Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in uw regio.

4484 klanten bevelen een bij Casius aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist of metselaar in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: schuur realiseren, binnen- en buitenmuren nieuw bouwen, stuclaag verwijderen van betonwand, buitengevel metselen, tuinmuur metselen, poorten metselen, tuinscheiding metselen, tuinmuur metselen op fundering, gevel renoveren van een herenhuis, tuinmuur op de erfscheiding, afscheidingsmuur op erfgrens maken, buitenmuur metselen, tuinmuur metselen, tuinhuis metselen en schutting metselen, buitenmuur metselen en glad voegen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar:

zaterdag 21 oktober 2017

Schoorsteen vervangen incl pijpen

Vervanging gehele schoorsteen
vrijdag 20 oktober 2017

Impregneren gevels

Ik wil dat mijn gevel wordt geïmpregneerd. Eventueel kan er ook eerst gereinigd worden. Het gaat om een stuk van 95 of 190 m2 waar een deel ijsselsteen is. Er moet een hoogwerker gebruikt worden. Ik wil pas beginnen na mei 2018.
vrijdag 20 oktober 2017

Vensterbank buiten inkorten of vervangen

Ik wil voor de raampartij op mijn balkon bestaande uit een raam + een draai-kip-raamdeur een groot rolluik laten plaatsen. De 7cm uitstekende buitenvensterbank voor het raam zit in de weg. Dus de vensterbank buiten moet vakbekwaam worden ingekort of helemaal worden vervangen door een smaller model. En dit het liefst zo spoedig mogelijk. De huidige bestaat uit 8 stenen is in totaal 90 cm breed
vrijdag 20 oktober 2017

Schoorsteenlood vervangen

Vervangen schoorsteenlood
donderdag 19 oktober 2017

Tuinmuur metselen

Momenteel hebben we een tuinmuur met de buren, die trapsgewijs af loopt. Graag zouden we de huidige muur willen slopen en hier een nieuwe gemetselde muur willen zetten die overal 2 meter hoog is. Een gedeelte is halfsteens (2,7 meter), enkelsteens (12,2 meter) en een gedeelte staat nog niets, ook geen fundering (1 meter). De huidige poeren zitten op ongeveer h.o.h. ongeveer 2,25 meter. We willen de huidige muur zelf slopen, zodat er op de bestaande fundering een nieuwe muur gemetseld kan worden. Graag zouden we 2 offerte's willen ontvangen voor het uitvoeren van het metselwerk. - materialen in eerste instantie bij de prijs inbegrepen, maar uitgesplitst dat we de bakstenen nog zelf kunnen bestellen. - Beide offertes met een stukje fundering wanneer dit nodig is. Offerte 1 geheel metselwerk, offerte 2 poeren 2 meter hoog, metselwerk tot ongeveer 0,5 - 0,75 meter waarna houten schutting.
donderdag 19 oktober 2017

Voegen uitkappen en opnieuw voegen

Buitenmuur voegen uitkappen/slijpen en opnieuw voegen. Oppervlak is plm 20 m2 Offerte aangevraagd ter vergelijkking
donderdag 19 oktober 2017

Poeren metselen en beton storten

Gedetailleerde omschrijving: Twee poeren met als fundering gewapend beton. De onderste laag cement is gestuct en vanaf 30 cm boven de grond met stenen gemetseld. In een van de poeren komt een natuurstenen brievenbus. Aan de poeren moet in de toekomst een eiken toegangsweg gehangen kunnen worden. De poeren zijn ongeveer 70 x 70 cm en 110 cm hoog. Moet nu nog beton gestort worden. De gaten zijn reeds gegraven.
donderdag 19 oktober 2017

Bekleden schoorsteen met kunststof

In verband met doorlekken metselwerk wil ik de schoorsteen laten bekleden met kunststof. De schoorsteen zit op de nok op ongeveer 7 meter hoogte. Het betreft hier vrijstaande woning.
donderdag 19 oktober 2017

Buitenmuur met waalformaat stenen metselen

Buitenmuur van een schuur met waalformaat steen. Het gaat om 33 m2.
donderdag 19 oktober 2017

Gevel reinigen en voegen

wij willen de gevel reinigen en daarna opnieuw voegen. De gevel is zo´n 30 vierkante meter inclusief ramen. De locatie is goed bereikbaar.
donderdag 19 oktober 2017

