Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in uw regio.

4397 klanten bevelen een bij Casius aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist of metselaar in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: uitbouw aan een hoekwoning, buitenwanden metselen, gemetselde schutting maken, gemetselde tuinmuur met fundering plaatsen, tuinmuur met fundering plaatsen, scheidingsmuur tussen percelen plaatsen, appartementencomplex met sterk vervuilde muren schoonmaken, muur als erfafscheiding laten metselen, buitenkant van het huis opnieuw opmetselen, buitenmuur opnieuw voegen, gevelstenen metselen, gemetselde tuinmuur laten neerzetten, randfundering plaatsen en muur metselen, halfsteens tuinmuur laten metselen, alle metselwerk aan een nieuwbouw woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar:

donderdag 23 maart 2017

Dorpels van buitendeuren vervangen

Ik wil onderdorpels van buitendeuren vervangen in natuurstenen onderdorpels. 1x dubbeldeur en 1x enkeldeur. Bestaande houten dorpels zijn rot. Wat het kost deze te vervangen. Is het handiger dat u de stenen dorpels op meet en dat wij ze bestellen. Kunt u een om ongeveer een schatting maken, wat het gaat kosten? Gr. Edwin Kleeman.
donderdag 23 maart 2017

Voegwerk in de gevel vernieuwen

Wij willen graag een offerte voor het opnieuw voegen van onze hoekwoning in Loosdrecht. Gevelreinigen oudevoegen verwijderen en nieuw voegwerk aanbrengen.
donderdag 23 maart 2017

Houten planken door Keralit vervangen

Wij willen graag houten planken laten vervangen door keralit. Onze. Gehele zolder bestaat uit houten planken. De zolder is rechthoekig met plat dak en makkelijk rondom te bereiken. Ook deel aan voorzijde vd woning moet vervangen worden in keralit. Gaat hier om ruim 60m2. Graag prijsopgave.
donderdag 23 maart 2017

Renovatiekokers plaatsen

Ik wil graag weten hoeveel de kosten zijn voor het aanbrengen van vijf extra renovatiekokers tbv ventilatie kruipruimte. Voorzijde woning. Achterzijde niet mogelijk vanwege uitbouw op beton.
donderdag 23 maart 2017

Latex verwijderen van een gemetselde gevel

Latex van gemetselde garagegevel verwijderen. Geschat oppervlak ca 25 m2. Hoogste punt ca. 4,5 meter.
donderdag 23 maart 2017

Dak- en raamlekkage herstellen

Hi, Wij hebben een plat dak (4 verdiepingen) waarbij er een lekkage is bij de schoorsteenaansluiting. Daarnaast hebben we lekkage/vocht bij balkondeur (3e verdieping) en lekkage bij een raam (4e verdieping) en willen graag weten waar de lekkage precies zit en wat de kosten voor herstel zijn. Met vriendelijke groet,
donderdag 23 maart 2017

Tuinmuur in Braziliaans verband metselen

Wij willen een tuinmuur laten metselen van 150 cm hoog in Braziliaans verband. Inclusief fundering. 380 cm, dan een dubbele poort van 180 cm dan weer een muur van 380 cm en haaks daarop weer een muur van 380 cm. Steen en kleur voegwerk nog te bepalen. De steen hoeft niet bijzonder te zijn want we gaan waarschijnlijk de muur stucen daarna. Graag een mooie, complete offerte.
donderdag 23 maart 2017

Buitenmuur opnieuw voegen

Geheel vervangen van een borstelvoeg 290 m2. Op de begane grond en eerste verdieping. Het is een poreuze, gelige steen. De voeg is nog van 1978. Geheel eruit halen en voegen. Daarna zal de gevel gekeimd en geschilderd worden. Uitvoering vanaf half april mogelijk.
donderdag 23 maart 2017

Hoekwoning voegen en impregneren

Totale pakket voor een hoek woning
donderdag 23 maart 2017

Tuinmuur laten metselen

Ik wil een tuinmuur laten metselen van 2 meter hoog en 7 meter breed. Het liefst van oude steentjes of stenen met een oude look.
donderdag 23 maart 2017

Scheur in het balkon repareren

In het betonnen balkon boven het onze zit een scheur waardoor het lekt bij regen. Dient scheur te worden gerepareerd.
donderdag 23 maart 2017

