Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in uw regio.

4862 klanten bevelen een bij Casius aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist of metselaar in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevels van meerdere woningen reinigen, voorgevel opnieuw metselen en impregneren, mogelijk bij meerdere huizen, gevel isoleren en stucen, mogelijk ook het dak isoleren, isoleren van gevel en dak van een hoekhuis, nieuwbouwgevel bekleden met zwart/antraciet natuursteen, gevel opnieuw isoleren en bekleden met pleisterwerk, achterzijde woning gevel slopen en nieuwe kozijnen plaatsen, onderheien van voorgevel, gevel isoleren, het plaatsen en leveren van +/- 600 m2 aan gevelplaten, gevelverf loststeken, repareren van scheuren en stucwerk en het aanbrengen van vocht/winddichte laag, gevel renoveren, gevel isoleren, gevel renoveren, vrijstaand huis van buitenaf isoleren en afwerken met stukwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar:

maandag 11 november 2019

Gevel isoleren en bekleden met steenstrips

Wij wonen in jaren 20 woning. Onze gevels zijn dus niet geïsoleerd en dat willen wij wel. We hebben geen spouwmuren, dus we willen isolatie plus de gevel bekleden met steenstrips. Het gaat om de voor- en zijgevel. Het is een hoekhuis. De huidige ondergrond zijn bakstenen. De voorgevel heeft 1 verdieping dat bekleed moet worden door een schuin dak. De zijkant heeft twee verdiepingen. Het is mogelijk om een steiger te plaatsen. Voor de zijkant moet ik even overleggen met de buren, maar dat moet geen probleem zijn. Het gaat om ongeveer 30-50 m2. We hebben ook een vochtprobleem aan de zijgevel. Mogelijk dat dit komt door de plantenbakken van de buren die ertegenaan geplaatst zijn. Graag ontvangen we advies en een offerte.
zondag 10 november 2019

Buitengevel isoleren

Ik wil graag de achtergevel met 5 ramen en 1 deur isoleren. Zal aan de buitenkant moeten worden gedaan, gaat om 150 m2
zondag 10 november 2019

Glazen bouwstenen muur plaatsen

We willen onze voordeur vervangen met een dubbele laag (met spouw dus) glazen bouwstenen van mat wit blokken (bijv. sahara). De blokken mogen niet doorzichtig te zijn want de wand wordt straks de binnenkant van de wc. We verwachten 5 x 10 blokken te kunnen gebruiken per laag. We willen ook een raam in een douche wand uit die bouwstenen laten maken: 5 x 4 bouwstenen.
zondag 10 november 2019

Vensterbank buiten vervangen/herstellen

Onze vensterbank aan de buiten zijde van onze jaren 30 woning is aan het barsten. zover ik zelf kan beoordelen zijn het vensterbanken van beton (betonrot) de vensterbank die slecht is, is degene op de begane grond (huiskamer raam) en een (van de 2) op de boven verdieping. graag zouden wij de mogelijkheden voor herstel / vernieuwing willen weten en de evt. kosten hiervan.
zondag 10 november 2019

Nieuwbouwgevel bekleden met zwart/antraciet natuursteen

Graag ontvang ik een offerte voor het realiseren van gevelkleding zwart/antraciet natuursteen voor een nieuwbouwproject. Huidige ondergrond is beton. De uitvoering graag zo snel mogelijk. De totale afmeting is ongeveer 125 m2. Het gaat om een appartementen complex. De hoogte van wat bekleed moet worden is ongeveer 2,50 - 2,80 meter. Een steiger plaatsen is mogelijk. Graag ontvang ik een offerte.
zondag 10 november 2019

Gevel isoleren en stucen

Ik wil graag de buitenmuur (zijgevel + voorgevel) isoleren en stucen, in totaal 40 m2 .
zaterdag 9 november 2019

Gevel opnieuw isoleren en bekleden met pleisterwerk

Ik wil graag de gevels van mijn dijkwoning uit 1920 graag opnieuw laten isoleren en afwerken met glad pleisterwerk. Bestaande situatie bestaat uit dunne isolatie platen van 2 cm met een pleister afwerking. Het geeft nu onvoldoende isolatie. Ik wil dit opnieuw bekleden. De afmeting is ongeveer 16 x 5 meter x 3 meter hoog. Het is mogelijk om een steiger te plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.
zaterdag 9 november 2019

