Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in uw regio.

5056 klanten bevelen een bij Casius aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist of metselaar in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: boerderij isoleren en stucen, betimmering voor- en achtergevel (topgevels) vervangen en binnenmuren isoleren, 400m2 appartementencomplex opnieuw voegen en impregneren, gevels kaleien (+-500 m2), gevel isoleren en stucen (300 m2), vrijstaande woning bekleden met steenstrips (zo'n 200m²), isoleren en stucen buitenzijde bungalow, keralit gevelbekleding laten plaatsen en oude verwijderen, buitenmuur voegen/ stenen herstellen, gevel isoleren en bekleden, gevel bekleding vervangen, stucwerk verwijderen en bakstenen blootleggen, bakstenen muur stuken, steenstrip gevelbekleding en van buitenaf isoleren, gevel met Keralit laten bekleden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar:

woensdag 23 september 2020

Gevel stucen en spuitkurk aanbrengen

Ik wil een vrijstaande langegevelboerderij voorzien van stucwerk en een nieuwe laag spuitkurk aanbrengen. Bouwjaar: 1880. Het gaat om 150 m2.
dinsdag 22 september 2020

Gevel bekleden met pvc

Ik wil graag de gevel met pvc laten bekleden zodat ik het niet meer hoef te (laten) schilderen . Zal hooguit 40 m2 zijn. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien
dinsdag 22 september 2020

Dilatatievoegen vervangen

Ik wil graag de dilatatievoegen laten vervangen in de voor en achter gevel. In totaal is dit ongeveer 30 m. 2 voegen gaan boven de 6 m hoogte.
dinsdag 22 september 2020

Gevel bekleden en boeiboorden vervangen

Ik wil graag mijn voorgevel (opnieuw isoleren en) vervangen met keraliet/ kunststof. Zit nu een soort van metalen golfplaten op. En indien mogelijk ook de boeiboorden vervangen met kunststof/ keraliet Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien
dinsdag 22 september 2020

Gevel isoleren

Langgevel boerderij gedeeltelijk enkel steens , aanzien dient zo veel mogelijk hetzelfde te blijven . Ik wil het aan de buitenkant laten isoleren, oppervlakte is niet bekend.
maandag 21 september 2020

Gevel laten bekleden

De gevel bestaat nu uit baksteen. Ik wil het graag aan de buitenkant laten isoleren en het bekleden (met wat weet ik nog niet). Het gaat om 100 m2. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 21 september 2020

Buitenmuren isoleren en afwerken met crepi

Ik wil de buitenmuur (enkelsteens muur) laten isoleren. Het is een woning uit 1918. Daarna wil ik het met crepi af laten werken. Vergunning gemeente reeds verleent. Het gaat om 100 m2.
maandag 21 september 2020

Scheur in achtergevel herstellen

In mijn achtergevel zit een scheur boven de achterdeur (bgg) en boven mijn badkamerraam (1 hoog) dit is waarschijnlijk ontstaan bij het plaatsen (25 jaar geleden) van kunststof kozijnen. Ik wil het laten herstellen en eventueel opnieuw voegen.
maandag 21 september 2020

Kapotte steen aan buitenmuur vervangen

Er is een kapotte steen aan de buitenmuur van onze schuur, graag wil ik weten hoeveel dit eventueel zou kosten
maandag 21 september 2020

Betimmering voor- en achtergevel (topgevels) vervangen en binnenmuren isoleren

Ik wil graag mijn voor\achtergevel laten vervangen(is van hout). voorzijde is 5m breed en 4m hoog staat aan de westzijde het is ter hoogte van de 2e etage begane grond is wel van steen . Achterzijde (oostzijde)is op 2e etage 5 m breed en +\- 3m hoog (staat wel een Dak van een dakkapel met tube) maar met enige voorzichtigheid kunt u daar staan. tevens wil ik die zelfde muur waar de houten voor\achtergevel aan komt aan de binnen kant laten stucen en zeker laten isoleren. los van het geluid voelt de muur koud aan ,aan de binnenkant. Mochten wij samen een overeenkomst sluiten dan, kunt u direct beginnen. graag alleen per Email reageren.
zondag 20 september 2020

Vervangen buitenvensterbank, waterslag

Ik ben op zoek naar iemand voor het vervangen van 4 waterslagen. 3 rondom een erker en een losse. Alleen op de begane grond. Lengtes ongeveer 2 x 1,9 m 1x 4,2 m 1 x 0,9 m
zondag 20 september 2020

Raamdorpel steentje vervangen (4,2 m1)

Vervangen raamdorpels voorzijde woning, erker, voor zwarte geglazuurde, totale lengte 4.20 m
zaterdag 19 september 2020