Gevelbekleding door metselwerk vervangen

Begane grond is metselwerk maar de 1e en 2e verdieping is houten gevelbekleding. Hout moet eraf en de gevel moet tot aan het dak worden opgemetseld. Er zitten 4 kozijnen in dus de exacte aantal m2 kan ik niet aangeven. Ik kan wel fotos sturen. De gevel is 6 m breed.
donderdag 23 maart 2017

Tuinmuur met stormschade restaureren

Omgewaaide tuinmuur/hek restaureren. Deze is omgewaaid door storm.
woensdag 22 maart 2017

Boog in de deuropening metselen

Boogje in deur opening metselen
woensdag 22 maart 2017

Tuinmuur en tuinhuisje voegen

Op dit moment wordt het laatste deel gemetseld van een tuinmuur van 220 cm hoog en een tuinhuisje van 3 meter hoog. Wij willen daarna ongeveer 96 m² laten voegen. De tuinmuur moet aan 2 zijden worden gevoegd, het tuinhuisje alleen aan de buitenkant. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.
woensdag 22 maart 2017

Gemetselde schutting laten maken

Schutting van 8m lang en 2,80 hoog. Inc fundering. Graag ook offerte zonder fundering. Zonder voegen.
woensdag 22 maart 2017

Stenen plantenbak laten metselen

Ik wil graag een stenen plantenbak van 200 x 60 centimeter groot laten metselen. Ik heb geen voorkeur voor de stenen, deze mogen door de vakman aangeboden worden.
woensdag 22 maart 2017

Balkon met lekkage repareren

Lekkage van het betonnen balkon. Op het plafond in de woonkamer direct onder het balkon zijn kringen en druppels ontstaan.
woensdag 22 maart 2017

Voegwerk in de garagemuur vervangen

Ik wil graag een offerteprijs ontvangen voor het vervangen van 8 m² slecht voegwerk van de muur in mijn garage.
woensdag 22 maart 2017

Gemetselde tuinmuur laten maken

Wij willen graag een simpele tussenmuur laten plaatsen op de erfafscheiding tussen ons en de buren. De muur wordt ongeveer 9 meter lang en 2 meter hoog. Er mag een eenvoudige steen gebruikt worden. De muur moet wel gevoegd worden.
woensdag 22 maart 2017

Tuinmuur opmetselen

Wij willen onze oude schutting die op een laag muurtje staat vervangen. Wij willen het muurtje op laten metselen tot een hoogte van 1.20 meter en daar dan een lage schutting op zodat het in totaal ongeveer 2 meter hoog is. Er moet ook een deur in maar deze zit er nu ook al in. Totale lengte is ongeveer 5,5 a 6 meter. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 22 maart 2017

Voegen en lood van de schoorsteen vervangen

Schoorsteen renovatie van een 30 er jaren huis. Lood vervangen en opnieuw voegen.
woensdag 22 maart 2017

Metselwerk bij een aanbouw

Ik ben op zoek naar een collega vakman voor het metselwerk bij een aanbouw. Het betreft 32 m2 kalkzandsteen en 35 m2 handvorm gevelstenen. Beide is schoon metselwerk.
dinsdag 21 maart 2017

Tuinmuur laten metselen

Ik wil een tuinmuur laten metselen. Een muur van 7 meter lengte en ongeveer 190 cm hoog. Er moet ook nog een fundering gemaakt worden. Op de erfgrens met de buren.
dinsdag 21 maart 2017

Lekkende schoorsteen repareren

Betreft een woning uit 1979. We hebben aan de achterzijde een grote gemetselde schoorsteen zitten, deze zit op een schuin pannendak. In de woonkamer, naast de schoorsteen hebben we last van lekkage wanneer het regent. Ik vermoed dat het ergens tussen het dak en de schoorsteen lekt. Ik zoek iemand die de lekkage kan opsporen en verhelpen. Graag ontvang ik een offerte (Engels sprekend).
dinsdag 21 maart 2017

Uitbouw aan een hoekwoning

Wij willen aan de achterzijde van onze hoekwoning een uitbouw van 300 X 6,5 cm laten maken. De fundering moet tot ongeveer 60 cm onder peil worden uitgegraven. Er moeten 4 betonpalen worden geboord tot 5 meter diep. Daarna moet er bekisting, een vorstrand en ringbalken geplaatst worden. De vloer moet geïsoleerd worden, daarna moet er wapening geplaatst worden en een betonvloer gestort. De buitenmuur moet worden opgemetseld met stenen conform de buitenmuur van de woning. Binnen moeten er kalkzandsteen blokken geplaatst worden. We willen er een plat dak op met bitumen dakbedekking. We kopen zelf een schuifpui en die moet geplaatst worden. We bespreken de mogelijkheden graag in een persoonlijk gesprek en ontvangen daarna uw offerte. We willen hiermee in mei laten starten.
maandag 20 maart 2017

