Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in uw regio.

4415 klanten bevelen een bij Casius aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist of metselaar in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: groot metselwerk, gevelreiniging, voegen en impregneren huizenblok, nieuwe muur om bestaande woning metselen, tuinmuur metselen, gemetseld tuinhuis laten bouwen, garage en tuinmuur metselen, buitengevel isoleren en stucadoren, bestaande rabatdelen vervangen voor Shera vezelcement gevelbekleding, tuinmuur laten metselen, gevel herstellen en nokpannen aansmeren, houten schutting vervangen door metselwerk, muur metselen en voegen, borstwering vervangen, binnenzijde van het zwembad afsmeren, tuinmuur op erfgrens plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar:

vrijdag 28 april 2017

Garage/schuur metselen

We willen garage bouwen. Aan de voorkant openslaande garagedeuren en aan de achterkant een gewone deur. Aan de voorkant 415cm br aan de achterkant 445cm br en een diepte van 540cm. Plat dak spouwmuur en alles geisoleerd
vrijdag 28 april 2017

Opnieuw voegen woning

Betreft het verwijderen van oude voeg en opnieuw voegen (iets teruggehouden voeg) van hoekwoning. Basis weerzijde (westen): ca 40m2 Optie A: basis +ca 45m2 rest van woning Optie B: optie a + 40m2 huis verderop in straat (25m afstand). Ivm schatting m2 graag meer/minderprijs. Globale planning (aantal uren + welke maand). Mvrg. Martijn
vrijdag 28 april 2017

Schoorstenen voegen en impregneren plus fixeren

Onze schoorstenen moeten worden vernieuwd wat zijn plus minus de kosten van een schoorsteen ?
vrijdag 28 april 2017

Voegwerk verwijderen

Zijgevel hoekhuis -voegwerk verwijderen -reinigen -impregneren
vrijdag 28 april 2017

Herstellen voegwerk van buitenmuren vrijstaand huis

Het voegwerk daar waar nodig opnieuw uitvoeren/herstellen in de juiste cementkleur. Ook zitten er een paar scheuren in de muur die hersteld moeten worden. Het betreft een vrijstaand huis bouwjaar 1951. De inhoud van het huis is ongeveer 450 m2.
vrijdag 28 april 2017

Bestaande rabatdelen vervangen voor Shera vezelcement gevelbekleding

Bestaande houten rabatdelen dienen verwijderd te worden en vervangen door Shera vezelcement gevelbekleding. ( -gevelbekleding). De kleur moet zwart worden RalHet betreft zowel de voorkant als de achterkant van het huis. Afmetingen: Voorkant: Lengte ongeveer 9 meter Hoogte ongeveer 1,60 meter er zitten 3 bestaande kozijnen in (deze niet vervangen). Afmeting kozijnen Hoogte 1 meter en breedte 1. 10 meter. Achterkant : Lengte ongeveer 5. 20 meter Hoogte ongeveer 1,60 meter Er zit 1 bestaand kozijn in (deze niet vervangen). Afmeting kozijn Hoogte 1,10 meter en breedte 1,40 meter. Zie ook de bijlagen ter verduidelijking. Er zitten om de 60cm rachels achter huidige rabatdelen
vrijdag 28 april 2017

Scheuren in buitenmuur repareren

Zoals op de foto's is te zien is mijn buitenmuur aan het scheuren vanaf het balkon tot aan het keukenraam. Een aantal tegels zit los. Liefst reactie per mail.
vrijdag 28 april 2017

Voegwerk vervangen en muren impregneren

Ik woon in een hoekwoning uit bouwjaar 1982. Wij hebben in de woning last van vochtdoorslag en willen daarom de voegen laten vervangen en de muren laten impregneren. Wij ontvangen hiervoor graag uw prijsopgave.
donderdag 27 april 2017

Fundering en gemetselde tuinmuur in de achtertuin

Wij willen een houten schutting in onze achtertuin gaan vervangen door een gemetselde tuinmuur. De schutting zullen wij zelf verwijderen en afvoeren. Daarna moet er in totaal 7 meter schutting worden gemetseld van ongeveer 220 cm hoog. Er zit een haakse hoek in. De stenen die wij mooi vinden zijn ht type 'Oud Maasland' van de Van der Sande Groep. We willen een enkele schutting met steunberen. Er is nog geen fundering aanwezig, die moet ook gestort worden. We willen een afspraak maken om de situatie hier met ons te bespreken en ontvangen daarna graag uw offerte.
donderdag 27 april 2017