Tuinmuur metselen

Tuinmuur, 190 cm hoog, 34 meter lang, waarvan 3 keer de hoek om.
donderdag 19 oktober 2017

Lood van schoorsteen vervangen

Wat zijn de kosten voor het vernieuwen van het lood bij mijn schoorsteen. (2 stuks) Het gaat om een rijtjes huis met 2 schoorstenen waarvan het lood aan vervanging toe is. De schoorstenen hebben elk 3 kanten waar lood zit. Graag een scherpe offerte. Ik kan eventueel ook zelf helpen met dingen aangeven enzo.
woensdag 18 oktober 2017

Gevel zandstralen

Grondige renovatie van een oud pand. Na plaatsen nieuwe kozijnen en aanhelen met nieuwe stenen moet de gevel gestraald en gevoegd worden.
woensdag 18 oktober 2017

Stralen en impregneren van een gevel

Ik wil graag dat mijn gevel wordt gestraald en geïmpregneerd. Ik ga zelf de voegen verwijderen en de gevel opnieuw voegen.
woensdag 18 oktober 2017

Verf van gevelsteen verwijderen

Graag een offerte voor het verwijderen van ongeveer 20 m2 verf op een gemetselde buitengevel. Goed bereikbaar, goede parkeermogelijkheden direct bij de muur. Begane grond dus tot 270 cm hoogte. Kozijnen en glas worden vervangen na het reinigen van de gevelsteen.
woensdag 18 oktober 2017

Gevel renoveren en voegen/vervangen

Aan de voorzijde van de woning aan de gevel wil ik de kapotte stenen vervangen en het hele huis voorzien van nieuwe voegen. Het gaat om een stuk van ongeveer 5 m2.
woensdag 18 oktober 2017

Schoorsteen renoveren

Ik heb last van lekkage van de schoorsteen. Dit wordt veroorzaakt doordat er een aantal stenen los zitten aan 1 zijde in de schoorsteen. Dit zou ik graag hersteld willen hebben en ook geïmpregneerd. Het is een vrijstaande woning met 3 etages.
woensdag 18 oktober 2017

Gevellekkage verhelpen

Ik heb lekkage in mijn gevel waardoor nu water naar binnen lekt. Het gaat via het raamkozijn naar binnen.
dinsdag 17 oktober 2017

Tuinmuur metselen

Ik zou graag aan de zijkant van onze terrasoverkapping een muur met fundering willen 2 meter hoog en 3.20 meter hoog
dinsdag 17 oktober 2017

Gevel zandstralen en eventueel opnieuw voegen

Wij willen onze buitenmuur laten zandstralen. De oppervlakte totaal is ongeveer 45 m2. Het is een zij en voorgevel. Wij willen hiervan graag een prijsopgave. Ook zouden wij graag een prijsopgave willen van het opnieuw voegen van de buitenmuur. En mijn vraag is nog of het nodig is om te impregneren als de muur daarna nog gesausd gaat worden? Anders zou ik daar ook graag een prijsopgave van willen. Aangezien ik mijn telefoon bijna nooit op kan nemen graag mailen die zie ik sneller.
dinsdag 17 oktober 2017

Voorgevel reinigen

Het gaat om reiniging van mijn voorgevel. Arbeidershuisje. Oppervlakte circa 18 m2, gevel min kozijnen. Tevens wil ik de voegen laten vervangen. En volgens mij moet er ergens nog stenen worden vervangen aangezien er een barst in zit. Ik vraag dit voor mijn huis aan, maar tevens heb ik nog drie buurtbewoners die ook geïnteresseerd zijn. Ik vraag hiermee ook voor hun soortelijke situatie deze informatie. Ik ben bij drie aannemers offerte aan het vragen. Ik hoor graag van u. Vriendelijk
dinsdag 17 oktober 2017

Poorten metselen

Ik ben op zoek naar een metselaar die kan kijken naar onze poorten en een advies geven over het onderhoud en mogelijke reparaties. We zijn een buurtvereniging van 62 huizen in Tolsteed (Utrecht). De huizen zijn gebouwd in 99 en zijn gelinkt met 8 poorten (zie foto) naar parkeerplaatsen. Als eigenaren zijn we verantwoordelijk voor het onderhoud en repareren van metselwerk aan de straatzijde. We willen graag begrijpen wat dringend en wat minder dringend is zodat we het werk kunnen plannen over de komende jaar.
dinsdag 17 oktober 2017