Gevel bekleden vanwege vocht doorslag in de woning

De muur is van gasbeton en mijn huis is vochtig. Ik ben opzoek naar een oplossing om dit probleem te verhelpen. Als ik boven de verwarming niet aan doe, komt er schimmel op de muren. Ik weet niet of bij een gasbetonmuur isoleren nodig is. Oorspronkelijk was het een recreatie woning. In de straat hebben meerdere huizen gevelbekleding. Ik denk erover na om de voor- en achtergevel ook te bekleden. Dit zou ik dan met kunststof willen hebben. Mocht er een andere of beter oplossing zijn hoor ik dat graag. Er zit geen bekleding op de gevels. De gevel is wel geschilderd, maar de verf bladert her en der af. In totaal gaat het om ongeveer 34 m2. Een steiger plaatsen is wel mogelijk, er is wel wat beplanting aanwezig. Graag ontvang ik advies en een offerte.
zaterdag 9 november 2019

De gevel isoleren van een hoekwoning

We hebben een hoekwoning en al door drie verschillende bedrijven laten kijken naar de mogelijkheden van spouwmuurisolatie. Twee van drie bedrijven raden ons dit af vanwege de slechte kwaliteit van de spouw. Nu willen we dus graag de mogelijkheden onderzoeken om de gevels van buitenaf te laten isoleren. De gevels zijn kaal, het gaat om steensmuren. Heel lastig in te schatten wat de afmeting ongeveer is, ik schat dat het richting 50 m2 is. Het huis heeft 3 verdiepingen (waarvan 1 zolder). Het gaat om een jaren 30 hoekwoning. Een steiger plaatsen is mogelijk.
zaterdag 9 november 2019

Deurdorpel vervangen

Ik wil een deurdorpel en neuten van een houten kozijn vervangen naar een dorpel van hardsteen.
vrijdag 8 november 2019

Gevels van meerdere woningen reinigen

Wij willen graag een offerte voor het reinigen van de gevel van een blok van 5 woningen (anno 1928). Ik weet het te reinigen oppervlakte per woning niet precies maar het gaat per huis om een voorgevel van 6 meter breed en twee verdiepingen hoog. Redelijk veel ramen dus maximaal 50% bestaat uit baksteen.
vrijdag 8 november 2019

Poeren voor toegangshek inclusief fundering maken

Ik wil graag 2 poeren van elk 55 x 55 cm, met fundering, 1.70 meter hoog. In de poeren moet een brievenbus, intercom paneel en gat voor lamp bovenop uitgespaard worden, etc. In overleg met de elektricien en hekken-maker.
donderdag 7 november 2019

Voegwerk gehele zij- en voorgevel herstellen

Het voegwerk is zichtbaar oud en beschadigd, de hele buitenmuur moet opnieuw gevoegd worden. Het is een woning met meer dan 100m2. De dimensies zijn voor mij erg lastig in te schatten dus graag nodig ik een vakpartij uit om berekeningen te maken.
donderdag 7 november 2019

Lood aanbrengen voorgevel

Graag ontvang ik een offerte voor het aanbrengen van lood voor een pannendak/gevelaansluiting van ca. 6 strekkende meter. Bovendien moet de bovenkant van de gevel afgesloten worden met een waterdichte mortel. Ik kan eventueel foto's of een video sturen.
donderdag 7 november 2019

Gevelvoegen herstellen, schoonmaken en impregneren

Ons vrijstaand huis is 45 jaar oud en van de westelijke zijgevel zijn de voegen in een slechte staat. Wij willen graag weten wat de herstel van de voegen, schoonmaken en eventueel impregneren van de muur zou kosten. Het huis heeft een zijgevel van ongeveer 30-35 meter, graag laten wij een vakman langskomen.
donderdag 7 november 2019

Brievenbus van metselwerk herstellen

Mijn brievenbus is langs de straat. Iemand is tegenaan gebotst en de brievenbus staat nu helemaal los. Het moet weer dicht gemetseld worden. Een pilaar met een metalen brievenbus die ingemetseld is. De birevenbus zit los. Stenen zijn kapot gegaan en eruit gevallen. De hoogte is circa 80 cm bij 50 x 50 cm (ongeveer). Via Streetview kunt u zien hoe de brievenbus stond.
woensdag 6 november 2019

Voorgevel opnieuw metselen en impregneren, mogelijk bij meerdere huizen

Graag laten wij de voorgevel opnieuw voegen en impregneren. Het gaat om een project van 3, misschien 4 huizen. Zelf zit ik in het midden van een rijtjesblok. En er zijn nog drie anderen buren met belang. Exact weet ik niet hoe groot de totale oppervlakte is. Mijn voorgevel is geschat 6 meter breed x 4-6 meter hoog. Een steiger plaatsen is mogelijk.
woensdag 6 november 2019

