Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in uw regio.

4514 klanten bevelen een bij Casius aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist of metselaar in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: kademuur metselen, gevel reinigen, renoveren en impregneren van een wooncomplex, blokken lijmen in bedrijfspand(en), aanbouw metselen, isoleren en voegen, dijkwoning isoleren en afwerken, kalkzandsteen binnenmuren lijmen en kimband zetten, tuinmuur metselen inclusief fundering, muur als erfafscheiding maken, buitenmuur metselen, tuinwand metselen, schutting vervangen door tussenmuur, tuinmuur maken aan de zonnezijde, buitenmuur metselen, schuttingmuur metselen, vochtige buitenmuur repareren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar:

maandag 18 december 2017

Erfafscheiding tuin metselen

We hebben in het centrum van Haarlem een stukje grond over kunnen nemen van onze buren. Dat betekent dat de erfafscheiding verplaats moet worden. Indien mogelijk de oude muur afbreken en (dezelfde stenen gebruiken voor) het opbouwen van een nieuwe muur. De is ongeveer 3m breed en 2m hoog (6m2 totaal)
maandag 18 december 2017

Scheuren in buitengevel repareren

Metselwerk herstellen, zitten wat scheuren in het metselwerk welke hersteld moeten worden.
maandag 18 december 2017

Buitenmuur herstellen

Mijn gevel is twee jaar geleden behandeld. Helaas nu verzakt de poort en de voegen komen blood te liggen en zijn in slechte conditie. Dus de voegen moeten hersteld worden. Over de gehele muur
maandag 18 december 2017

Voegen vervangen

Voegen vervangen van een hoekhuis uit 1955 oppervlakte 88m2 wat is de totale prijs hiervan?
maandag 18 december 2017

Voegen van schoorsteen vernieuwen

Ik wil de gemetselde schoorsteen opnieuw laten voegen. Het oude voegwerk moet hiervoor uitgeslepen worden. Het dak is makkelijk te bereiken via het dakraam. Het is een typisch jaren '70 rijtjeshuis met schuin dak met pannen, redelijk stijl.
maandag 18 december 2017

Dijkwoning isoleren en afwerken

Het is een dijkwoning welke onder de grond geïsoleerd dient te worden (isolatie materiaal is reeds aanwezig) en daarbij tevens een drukwater lek gedempt dient te worden. Voor de uiterlijke verandering zijn wij nog in afwachting van de vergunning. Buitenwerk Vierkante meter: 110 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen
zondag 17 december 2017

Gat boren voor afzuigkap

Sloop Gigant, Ik wil een gat van 125mm boren door een betonnen muur voor de afvoer van de afzuigkap. Het adres is in Den Haag, valt dit binnen jullie werkgebied? Het gat moet erg dichtbij de hoek van de woning komen (paar cm van het plafond, paar cm van andere muur die haaks erop staat). De locatie moet dus nauwkeurig bepaald worden. Omdat ik niet zeker ben of het beton gewapend is, zou het best kunnen dat er door staal heen wordt geboord. Verder weet ik ook niet of er leidingen/kabels lopen op de locatie van het boren. Verder, wanneer dit binnen uw expertise valt, wil ik graag een overdrukrooster door u laten installeren. Ik zorg zelf voor het rooster. Graag ontvang ik van u een mooie offerte. Ik zie uw reactie met plezier tegemoet. Met vriendelijke groet,
zondag 17 december 2017

Gevel voegen

Opnieuw laten voegen van het huis
zaterdag 16 december 2017

Buitenmuur voegen

Ik heb een buiten muur van ongeveer 6 vierkante meter ,die wil ik graag op nieuw laten voegen,de voeg is niet meer helemaal dicht,waar door het vochtig wordt binnen.
zaterdag 16 december 2017

Opnieuw voegen van halfsteens buitenmuur

Wat zijn de kosten van het opnieuw voegen van deze kant van mijn garage? Het betreft een halfsteens buitenmuur aan de regenkant. Ik vermoed dat de oude voegen de oorzaak zijn van het doorslaan van vocht aan de binnenkant.
zaterdag 16 december 2017

