Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in uw regio.

4911 klanten bevelen een bij Casius aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist of metselaar in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevellekkage herstellen (meetverslag lekdetectie aanwezig), gevelrenovatie of vernieuwen, inclusief isoleren, buitengevels van oude boerderijwoning isoleren, gevel opnieuw bekleden en isoleren, gevel isoleren van buitenaf en afwerken met stucwerk, het behandelen met spuitkurk van de gevels van een nieuwbouwwoning, gevel renovatie, advies en uitvoeren van moderne gevelbekleding, buiten gevels opnieuw voegen en evt impregneren, gevelbekleding van een loods en bedrijfspand, isolatieplaten stucen, voegen van de voorgevel herstellen en mogelijk impregneren, buitengevel isoleren, buitenmuur isolatie, het renoveren en bekleden van een gemetselde gevel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar:

dinsdag 21 januari 2020

Gevel renovatie bungalow

Wij willen de buitenmuren, nu gele steen, laten isoleren en stucen voor een moderne look van deze bungalow uit de jaren 80 en ook voor de duurzaamheid en energie besparing.
maandag 20 januari 2020

Gevel renoveren

Ik wil mijn buitenmuren isoleren. De buiten muren zijn wit geverfd en dat vinden wij jammer vandaar dat we er steenstrips op willen hebben. Het gaat om 125 m2 gevel. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 20 januari 2020

Gevel isoleren en afwerken met crepi

Graag willen wij weten wat het kost voor het aanbrengen van buitengevel isolatie en afwerking met bepleistering (crepi) of iets dergelijks. Bestaande vrijstaande woning uit 1956. Spouwmuur is niet geïsoleerd in verband met slechte spouw en woning is geverfd met een soort Granol verf, vermoed ik. Planning uit te voeren werkzaamheden in overleg te bepalen. Het gaat om ongeveer 100 m2. Er is verder geen gevelisolatie aanwezig. Het is goed bereikbaar met een steiger. Over het soort isolatie ontvangen we graag advies.
maandag 20 januari 2020

Stuk van de gevel renoveren

Op voorgevel op de houten constructie zitten nu tegeltjes maar die vallen er deels steeds af. De resterende tegeltjes moeten eraf getikt worden en dan moet er een hpl plaat op gelijmd worden van ongeveer 120 breed x 240 hoog. De bovenste ongeveer 30 cm zijn in plaats van 120 ongeveer 150 cm breed.
maandag 20 januari 2020

Schoorstenen en zijgevel renoveren

Ik zoek iemand om 2 schoorstenen te renoveren met nieuw lood en impregneren. Zijgevel uitkappen en opnieuw voegen. Eventueel schoonmaken en of stralen ? en impregneren. Het huis heeft 3 verdiepingen.
zaterdag 18 januari 2020

Woning isoleren

Ik wil graag mijn woning laten isoleren. Het gaat om de spouwmuur (110 m2). Het is een hoekwoning uit 1958. Liefst met foam omdat dit ook de kieren tussen de kozijnen vult en er ook oude isolatie in zit.
vrijdag 17 januari 2020

Isoleren van twee enkelzijds muren

Het is het achterhuis heeft enkelsteensmuren waar het koud en vochtig is. Dit betreft de voor en zij muur. Dit zijn enkelsteens muurtjes, deze wil ik laten isoleren en bekleden >De afmetingen zijn: 8 x 7 meter > andere zijkant 2.5 x 8 meter.
donderdag 16 januari 2020

Het isoleren van de buitengevel

Het betreft een achtergevel, voorgevel en zijgevel van een twee onder 1 kap woning. Zijgevel is 50m2, voor - en achter netto 60m2. Het gaat erom dat hier vanuit buitenaf wordt geisolleerd. Het is de insteek de isolatiewaarde omhoog te krikken en eventueel aanspraak te kunnen doen op een subsidieregeling.
donderdag 16 januari 2020

Voegwerk van de gevel herstellen en mogelijk reinigen

Voegwerk is nog wel redelijk maar desondanks is het wel aan herstel toe in combinatie met gevelreiniging, hier wil ik graag advies over. Bevind mij in de oriënterende fase. Betreft woning die gebouwd is in 1986. Doel is om de woning weer een nette uitstraling te geven dus esthetisch aspect telt ook mee. Het gaat in totaal om ongeveer 100 m2. Het is een vrijstaande woning, een steiger plaatsen is mogelijk, maar niet nodig aan elke zijde.
donderdag 16 januari 2020