Gevel isoleren en stucen, mogelijk ook het dak isoleren

Ik wil graag de gevel isoleren en afwerken met stucwerk. De huidige afwerking is een sierpleister. De bouwadviseur adviseerde een dergelijke oplossing. Ik wil naar minder uitstoot toe en meer comfort. Het gaat om een vrijstaande woning in boerderij stijl. Wat er geïsoleerd moet worden vind ik lastig in te schatten, maar ik denk dat het om ongeveer 125 m2 gaat. Het huis heeft een begane grond, een verdieping en nog een kleine zolder waar je niet kan staan. Een steiger is mogelijk om te plaatsen. Ik laat HR ++ glazen plaatsen. Verder ben ik ook bezig om het dak te isoleren. Als dit ook meegenomen kan worden sta ik hiervoor open. Er zitten nu dakpannen op. Binnen is alles afgetimmerd. Ik wil alles van buitenaf isoleren en het mooiste zou zijn om de isolatie te combineren met riet. Isolatie moet een hoge waarde hebben. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 6 november 2019

HPL plaatmateriaal vervangen door zink

Het betreft een nieuwbouwwoning waar rond de voordeur (zuil tot en met de 1e verdieping) en erker nu HPL plaat zit verlijmd op een houten constructie. Deze HPL platen worden grotendeels vervangen in verband met beschadigingen. Was opleverpunt woning. Overwegen nu alsnog dit HPL plaatmateriaal door strakke zinken stroken te laten vervangen. Willen daar graag offerte voor. Foto's kunnen worden toegezonden zoals het er nu bij staat. De platen moeten eerst verwijdert worden, afvoeren doen we zelf. De stroken zijn ongeveer 30 cm breed en 5,5 meter hoog. Het gaat om ongeveer 6 stuks. En aan de zijkant zit ook nog wat. Een steiger plaatsen is zeker mogelijk, het is goed bereikbaar.
woensdag 6 november 2019

Gevel isoleren aan de buitenkant

Gaat om totaal 250 m2 geveloppervlakte. Gevels zijn op dit moment niet geïsoleerd en wil een rc waarde behalen van minimaal 4,5. Daarna moet de gevel gestuct worden. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.
dinsdag 5 november 2019

Herstellen voegwerk

De recent opgemetselde muur is niet naar behoren gevoegd. De uitvoerende partij geeft aan niet in staat te zijn de voegen te herstellen. Wij zoeken een partij die de voegen kan verwijderen en daarna snijvoegen op de juiste manier kan plaatsen zodat de voegen vergelijkbaar zijn met de oude muur. De werkzaamheden zijn voor een pand uit 1933. Het oppervlak is ongeveer 1,5m2.
maandag 4 november 2019

Gevel isoleren

Wij zouden onze gevel wellicht vanaf buiten willen laten isoleren, in combi met steenstrips. Ik ben benieuw naar wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.
maandag 4 november 2019

Isoleren van gevel en dak van een hoekhuis

Wij hebben een mooi hoekhuis in de binnenstad uit 1905. Wij willen graag de gevels en mogelijk ook het dak isoleren. Ik heb begrepen dat spouwmuurisolatie geen optie is, voor huizen van voor 1920. We ontvangen graag advies wat er mogelijk is. De zijkant is wit (en moet wit blijven). We hebben energielabel G, vrij veel tocht, en bij de slaapkamer in herfst soms wat doorslaand vocht. Aan alle kanten staat het huis in de zon, op zolder slapen de kinderen. Het huis is vrij kwetsbaar, en de huidige isolatie is niet goed. We willen het liefst van buitenaf isoleren. Het huis is zelf 110 m2. Het huis heeft 3 verdiepingen en een kelder. Het huis is 17/18 meter lang en 3,5 meter breed geschat en 3/4 meter hoog ongeveer. In totaal zou het denk ik gaan om 70-80 m2. Een steiger plaatsen is aan twee kanten mogelijk. Het dak is hellend, het hoogste punt is 2,30 meter hoog. Het is een vrij klein dak. Deze willen we ook van buitenaf isoleren. Er liggen dakpannen op, ik geloof bitumineus. Wat ervoor terugkomt, maakt ons niet heel veel uit, zolang het mooi is. We willen graag gebruik maken van de subsidie regeling. Graag ontvangen we een offerte en advies.
maandag 4 november 2019