Buitenmuur en dakpannen reinigen

Ik ben op zoek naar gevel- en dakpanreiniging voor een jaren 30-woning, particulier. Een gemetselde gevel van bakstenen met een knipvoeg (of het lijkt er in ieder geval op). De gevel is circa 180 m2: begane grond (75%) en eerste verdieping. Plus een schoorsteen. Het dak is circa 150 m2. Optioneel erna impregneren of een andere beschermlaag aanbrengen. Graag even komen kijken.
zaterdag 16 december 2017

Tuinwand metselen

Kan u een offerte opmaken vr het metselen Van een tuinmuur van 38 m lang en 2 m hoog? Dit in een ‘ruwe’ steen (bv oude abdijmuur ) of geef gerust enkele voorbeelden van stenen . Mvg Ellen Goegebuer
vrijdag 15 december 2017

Enkelsteens schuur impregneren

. Wij hebben een enkelsteens schuur aan het huis laten bouwen, maar deze is met regen drijfnat aan de binnenzijde en zouden wij eventueel buiten willen laten inpregneren. Graag zouden wij een prijs willen weten. Totaal is het iets tussen de 20 a 25 vierkante meter. Denk dat ik het ruim aan houd
vrijdag 15 december 2017

Enkelsteens buitenmuur op de erfgrens maken

Ivm het verplaatsen van de erfgrens, nieuw muurdeel bouwen. Hoogte ca 50 cm met kolom tot ca 180 cm. Muur loopt in een hoek (kolom op de hoek) met een deel van 1m70 lang en een deel van 1m50 lang. Startpunt en eindpunt ook afwerken met een kolom en aansluiten op bestaande muur.
vrijdag 15 december 2017

Gevelreiniging en -renovatie

Wij hebben een huis op het oog waarvan de gevel gereinigd, en op bepaalde plekken gerepareerd (voegen) moet worden. Totale oppervlak is ca. 120m2. Graag ontvang ik een prijsindicatie hiervoor. Bij voorbaat
vrijdag 15 december 2017

Zijgevel voegen, impregneren en reinigen

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het reinigen, opnieuw voegen en impregneren van mijn zijgevel. De gevel is circa 8 meter lang. Goothoogte is circa 2,75 en nokhoogte circa 5 meter. Er zit een raam in van 1,10 bij 1,10 meter en een voordeur. Graag hoor ik van u wat dit gaat kosten.
vrijdag 15 december 2017

Blokken lijmen in bedrijfspand(en)

Wij hebben een bedrijfspand in aanbouw waar ongeveer 600 m2 schoon lijmwerk gedaan moet worden met stenen tussen kolommen in. De hoogte van de muren is 7 meter waarvan 7 x 9 meter lang en 4 x 5 meter lang. Wat gaat dit kosten met en zonder stenen? Het gaat om 7 loodsen Graag een offerte per vierkante meter of een offerte met aanneemsom.
vrijdag 15 december 2017

Gevel stralen, impregneren en voegen

Wij hebben een woning gekocht waarvan wij de sleutel op 15 maart 2018 gaan ontvangen. Ik wil daarvan de gevel laten reinigen, impregneren en opnieuw voegen, graag een ouderwetse dikke voeg. Wij gaan ook de kozijnen laten vervangen, kunt u aan geven of de gevel dan eerst of na de kozijnen gedaan moeten worden? Het pand is 3.60 meter breed en 4.5 verdieping hoog.
vrijdag 15 december 2017

Tuinmuur metselen

In verband met het verplaatsen van de erfgrens wil ik een nieuw muurdeel laten bouwen. De hoogte is circa 50 centimeter met kolom tot circa 180 cm. De muur loopt in een hoek (kolom op de hoek) met een deel van 1.70 meter lang en een deel van 1.50 meter lang. Startpunt en eindpunt ook afwerken met een kolom en aansluiten op bestaande muur.
donderdag 14 december 2017