Het vervangen van houten gevelbekleding door kunststof

Wij willen een gevelbekleding vervangen. Het gaat om 1 Zijmuur in een punt vanaf eerste etage van een vrijstaande woning. Deze is afgewerkt met hout rabatteren en willen wij vervangen door kunststof. Onderkant is ca 9 meter en dan in scherpe punt naar boven in het midden over ca 6 meter tot puntje in de nok. Er zitten 2 houten raamkozijnen in. Dit deel willen we bekleden met kunststof Rabat delen.
donderdag 16 januari 2020

Stucen gevel of kurkspuiten

Mijn buitengevel is gestuct, maar gescheurd. Er zit spouwmuurisolatie in de muren. De gevel is 1 etage hoog en ongeveer 10 meter lang, dus ongeveer 50 m2. Ik zou graag een prijsopgave willen ontvangen voor het laten stucen van de gevel en een voor het laten kurkspuiten.
donderdag 16 januari 2020

Stucwerk verwijderen en bakstenen blootleggen

Voor het opnieuw laten stucen van een buiten gevel, moet de oude stuclaag verwijderd worden tot op de baksteen. Er zitten 16 raamkozijnen in de gevel en die blijven zitten. Het gaat om een grachtenpand. Voor totale afmetingen zie bijlage.
woensdag 15 januari 2020

Gevel voorzien van steenstrips

Ik wil de bestaande (gemetselde) muur voorzien van gevelplaten met steenstrips, eventueel muren vervangen door gevelplaten. Doel: 0 op de meter woning. Dit is een prijs oriënterende aanvraag om later in het jaar de werkzaamheden uit te voeren.
woensdag 15 januari 2020

Gevel en dak reinigen en impregneren

Wij wonen op een hoek. Graag willen we de voor-zij en achterkant laten reinigen van de gevel en schuin dak van platen. Vooral vuilaanslag/ groen grauw. Graag willen wij de optie voor impregnatie van het dak laten bekijken. De oppervlakte zal tussen de 75 en 100 m2 zijn. Het is een 1 gezinswoning. We hebben achter veel ramen, maar wel het schuine dak.
woensdag 15 januari 2020

Gevel opknappen: reinigen, uithakken voegen, opnieuw voegen en impregneren

Graag laat ik van mijn huis de gevel in zijn geheel opknappen. Het gaat om een oud pand uit 1872 van 130 m2, waarvan de voegen slecht zijn. Op 1 gevel na, moeten alle gevels gereinigd worden, de voegen eruit gehaald worden, opnieuw voegen en daarna impregneren. 1 gevel staat heel dicht tegen de buren aan, deze is goed maar moet wel nagekeken moeten worden, wellicht ook schoonmaken en impregneren.
woensdag 15 januari 2020

Gevelbekleding vervangen

Huidige gevelbekleding is hout dit willen we graag vervangen voor zink / zinklook. Het gaat om 200 m2. Geen isolatie nodig.
woensdag 15 januari 2020

Gevel voegen

ik wil de voorgevel van mijn huis opnieuw laten voegen.de oppervlakte is 2,5 m x 5,5 m.minus een kozijn van 1,45 m x2,20 m minus een deur van 1 m x 2,40 m. de vakman moet de materialen leveren. De gevel is 3 meter hoog. Graag nodig ik een vakman uit hier een kostenplaatje voor op te stellen.
woensdag 15 januari 2020

Gat in buitengevel boren voor een afzuigkap en aansluiten

Ik zoek een partij die een gat kan boren in de gevel ten behoeve van een afzuigkap. Het gat moet een diameter van 150 mm hebben. De buitenmuur is van normale baksteen en binnenmuur kalkzand steen. Hoogte +- 2.20 m, bestaand tussenhuis. Het is de bedoeling dat de bestaande afvoer van de afzuigkap een rechtstreekse verbinding naar buiten krijgt. (De huidige afvoer gaat de schoorsteen in)=
woensdag 15 januari 2020

Gevel opnieuw bekleden en isoleren

Graag laten wij onze gevel opnieuw bekleden en isoleren. Het gaat om gedeelten en misschien is het handig als iemand even langskomt en alles opmeet. Voor nu denk ik dat het meer dan 30 m2 is. De vaste muren zijn gemaakt van betonsteen. De bekleding is nu hout. Wij willen kunststof met isolatie. Dus vanuit buiten isoleren. Wij denken aan Keralit.
woensdag 15 januari 2020

