangeboden

Heer/ mevrouw, Wij hebben bij ons uitzendbureau 2 Nederlandse metselaars uit de regio van Eindhoven die wij u aan kunnen bieden voor werkzaamheden.
maandag 21 augustus 2017

Gat boren t.b.v. afzuigkap

Graag laat ik een gat door mijn buitengevel boren van 150 mm doorsnede, zodat we daar de afvoer van de afzuigkap op kunnen aansluiten. Ik wil dit graag vóor week 42 laten verzorgen. Ik ontvang graag uw offerte.
maandag 21 augustus 2017

Metselwerk verzorgen voor een uitbouw

Wij willen in het voorjaar van 2018 een uitbouw aan onze hoekwoning maken en zijn daarvoor op zoek naar een metselaar voor de volgende onderdelen: - fundering opmetselen van ongeveer 30 cm over een lengte van 11 meter (2 korte zijden en 1 lange zijde) - 1 muur opmetselen, met binnenmuur en spouw (schuinoplopend, minimale hoogte 240 cm, maximalen hoogte 380 cm) - 1 kolom metselen voor het bevestigen van kozijnen (andere hoekpunt dan muur, hoogte 240 cm, breedte beide zijden 40 cm) We maken graag een afspraak om de klus hier te bespreken. Daarna ontvangen wij graag uw offerte met daarin een aparte post voor de materialen.
zondag 20 augustus 2017

Kunststof gevelbekleiding plaatsen

Ik wil graag een nieuwe kunststof gevelbekleding laten plaatsen ongeveer 6 m2. Ook voor de tuin de oude portiek een schutting element uithalen en nieuwe laten plaatsen. Graag offertes voor beide klussen apart en samen.
zondag 20 augustus 2017

Herstel voegwerk aanbrengen spatrand

We willen de smeerrand laten herstellen van een oude lange gevel, betreft een boerderij in Brabant. Het moet een mooie historische uitstraling hebben (geen egale tegellijm euro smeren). Ongeveer 23 meter in totaal.
zondag 20 augustus 2017

Buitenmuur schuur metselen

Graag een vrijblijvende prijs voor het metselen van een hoek muur op een bestaande muur van een schuur incl een evt fundatie totaal ca 6,5 m2
zondag 20 augustus 2017

Muur tegen uitbouw metselen

Ik wil eventueel een muur laten metselen tegen de uitbouw van mijn buren. Muur is 2.70 lang bij 3 meter hoog.
zondag 20 augustus 2017

Voegen vervangen

Het gaat om 45 m2 voegen vervangen waarvan 4 m2 uitgeslepen moet worden. Het gaat om een zijgevel met zadeldak, op ongeveer 8 a 9 meter. Er moet waarschijnlijk een steiger gebruikt worden. Eventueel alleen voegen is ook voldoende. Alle materialen heb ik verder.
zondag 20 augustus 2017

Voegwerk schoorsteen renoveren

Renovatie voegwerk schoorsteen.
zondag 20 augustus 2017

Schuur voegen met verdiepte voeg

Wij hebben een schuur laten bouwen en willen die graag laten voegen met een verdiepte voeg antraciet. Het gaat om 35 m2.
zaterdag 19 augustus 2017

Bungalow zandstralen en opnieuw voegen

Het zandstralen, uitkappen voegwerk, en het opnieuw voegen van een bungalow. Deze heeft maar hoogte van 3 meter, dus een klus zonder steiger! Het zal gaan om ongeveer 144 m2. Graag zou ik het ook laten impregneren.
zaterdag 19 augustus 2017

Steenstrips aanbouw voegen

Mijn aanbouw is beplakt met steenstrips (2 cm dik) en zou gevoegd moeten worden. Het gaat om ongeveer 32 m2. Graag zou ik willen weten op welke termijn het uitgevoerd kan worden en een indicatie van de kosten.
zaterdag 19 augustus 2017