Voorgevel laten kaleien

Het gaat om de voorgevel van het huis. Ik wil het laten kaleien. Het gaat om 85 m2. Graag ontvang ik een offerte.
zaterdag 19 september 2020

Gevel bepleisteren met cement en schilderen

Ik woon in een huis uit 1920. Aan de onderzijde van de muur staan de bakstenen iets naar voren, als een soort plint aan de buitenzijde van de muur. Ongeveer 285 x 34 cm. Deze zou ik graag bepleisterd willen hebben met cement en beschilderd. Graag ook tot onder het maaiveld ten behoeve van het vocht. Tegen de muur is een bakstenen terras. Op verzoek kan ik foto's sturen.
vrijdag 18 september 2020

Gevel isoleren en bekleden

Vrijstaande woning welke wij van buitenaf willen isoleren en laten afwerken met steenstrips en misschien een gedeelte natuursteen of hout. Tevens is de bedoeling dat er ook nieuwe kozijnen komen. Het is naar schatting 180 m2.
vrijdag 18 september 2020

Het voegwerk herstellen en de verf van de gevel verwijderen

1. Betreft achtergevel waarbij de Bakstenen zijn geverfd en voegwerk moet her en der worden hersteld. 2. Gevel is trapsgewijs opgebouwd dus geen grote stellages nodig: Bg is hoogste (5m) en kan vanaf tuin worden gewerkt. 1ste en 2de verdieping heeft balkon van 140cm diep over gehele breedte vh huis. 3. Weinig grote oppervlakte (veel ramen en deuren) Totaal aan baksteen met pleisterwerk is ongeveer 33m2
vrijdag 18 september 2020

Gevel bekleding vervangen

Gevel is nu bekleed met trespa en dat willen we vervangen door iets anders. Ik zit te denken aan hout of kunststof bekleding. Het gaat om 20 m2.
vrijdag 18 september 2020

Houten zijgevel vervangen door Keralit

Ik wil de houten zijgevel vervangen door kunststof (Keralit) en daarbij extra isolatie toevoegen. Het gaat om 50 m2.
vrijdag 18 september 2020

Gevel keimen

Ben opzoek naar een vakman die mijn nieuwbouwwoning wit kan keimen. Weet niet wat de precieze oppervlakte is maar de breedte is 7,25 en de lengte is 12 meter.
donderdag 17 september 2020

Tuin muur metselen

We willen een gemetselde muur van 16 meter met fundering in ons nieuwbouwhuis. Wat zijn de kosten? Er zal ook nog een fundering bij moeten.
donderdag 17 september 2020

Metselwerk bij een zonnescherm repareren

Ik wil de gevel laten inspecteren omdat door het geplaatste zonnescherm scheuren zijn ontstaan. Het bedrijf wil de scheuren dicht smeren maar ik vertrouw het niet. En wil het toch door een specialist beoordelen. Het gaat om 2 a 3 scheuren van minder dan een meter.
woensdag 16 september 2020

Vensterbank buiten herstellen

Ik wil graag mijn stenen buiten vensterbank gerepareerd hebben. Er zijn 2 vensterbank stenen tijdens de verhuizing afgebroken. Graag wil ik deze gerepareerd hebben en hiervan een offerte ontvangen. Zie foto voor huidige situatie.
woensdag 16 september 2020

Vochtprobleem buitengevel monumentale woning constateren en oplossen

Ik wil de gevel van mijn woning laten stucen omdat het huidige stucwerk los laat door vochtplekken. Mijn buren hebben hetzelfde probleem, hun stucwerk laat na een aantal jaar ook los. Ik vermoed dus dat wij met een vochtprobleem zitten en dit wil ik graag laten oplossen voordat ik het kan stucen.
woensdag 16 september 2020

Gevel renoveren

Ik heb een oud pand (ca. 1700) waarvan de zij- en achtergevel moeten worden gevoegd. Alle oude voegen liggen erg los dus zijn (denk ik) gemakkelijk te verwijderen of al weg... Ongeveer 90-95 m2.
dinsdag 15 september 2020

Hoekwoning van spouwmuur isolatie voorzien

Het betreft een hoekwoning voorzien van spouw isolatie uit de jaren 80. Helaas is deze isolatie niet meer van de huidige norm, als we dit willen verbeteren moet het oude er uit door een deel van het metselwerk te verwijderen en aansluitend opnieuw te isoleren. Ik vraag me af of het dan niet rendabeler is om het bestaande metselwerk/buitenblad compleet te verwijderen en met platen met steenstrips te gaan werken. Dit zou met een technische toelichting in eigen beheer uitgevoerd moeten worden. Ik ben ook benieuwd of jullie ervaring hebben met de aansluiting met de buurwoning en de vergunningsaanvraag.
dinsdag 15 september 2020