Gevel onder dak vervangen en boeiplaten vervangen

Graag laat ik de gevel onder het dak, dat nu van hout is vervangen voor kunststof, en de boeiplaten wil ik ook laten vervangen. Deze moeten ook van kunststof worden of keralit. Mijn huis is 4.80 m breed bij 4/5 m hoog. Het gaat om de voor- en achterzijde en een klein deel aan de zijkant tot aan de nok.
dinsdag 14 januari 2020

Gevel isoleren van buitenaf en afwerken met stucwerk

We willen onze eerste etage aan de achterzijde isoleren. Dit is volgens ons een eensteensmuur. Spouwmuur isolatie is dus helaas geen optie. Het gaat dus om een etage in totaal van ongeveer 12-15 m2. We hebben alleen bakstenen, geen bekleding. Qua afwerking zouden we stucwerk willen hebben. Voor de isolatie wil ik graag advies. Een deel van de gevel is goed bereikbaar, een ander deel is wat lastiger, daar zit een serre dak.
dinsdag 14 januari 2020

Het behandelen met spuitkurk van de gevels van een nieuwbouwwoning

Betreft een nieuw te bouwen woning in Beilen. Volledig HSB. We zijn voornemens om de gevels gedeeltelijk met spuitkurk te laten bekleden. In de kleur wit. 150m2, het zal een houten skelet worden. De nok wordt 8.5 hoog.
dinsdag 14 januari 2020

Gevel isoleren en afwerken met steenstrips

Het gaat om een niet zo grote, vrijstaande jaren 30 woning waarvan de muren niet geschikt zijn voor spouwmuurisolatie. Vandaar dat ik nu de mogelijkheden voor gevelisolatie aan het onderzoeken ben. De voor- en achtergevel zijn authentiek en bevatten veel ramen, maar de beide zijmuren (gezamenlijk ongeveer 50 m2) zou ik wel van buitenaf willen isoleren. Ik heb een gemetselde gevel en wil graag advies over het soort isolatie materiaal. Als afwerking denk ik aan steenstrips. Het gaat om 1,5 verdieping. Er is een smalle steeg van ongeveer 1 meter breed, mocht een steiger nodig zijn durf ik niet te zeggen of dat hier geplaatst kan worden. Graag ontvang ik advies en een offerte.
dinsdag 14 januari 2020

Isoleren en bepleisteren buitengevel

Is het mogelijk om een prijsindicatie te ontvangen voor het isoleren + bepleisteren van een buitengevel? Het betreft 1 wand met daarin een openslaande deur + normale deur. Totale oppervlakte gevel is circa 25 m2 waarvan ongeveer 13 m2 metselwerk is. Daarnaast lopen er ook twee HWA's langs de gevel. Is het ook mogelijk om bijvoorbeeld de onderste rand van metselwerkstrip te voorzien en de rest van stucwerk? Dit i.v.m. opspattend regenwater tegen het grind aan op de grond. Graag van de buitenkant isoleren. Over het isolatiemateriaal ontvang ik graag advies. Daarnaast hangt er nu op de gevel een zonwering, is het mogelijk deze opnieuw te laten plaatsen nadat het stucwerk + isolatie is aangebracht?
dinsdag 14 januari 2020

Thermisch isoleren van de wanden

Het gaat om het thermisch isoleren van de gevel. Het betreft hier twee delen op de noordgevel van de woning. De totale afmeting is circa 15 m2. Er lopen ook een aantal verwarmingsbuizen langs de gevel. Daarnaast zitten er ook een kozijnen in de gevel. De verdiepingsvloeren zijn van hout. Dit zal zorgen voor een koudebrug. De begane grondvloer is achteraf geïsoleerd. Graag via de binnenkant isoleren. Over het isolatiemateriaal ontvang ik graag advies.
maandag 13 januari 2020

Herstellen van voegwerk voorkant en achterkant woning

Herstel van voegwerk. Het oppervlakte bedrag circa 65 m². Het huis betreft een speelse eengezinswoning voegwerk betreft voorkant achter zijkant en garage. Het is op de begane grond, de tweede etage is bereikbaar via het dak van de schuur, geen steiger voor nodig.
maandag 13 januari 2020

Trespa schroten vervangen voor steenstrips, inclusief raamwerk van hout en isolatie

