Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in uw regio.

4452 klanten bevelen een bij Casius aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist of metselaar in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: metselen van een tuinafscheiding met daarin deuren, muren metselen voor een nieuw gebouw, buitengevels met grote stenen metselen, gevels metselen, tuinafscheiding laten metselen, flinke tuinmuur metselen, metselwerk buitenzijde woning renoveren, nieuwbouwwoning metselen, schoorstenen renoveren, dubbelsteens aanbouw metselen, metselwerk aan buitenzijde woning, metselwerk met Geostylistics stenen in wildverband, groot metselwerk, tuinmuur metselen, buitenmuur metselen rond de tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar:

vrijdag 23 juni 2017

Tuinmuur metselen

Muur te bouwen en metselen op erfafscheiding met buren. Geen fundering aanwezig. Zandgrond. Ongeveer 3. 5 meter breed en rond de 2 meter hoog. Graag een offerte.
vrijdag 23 juni 2017

Repareren. Scheur. In buitenmuur

Tussen een aanbouw en de bestaande woning is een scheur ontstaan.
vrijdag 23 juni 2017

Offerte renovatie kelder

Wij zoeken een bedrijf die de kelder van ons nieuwe huis kan renoveren. Fotomateriaal aanwezig nav bouwkundige keuring. Graag ontvangen wij een offerte voor deze werkzaamheden.
vrijdag 23 juni 2017

Vijver metselen

Wij willen een vijver laten stutten met snel betonstenen. De vijver wordt 6 meter lang en 1.20 meter breed. Plus 1 meter diep. Daarnaast heb ik een ondergrondse filter bak ook graag willen stutten in de grond. Deze is 2.10 lang en 1 meter breed. Diepte hiervan wordt 70 centimeter.
vrijdag 23 juni 2017

Tuinmuur metselen

Ik wil graag een tuinmuur metselen van 2 meter hoog bij 2.45 meter breed. Mijn schutting valt er telkens af, omdat ertegenaan gevoetbald wordt.
vrijdag 23 juni 2017

Kleine schade aan gevel repareren

Door een verkeerde bevestiging door de leverancier van het zonnescherm is een gevelsteen losgekomen en een barst in de voeg van de gevel ontstaan. Dit moet met spoed worden herstel, waarna de leverancier het zonnescherm weer zal monteren. De reparatie ie maar een kleine klus maar zeer noodzakelijk. De factuur wordt naar Zon en Scherm Zoetermeer gezonden (garantie van het bedrijf). De klus dient uiterlijk 30 juni gereed te zijn.
vrijdag 23 juni 2017

Gevel metselen en lijmen

Het lijmen van ongeveer 15 m2 vellingblok van 0.50 meter hoog 27 meter lang. Maat blok 100 x 198 x 437. Metselen rode gevelsteen, ongeveer 15 m2 en voegen. Er zijn geen kozijnen ramen of sparingen in metselwerk.
vrijdag 23 juni 2017

Gevel laten stralen

Graag ontvang ik een offerte voor 16 m2 gevel te stralen? Of om de gevel uit te kappen en te voegen en stralen? Gaarne reactie via mail ivm nachtdienst.
donderdag 22 juni 2017

Gevel uitkappen, stralen en opnieuw voegen

Het gaat om het uitkappen, stralen en opnieuw voegen van de gevel. De afmeting zijn ongeveer 7.5 meter in de lengte bij ongeveer 5.5 meter in de hoogte, tot de nok. De rest van de woning wordt ook aangepakt. We laten onder andere een uitbouw plaatsen.
donderdag 22 juni 2017

Schoorsteen voegen en impregneren

Wij hebben een huis gekocht uit 1969 waarvan het dak enkele jaren geleden is vernieuwd. De schoorsteen is toen niet mee vernieuwd en moet nu opnieuw gevoegd worden (sommige stenen wijken uit de schoorsteen, veel mosgroei). De schoorsteen is 16 tot 28 lagen bakstenen hoog en 5,5 baksteen breed. De schoorsteen zit op het dak aan de achterkant van het huis. Een foto is bijgevoegd. Kunnen jullie een offerte geven voor het herstel met een advies voor het herstel?
donderdag 22 juni 2017

Garagedeur door gemetselde muur vervangen

De garage wordt niet gebruikt voor de auto's daarom is de garage deur niet nodig. Graag wil ik de garage deuren eruit halen en dan het dicht metselen. Het gaat om een oppervlakte van 2.60 x 2.40 meter. In de gemetselde muur zouden wij graag een raamkozijn laten metselen.De afmeting is hiervan nog niet duidelijk.
donderdag 22 juni 2017