Metselwerk aan meerdere poorten

We zijn op zoek naar een metselaar die kan kijken naar onze poorten en een advies geven over het onderhoud en mogelijke reparaties. Zou u ons hierbij kunnen helpen? Als eigenaren van de huizen zijn we verantwoordelijk voor het onderhoud en repareren van metselwerk aan de straatzijde van de poorten. We willen graag begrijpen wat dringend en wat minder dringend is, zodat we het werk kunnen plannen over de komende jaar. Ik weet niet om hoeveel m2 het zal gaan maar zo'n poort is ongeveer 160-170 m2.
dinsdag 17 oktober 2017

Gevel zandstralen

Graag gefel zandstralen. Terug in de poederlak retour met lak nr sigma aanwezig
maandag 16 oktober 2017

Tuinscheiding metselen

Schutting tussen mijn huis en buurman, is tuin van 35 meter lang. Wij willen graag weten wat dit gaan kost als wij een schutting willen die gemetseld wordt. De werkplek is bereikbaar via de schuurdeur en de vakman kan zijn auto gratis voor de deur kwijt.
maandag 16 oktober 2017

Voegwerk aan buitenmuur voorgevel herstellen

Voorgevel / buitenmuur herstellen 3 en 4 hoog. Aansluit op het pand van de buren. Het voegwerk moet gedeeltelijk hersteld worden vanwege een lekkage bij raam van de buren 3 hoog.
maandag 16 oktober 2017

Buitenmuur metselen en tegelen

Ik wil graag een buitenmuur van 10 m2 metselen en laten betegelen.
maandag 16 oktober 2017

Fundering met gemetselde kolommen maken

Wij willen bij een fundering laten maken met daarop gemetselde kolommen. Daarin moet een 2-delige toegangspoort worden geplaatst van in totaal 300 cm breed en 180 cm hoog. Wij hebben de metselstenen en de toegangspoort hier al staan. Bij 1 kolom moet een uitsparing worden gemaakt voor een brievenbus. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte.
zondag 15 oktober 2017

Schoorsteen metselen op wolfseinde kap

Wij willen een schoorsteen laten metselen in het wolfseinde van de kap. Grootte ongeveer 60 x 60 x 80, l x b x h. De schoorsteen zal worden gebruikt voor een houtkachel.
zondag 15 oktober 2017

Tuinhuis metselen

Graag zou ik een tuinhuis laten metselen van 10 m2, 5 x 2 meter, in onze achtertuin, inclusief fundering, watertoevoer, elektriciteit en vloerverwarming. Daarnaast ook 1 raam en 1 deur, eventueel 2 deuren.
zondag 15 oktober 2017

Gevel zandstralen

Bij mijn vrijstaande woning wil ik graag de oude verf en stuuklaag verwijderd hebben en de gevel gezandstraald. De oppervlakte is ongeveer 110 m2.
zondag 15 oktober 2017

Voegen verwijderen en opnieuw voegen

Ik zou graag een strook van 70 cm bij 19 meter opnieuw willen laten voegen. Dit betreft de onderrand van de buitengevel.
zaterdag 14 oktober 2017

Tuinmuur metselen op fundering

Een tuinmuur metselen met als basis steen en fundering, hoogte 2 meter. Graag een offerte voor een 12 meter rechte tuinmuur. De tuinmuur kan ook eventueel uitgebreid worden tot 25 meter, dan zit er een hoek in, ook hiervoor graag offerte. Kunt u een prijs per meter geven of twee keer een totaalprijs?
zaterdag 14 oktober 2017

Buitengevel voor reinigen, knipvoegen en impregneren

Buitengevel aan de voorkant reinigen, voegen vervangen, knipvoeg en impregneren. Huis bouwjaar 1920. Ik denk 4 meter hoog en 5 meter breed. Er zit een voordeur in en een groot raam. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto gratis voor de deur kwijt. De afvoer van het afval mag worden meegenomen in de offerte.
vrijdag 13 oktober 2017

Gat boren in buitenmuur

Gat boren 150mm in buitenmuur voor aansluiting afvoer ventilatie keuken.
vrijdag 13 oktober 2017

Gat in buitenmuur maken voor afzuigkap

Naar aanleiding van een nieuwe keuken willen wij een gat door de buitenmuur voor de afzuigkap. Het gat (standaard maat) moet door beton en bakstenen. Binnen nu en twee weken moet het uitgevoerd worden.
vrijdag 13 oktober 2017