Schouw en schoorsteen bouwen

Ik wil een schouw metselen en afstucen van 1,3 meter bij 1,5 meter gevolgd door een schorsteen tot ongeveer 3,2 meter hoog. In de schoorsteen moet eigenlijk een pijp, zodat we het naar buiten kunnen brengen. Dit moet allemaal afgestuct worden.
zaterdag 19 augustus 2017

Schoorsteen uithakken, opnieuw voegen en impregneren

Het gaat om twee schoorsteen, aan beide hoeken van het huis. De schoorsteen is 70 cm hoog boven de nok. Er zitten betonnen platen op, misschien moeten die nog aangesmeerd worden. De voegen moeten worden uitgehakt, en er moet opnieuw gevoegd en geïmpregneerd worden.
vrijdag 18 augustus 2017

Tuinmuurtje metselen

Ik wil een tuinmuurtje laten metselen , er zitten 4 hoeken in en de hoogte mag tussen de 60 en 70 cm zijn, de totale lengte is 45 meter. Kunt u mij ongeveer vertellen wat hiervan de kosten zijn?
vrijdag 18 augustus 2017

Buitenmuur metselen

Bij het verwijderen van een schuur bleek aangrenzende berging een muur te missen. Het gaat om het plaatsen van deze buitenmuur, halfsteens ongeveer 5 m2, startdatum zal in overleg moeten met buurman.
vrijdag 18 augustus 2017

Tuinmuurtje langs de oprit vernieuwen

Ik wil binnenkort de bestrating op mijn oprit laten vervangen en daarbij ook een gemetselde lage muur van 16 meter lang en 50 cm hoog laten vernieuwen. Ik zoek hier nu een metselaar voor. Het huidige muurtje staat op omvallen en moet worden verwijderd en afgevoerd. Er zit een fundering onder. Het muurtje staat langs een hellende oprit van 54 m². Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte. Ik ben voor een bezoek het best bereikbaar op de woensdag i.v.m. mijn werk.
vrijdag 18 augustus 2017

Tuinmuur maken en afwerken met keien of steenstrips

Wij hebben een vakantiechalet gekocht op een recreatiepark en krijgen daarvan morgen de sleutel. Er is bij het chalet een lange muur/schutting van 2 meter hoog en 8 meter lang van metalen damwand-golfplaten die helemaal is begroeid met klimop. Ik wil de klimop er af halen en er dan een gemetselde muur met fundering voor laten plaatsen. Die muur wil ik daarna met keien of steenstrips van rivierkeien een mooie mediterrane uitstraling laten geven. Ik wil hiervoor graag uw prijsindicatie ontvangen.
vrijdag 18 augustus 2017

Voegwerk

Voor en achtergevel. Rijtjeswoning. Oude voeg weghalen opnieuw voegen cirka 50 60 vierkante meter.
donderdag 17 augustus 2017

Verf verwijderen van de gevel

Mijn schilders hebben de gevel van mijn restaurant iets te ver over de erfgrens van de buren geschilderd. Dit moet nu verwijderd worden. Gaat in totaal om misschien 6 m2. Gebruikte verf weet ik niet maar de bakstenen zijn uit de jaren 20 en erg poreus.
donderdag 17 augustus 2017

Tuinmuurtje metselen

Rond het huis een muurtje. Ongeveer 40 cm hoog en iets van 10 a 12 meter lang. Op zandgrond. Om het huis staat deels al een muur. Deze moet aangevuld worden. Met een simpele baksteen want later komt er stucwerk op. Eventueel ook met 4 hogere penanten voor looppoort en hek voor de oprit.
donderdag 17 augustus 2017

Achtergevel herstellen na brand

Boven achtergevel herstellen na brand
donderdag 17 augustus 2017

Klimop van de gevel verwijderen en schade herstellen

Ik wil dat de uitgedroogde klimop van de gevel verwijderd wordt. Eventueel kleine schades repareren. De gevel is ongeveer 12 meter hoog en 6 meter breed. Eventueel voegen herstellen, kozijnen herstellen indien nodig. Graag de klimop verwijderen en gevel herstellen (eventueel impregneren).
donderdag 17 augustus 2017