Schoorsteen renoveren

Ik ben een monumentenpand aan het opknappen, waar aan de schoorsteen aan de buitenzijde ( 5,5 meter hoogte) lekkage verholpen moet worden en waarschijnlijk aan de binnenzijde een coating of nieuwe pijp aanbracht dient te worden. Het gaat om een dubbel kanaals pijp vanaf de 1e verdieping naar boven.
donderdag 14 december 2017

Voegen raamdorpelstenen vervangen

De schilder had ons verteld dat wij iets moeten doen aan de voegen van de 5 raamdorpels. Graag een offerte hiervoor.
donderdag 14 december 2017

Schutting vervangen door tussenmuur

Ik wil twee schuttingpanelen vervangen door een tussenmuur. Deze moet gemetseld worden en deze wordt 3,5 bij 2 meter hoog. Dit komt op de erfscheiding met de buren.
donderdag 14 december 2017

Keldermuur injecteren

Graag een offerte voor het injecteren van de keldermuur.
donderdag 14 december 2017

Gevel reinigen en impregneren

Wij wonen in een vrijstaande woning en willen in het voorjaar van 2018 daar de gemetselde gevel laten reinigen en impregneren. Het gaat om ongeveer 100 m². Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Ik stel uw bezoek op prijs.
donderdag 14 december 2017

Graffiti verwijderen van gevel en pilaar

Graffiti verwijderen van zijgevel bedrijfspand. Het merendeel van de graffiti zit op de lichte stenen. Tot een meter of twee hoogte. Zie de bijgesloten foto. Ook op een betonnen pilaar zit graffiti. Ik kan daar ook foto's van sturen.
woensdag 13 december 2017

Gat boren in muur voor afzuigkap

Dames en heren, ik zou bij uw bedrijf graag een offerte aan willen vragen. Wij willen in de muur van onze keuken en gat laten boren om de lucht uitlaat leiding van de afzuigkap te kunnen plaatsen (nieuwbouwhuis). Het gaat om een diameter van ca. 150 mm. De werkzaamheden zouden zover mogelijk nog voor eind dit jaar (bij voorkeur in week 51) uitgevoerd worden.
woensdag 13 december 2017

Buitenmuur metselen

Ik heb 3 vragen: 1- wat kost buitenmuur opnieuw metselen totaal 250 m2? 2- wat kost buitenmuur metselen achterwand woning 46m2 en zijwand boven aanbouw 19 m2 dus totaal 65 m2? 3- wat kost buitenmuur opnieuw opvoegen totaal 250 m2? Willen een verbouwing uitvoeren in 2 of meer fases dus vandaar de splitsing van de m2. En we weten niet of de bestaande stenen nog toereikend zijn en er alleen opnieuw gevoegd/ opgeknapt hoeft te worden of volledig nieuw gemetseld. Graag horen we van u.
woensdag 13 december 2017

Gat boren voor de afzuigkap

Dames en heren, k zou bij uw bedrijf graag een offerte aan willen vragen. Wij willen in de muur van onze keuken en gat laten boren om de lucht uitlaat leiding van de afzuigkap te kunnen plaatsen (nieuwbouwhuis). Het gaat om een diameter van circa 150 mm. De werkzaamheden zouden zover mogelijk nog voor eind dit jaar (bij voorkeur in week 51) uitgevoerd worden. Bijgevoegd vindt u ook de bouwtekeningen. Alvast bedankt voor uw antwoord.
woensdag 13 december 2017

Zijgevel renoveren

Graag wil ik vrijblijvende offertes voor een gevelrenovatie van de zijgevel. Het gaat om een pand uit 1964 van ongeveer 60 m2, welke opnieuw gevoegd zal moeten worden in verband met geveldoorslag. Voor verder informatie graag contact opnemen.
dinsdag 12 december 2017