De bestaande situatie trespa schroten onder de ramen, voorgevel 4 m lang 1.10 m hoog, achter 5.5 lang en 1.10 hoog. Onder het trespa een raamwerk van hout met isolatie. Schroten vervangen door steenstrips.
maandag 13 januari 2020

Gevel renoveren

Onze woning van ca 1975 vertoont vochtplekken op de zijmuur. Ik wil na laten gaan hoe het zit met de staat van de 3 muren van ons huis en evt impregneren. zodat wij in de toekomst evt de spouwmuren kunnen laten vullen indien nodig, zonder problemen te krijgen met vocht/luchtbruggen....
maandag 13 januari 2020

Het opnieuw bekleden van de gevel met onderhoudsvrije platen

Gevelbekleding uit laten voeren cederhout wat nu los komt. Hier wil ik een onderhoudsvrije gevelbekleding terugzien. Het gaat om ongeveer 120m2 verdeelt over 2 verdiepingen. Hier gaan natuurlijk de kozijnen nog wel van af. Het liefst ga ik in overleg met een vakman om te kijken wat hier de mogelijkheden zijn.
maandag 13 januari 2020

Isolatie woning

Betreft woning van 1961 waar uitgebreide isolatiemaatregelen worden gepland. Geheel nieuwe vloeropbouw isolatie + vloerverwarming (is klaar), buitengevelisolatie, dakisolatie (boven dakbeschot), nieuwe kozijnen + triple glas, balansventilatie. De buitengevelisolatie betreft netto (na aftrek van raampartijen) 112 m2. Bijzondere aandacht voor de afstemming met de kozijnenleverancier en de aansluiting met het dak. Graag bespreken of we een deel zelf kunnen uitvoeren. Indien u ook dakisolatie aan kunt bieden is dat voor beide partijen interessant.
maandag 13 januari 2020

Muurtje metselen onderbouw serre

Ik ga een serre aanbouwen van 3 x 4 m en ik wil een bak daaronder hebben. De tuin is lager dan waar de serre komt. Dat stukje verschil moet gemetseld worden. Er is al een betonnen plaat gestort en je kan er goed bijkomen. De ruimte tussen de plaat en onderkant vloer is +/- 40 cm. Dus 2 muurtjes van 4 m x 0,40 cm hoog en 1 van 3 m x 0,40 cm hoog. Ik weet niet of het handiger is om eerst de muren te metselen, of dit pas na het plaatsen van de serre te doen.
maandag 13 januari 2020

Schilderen en onderhoud van de gevel plus dubbel glas

Er zit veel gevelbekleding aan mijn huis. Het huis heeft drie verdiepingen en is is 7 meter breed. Er is wat achterstallig onderhoud, en er moet geschilderd worden. De gevelplaten moeten geschilderd en de kozijnen ook, 6 raamkozijnen 1 deurkozijn. Ik hoor graag van u of dat tot uw mogelijkheden behoort. Ook zou ik graag een offerte willen voor dubbel glas over 9 kleine raampjes. 2 van deze raampjes zijn 2 x 30 cm, 4 van 20 x 40 cm, 40 x 1.5.
maandag 13 januari 2020

Gevel opnieuw bekleden met hout

Huidige situatie: Verouderde houten gevelbekleding met veel doorkomend hars dient vervangen te worden. Betreft voorkant van het huis als zijkant boven de berging. De opbouw van de bekleding is een driehoek en loopt van beneden (+/- 3,6 m breed, startend op 2 m hoog) tot boven (50 cm breed, +/-6 m hoog). Tegenover deze gevelbekleding zit aan de andere kant een houten latje van ongeveer 5 m welke we direct mee willen laten vervangen, omdat deze volledig verweerd is. Doel: Vervangen van gevelbekleding (boven berging en latje overzijde) en advies over welke houtsoort het beste gebruikt kan worden. Huidige kleur is wit, en waarschijnlijk willen we dit wit houden (kunnen we eventueel ook zelf schilderen). Enige waar rekening mee gehouden dient te worden is dat de wind meestal op de voorzijde van het huis staat en ik het gevoel heb dat dit ten nadele van de gevelbekleding komt. Er is makkelijk bij te komen, een steiger is wel nodig. Het begint op 2 meter hoogte. Afvoeren doe ik zelf.
zondag 12 januari 2020

Gevellekkage herstellen (meetverslag lekdetectie aanwezig)