Gevel afwerken en raamdorpels plaatsen

Op de gevel zijn Kingspan Resolplaten aangebracht met hier overheen stucwerk. Deze moeten aan de onderrand vakkundig afgewerkt worden. Verder moeten in 7 ramen raamdorpels geplaatst worden. Uitvoering kan op korte termijn maar dat is geen vereiste.
dinsdag 15 september 2020

Stucwerk verwijderen en bakstenen blootleggen

Afhankelijk van wat de mogelijke kosten zijn, willen wij grof stucwerk laten verwijderen van de voor en achterzijde van het huis..... of repareren/ renoveren.
dinsdag 15 september 2020

Bungalow aan de buitenkant isoleren

Het gaat om een bungalow. Binnenmuurisolatie wordt afgeraden vanwege vervuiling en niet-dampdoorlatende verf. Muur is lelijk gemetseld en gevoegd. Buiten muurisolatie is gewenst ivm verfraaiing woning en besparing energie.
dinsdag 15 september 2020

400m2 appartementencomplex opnieuw voegen en impregneren

Pand in Amstelveen. 2 verdiepingen, 9 appartementen, voor en achter, 1 hoek. Opnieuw voegen en impregneren. Grove schatting 400 m². Geen voorkeur voor wanneer. Er is genoeg ruimte voor steigeropbouw.
dinsdag 15 september 2020

Gevels kaleien (+-500 m2)

Grote hoeveelheid metselwerk gevels kaleien, is naar schatting meer dan 500 m2 Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee
dinsdag 15 september 2020

Het opnieuw voegen van tegels rondom ons huis (ongeveer 20m²)

De voor- en achterkant van het huis moet uitgekrabd worden en vervolgens opnieuw gevoegd. Het gaat om ongeveer 20 m² .
maandag 14 september 2020

Voegwerk boerderij vervangen nav bouwkundige inspectie

wij hebben een boerderij gekocht waarbij de achtergevel verweerd is. Hier dient het voegwerk herstelt/vervangen te worden (foto's vanuit bouwkundig rapport zend ik mee)
maandag 14 september 2020

Voegwerk van appartementencomplex herstellen

Ik ben op zoek naar iemand voor het herstellen van voegwerk van de muren van een appartementencomplex van 4 woningen, inclusief het voegen van een portaaltrap. Helaas weet ik de afmetingen niet. Kunt u contact opnemen?
maandag 14 september 2020

Metselen enkelsteens garage

Ik heb een garage en een muurtje wat ik gemetseld wil hebben. De garage betreft 42 m2 enkelsteens metselwerk. Het muurtje betreft 9 m2 dubbel steens dus 18 m2 metselwerk. De fundering is voor beide aanwezig door een aannemer gecreëerd tijdens de bouw van de woning. De stenen zijn ook aanwezig dus enkel metselwerk en specie. Voegen doen we later zelf.
maandag 14 september 2020

Chalet bekleden

Chalet van hout (planken bekleed met kunststof) zou ik willen laten behandelen met spuitkurk. Is naar schatting 70 m2
maandag 14 september 2020

Het repareren van vochtschade aan onze gevel

Wij hebben vochtschade aan onze gevel door een verstopte dakgoot die niet zomaar wegtrekt. Het gaat om een grote vlek, maar minder van 10m². Wij willen graag advies inwinnen over de mogelijkheden van reparatie of dat de gevel vervangen moet worden.
maandag 14 september 2020

Gevelbekleding vervangen

Bestaande houten gevelbekleding (oregon pine delen) op 2e en 3e etage aan zuidzijde woning vervangen door verticale kunststof panelen in bijpassende kleur. Gaat om 20 m2 en 20 optioneel. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee
zondag 13 september 2020

Scheur in voeg van buitenmuur repareren

Scheur in voeg buitenmuur repareren 1 horzontalevoeg van circa 10 meter en 1 vertikale voeg van 1,5 meter (voeg uitslijpen/hakken) en opnieuw voegen
zondag 13 september 2020

Gevel renoveren

Het is een vrijstaand huis dat van pleiser voorzien is maar op verschillende plaatsen niet goed meer is. Kalein lijkt ons een goede bewerking hiervoor. Is naar schatting 60 m2 Welke oppervlakte moet gekaleid worden? Tussen 50 en 100 m²
zondag 13 september 2020

Het keimen van de gevel 130 m2

Het gaat om het keimen van gevelstenen van een nieuwbouwwoning, 130 m2.
zaterdag 12 september 2020

