Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in uw regio.

4669 klanten bevelen een bij Casius aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist of metselaar in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: donkere steenstrips met donkere voeg aanbrengen, voegen vernieuwen en gevels reinigen, woning op laten metselen, houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen op een bedrijfshal, houten gevelbekleding aan laten brengen, buitengevel isoleren en afwerken, borstwering voor schuur metselen, crepi met isolatie in gevels aanbrengen, houten gevelbekleding met isolatie, pVC gevelbekleding met isolatie aanbrengen, crepi zonder isolatie, muren van isolatie en steenstrips voorzien, casco HSB-woning opmetselen, isoleren en stuken van de gevel, metselwerk van aanbouw afwerken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar:

woensdag 21 maart 2018

Verticale scheur in de gevel repareren

Het betreft een aantal verticale scheuren in de buitenmuren. Graag contact opnemen om een afspraak maken en het ter plekke te bekijken.
woensdag 21 maart 2018

Houten gevelbekleding met isolatie

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Minder dan 10 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien In welke houtsoort(en) heb je interesse? Hardhout (ceder, padouk, eik, iroko,... ) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het gaat om de voorkant van de aan het huis vastzittende schuur. Deze is reeds met hout bekleed, maar dit willen we vervangen door een meer duurzaam en natuurlijk uitziende houtsoort. Afmetingen: circa 2. 750 x 2. 600mm We zijn opzoek naar een soort gelijk eindresultaat als bovenstaande afbeelding: -info. Nl/wp-content/uploads/houten-gevelbekleding-prijzen. Jpg
woensdag 21 maart 2018

Muur van de schuur opmetselen

Samen met een aantal buren ben ik een schuur aan het bouwen. De fundering is klaar en ook een deel van de muur is opgetrokken. Het schiet echter niet op omdat we onvoldoende ervaring hebben. We zoeken daarom een metselaar die de muur verder kan optrekken. Het gaat in totaal om ongeveer 12 m2 waarvan 3 m2 steens en de rest halfsteens is.
woensdag 21 maart 2018

Gevel bekleden met kunststof

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken De gevel is nu bekleed met hout. Moet bekleed worden met kunststof of iets anders onderhoudsvrij.
woensdag 21 maart 2018

Rabatdelen plaatsen

Wil graag met rabat delen 2 meter 40 lang en min 11 rabat delen hoog een afscheiding laten plaatsen aansluitend aan muurtje naar struiken
woensdag 21 maart 2018

Glazen gevel plaatsen

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m². Wil je de muren ook laten isoleren? Nee In welke metaalsoorten heb je interesse? Gelakt aluminium Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het gaat om het plaatsen van een glazen gevel voor de roldeur in de dag kant. Dus bij het openen van de roldeur, is de glazen pui de showroom voorzijde. Breedte 3 meter en hoogte 4 meter. Het gaat om 2 stuks. Ik weet nog niet welk type glas ik wil hebben hiervoor.
woensdag 21 maart 2018

Isoleren en stuken van de gevel

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ik wil ongeveer 50 m2 gevel laten isoleren en stuken. Bestaande gevel is gestuct op kalkzandsteen halfsteens gevel. Het gaat om drie rechte gevels waarvan 1 voorzien is van een grote pui.
woensdag 21 maart 2018

Voegen van de gevel vervangen

Wat is de oppervlakte van het uit te voeren voegwerk? Tussen 50 en 100 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken De voegen van mijn zijgevel dienen vervangen te worden. Het gaat ongeveer om 65 m2.
dinsdag 20 maart 2018

Metselwerk van aanbouw afwerken

In verband met ziekte, met spoed gezocht een of twee metselaars voor het afwerken van een aanbouw. De stenen, cement en voeg staan al klaar (3300 stenen).
dinsdag 20 maart 2018

Metalen gevelbekleding met isolatie

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee In welke metaalsoorten heb je interesse? Gelakt staal Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Gevelbekleding voor de windveren en boeidelen
dinsdag 20 maart 2018

Gevelreiniging

Welke oppervlakte moet gereinigd worden? Meer dan 100 m² Is de gevel geschilderd? Ja, de verf moet verwijderd worden Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Oude deel huis: geschilderd met witte niet-doorlatende verf, waardoor spouwmuurisolatie niet mogelijk was. Doel: aanbrengen spouwmuurisolatie, daarna schilderen op basis doorlatende verf.
dinsdag 20 maart 2018