Scheur in een gemetselde buitenmuur herstellen

Ik heb een tuin die omrand is door een stenen gemetselde muur. Nu is langs het gangpand de muur naar buiten aan het wijken. Dit is op de plek waar de muur tegen de muur van de woningstichting is 'geplakt'. Er is geen goede verbinding gemaakt, waardoor de muur min of meer los staat. Daarnaast heb ik er klimop tegenaan laten groeien. Ik wil graag een goede oplossing, voordat de muur verder gaat wijken en wellicht in de aangrenzende brandgang beland. Graag een offerte voor de werkzaamheden.
woensdag 26 april 2017

Tuinmuur metselen

Wij willen graag als erfafscheiding een tuinmuur plaatsen op de plek van de coniferen. Hoogte: 2 meter en lengte: 5.50 meter. Materialen graag door de vakman leveren.
woensdag 26 april 2017

Borstwering vervangen

Ik wil de niet geïsoleerde borstwering onder de kozijnen van een portiekflat laten vervangen door een geïsoleerde variant (mogelijk regelwerk met isolatie en een damwandprofielplaat). Het betreft een aluminium damwandprofiel van 2700 mm x 930 mm. Op het gebouw bevinden zich in totaal 30 panelen,op de eerste tweede en derde verdieping.
woensdag 26 april 2017

Vervangen van houten gevelbekleding en boeiboord

In verband met de aanstaande schilder werkzaamheden dienen houten gevelkleding boven de voordeur (150cm x 115cm) en boeiboord (173cm x 43cm) te worden vervangen door houten platen. Boeiboord zit boven de eerste verdieping op 5 a 6 meter hoogte. Ik zoek een vakman die nieuwe houtenplaten kan plaatsen en deze dusdanig kan afwerken zodat de schilder direct aan de slag kan (22 mei aanstaande).
woensdag 26 april 2017

Tuinmuur metselen

Mijn tuin is 5.60 meter breed. Op de scheiding met mijn buren staan aan weerszijde schapenhekken. Aan het einde van mijn tuin, wil ik graag een muur plaatsen. Met een deur erin. Daarmee zal de totaal te metselen breedte ongeveer 4.50 meter zijn. Ik dacht aan een hoogte van ongeveer 2.10 meter. In mijn schuur die ik ga afbreken, ligt een vloer van losse keitjes die ik dacht te kunnen gebruiken. Ze zijn ongelijkvormig. Kunt u me een indicatie geven van de kosten?
dinsdag 25 april 2017

Renovatie schoorsteen

De buitenkant van de schoorsteen is niet goed meer en moet gerenoveerd worden. Het gaat om het vervangen van de loodslabben, het vervangen van de voegen en in de bovenzijde zitten er in het beton haarscheurtjes. De schoorsteen staat op het dak van een 2 onder 1 kap woning.
dinsdag 25 april 2017

Raam vervangen door metselwerk

De plek waar een raam heeft gezeten in de schuur moet worden dichtgemetseld. Dit is ongeveer 40 bij 60 cm. Het verwijderen van het raam doen wij zelf.
dinsdag 25 april 2017

Voegen en impregneren van 2 schoorstenen

Op onze tussenwoning staan op de scheiding met de buren 2 schoorstenen van ongeveer 1 meter hoog. De schoorstenen verschillen van maat. We willen samen met de buren het voegwerk van de schoorstenen laten herstellen en/of vervangen en de schoorstenen daarna laten impregneren. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerteprijs per schoorsteen.
maandag 24 april 2017

Lood rondom schoorstenen vervangen

Bestaand lood rondom schoorsteen vervangen, inclusief slijpen en voegen. De schoorsteen is bereikbaar via de dakkapel (zie foto).
maandag 24 april 2017

Binnenmuur zandstralen

Graag ontvang ik een prijsopgave om het stucwerk van een wand en plafond in een interieur te laten zandstralen. Plafond (3 meter hoog) 5,8 x 8,4 meter Wand 3,40 x 6 (H)meter ik hoor graag spoedig van jullie
maandag 24 april 2017

Tuinmuur metselen

Wat zou het kosten om een tuinmuur van 8 meter lang, 2.30 meter hoog te metselen, inclusief stenen? De houten schutting die er nu staat dient te worden verwijderd en afgevoerd. Graag zou ik ook willen weten of er een fundering nodig is en wat hiervan de kosten zijn.
zondag 23 april 2017