Metselwerk

Ik wil graag 4 steunberen (van 2,5 meter hoog) laten metselen ter ondersteuning van oude smederij. Graag een offerte.
maandag 4 november 2019

Gevel renoveren

Gevel uit 1947. Weinig tot geen onderhoud uitgevoerd sindsdien. Bakstenen zijn wat verweerd en voegsel ontbreekt op verschillende plekken. Het gaat om 30 m2. Benieuwd naar mogelijkheden en verwachte kosten. Buurman heeft dezelfde situatie dus mogelijk uitvoer voorstel maal 2.
maandag 4 november 2019

Isoleren en stucen buitengevel

Het gaat om een woning uit 1970. Ik wil de buitengevel (80 m2) laten stucen en isoleren. Ik ontvang graag een offerte.
zondag 3 november 2019

Achterzijde woning gevel slopen en nieuwe kozijnen plaatsen

Graag willen wij de achterzijde van onze woning 4,75 breed 2,65 hoog volledig laten slopen en een volledige kozijnen constructie (inclusief raam) met enkel een deur dat naar buiten opengaat laten plaatsen. Als ik de kozijnen zelf bestel, voor hoeveel kunnen jullie de oude gevel slopen, mogelijk de bovenkant verstevigen met een stalen balk en klaarmaken voor de nieuwe kozijnen? Verdere uitleg kan via e-mail of telefoon opgevraagd worden. Werkzaamheden moeten vanaf 16-1-2020 uitgevoerd gaan worden.
zaterdag 2 november 2019

Tuinmuur metselen

TUINMUUR Gemetselde halfsteensmuur met penanten/pilaren. Bakstenen zelfde als woonhuis (zie foto 4 in bijlage 1), afmetingen ca. 200 x 100 x 47 mm. Besteladres bakstenen is bekend bij opdrachtgever. Voor de bakstenen kan met een stelpost gewerkt worden. Muur bestaande uit twee stukken met een (totale, d.w.z. inclusief penant-afdekplaatdikte) hoogte van resp. 2 m (A- deel) en 1 m (B-deel) t.o.v. het peil. Bovenste laag muur (en penanten) bestaat uit rollaag van “verticaal” georiënteerde bakstenen (zie foto 2 in bijlage 1). A deel (noordzijde): Lengte muur: ~ 9,5 m (5 penanten en vier stukken muur ertussen) B deel (zuidzijde): Lengte muur: ~ 4,6 m (twee stukken (tussen)muur en 2 extra penanten voortbouwend op laatste penant van deel A). Positionering: Zo dicht mogelijk tegen, maar niet op, de oostgrens van het erf. Penanten: Penanten steken boven het muurgedeelte uit (zie foto 1 in bijlage 1). Penanten alleen aan de voorkant uitstekend (zichtzijde vanuit woonhuis opdrachtgever): zie fotonummer 2. Achterkant: zie foto nummer 3. Vlakke, vierkante afdekplaat op iedere penant. Afdekplaat 40 mm dik, geschuurd (Belgische of gelijkwaardig) hardsteen. Afdekplaat steekt rondom uit: nog te overleggen. Fundering: Fundering ontwerpen (waaronder berekenen verantwoorde sterkte) volgens gangbare normen en wetgeving. Voor offerte rekening houden met rivierklei als ondergrond. Voor ontwerp opname door aannemer om geschiktheid te bepalen. Bij funderingstechniek rekening ermee houden dat bij buren aan de andere kant van de erfgrens onlangs het terrein is heringericht tot parkeerterrein. D.w.z. dat fundering (en indien nodig bekisting) aan onze kant aangebracht dient te worden. Voegen muur en penanten: Voorkant: siervoeg ; zelfde type en kleur als woonhuis (zie foto 4) Achterkant: doorstrijken in zelfde kleur als voorkant ; geen verdere afwerking.
zaterdag 2 november 2019

Onderheien van voorgevel

Het betreft het onderheien van een voorgevel van 7 meter ter voorkoming van verdere verzakkingen. Bestaande bouw op palen.
vrijdag 1 november 2019

Opnieuw metselen stuk gevel

Graag zou ik een bestaande muurtje van de gevel van het huis deels opnieuw laten metselen, dit is 90 cm breed en 40 cm hoog. Ik denk dat het op 2 meter hoog zit, net onder de dakrand, dus er is iets nodig om op te staan. Ik kan het huidige muurtje zelf weghalen. Deze heb ik al deels afgebroken en cement ertussenuit gebikt. Het zou dan gaan om het opnieuw opmetselen.
vrijdag 1 november 2019