Tuinmuur metselen

Voor 5 of meer recent opgeleverde nieuwbouwwoningen willen we gezamenlijk als tuinafscheiding een rechte enkelsteens stenen muur laten plaatsen. Het graven en storten van de fundering kunnen we eventueel zelf. Graag separaat aanbieden. Lengte tuin ca. 8 meter en hoogte muur ca. 2 meter. Aantal muren nog afhankelijk van de kosten en hoeveel bewoners er uiteindelijk meedoen. Wij gaan uit van 6 muren. Graag aanbieden geheel steen inclusief penanten en met houten schutting zoals in foto's is te zien. Steen afkomstig steenfabriek Oeffelt artikelnr. 25045289. Type verband nog te bepalen.
maandag 20 maart 2017

Scheuren in tuinmuur wegwerken

Het betreft een tuinmuurtje ongeveer 1 meter hoog en 2. 50 meter lang is zachte steen daardoor is het muurtje gescheurd ook weer in voegen. Dit is ons vakantie huisje op
maandag 20 maart 2017

Tuinmuur met klein hoekje metselen

Zit te twijfelen tussen een houten schutting of stenen muur. Maar heb geen flauw idee wat zo'n stenen muur gaat kosten. Weet wel dat dit uiteraard duurder uitpakt dan een houten. Vandaar deze vraag of ik het er voor over heb in mijn budget Stenen tuinmuur Halfsteens Met of zonder Penant???? Met fundering neem ik aan. 6. 55 meter lang 2 meter hoog En nog klein hoekje om van 0. 30cmen 2 meter hoog. De naast gelegen schuur heeft denk 50 cm donkere steen onderaan en dan gaat dit over in een lichtere kleur. Is dat ook mogenlijk.
maandag 20 maart 2017

Muurtjes in de voortuin maken

Graag ontvang ik een offertje voor een laag gemetseld voortuin muurtje met aan begin en eind een hoger gedeelte (paaltje) Op het lage gedeelte moet een sierhek komen. Ook moet er een fundering gestort worden. De lengtes van de muurtje inclusief hoger paaltje aan begin en einde van de muurtjes zijn ongeveer: 250 cm 65 cm 260 cm 160 cm deze is zonder paaltjes Hoogte van lagere deel is ongeveer. 3 iggende stenen en een halve staande baksteen. 30 cm totaal ongeveer. De paaltjes 65/70 cm hoog. Hoop dat ik het zo duidelijk genoeg aan geef. De bijgevoegde foto geeft een indicatie wat de bedoeling is.
maandag 20 maart 2017

Onderbouw onder de buitenkeuken metselen

Voor de onderbouw van een buitenkeuken (onder een veranda) zoek ik een metselaar. Alleen (reeds gebruikte) stenen zijn aanwezig. Het betreft 4 muurtjes waarin naderhand 2 deurtjes en inbouw apparatuur geplaatst gaat worden. Circa 2,2 meter breed, 70 cm diep en 85 cm hoog. Alleen afmetingen van inbouw gedeelte zijn de exacte specificaties van aanwezig. Overige afmetingen zijn nader te bepalen.
maandag 20 maart 2017

Latei boven een kozijn plaatsen

Wij willen een nieuwe deur met kozijn laten plaatsen in onze garage, echter zitten er scheuren in de muur. In verband met garantie kunnen ze de deur niet plaatsen, ook omdat de kans bestaat dat het metselwerk naar beneden komt. Nu heb ik vernomen dat dit te verhelpen is met een latei. De latei dient geplaatst te worden in de huidige situatie, met de deur en het kozijn wat er nu zit. De nieuwe deur wordt pas geplaatst nadat er een latei is geplaatst en er bij het verwijderen van het huidige kozijn, niets naar beneden komt. Graag verneem ik wat de kosten zullen zijn om door jullie een latei te laten plaatsen en hoeveel tijd dit in beslag zal nemen.
maandag 20 maart 2017