Voeg herstellen

Mijn hek is vastgemaakt aan de muur van de woning. Tegen het hek staat een plant die het hek wat heeft verplaatst waardoor de voeg in de muur vergroot is. Ik wil deze voeg graag laten repareren. Het is maar een klein stukje van een paar centimeters.
zondag 23 april 2017

Schoorsteen voegwerk vernieuwen en hydrofoberen

Ik wil het voegwerk vernieuwen van mijn schoorsteen en hierna het voeg-/metselwerk hydrofoberen (waterafstotend laten impregneren). De schoorsteen is circa 1 x 1 1 meter. De schoorsteen staat op de punt van het dak, op de zolderverdieping dus een meter of tien hoog. Op 8 mei krijgen we sleutel van de woning. Daarna moet het zo snel mogelijk uitgevoerd worden.
zondag 23 april 2017

Renovatie van gemetselde kolommen

Ik heb 3 gemetselde kolommen in mijn voortuin staan die er slecht aan toe zijn. Er zitten stenen los, het voegwerk is slecht en van enkele stenen zijn stukjes af. De kolommen zijn 31 x 31 x ongeveer 80 cm hoog. Ik wil de kolommen graag laten renoveren. Ik laat ze hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw plan van aanpak en offerte.
zondag 23 april 2017

Gat boren in de buitenmuur voor luchtafvoer

Er moet een gat in de buitenmuur van onze woning komen (stenen). Het gaat om een gat in de meterkast naar buiten, voor de luchtafvoer van de wc. Het gaat om een gat van ongeveer 10 cm in doorsnede. Binnen is een muur van beton, de buitenzijde is een gemetselde muur.
zaterdag 22 april 2017

Garagemuur metselen

Huidige muur is opgetrokken uit multiplex platen. Deze muur dient vervangen te worden door metselwerk. Fundering is aanwezig. Afmeting ongeveer 3.5 x 2.5 meter.
zaterdag 22 april 2017

Gevelreiniging, voegen en impregneren huizenblok

Ik woon in een tussenwoning uit bouwjaar omstreeks 1965, in een blok van 6 woningen. Ik wil de gemetselde buitengevels van mijn woning laten reinigen, voegen en impregneren. Er zijn mogelijk meerdere huizen in het blok die een dergelijke aanpak nodig hebben. Diverse buren hebben er belangstelling voor. Ik wil graag een afspraak maken om de klus hier te bespreken en ontvang daarna graag uw plan van aanpak en een offerte.
zaterdag 22 april 2017

Lood vervangen rond de schoorsteen

Ik wil graag het lood vervangen van de schoorsteen. Schoorsteen start aan de buitenkant op circa 3 meter hoogte. Hij is circa 1.50 meter hoog. Er dient tevens herstel metselwerk verricht te worden. Op Maps Google is de situatie prima te zien.
zaterdag 22 april 2017

Schoorstenen schoonmaken, voegen en impregneren

2 schoorstenen, 90 x 80 x 100 cm en 70 x 80 x 100 cm, schoonmaken, voegen en impregneren. Graag voor elke schoorsteen een offerte i.v.m. verschillende buren.
zaterdag 22 april 2017

Tuinmuur laten metselen

Hoekwoning: Tuinmuur/buitenmuur metselen. Ongeveer 26 meter lang en 1.90 meter hoog moet het worden. Tussenin een open ruimte voor deur/poort. Fundering is grotendeels al geplaatst. Moet nog ongeveer 5 meter gestort worden.
vrijdag 21 april 2017

Ventilatieroosters plaatsen en voegwerk gevels nalopen

In het bouwkundig rapport kwam naar voren dat er in ons nieuwe huis geen kruipluik aanwezig is, daardoor was inspectie van de kruipruimte niet mogelijk. Aan de achterzijde is 1 stuks vloerventilatie en aan de voorzijde geen. Het advies: Aan de voorzijde 2 stuks renovatieroosters in laten boren (tenzij de vloer gestort is d.m.v. schuimbeton) voor ventilatie onder de vloer. Daarnaast kregen we het advies om de zijgevels na te lopen op loszittend voegwerk, deze aanhelen of vervangen daarna impregneren. De andere gevel bekleden met een materiaal dat geschikt is voor gevelbekleding.
vrijdag 21 april 2017

Huis voegen en impregneren

Ik wil mijn huis opnieuw laten voegen en impregneren ik weet de oppervlakte niet. Het is een hoekhuis, weet niet of de oude voegen er uit moeten of niet, zou ik hier een offerte voor kunnen krijgen. Zijkant een raam, voor en achter grote ramen.
vrijdag 21 april 2017