Wij hebben een lekkage en wij zijn op zoek naar een bedrijf die gespecialiseerd is in gevels. Graag leg ik ons probleem uit. Wij hebben al een hele lange periode last van een lekkage in onze slaapkamer en diverse dakreparaties zijn door verschillende bedrijven uitgevoerd, maar de lekkage blijft. Heel veel zaken kunnen onderhand uitgesloten worden, maar de daadwerkelijke oplossing is nog niet gevonden. Vandaar dat wij nu terechtkomen bij gevelspecialisten. De lekkage komt niet vaak voor, maar lijkt wel iets vaker terug te komen. De lekkage is alleen als de wind op de gevel aan de achterzijde van ons huis staat en als het redelijk hard regent. Dit is gelukkig niet vaak, maar wel een paar keer per jaar. Wat de verschillende dakdekkersbedrijven aangeven, is dat de regen door de buitenmuur heengaat en het regenwater zijn weg naar beneden vindt. Daar zou het regenwater via het spouwlood weer naar buiten moeten gaan. Maar dat is niet het geval. De volgende werkzaamheden zijn reeds verricht: -opnieuw bedekken van het platte dak. -controleren of het spouwlood juist is aangebracht d.m.v. uithakken van aantal stenen in de buitenmuur. Geconstateerd is dat dit op een juiste manier is aangebracht. -alle kitranden opnieuw dicht gekit. -muur geïmpregneerd. -lekdetectierapport laten maken om te kijken of dat bedrijf iets kon vinden/adviseren. -dichtkitten van alle ventilatiekanalen in de buitenmuur en nadat was geconstateerd dat de lekkage aanhield zijn ze weer allemaal opengezet. Wij kunnen met u verder bespreken welke werkzaamheden er reeds gedaan zijn. Het gaat om een gevel van 5,5 meter breed en 2,5 meter hoog. In de bijlage vindt u een detectierapport, waardoor u een beter beeld krijgt van de situatie en het probleem. Graag komen wij in contact met specialisten in gevels die ons kunnen adviseren om de lekkage te verhelpen.
zondag 12 januari 2020

Het isoleren van de voor-, zij- en achtergevel op twee verdiepingen

Hoekwoning gemakkelijk te bereiken met steigers. Voorkant zijkant en achter op de eerste en tweede verdieping. Mogelijk ook de dakrand en isolatie afhankelijk van de kosten. Graag ergens in de lente of begin zomer beginnen. Het gaat om ongeveer 40-50m2 ex ramen en deuren. Gelieve ook advies over het beste type isolatie dat hier beschikbaar is.
zaterdag 11 januari 2020

Van buitenaf isoleren van de woning om isolatiewaarde 5-6 te realiseren

Isolatie moet vanaf buitenzijde middels PIR of vergelijkbare techniek leiden tot een RC waarde van minimaal 5. Het huis heeft een bestaande spouwmuur, en is uit 1971. De gevel 5 het dak 6. Schatting van 80m2 voor het dak, rechthoekig huis met gevel van 150m2. Hier gaan natuurlijk nog de ramen en deuren af. Graag langskomen om de opties te bekijken en offerte te laten opstellen.
zaterdag 11 januari 2020

Gevel renovatie

Ik wil graag samen met de buren,2 onder 1 kap huizen, gevelisolatie met aan bovenzijde keralit en onderzijde natuursteen strip van ca 80cm hoog, per huis ca 105 m2.
vrijdag 10 januari 2020

Het isoleren van de buitenzijde van de woning

Het gaat om een woning waar nu aan de buitenzijde platen zitten met daaronder glaswol. Het is de bedoeling hier prispa platen terecht komen om de woning goed te isoleren. Het zal gaan om ongeveer 100 m2.
vrijdag 10 januari 2020

Gevelbekleding vernieuwen van chalet

Ik wil de huidige gevelbekleding (canexel) laten vervangen. Chalet maat met buitenafmetingen zijn 11 m bij 4,20 meter. - verwijderen van bestaande bekleding (canexel?) - herbekleden met behoud van bestaande deur en ramen Te bekijken welk materiaal te gebruiken => vereiste onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Eventueel ter plaatse afspreken om de mogelijkheden te bekijken. Werken idealiter nog uit te voeren vóór de zomer.
vrijdag 10 januari 2020

Gevels reinigen

Wij willen samen met onze buren onze geschakelde woningen laten zandstralen en impregneren. Elke gevel is 160 m2. Graag ontvangen we een offerte.
vrijdag 10 januari 2020