Gevel isoleren

Gevels isoleren van buitenaf, afwerking met hout. Het is een huis uit 1968, waarbij gevels veel grote ramen bevatten. De gevel is 120 m2.
donderdag 31 oktober 2019

Gevel cementeren

Ik wil de gevel laten cementeren. 35 m2 op isolatie, 110 m2 direct uit buitenmuur. Ik hoor graag wat de opties zijn.
donderdag 31 oktober 2019

Voegwerk achtergevel herstellen en impregneren

Onze woning bestaat nu 25 jaar. Inmiddels zijn er wat voegen gebarsten en er schijnt daardoor wat te lekken bij de achtergevel en de voorgevel willen we ook laten checken, Vanwege de oppervlakte glas vinden wij het moeilijk de m 2 te berekenen. Het betreft een rijtjeswoning van 3 etages en 10,5 meter lengte. Breedte van de woning is 5,5 meter.
donderdag 31 oktober 2019

Gevel isoleren

Enkelsteens hoekhuis uit 1913. Bovenste deel is al pleister. Wil graag onderzoeken of we het bovenste deel kunnen isoleren en van nieuw pleister voorzien. Onderste deel eventueel ook isoleren met steens afwerking. Het gaat om een oppervlakte van 80 m2.
donderdag 31 oktober 2019

Opmetselen poeren dakopbouw en voegen

Ik ben op zoek naar iemand voor het opmetselen 2 poeren en voegen. Het gaat om 2 poeren van 1,50 meter bij 80 cm. Graag een offerte.
woensdag 30 oktober 2019

Het plaatsen en leveren van +/- 600 m2 aan gevelplaten

De gevel van mijn bedrijfspand bestaat uit walboord panelen (285 stuks) van cement/asbest 60 cm breed en 4 meter hoog. De panelen zijn 10 cm dik en staan recht op funderingsbalk met een uitsparing van 5x5 cm. Deze platen worden door een andere partij verwijderd, waardoor het bedrijfspand open zal zijn. Het is de bedoeling dat aansluitend van dit verwijderen er een vervangede gevel wordt gerealiseerd. Ik ben op zoek naar een goede kwaliteit vervangende gevel. Het liefst heb ik beton sandwichpanelen, betonplinten eronder. 150 meter x 4 meter hoog = 600m2
woensdag 30 oktober 2019

Vervangen trespa platen aan gevel - zie foto voor nadere specificatie

Onze voorgevel heeft een witte platen omlijsting, welke beschadigd / rot is... zie foto's. Wij zouden willen weten, wat het gaat kosten als deze vervangen worden door nieuwe witte platen en hoe lang het vervangen zelf gaat duren. Vernemen graag van u en alvast bedankt.
woensdag 30 oktober 2019

Metselen

Ik wil een garage laten metselen die aan een kant tegen het huis komt. En gaat om ongeveer 50 m2 enkele muur die gemetseld moet worden.
woensdag 30 oktober 2019

Gevelbekleding vervangen

Het gaat om een vrijstaande woning, houtskeletbouw. Op de eerste verdieping begint het schuine dak. De voor- en achterzijde op de eerste verdieping tot de nok is van hout. Dit willen wij laten vervangen door kunststof bekleding, wel in dezelfde stijl. Ook de dakranden van de erker willen wij laten vervangen c.q. renoveren. Het gaat om ongeveer 50 m2.
woensdag 30 oktober 2019

Gevelrenovatie in verband met lekkage

Betreft een gedeelte van de gevel, ca. 5 m2, boven het raamkozijn op de 3e etage (ca. 7,5 meter boven begane grond). Ik heb lekkage via het raamkozijn en het vermoeden bestaat dat het water via de voegen door slaat. Het is de bedoeling dat de lekkage wordt aangepakt en het metsel/voegwerk hersteld wordt. Er is genoeg ruimte om de woning om een gevel te plaatsen.
dinsdag 29 oktober 2019