Balkon met betonrot repareren

Ik heb een klein balkon met een betonnen vloer maar naar de overgang van de balkon vloer naar de gevel zit een scheur, achter de scheur zit een stalen frame wat is geroest. Graag betonrot weg en scheur moet gemaakt worden.
woensdag 21 juni 2017

Schoorsteen verwijderen

Op de begane grond en 1ste verdieping is de schoorsteen reeds verwijderd. Op zolder is de schacht nog onderdeel van de muur en de gemetselde schoorsteen is ook nog op dak aanwezig. Deze willen wji graag laten verwijderen en het puin laten afvoeren. Wellicht is er asbest aanwezig, de woning stamt uit 1969. Voor de afwerking van de wanden hebben wij nog niets besloten. Wellicht kunt u ons hierin adviseren?
woensdag 21 juni 2017

Betonreparatie bij het balkon

Door het opnieuw plaatsen van de balkon railing is er aan de onderzijde van het balkon wat beton afgebrokkeld waardoor de bewapening zichtbaar is. Ik hoor graag van u!
woensdag 21 juni 2017

Tuinmuur metselen

De schutting dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna moet er een fundering gemaakt worden en een tuinmuur gemetseld. De lengte zal ongeveer 9 meter zijn en 1.80 meter hoog.
woensdag 21 juni 2017

Schutting metselen

Ik wil graag een gemetselde schutting van 1,80 meter hoog en 10,50 meter lang laten plaatsen. Er dient een stevige fundering geplaatst te worden met 3 a 4 steunkolommen. De muur dient ook gevoegd te worden. Kunt u separaat vermelden wat de materialen kosten en wat de kosten zijn voor de arbeid?
woensdag 21 juni 2017

Buitenmuur met isolatie metselen

Wij wensen een buitenmuur met isoldatie te laten zetten tegen een nu bestaande blinde of blote muur. Destijds zou hiertegen aangebouwd mogen worden, wat nu zeker niet meer het geval zal zijn wegens de bestemmingswijziging. Het betreft een muur van +/- 9,5 m. Breed en een 7 m. Hoog. Het mag een ruwe schatting zijn maar de offerte dient wel vrijblijvend en gratis te zijn.
woensdag 21 juni 2017

Canexel vervangen

Onderste Canexel planken zijn ongeveer 28-30 cm hoog en beginnen te rotten, deze moeten vervangen worden. Of optie twee dubbel rabatdeel vervangen van circa 5 lengtes a 3.66 meter, is geen grote klus en naar mijn inziens als vul werk worden beschouwd. Betreft een chalet. Zou dit graag een keer gerealiseerd willen zien. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 21 juni 2017

Buitenmuur metselen rond de tuin

Buitenmuurtuin metselen. Hoogte 1. 50 meter Breedte 9 meter
woensdag 21 juni 2017

Buitenvensterbanken met onderdorpel metselen

Er dienen 2 buitenvensterbanken van 1 meter per stuk gemetseld te worden. Daarnaast dient ook de onderdorpel van 2 meter lengte onder de openslaande deuren gemetseld te worden.
woensdag 21 juni 2017

Vijver metselen

Ik wil graag een vijver laten metselen 2.50 lang 1.10 breed 1.10 hoog met een raam
dinsdag 20 juni 2017

Zijmuur opnieuw voegen

De voegen van onze zijgevel dienen te worden verwijderd en daarna opnieuw gevoegd. Wat voor een soort voeg is nog niet duidelijk. De oppervlakte van de gevel is ongeveer 60 m2 en goed bereikbaar.
dinsdag 20 juni 2017

Schuur metselen

Wij willen ons schuur laten metselen, wat gaat het kosten? Is het compleet met dak ? vloer is al gestort nu houten schuur
dinsdag 20 juni 2017

Tuinhuis metselen

Wij hebben een houten tuinhuis van 3 x 3 meter. Wat kost het om eenzelfde te metselen? Ik verwacht het dak te kunnen her gebruiken?
dinsdag 20 juni 2017

Gevelreiniging, voegen bijwerken en impregneren

De gevel van onze hoekwoning dient te worden gereinigd, de voegen vernieuwd, platvol en de daarna geïmpregneerd. De oppervlakte is ongeveer 40 m2.
dinsdag 20 juni 2017

Schoorsteen voegen op tussenwoning

Het gaat om het renoveren van de voegen van mijn schoorsteen, aan de buitenzijde van mijn woning (enkel op het dak). Er zitten nu al jaren voegen in, die vallen eruit. Dit moet op de juiste manier verwijdert worden en vervolgens moet er opnieuw gevoegd worden. De schoorsteen is ongeveer 1 meter bij 1 meter. Wellicht kunt u ook het loodbeslag controleren. Via de binnenzijde van de woning kunt u via het grote dakraam, gemakkelijk het dak op.
maandag 19 juni 2017