Gevel bekleden met keralit

Zijgevel gedeeltelijk voorzien van Keralit. Het gaat hier om bekleding vanaf de eerste verdieping t/m de schoorsteen. Dit is over een lengte van 7,20 m en een maximale hoogte van 4,50 m. De schuinte van het dak is plus minus 30 graden. Onze keuze is "Keralit wit (91205/ral9016)". Zie foto voor de gevel
vrijdag 10 januari 2020

Scheuren in de gevel herstellen

Kleine scheuren in gevel herstellen (zie foto voorde grootste scheur) ontstaan als gevolg van sloop-en bouwwerkzaamheden school aan overkant straat. Tevens vervangen van loodslab.
vrijdag 10 januari 2020

Spouwmuurvervuiling verwijderen

Ik wil mijn gevel laten isoleren, maar uit onderzoek is gebleken dat in een klein gedeelte van de spouwmuur (enkele meters) wat vervuiling zit. Dit moet verwijderd worden. Het gaat om ongeveer een stuk van 2-3 meter bij de schoorsteen in de buurt. Het stuk is langs de oprijlaan dus er zou wel prima gewerkt kunnen worden. Het isoleren hoeft niet meegenomen te worden in de offerte.
vrijdag 10 januari 2020

Metselwerk herstellen

Ik wil een deel van de voegen vervangen. Het betreft een deel schuur, een deel muur en een deel woonhuis. Zeg bij elkaar 12 m2. 1 m2 moet in ieder geval worden hersteld.
vrijdag 10 januari 2020

Mijn schuur met steenstrip gevelbekleding vernieuwen

Ik heb een schuur van 16m2 die ik graag wil laten bekleden met steenstrips. Het gaat om een metselskelet schuur. Het soort is bespreekbaar bij contact via mail of telefonisch, ik heb een aantal voorbeeld foto's. Het is de bedoeling dat hier een rotsmotief in terug komt.
donderdag 9 januari 2020

Advies en uitvoeren van moderne gevelbekleding

Wij hebben een vrijstaande woning met een lessenaarskap en de kleur van de gemetselde stenen zijn jaren 90 (geel rood en grijs). Wij willen onze woning een moderne strakke uitstraling geven. Verven is niet mogelijk ivm siliconenimpregneer. Dus denken wij aan spuitkurk of bekleding met vezelcement of composiet. Totale opp. gevel bedraagt ca 200 m2. Graag advies en een offerte.
donderdag 9 januari 2020

Snijvoeg van jaren 30 woning vervangen

Het betreft een jaren 30 woning met snijvoeg. Deze dient te worden vervangen en in de rolband (verzakt). Boven de balkondeuren dient een spiraal of anker te worden aangebracht. De totale voegoppervlakte is 11 m2
donderdag 9 januari 2020

Buiten gevels opnieuw voegen en evt impregneren

Wij willen onze gevels opnieuw laten voegen, betreft voor een achterzijde, plus een aangebouwde stenen schuur. Daarnaast hebben de buren van de hoek aangegeven dit ook te willen, onze buurman wil evt ook mee doen, dat zijn 3 van de 6 woningen, de andere hoekwoning heeft interesse, de overige 2 moeten we nog benaderen. Graag willen we een prijsopgave voor 1 hoekwoning en 2 tussenwoningen, daarnaast, als we met meerderen tegelijk ons blok laten doen, krijgen we daar dan korting voor? 5 of 6 is rendabeler dan maar 1 enkele woning?
donderdag 9 januari 2020

Gevelbekleding van een loods en bedrijfspand

we hebben een nieuwe pand aangeschaft waarbij we de loods willen bekleden en een gedeelte van het pand zelf. We dachten aan rockpanel. We willen iets wat het meest onderhoudsvrij is! De afmeting van de loods zal ongeveer 100m2 zijn en 4-5meter hoog het gedeelte dat bekleed moet worden van het pand zelf ongeveer 10m2. Alvast dank voor de aandacht.
woensdag 8 januari 2020

Het isoleren van de buitenmuur van aanbouw

Het gaat om de buitenkant van een kleine aanbouw. Het betreft 1 muurtje van 1.85 x 2.45. 90% van de muur is baksteen en 10% is yton blok. De rest van de aanbouw is al gedaan op deze manier, dit muurtje heeft altijd achter de schutting van de buren gezeten. En die is nu weg. Nu kan ik eindelijk de muur isoleren. Ik heb een foto. Je kan er heel makkelijk bij ook.

Partners

Partners van Casius