Rollaag metselen

Namens de VvE wil ik een offerte aanvragen voor een metselklus. Het gaat om het metselen van een rollaag met 32 stenen boven een raam op de 1e verdieping van ons pand. De werkplek is met een steiger goed bereikbaar en de steiger kan daar ook eenvoudig verplaatst worden. De nieuwe kozijnen en het glas moeten tijdens de klus even worden afgedekt om beschadiging te voorkomen. De materialen moeten ook worden geleverd. Wij ontvangen graag uw offerte.
maandag 20 maart 2017

Buitengevel isoleren en stucen

Ik wil graag 2 gevels laten isoleren en stucen aan de buitenzijde van mijn woning. Omdat ik graag gebruik wil maken van de landelijke subsidie moet het isolatiepakket wel minstens een RD waarde hebben van 3.5. Graag hoor ik welke mogelijkheden u kunt bieden. Ik kan u per e-mail een tekening sturen van de beide gevels waar het om gaat zodat u ook de ramen en deur + maten goed kunt inzien. De uitvoerdatum is nader te bepalen, afhankelijk van het moment waarop we de subsidietoekenning krijgen. Buitenwerk Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen
maandag 20 maart 2017

Garageboxen metselen

Ik heb een pand waar 4 garage boxen in gerealiseerd moeten worden totaal 170 m2 metselwerk. Graag lijm werk met silka vellingblok V100/198.
maandag 20 maart 2017

Lekkage en doorslaand vocht repareren

Lekkage schoorsteen en doorslaand vocht repareren: - opsporen en verhelpen lekkage bij de schoorsteen (de schoorsteen mag eventueel dicht gemaakt worden) - verhelpen doorslaan vocht bij een halfsteens muur van de dakkapel De schoorsteen staat op de zijkant van het dak op de tweede verdieping. De bereikbaarheid is goed. De dakkapel zit aan dezelfde kant van het dak.
maandag 20 maart 2017

Gevel isoleren en afwerken

Het betreft een landelijke woning. Buitenwerk Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen
zondag 19 maart 2017

Gevelbekleding op een chalet aanbrengen

Ik wil graag mijn houten chalet met kunstig gevelbekleding laten bezetten chalet is ongeveer 10 bij 7 breed met ramen en schuifpui ... ik heb hier echter geen verstand van wat er allemaal nodig is .. wie wil en kan mij hiermee helpen tegen een betaalbare prijs of in ieder geval een indicatie ervan geven.. .. het gaat om de simpelste gevelbekleding
zondag 19 maart 2017

Cellenbeton metselen

Ik zoek iemand die een trap kan maken van cellenbeton. Het gaat om een kwarttrap van plusminus 2.10 meter hoog.
zondag 19 maart 2017

Gaten boren voor de afzuiging

1 gat boren in binnenmuur van toilet naar keuken voor afzuigkap Rond 10cm. Dikte binnenmuur 10 cm. 2 gaten boren vanuit toilet door buitenmuur. Rond de 10 cm. Dikte buitenmuur plusminus 17 cm. Geen beton maar kalkzandsteen binnen en gasbeton voor de buitenmuur (met buiten metselwerk met circa 10 cm spouw).
zondag 19 maart 2017

Gevel uithakken en opnieuw voegen

De buitengevel is op dit moment geschilderd met latex. De gevel is ongeveer 20 m2 groot. De voegen moeten worden uitgehakt en hierna moeten er weer volvoegen geplaatst gaan worden. Wanneer alle werkzaamheden klaar zijn zal ik de gevel weer opnieuw gaan latexen.
zondag 19 maart 2017

Scheefgezakte gemetselde tuinmuur vervangen

Ik wil een losstaande scheefgezakte gemetselde tuinmuur laten vervangen. De afmetingen zijn circa 70 x 120 centimeter (betreft hoek) en circa 200 centimeter hoog. De nieuwe muur moet zodanig verankerd worden dat deze niet opnieuw scheef zakt. Er hangt een deur van een poort aan de muur, deze moet er daarna ook weer aan bevestigd kunnen worden. Eventueel kan ook de hele poort vervangen worden.
zondag 19 maart 2017

Gevelreiniging en terrein sporthal schoonspuiten

De metalen platen van de gevel rondom de sporthal schoonspuiten. En het terrein. Het aantal m2 van de gevel weet ik niet, de sporthal is circa 400 m2 per verdieping. Het perceel is 2 hectare in totaal. Op de gevelplaten zit groene aanslag.
zondag 19 maart 2017