Voegen in buitenmuur herstellen

Wij hebben een lokale vochtvlek op onze binnenmuur. We vermoeden dat het te maken heeft met het laten isoleren enkele jaren geleden en het probleem van een vervuilde spouw dat daarbij naar boven kwam. Ons inziens is dit niet accuraat hersteld. Buitenmuur is open geweest destijds, spouwvervuiling verwijderd door isolatiebedrijf en weer opgevuld met isolatie. Wij vermoeden nu doorslag via de buitenmuur. Hebben zelf de kruipruimte geïnspecteerd maar daar is geen sprake van overmatig vocht. We zoeken iemand die de buitenmuur opnieuw kan openen op die plek, de spouw kan inspecteren om evt het vochtprobleem te lokaliseren en op te lossen en die ook de buitenmuur weer netjes dicht kan metselen en het voegwerk zo kan maken/herstellen dat geen vochtdoorslag kan plaatsvinden. Al dan niet met impregneren van dat stuk buitenmuur.
dinsdag 12 december 2017

Gat boren voor de afzuigkap

De diameter moet 200 mm worden voor € 75
dinsdag 12 december 2017

Schoorsteen repareren

Mijn dak lekt bij de schoorsteen. Het lood is aan vervanging toe en metselwerk van de schoorsteen is totaal weg. Het huis heeft 2 verdiepingen en het dak is simpel te bereiken via het dak van de buren. Mijn buren zouden hun schoorsteen ook eventueel willen repareren.
dinsdag 12 december 2017

Voegrenovatie en impregneren van de gevels

Graag ontvang ik een prijsopgave voor het vernieuwen en impregneren van voegwerk aan de zuidgevels van mijn woning. De voegen zijn aangetast door algengroei. De totale oppervlakte bedraagt 47,88 m². Ik heb alle maten in de bijlage opgenomen. Het voegwerk van de schoorsteen moet nog nader worden beoordeeld en is niet in deze maat opgenomen. Ik ontvang graag uw offerte.
dinsdag 12 december 2017

Erfafscheiding metselen

De muur die op dit moment als erfafscheiding staat, dient te worden afgebroken en het puin afgevoerd. Daarna zal er een nieuwe fundering gemaakt moeten worden en een muur gemetseld. De lengte is ongeveer 3 meter en de hoogte 2 meter.
dinsdag 12 december 2017

Lood bij de schoorsteen vervangen

Ik wil de loodslabben bij onze schoorsteen graag laten vervangen. We hebben een geringe lekkage gehad, maar nu is het droog. We ontvangen graag uw offerte.
dinsdag 12 december 2017

Voegen buitengevel vervangen

Wij wonen in een oude woning, een gemeentelijk monument. We willen daar in het voorjaar 65 m² voegwerk in de buitengevel laten vervangen. De bestaande knipvoeg erodeert en is er op veel plekken uitgevallen. Wij ontvangen graag uw offerte.
maandag 11 december 2017

Gat boren in buitenmuur

Gat boren in een buitenmuur voor een pijp of zo iets voor de geiser. Een soort afzuigsysteem
maandag 11 december 2017

Stralen, voegen en impregneren buitenmuur

Ik wil graag de buitenmuur gestraald hebben en eventueel voegwerk opnieuw gedaan hebben en vervolgens impregneren. Het gaat om ongeveer 70 m2. Het gaat om de voor en zijgevel.
maandag 11 december 2017

Schoorsteen renoveren

Wij hebben een grote vrijstaande woning uit bouwjaar 1935 gekocht. De overdracht vindt tussen nu en juni 2018 plaats. Ik ben momenteel de kosten van onderhoudswerkzaamheden aan de woning aan het berekenen. Op de woning staan 2 gemetselde schoorstenen die onderhoud nodig hebben. 1 kanaal is niet meer in gebruik, het andere wel. We willen de buitenzijde laten renoveren. De voegen moeten vervangen worden. Ik ontvang graag uw prijsopgave. Er staan foto's van de woning op Funda.
maandag 11 december 2017

Vier schoorstenen opmetselen

4 x 94x94 cm Circa 100 cm hoog Inclusief leveren lood Exclusief stenen Alle 4 rondom lood Nieuwbouw Steiger en mixer aanwezig
zondag 10 december 2017