Kozijn verwijderen en deur dicht metselen

We willen de deur eruit halen en het kozijn verwijderen, zodat het gewoon 1 grotere muur wordt. De deur wordt namelijk al jaren niet gebruikt.
donderdag 10 september 2020

Gevel aan de buitenkant laten isoleren en renoveren

Het betreft hier een jaren 70 huis met een kleine spouw en kalkzandsteen binnenblad en metselwerk buitenblad. We willen dit graag op het metselwerk isoleren met minimaal een RC waarde erbij van 3,5. De overgang naar het dak en vloer is dan een uitdaging. Ik hoor graag wat de kosten zijn per m2 en hoe we de koudebrug via vloer en fundering wegnemen/verminderen.
donderdag 10 september 2020

Zijgevel cementeren en schoonmaken

Het gaat om een zijgevel van een herenhuis uit 1900. Het bestaat uit cement pleisterwerk. Graag ontvang ik een offerte voor het cementeren en het schoonmaken. Het gaat om 100 m2.
donderdag 10 september 2020

Half hoog dicht metselen achterdeur

Wij hebben sinds kort een schuifpui, hierdoor is onze achterdeur overbodig. Wij hebben een kozijn in bestelling waardoor de bovenste helft van de deur raam wordt, de onderste helft kan dicht gemetseld worden. Naar mijn schatting gaat het om ongeveer 1,5m2 enkele buitenmuur. Deze muur staat onder een overkapping dus ik verwacht niet dat hij verder geïmpregneerd hoeft te worden.
donderdag 10 september 2020

Het vervangen van de gevelbekleding, isoleren en crepi

Bestaande gevelbekleding verwijderen (eenvoudig, soort golf platen) Isolatie aanbrengen Crepi aanbrengen +- 10m2 (ruimgenomen) Graag een offerte inclusief montage
donderdag 10 september 2020

Gevelbekleding vervangen

Graag zou ik van u een offerte ontvangen voor het vervangen van de gevelbekleding naast de voordeur en aan het plafond van de overkapping voor onze garage ( inclusief vervangen van het boeiboord). Bij voorkeur gezamenlijk uit te voeren met mijn buurman. Wij denken aan (hard)hout zoals red cedar of afrormosia of een alternatief dat daar op lijkt. Voor het plafond wat bredere planken en naast de voordeur wat smallere. Met een kleine visnaad of iets grotere naad (in overleg ntb). Oriëntatie is op het oosten. Afmetingen zijn: Plafond lxb = 3,0 x 2,17 (per garage dus in totaal 6 m lang) Naast voordeur: hxb= 2,04 x 0,87 Boeiboord: lxb= 3,0 x 0,28 Ik hoor graag van u. Dank alvast.
woensdag 9 september 2020

Gevel laten reinigen

Ik wil de gevel (gemetseld) laten reinigen. Het is in goeden staat, woning van het jaar +- 1960.
woensdag 9 september 2020

Vrijstaande woning bekleden met steenstrips (zo'n 200m²)

Wij hebben een vrijstaande woning. De woning is in 1944 gebouwd, het betreft een Duitse bouw. Er zijn van die lelijke grijze grote betonstenen gebruikt. Het buitenaanzicht zijn vrij grote stenen met van die kleine gaatjes erin. We hebben kunststof kozijnen aangebracht en kunststof boeidelen. Hier is aanzicht al iets beter van geworden maar de lelijke stenen en de kleur van deze stenen is ons een doorn in het oog. Wij denken dan ook aan steenstrips om zo de woning een beter aanzicht te geven. Het gaat om de woning en garage (aan de woning vast). Ik durf echt niet te zeggen wat de oppervlakte is maar ik denk ergens tussen de 150-200 m². Mogelijk zelfs meer.
woensdag 9 september 2020

De gevel waterdicht stucen

Het betreft de achtergevel van mijn huis (zuidzijde), er bevinden zich 4 ramen in de gevel, het huis bestaat uit een benedenverdieping, een eerste verdieping en een puntdak, aan de zijkant zit een aanbouw op zonder bovenverdieping of puntdak, de gevel is van gemetselde steentjes. Wij zijn opzoek naar een waterdicht gestucte gevel. 26m2.
woensdag 9 september 2020

Het isoleren van de buitengevel en afwerken met steenstrips

Halfsteens muur aan de buitenzijde bekleden met isolatieplaten en afwerken met steenstrips met voeg. Huis dateert uit 1881. Op de begane grond met een schuine kap. Het gaat om ongeveer 50m2. Het is een oude arbeiderswoning, wij zijn echt opzoek naar een goede isolerende optie die aansluit bij de subsidie-eisen.

Partners

Partners van Casius