Schoorsteen renoveren

De schoorsteen schoonmaken, het voegwerk vernieuwen en impregneren. De schoorsteen is niet heel groot, circa 50 x 50 x 30/70 cm. Hij zit net onder de nok van het pannendak op de zolderverdieping.
vrijdag 13 oktober 2017

Gevel renoveren van een herenhuis

De gevel moet voor en achter gereinigd worden en opnieuw gevoegd. Her en der moeten stenen vervangen worden. Het gaat om een herenhuis 2 onder 1 kap waarvan de buurman ook mee wilt doen.
vrijdag 13 oktober 2017

Schoorsteen voegen en impregneren

Onze schoorsteen moet wegens slecht onderhoud opnieuw gevoegd worden en daarna geïmpregneerd. Het betreft een twee onder een kap woning. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.
vrijdag 13 oktober 2017

Gevel reinigen en eventueel voegen

Ik wil de gevel reinigen en eventueel voegen. Er zit nu gevelverf op. Het huis is 100 jaar oud.
vrijdag 13 oktober 2017

Gevel herstelwerk

We hebben een start laten maken voor een puntgevel restauratie en tuinmuurtje reparatie op 10 juli 2017. Echter het is nog steeds niet klaar. Vandaar dat we graag een nieuwe offerte ontvangen voor het afronden van dit project.
vrijdag 13 oktober 2017

Binnenmuur opmetselen in ondergrondse berging

Graag ontvang ik een offert voor het opmetselen van een binnenmuur met kalkzandsteen, circa 20 meter x 30 cm. Daarbij dient de vakman ook de kwaliteit van de voeg in de achtergevel te beoordelen en daar waar nodig separaat te offreren.
donderdag 12 oktober 2017

Steens tuinmuurtje metselen

Graag willen wij weten wat het kost om een stenen tuinmuurtje van 9 m2 te metselen.
donderdag 12 oktober 2017

Schuttingmuur metselen

Wij hebben een oude schutting die we weg gaan halen en willen hier een nieuw muurtje laten metselen. Het gaat om ongeveer een muur van 3 meter lang en 2 meter hoog.
donderdag 12 oktober 2017

Voegwerk in de buitenmuur herstellen

De voegen van een woning die ik wil aanschaffen moet vervangen worden, en er zijn ook wat stenen waarvan de bovenlaag los laat. De gevel moet dus geïmpregneerd worden en opnieuw gevoegd worden. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 35 m2.
donderdag 12 oktober 2017

Binnenzijde van rolluiken reinigen

Op zolder bij de dakkapel heb ik 2 rolluiken waarvan de binnenzijde erg smerig is. Graag zie ik deze gereinigd. Beide zijn ongeveer 2 meter breed en 1.50 meter hoog.
woensdag 11 oktober 2017

Buitenmuur opnieuw metselen

De stenen van de achtermuur beginnen los te raken en diverse herstelwerkzaamheden dienen waarschijnlijk gedaan te worden. De woning is ongeveer 5 meter breed en het zal om ongeveer 10 m2 gaan. De buitenmuur moet dus gemetseld en gevoegd worden ter herstel. Er zijn eventueel nog andere werkzaamheden die gedaan moeten worden zoals de randen van de kozijnen.
woensdag 11 oktober 2017

Kleine muur laten impregneren

Ik zou graag een muurtje van 3 m2 laten impregneren/injecteren tegen schimmel en vocht. De muur bevindt zich in het souterrain aan de voorzijde van het huis, in een voorraadhok onder de trap. Er staat nog een dun muurtje voor (van gips?) deze zal moeten worden verwijderd. Dat kan zelf, maar indien mogelijk wil ik graag ook een prijsindicatie voor het verwijderen hier van.
woensdag 11 oktober 2017

Binnen- en buitenmuren nieuw bouwen

We hebben een kavel gekocht. En zijn bezig met zelf een huis naar eigen ontwerp. Wij zijn benieuwd naar jullie m2 prijs voor het metselen van porotherm binnenmuren en het metselen van buitenmuren, alles ex materiaal.
woensdag 11 oktober 2017

Voegen vervangen

Woning in Lelystad voegen vervangen 80 m2 v

Partners

Partners van Casius