Buitengevel voegen repareren en eventueel impregneren

Gedeeltelijk de voegen vervangen. Kan dat? Het een geborstelde voeg. Het gaat om de gevel op de eerste verdieping van de woning. Er kan een steiger geplaatst worden. Eventueel daarna impregneren. Op deze gevel staat veel wind en regen. Circa 30 m2.
zondag 10 december 2017

Voegwerk aan zijmuur repareren

Het voegwerk van de zijmuur is toe aan reparatie. Nu vocht en schimmelaanslag op de binnenmuur, met name aan de bovenkant. De buitenmuur is circa 8 a 10 meter lang en ongeveer 3 meter hoog. Op bepaalde plekken moet de voeg hersteld worden. De woning heeft een plat dak en onder het dak zijn er gaten zichtbaar in het voegwerk. Graag ontvang ik een offerte.
zondag 10 december 2017

Fundering injecteren en beluchtingsgaten maken

Wij willen onze fundering laten injecteren. Er moeten 4 luchtgaten worden gemaakt. De lengte van de fundering is 29 meter lang en de hoogte is ongeveer 70 centimeter hoog. De klant is niet bekend met de breedte.
zaterdag 9 december 2017

Voegherstel buitenmuur

Wij ondervinden lekkage doordat de voegen slecht zijn op onze buitenmuur (muur op het zuidwesten). We zijn ons aan het oriënteren op de verschillende mogelijkheden voor herstel en willen offertes vergelijken. Het gaat om één verdieping namelijk de eerste verdieping, de begane grond is een uitbouw en de tweede verdieping is later erop gezet. Oppervlakte van de muur: 5 meter bij circa 3 meter hoog. Er zitten 2 kozijnen (1.34 x 1.27 meter ) in.
zaterdag 9 december 2017

Voegwerk vervangen van een hoekwoning

Ik wil het voegwerk van onze hoekwoning uit bouwjaar 1974 graag laten vernieuwen. Het gaat om ongeveer 75 m² gewone voegen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.
zaterdag 9 december 2017

Lekkage in de gevel opsporen

Ik heb binnen mijn woning last van een lekkage. Ik vermoed dat het een spouwmuur /gevel lekkage betreft (waarschijnlijk een bouwtechnische oorzaak). Kunnen jullie voor mij onderzoeken waar het probleem vandaan komt, zodat ik aan de hand van deze informatie het kan laten maken? Informatie woning: Jac. P. ThijssepleinLR Hilversum Etage = 3, hoogte 6,5 tot 8,5 meter (eengezinswoning) Foto's toegevoegd Indien mogelijk ontvang ik graag een offerte van u voor lekkage detectie en eventueel herstel.
zaterdag 9 december 2017

Gat boren voor afzuigkap

Ik wil graag een gat hebben naar buiten voor de afvoer van de afzuigkap. De binnenmuur is kalkzandsteen en de buitenmuur is metselwerk. Wat gaat dat kosten?
vrijdag 8 december 2017

Vervangen van voegwerk

Mijn moeder heeft een aanbouwschuur. Het voegwerk hiervan lijkt zijn beste tijd gehad te hebben. Dit ondanks dat de woning uit 1987 is. Ik zou graag uw prijs horen voor het vervangen van het huidige voegwerk. Het gaat om 2 vlakken van 2 bij 3 meter. Ruim genomen.
donderdag 7 december 2017

Voegen vervangen van een buitenmuur

Wij hebben in ons kantoorpand vochtdoorslag door een blinde gemetselde muur van 35 m² op de begane grond. Aan de onderkant van die muur is het aan de binnenzijde nat. We willen het voegwerk daarvan graag laten vervangen. De klus moet worden uitgevoerd vanuit de tuin van de buurman, die is hiermee al akkoord. We willen tijdens kantoortijden een afspraak maken, zodat u de muur kunt beoordelen. Daarna ontvangen wij graag uw plan van aanpak en een offerte.
woensdag 6 december 2017

Schoorsteenpijp verwijderen

De schoorsteenpijp in onze woning wordt verdacht van asbest. Graag laten wij deze pijp verwijderen. De lengte is ongeveer 8 meter.

Partners

Partners van Casius