Metselwerk buitenzijde woning renoveren

De achtergevel van een semi vrijstaande bungalow heeft renovatie of nieuw metselwerk nodig. Op dit moment zitten er flink wat scheuren in. De werkzaamheden mogen starten na het leggen van de fundering (dit najaar). De achtergevel is zo'n 12 bij 3 meter.
maandag 19 juni 2017

Buitenpoort metselen

Volsteens tuinpoort met fundering. Tweemaal penanten hoog 2,11 - rest van de muur is 2 meter hoog. Totale lengte is 3,20 Gepointerde voeg. Alle materiaal reeds aanwezig. Graag info per mail.
maandag 19 juni 2017

Gevels metselen

800 m2 gevelmetselwerk in Münster. Start: z.s.m.
maandag 19 juni 2017

Tuinmuur metselen

We willen graag samen met de buren een bestaande houten schutting vervangen door een gemetselde tuinmuur. We slopen en voeren de oude schutting zelf af. We willen graag een zo smal mogelijke tuinmuur (halfsteens? enkelsteens?) van 8 meter lang en 2 meter hoog. De muur sluit aan de achterkant van de tuin aan op een bestaande schutting van betonnen staanders en betonplaten. Er moet ook een fundering gestort worden. De tuin is bereikbaar via de woonkamer (openslaande deuren voor en achter). De steen moet passen bij het huis (uit 1906, lichtrode baksteen), maar het budget is beperkt, dus liefst niet te duur. Ik ben per mail het best bereikbaar.
maandag 19 juni 2017

Opstapje met gemetseld muurtje

We hebben een opstapje buiten van 3,10 lang bij 1,05 breed. Hier ligt een beton plaat op en aan de zijkant zijn stenen gemetseld. Deze loopt af richting het huis waardoor we vaak lekkage hebben. Onder deze betonnen plaat is het hol. Het opstapje is in slechte staat. Door eventuele verbouwing kelder willen we het opstapje niet vol laten gieten met beton, en zand, dit zou ook te zwaar zijn voor de muur van de kelder. Dus we willen opnieuw een hol opstapje met een mooi muurtje eromheen gemetseld aflopend van het huis richting tuin.
zondag 18 juni 2017

Voegen in de gevel vervangen

Huisje uit 1920 met oud, ongelijk voegwerk. Gevel circa 6 meter lang, met 1 deur en 1 raam, en bestaat uit slechts 1 verdieping, de begane grond, en de schoorsteen op het dak. Ik heb geen idee wat voor soort voeg het is. In totaal circa 18 m2. Graag zou ik een prijsindicatie krijgen, om aan de hand daarvan te bepalen op welke termijn deze werkzaamheden zullen worden uitgevoerd.
zondag 18 juni 2017

Schoorsteen opnieuw laten voegen

Bestaande schoorsteen, op de hoek van 2 onder 1 kapper, oude voegen verwijderen, mos verwijderen, opnieuw voegen, lood vervangen, kap op schoorsteen plaatsen. Schoorsteen is niet in gebruik voor rookafvoer.
zondag 18 juni 2017

Dak- en gevelklussen

Ik wil graag de deklatten op de windveren vervangen door zink. Het gaat om 4 deklatten van de woning en 2 van de garage. Geschatte lengte is ongeveer 5 meter per windveer. Ook: 1 windveer dient vervangen te worden.
zondag 18 juni 2017

Schoorsteen renoveren en opnieuw opmetselen

Ik wil mijn dubbele schoorsteen laten vervangen en van de andere enkele schoorsteen moet het lood worden nagekeken en eventueel vervangen worden. Ook wil ik deze schoorsteen graag opnieuw gevoegd hebben.
zondag 18 juni 2017

Tuinmuur opmetselen

We willen een tuinmuur waar we een metselaar voor willen inhuren. Ik heb helaas geen betonmolen, deze moet meegebracht worden, evenals eventuele steigers. De tuinmuur wordt 2.30 meter hoog en 17 meter lang. Fundering gaan we zelf (laten) gieten. Stenen (waalformaat) leveren wij, evenals cement. (geen kant en klaar, maar los, zodat de metselaar zelf de verhouding kan bepalen).
zondag 18 juni 2017

Staduitlopen opnieuw metselen

De stadsuitloop bij één van de regenpijpen moet opnieuw worden gemetseld, zodat er weer een aansluiting ontstaat. De stadsuitloop zit achter het huis aan de rechterkant, aan de gevel. Er kan goed gewerkt worden, want de ruimte is goed te bereiken. Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het uit te voeren werk. Ik heb een foto toegevoegd.
zondag 18 juni 2017