Muur of gevel- laten metselen

Ik wil mijn gevel laten opmetselen. Er is reeds 1m2 dubbelsteense muur opgemetseld tot 1 meter hoogte. In de bijlage vindt u de huidige situatie en de gewenste situatie. Graag in dezelfde steensoort als de onderste meter. het gaat om 40,1 m2 metselwerk (of terwijl: 20m2 dubbele muur). Er komen 2 kozijnen in zoals afgebeeld en de roldeur zal verdwijnen Ik ben ook opzoek naar een partij die hiervoor een bouwkundige keuring kan uitvoeren.
dinsdag 29 oktober 2019

Gevelverf loststeken, repareren van scheuren en stucwerk en het aanbrengen van vocht/winddichte laag

Verf laat los van onze oude gevel, waarschijnlijk vocht. De klus omvat het lossteken van oude verflaag (of zandstralen), het hier en daar repareren van scheuren en stucwerk (cement) en het aanbrengen van een nieuwe witte laag verf die 30 jaar tegen vocht en weersinvloeden moet kunnen. Onderste stuk zwart of donkergrijs. Totaal 81m2 (ramen en deuren reeds in mindering gebracht).
dinsdag 29 oktober 2019

Gevel opnieuw bekleden

Hout vervangen door kunststof, samen met buren, beide woningen hebben gelijke ramen op zelfde hoogte. Zal gaan om ongeveer 50 m2
dinsdag 29 oktober 2019

Wand isoleren

Een enkelsteense buitenmuur dient geïsoleerd te worden. Het betreft slecht één wand van 6 m met twee ramen erin. Aangezien de muur bijna niet zichtbaar is, wens ik een goedkope afwerking
dinsdag 29 oktober 2019

Gevel renoveren

Aanstaand huis in Soest, bouwjaar 1970, witte baksteen. Ook hal moet bepleisterd/gestuuct (ca. 20 m2). Doel vooral: egalisering van (lelijke) baksteen. De oppervlakte van de gevel is 60 m2.
dinsdag 29 oktober 2019

Achtermuur van buitenaf isoleren en afwerken in glad strijkwerk

Muur achterzijde huis vertoont scheurtjes. Alleen vullen en overschilderen is niet genoeg. Een dikkere laag maakt het blijvend mooi. Het gaat om een cementmuur van ongeveer 40m2. Het is de bedoeling dat deze van buitenaf wordt geisolleerd en vervolgens glad afgestreken in een witkleur. Omdat er een serre aan deze zijde van de woning is van ongeveer 2,5meter zou er wel wel een stijger moeten komen.
dinsdag 29 oktober 2019

Voorgevel aan strand boulevard met scheuren en lekkage vernieuwen

Het gaat om de voorgevel van een eerste etage woning, vanaf het terras begane grond woning bereikbaar. Aan de Boulevard in Zandvoort, maar aan de andere kant, de boulevard kant. Deze voorgevel is in 2011 vernieuwd maar toont belangrijke scheuren en een lekkage. Momenteel uitgevoerd in een soort cement die verwijdert moet worden, het gaat om ongeveer 15 m2. Het moet bestand zijn tegen strenge weersomstandigheden, Beaufort 11 (160 km per uur) een aantal malen per jaar met water, zand en zout. Ruimte voor steiger op het terras. Goed te bereiken.
dinsdag 29 oktober 2019

Erfpilaar metselen

Er is een auto tegen mijn pilaartje aan gereden. het is de bedoeling dat op deze plek van de grond af een nieuwe pilaar wordt gemetseld. Het zou de afmetingen van 75 cm hoog, 40 x 40 cm breed zijn. Het is ook de bedoeling dat er weer een licht in terug komt.
maandag 28 oktober 2019

Muur metselen en fundering daarvoor realiseren

Er moet een keer muur gemetseld worden van 9.5 m1 en 2m hoog schuin oplopend van 2 naar 0. Het is een huis is jaren 30 woning, met donkerrode baksteen. Hier wil ik wel een zelfde stijl van terug zien. De fundering kan ik voorbereiden, de geul zorg ik voor de fundering leggen jullie.
maandag 28 oktober 2019

Isoleren voorhuis, afwerken met steenstrips en realiseren schuifpui

Voorhuis van een boerderij langs de buitenzijde isoleren en afwerken met steenstrips. De afmetingen van het voorhuis zijn ongeveer 7 x 5 meter met 1 bouwlaag nokhoogte van 5 meter. Tevens plaatsen van nieuwe kunststof kozijnen, het realiseren van een schuifpui van 3 meter breed. Het gaat om de kozijnen van 4 identieke ramen van ongeveer 90 x 1.40. Op de eerste verdieping staat een groot raam van 1,60 x 1,20.

Partners

Partners van Casius