Muur van bakstenen metselen

Ik ben op zoek naar iemand die een bakstenen muur kan metselen van 5 meter breed en 2 meter hoog. Op dit moment vraag ik mij vooral af wat voor globale indicatie mij gegeven kan worden betreffende de kosten.
vrijdag 21 april 2017

Gevel opnieuw voegen

Ik zoek iemand voor het vervangen van een horizontale kitvoeg ter plaatse van de geveldrager, in totaal circa 60 m1. Specificatie van de werkzaamheden - de aanwezige niet hechtende en/of ondeugdelijke kit en oude rug vullingen uit de voegen verwijderen door deze langs de hechtvlakken uit te snijden; - de voegwanden machinaal schoonslijpen en daarna goed stofvrij maken; - in de voegen een rugvulling aanbrengen van Zwaluw Rondschuim; Om het vastklemmen te verzekeren, dient de diameter van het rondschuim minimaal 1,5 maal de voegbreedte te zijn. Voor het bepalen van de dikte van het kitbed, in het midden van de voeg gemeten, wordt uitgegaan van de volgende stelregel: Dikte = 1/3 voegbreedte in mm + 6 mm. Alvorens met de kitwerkzaamheden te beginnen: - Stof enz, verwijderen en de hechtflanken voorzien van een hechtprimer; - de primer circa 30 minuten af laten luchten ; Werken met Den Braven Gevel kit. De voegmassa onder lichte druk glad en strak afwerken en de werkplek schoon opleveren. Graag offerte inclusief het gebruik van een hoogwerker.
vrijdag 21 april 2017

Graffiti verwijderen van een stalen hekwerk en gevel

Het gaat om het verwijderen van de graffiti op een betonnen gevel, 3 m2, en op een staal hek, 2 m2.
vrijdag 21 april 2017

Tuinmuur deels slopen en deels verlengen

Graag zo spoedig mogelijk indicatie kwaliteit van bestaande muur en de fundering ervan. Daarna metselopdracht renovatie tuinmuur. Met vriendelijke groet, op 1. 80 m
vrijdag 21 april 2017

Bestaande tuinmuur verstevigen en vergroten

We willen een muur van 5 meter verlengen tot ruim 7 meter op 1. 80 cm hoog. Bestaande muur van 2. 80 hoog en 3 meter lang lager maken tot 1. 80 hoog en verstevigen. Fundering verdiepen verbreden indien nodig. Graag consult op locatie.
vrijdag 21 april 2017

Gevel met beschadigd voegwerk herstellen

Muur is beschadigd rond de regenpijp door het gebruik van een schaduwdoek. Het voegwerk is losgekomen. Zie bijgevoegde foto's voor meer detail. Contact graag in eerste instantie via e-mail.
vrijdag 21 april 2017

Buitenmuur opnieuw voegen

De buitenmuur wil ik opnieuw laten voegen. De muur heeft een oppervlakte van ongeveer 40 m2. Merendeel van de voegen moeten er eerst uitgehaald worden. Daarna alles opnieuw voegen.
vrijdag 21 april 2017

Renovatierooster in gevel maken

Ik heb onlangs mijn gevels geïsoleerd (met hr++ parels). Nu heeft men geen renovatieroosters geplaatst omdat men veronderstelde dat er geen kuipruimte was. Bovendien had de vorige eigenaar al 2 spouwveventilatieroosters dichtgemaakt met kit en 2 spouwventilatieroosters met glaswol gevuld. De vorige eigenaar gebeld en die zegt dat er wel een kruipruimte is, maar je kunt er niet meer in (lekker slim dichtgetimmerd). Er zijn nog geen vochtproblemen en de oude ventilatieroosters zijn nu dichtgevoegd. Toch is mijn vraag of het niet slim is om preventief een aantal renovatieroosters te plaatsen? Dit om problemen te voorkomen. Grote probleem is alleen dat ik niet precies weet waar geboord kan worden. Ik hoor graag van u! Vermoedelijk zou het dan om 3 of maximaal 4 roosters gaan.
donderdag 20 april 2017

Twee muurtjes van glasblokken maken

Graag wil ik twee kleine muurtjes van glasblokken geplaatst hebben.
donderdag 20 april 2017

Buitenmuren van de serre metselen

2 x binnenmuur en buitenmuur metselen. Dit zijn de zijkanten van een serre. Oppervlakte muur is 12m2. Per muur. We kunnen zelf de materialen leveren. Op de foto: het gaat dus om de 2 zijkanten van de serre.
donderdag 20 april 2017