Muur in achtertuin metselen

Een muur met deur erin voor een achtertuin breedte 4 meter.
donderdag 17 augustus 2017

Tuinmuur in voortuin metselen

Wij willen een tuinmuur met gietijzeren hekjes er tussen in. De breedte is bijna vijf meter en de lengte bijna vier meter.
donderdag 17 augustus 2017

Buitenmuur herstellen

Afgebroken stuk muur herstellen
woensdag 16 augustus 2017

Schouw voor open haard metselen

Mijn open haard loopt niet tot aan de grond doordat we het hele bordes weg gesloopt hebben. Nu willen we graag dat de schouw tot de vloer gemetseld word en er een klein platform komt. Schouw aan de zijkanten dichten maken en aan de voorkant ongeveer 3 stenen breed metselen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
woensdag 16 augustus 2017

Buitenmuren van oude stolp voegen

Er is 1 gevel van de oude stolp waar de voegen vervangen moeten worden. De oppervlakte van deze muur is 20 m2.
woensdag 16 augustus 2017

Scheuren in gevel repareren en zonwering opnieuw bevestigen

Kort geleden hebben wij een huis gekocht. Echter heeft de vorige eigenaar de zonwering verkeerd bevestigd. Hierdoor is de gevel gaan scheuren en komt de plug van de zonwering uit de muur zetten.
woensdag 16 augustus 2017

Gat boren voor afzuigkap

In de buitenmuur (begane grond) moet een gat worden geboord van ongeveer 150 mm diameter voor doorvoer afvoerbuis van een nieuw te plaatsen afzuigkap (locatie zie foto, rode stip). Prijsopgave graag inclusief eventuele voorrijkosten en btw.
woensdag 16 augustus 2017

Tuinafscheiding opnieuw voegen en herstellen

Bij 3 woningen hebben wij een tuinafscheiding van 60 cm hoog. Hier dienen de voegen vervangen te worden en de muur verder hersteld. De totale lengte is 20 meter.
woensdag 16 augustus 2017

Voegwerk herstellen

Een muurtje van het dakterras van 923 cm breed en 240 cm hoog, een deur en een raam, voegwerk herstellen. De voeg is gelijk aan de muur. Ik kan er foto's van sturen.
woensdag 16 augustus 2017

Tuinmuur metselen

We willen graag de prijs weten van een gemetselde tuinmuur, inclusief betonnen fundering. Materialen in overleg met de vakman. Start zal waarschijnlijk volgend jaar in het voorjaar worden. Graag 2 prijzen: - 24 meter aan een zijde en 10 meter aan de andere zijde - 10 meter aan een zijde en 10 meter aan de andere zijde
woensdag 16 augustus 2017

Tuinmuur metselen

Tuinmuur metselen als scheidingswand, ongeveer 70 cm hoog en 9,5 meter lang breedte 15 tot 20 cm inclusief trap erbij in metselen.
dinsdag 15 augustus 2017

Gemetseld muurtje op een dakterras verhogen

Wij willen op ons dakterras op een bestaande gemetselde muur van 1 meter hoog een stuk laten opmetselen tot 2,5 meter hoog. De breedte is ongeveer 4 meter. Het gaat om een halfsteens muur waaraan later een overkapping bevestigd moet worden. Wij ontvangen graag uw prijsopgave voor de materialen en werkzaamheden.
dinsdag 15 augustus 2017

Muurtje in voortuin renoveren

Ik wil graag een muurtje in de voortuin laten renoveren. Betreft een muurtje van 4 meter breed en ongeveer 1.50 meter hoog, aan de zijkanten is het muurtje 2 meter lang en ook 1.50 meter hoog. Het muurtje loopt in een vierkant. Betreft een bakstenen muur. Ik zou graag een oferte ontavngen voor het vervangen van het muurtje.

Partners

Partners van Casius