Binnenvijver metselen

In de schuur willen wij een bak laten metselen van ongeveer lxbxh 210 x 150 x 130 cm. De schuur heeft al een betonnen vloer. Er dient geen drain geplaatst te worden maar wel waterdicht gemaakt met vloeibare vijverfolie. Daarin moet aan de voorzijde ook een raam komen van 150 bij 70 cm, een soort kijkgat van 12 mm dik. De muren van schuur kunnen denken wij ook als steun gebruiken, 3 wanden. Graag gratis prijsindicatie.
zondag 19 maart 2017

Zijgevel opnieuw opmetselen

Wij willen de buitenmuur van de zijgevel, 59 m2, opnieuw laten opmetselen. Het werk betreft: 1 verwijderen oude bakstenen muur 2 aanbrengen latei bij zijraam, 2,5 meter breed 3 aanbrengen nieuwe RVS spouwankers 4 aanbrengen nieuwe isolatie 5 opnieuw opmetselen en voegen buitenmuur
zondag 19 maart 2017

Appartementencomplex met sterk vervuilde muren schoonmaken

Vanuit de VVE zijn wij op zoek naar een partij die ons appartementen complex uit 1998 met sterk vervuilde muren kan opknappen. Het metselwerk moet op plekken worden schoongemaakt of worden vervangen. Indien noodzakelijk kan er gefaseerd begonnen worden met het plaatsen van nieuwe muren. Het gaat in totaal om ongeveer 1500 m2 metselwerk waarvan een gedeelte boven het water hangt. Het budget is beperkt, wij zoeken daarom een partij die binnen ons budget kan werken.
zondag 19 maart 2017

Balkonvoegen herstellen

Het voegwerk aan de binnenkant van het balkon wil ik laten repareren. Verder ook de scheidingsmuur tussen het balkon van de buren en mijzelf graag herstellen aan mijn kant. Het balkon is ongeveer 7 meter lang en 1 meter hoog. De scheidingsmuur is ongeveer 1 meter lang en 2 meter hoog. Graag bij de offerte vermelden wat de kosten per strekkende meter zijn en hoeveel uren de werkzaamheden in beslag nemen.
zondag 19 maart 2017

Muur naast de serre repareren en serre dak vervangen

De muur naast mijn serre is stuk gegaan door het water. Er zijn wat bakstenen stuk en het stuckwerk is beschadigd. Ook wil ik graag nieuwe dakplaten op de serre laten plaatsen. Het dak is ongeveer 8.0 x 3.2 meter groot. Ik bespreek graag ter plaatse wat de mogelijkheden zijn.
zaterdag 18 maart 2017

Tuinmuur repareren of vernieuwen

Ik heb een steens tuinmuur van ongeveer 60 cm hoog en 18 meter lang. Deze is op verschillende plaatsen gescheurd door boomwortels. De bomen worden op korte termijn gerooid en daarna wil ik de tuinmuur laten repareren of opnieuw opmetselen. Ik kan hiervan foto's doorsturen. Graag een prijsidee.
zaterdag 18 maart 2017

Tuinmuur als schutting metselen

Wij willen graag begin mei 2017 (week 18/19) een stenen schutting laten metselen volgens voorbeeld foto Lengte 1; 595 cm Lengte 2; 560 cm (staat haaks op lengte 1) Hoogte ca. ; 180 cm Steensoort zo gelijk aan bestaande stenen woonhuis (we weten dat er bij Gerritsen Bouwmaterialen een steen leverbaar is welke qua kleur goed past, de steen is alleen 1-2 mm minder hoog) Metselwerk in halfsteens verband, 2 pilaren in muur 1 (lengte 595 cm) 2 halve pilaren voor opties laten aansluiten op de bestaande muren? Voegwerk normale voeg, geen knipvoeg zoals de muren van de woning, kleur van de voeg uiteraard zo bijpassend mogelijk. Kunt u daarvoor een prijsindicatie opgeven? En aangeven of er in jullie planning mogelijkheid is voor uitvoering in deze periode? Wij willen graag dat de gehele uitvoering van het metselwerk bij jullie ligt, inclusief fundering, aan- en afvoer materialen, voegen van de metselwerk etc.

Partners

Partners van Casius