MBI betonstenen metselen

11 m2 MBI betonstenen metsel onder kozijnen 1. 2o hoog 9m1 lang om de hoek
donderdag 20 april 2017

Tussenmuur van Giboblokken maken in een technische ruimte

In september willen wij een nieuwe binnenwand van Giboblokken laten maken in een technische ruimte, zodat deze in tweeën kan worden gedeeld. De breedte bedraagt 2,5 tot 3 meter, de hoogte ongeveer 4,5 meter. De ruimte bevind zich in de kelder van een flatgebouw en is via een relatief brede trap bereikbaar, gevolgd door een afstap van 3 treden. De muur hoeft niet te bestaan uit fraaie bakstenen en zal enkel dienen als scheidingswand (zie illustratie). Ik zou de offerte graag uiterlijk maandagmiddag 24 april ontvangen i.v.m. een deadline die wij hebben voor het aanleveren van informatie.
donderdag 20 april 2017

Tuinmuurtje repareren

Er is een steen afgebroken van mijn tuin muurtje, verzoek tot offerte voor reperatie (vandaag helaas niet mobiel bereikbaar, morgen 21 april wel)
donderdag 20 april 2017

Tuinmuur met fundering maken

We willen graag samen met de buren een enkel-steens tuinmuur laten metselen. De oude muur staat op betonnen plaat bij de buren moet nagekeken worden. De nieuwe muur zal moeten aansluiten op de muur van het huis. De muur wordt in totaal 7.20 meter lang x 1.80 meter hoog. Dit is inclusief een stuk om de hoek, van 35 cm en 1.80 meter hoog. De verlenging is 2 a 3 meter. De stenen zijn in overleg te leveren, als u stenen kunt leveren die passen bij de huidige. Aanlooproute stenen door een rechte gang met uitgang naar tuindeur na 7 meter. Grondsoort: laagveen op zand. Onze huizen zijn 'op staal' gebouwd zonder heipalen dus. Steensoort standaard. Metsel-Voegwerk standaard. Afwerking top van de muur: hardsteen of rechtopstaande stenen. Kunt u een indicatie van de prijs geven per mail?
donderdag 20 april 2017

Voorgevel stralen en keim verwijderen

Ik woon in een twee-onder-een-kapwoning uit bouwjaar 1957. Wij hebben hier samen met de buren de voorgevel op de 1e verdieping opnieuw laten opmetselen. Wij willen nu de oude voorgevel tot een hoogte van ongeveer 260 cm tot aan de 1e verdieping laten stralen en de huidige keimlaag laten verwijderen, totaal 57 m². Op 25 april zijn de steigers weg en kan de klus wat ons betreft gestart worden. We zijn overigens flexibel, en hebben wel wat speling in de agenda. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.
donderdag 20 april 2017

Tuinmuurtjes renoveren of vervangen

Wij wonen in een tussenwoning met een kleine voortuin. Als afscheiding met het trottoir hebben we daar twee lage gemetselde tuinmuurtjes, die een hoek vormen. Het gaat om een muur van 2 meter lang en ongeveer 90 cm hoog en een muur van 3 tot 4 meter lang die 100 tot 120 cm hoog is. Deze maten zijn bij benadering. De muurtjes zijn in erg slechte staat en ik wil hier graag laten beoordelen of ze gerenoveerd of volledig vernieuwd moeten worden. Ik maak hiervoor graag een afspraak en ontvang daarna uw advies en offerte. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.
woensdag 19 april 2017

Binnenzijde van het zwembad afsmeren

Het zwembad is aan een opknapbeurt toe. De zijkanten zijn van betonblokken. Die moet worden afgesmeerd. Het bad is 10 x 4 x 1,5 meter.
woensdag 19 april 2017

Gevel impregneren

Wij hebben een bedrijfspand met witte kalkzandsteen/breuksteen gevels. Wij zullen die zelf gaan reinigen en willen daarna 215 m² gevels laten impregneren. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.
dinsdag 18 april 2017

Metsel- en herstelwerk aan gevel

Ik wil graag: - Bestaande halfsteensmuur opmetselen (ongeveer 2.20 x 0.80 meter) - Enkele scheuren in gevelwerk herstellen; - Stuk gevel (ongeveer 2.20 x 0.60 meter) egaliseren; - Enkele kleinere uitgehakte openingen in de gevel dicht metselen.

Partners

Partners van Casius