Scheur boven het kozijn repareren

Er zit een scheur in de gevel, boven het kozijn. Deze dient u te repareren. De scheur vanuit een hoek van het kozijn loopt trapsgewijs omhoog. De scheur is aan het begin 6 mm breed en op het eind is hij steeds minder ruim. Hij loopt tot en met vier lagen stenen boven het kozijn. Boven het kozijn zit eerst een laag verticaal geplaatste stenen.
zondag 18 juni 2017

Airco afvoer in de buitenmuur aanbrengen

Gat in buitenmuur maken voor afvoerslang van de airco op de begane grond. De doorsnee van de slang is 125 mm. Ik heb een verrijdbare airco reeds in bezit.
zaterdag 17 juni 2017

Vijvers laten metselen

Ik heb een nieuw huis en wil graag dat er in de tuin 2 vijvers komen van 1 bij 4 meter van ongeveer 60 tot 80 centimeter hoog. Zelf kan ik wel de fundering leggen en de folie plaatsen en de randen afwerken, maar ik kan niet metselen. Graag wil ik weten wat de kosten zijn om 2 vijverbakken te metselen.
zaterdag 17 juni 2017

Rond gat zagen in een voorpui

Wij willen het bestaande gat met een diameter van 100 mm in de voorpui laten vergroten naar 150 mm diameter. Dit in verband met een nieuwe keuken waarbij de afvoer van de afzuigkap een diameter van 150 mm krijgt. Het betreft een woning welke op dit moment geheel wordt verbouwd. De keuken is reeds gedemonteerd en afgevoerd, dus voldoende ruimte. De pui bestaat uit bakstenen, dan isolatie en dan een kalkmuur. Wij willen graag een prijs en levertijd voor deze klus en horen graag van u.
zaterdag 17 juni 2017

Tuinmuur bij een oprit metselen

Graag willen wij een tuinmuur laten metselen om onze oprit af te sluiten. Daartussen willen we ook de poort hebben. De poort hebben wij al en moet worden verplaatst.
vrijdag 16 juni 2017

Buitengevel zandstralen, voegen en impregneren

Het gaat om de buitengevel van 6 meter breed en ongeveer 11 meter hoog. Het zal gaan om het zandstralen, het voegen en het impregneren van de gevel.
vrijdag 16 juni 2017

Muurlood vervangen

Na een hevige regenbui wat lekkage in de eetkamer, de dakdekker constateerde dat het muurlood van het platte dak moest worden vervangen. Het gaat om ongeveer 2 meter muurlood.
vrijdag 16 juni 2017

Schoorsteen opnieuw voegen en lood vervangen

Schoorsteen opnieuw laten voegen. 1 steen laten vast metselen, nieuwe Loden lappen rondom de schoorsteen. Beneden een aan de zijkant van een aangebouwde schuur, een scheur laten uitslijpen en opnieuw voegen. Startdatum vanaf 1 augustus in verband met vakantie. Vakman kan niet op het dak als het te heet is in verband met dakbedekking.
vrijdag 16 juni 2017

Gevel voegen en impregneren

Wij willen graag de gevel van ons hoekhuis laten voegen en impregneren. Het gaat om de voor-, zij- en achtergevel met een oppervlak van ongeveer 100 m2. De gevel is goed bereikbaar.
vrijdag 16 juni 2017

Ventilatiekokers plaatsen

Om trek in de kruipruimte te creëren moeten 4 ventilatiekokers geplaatst worden. Deze moeten precies geboord worden, en afgewerkt worden in de gevel. De tuin is opgehoogd en daardoor zijn de huidige kokers te laag komen te zitten. Er moet schuin naar beneden door een spouwmuur geboord worden: beton en gemetselde gevel.
vrijdag 16 juni 2017

Bestaande tuinmuur renoveren of vervangen

Het renoveren of vervangen bestaande gemetselde muur in de tuin. Graag het metselwerk beoordelen en advies geven wat er gedaan moet worden. De muur is 4 meter lang en 2 meter hoog, verderop is nog een stuk van 1 meter lengte. De tuindeur hergebruiken als de muur opnieuw gezet moet worden.
woensdag 14 juni 2017

Tuinmuur op laten metselen

De scheidingsmuur tussen onze tuin en die van de buren moet aan de bovenkant afgewerkt worden met 2 rijen stenen en ook zogenaamde rollaag. Aan de linkerkant is de muur goed afgewerkt en het linker gedeelte van de muur niet.
woensdag 14 juni 2017

Durasid gevelbekleding aanbrengen

Aanbouw bekleden met Gevelbekleding van Durasid. Het gaat om ongeveer 23,5 m2. Het moet worden ingemeten en offerte gemaakt. Klant is niet altijd op dit adres aanwezig!

Partners

Partners van Casius