Steenstrips met isolatie

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Buitengevel en oude kozijnen verwijderen. Nieuwe gevel opbouwen met isolerende steenstrips en (kunststof) kozijnen (ramen en deuren).
dinsdag 20 maart 2018

Houten gevelbekleding met isolatie

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m² Wil je de muren ook isoleren? Nee In welke houtsoort(en) heb je interesse? Verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken... ) In welke stijl heb je interesse? Modern, landelijk, klassiek In welk materiaal heb je interesse voor de constructie? Hout Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Vrijstaande luxe woning. Carport + wangen dakkapel voorzien van deze houten delen. Opdrachtgever heeft de wens een WRC rabat toe te passen. Wij zoeken hier een alternatief materiaal op. Opdrachtgever heeft ook als wens de originele hout kleur te behouden, dus eventueel te behandelen. Wie moet de werken uitvoeren? Ik wil de werken zelf uitvoeren en wens enkel materialen met advies
maandag 19 maart 2018

Crepi met isolatie

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken ik heb een tussen woning en wil de voorgevel laten isoleren boven zijn 2 ramen en beneden wc raampje voordeur en een raam groot
maandag 19 maart 2018

Crepi met isolatie

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken buitengevel ca 15 mtr. Lang 2,70 mtr hoog, ca. 70% onder overstek, 30% buiten overstek
maandag 19 maart 2018

Gevelreiniging

Welke oppervlakte moet gereinigd worden? Tussen 50 en 100 m² Is de gevel geschilderd? Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken De gevelstenen zijn geglazuurd. Door de jaren een grauwsluier overheen gekomen. Op sommige plaatsen ook vuilvlekken.
maandag 19 maart 2018

Spuitkurk met isolatie

Wat is de oppervlakte van de te plaatsen spuitkurk? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het gaat om drie muren van 410x100 cm aan beide kanten te behandelen
maandag 19 maart 2018

Metalen gevelbekleding met isolatie

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 50 en 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee In welke metaalsoorten heb je interesse? Koper Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken I would like the exterior of my houses wood replaced with a koper siding
maandag 19 maart 2018

Cementbepleistering met isolatie

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 50 en 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Betreft een nieuwe schuur met een binnenmuur van kalkzand waarop de isolatie moet komen. (Verlijmen? Schroeven?)
maandag 19 maart 2018

Bestaande voegen uitslijpen en hervoegen

Wat is de oppervlakte van het uit te voeren voegwerk? Tussen 10 en 50 m² Toelichting over het vochtprobleem en de gewenste werken Wij hebben vochtproblemen zichtbaar na isolatie spouwmuur en de voegen van de bovenste helft zijn zichtbaar slecht
maandag 19 maart 2018

Metalen gevelbekleding met isolatie

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien In welke metaalsoorten heb je interesse? Zink Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Aanbouw aan achterzijde woning. Houten skelet bovenop bestaande bouw. Toesturen voorlopige tekening is mogelijk. Indicatie is gewenst.
maandag 19 maart 2018

PVC gevelbekleding met isolatie

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Onze woning beschikt momenteel over houten planken op de eerste verdieping, buitenzijde (zijkant en achterkant). Het aantal vierkante meters vind ik lastig in te schatten ivm puntdak. Ik kan u evt. Foto’s sturen. Wij zijn opzoek naar een duurzame oplossing voor de houten planken die echt aan vervanging toe zijn. Ons huis staat in Arnhem.
zondag 18 maart 2018

Isolatieplaten + steenstrips op 25 m2 buitenmuur

Het vlak maken van ongeveer 25 m2 buitenmuur - bekleden met isolatieplaten en afwerken met steenstrips (terra rood).
zondag 18 maart 2018

Houten gevelbekleding met isolatie

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien In welke houtsoort(en) heb je interesse? Verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken... ) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Tuinhuis en schuur (nieuw) gevelbekleding (hardhout eik, lariks of hittebehandeld vurenhout).. twijfel over onbehandeld of zwart maken.
zondag 18 maart 2018

Stenen dorpel van buitendeur vervangen

Wij hebben een jaren '30 woning, de dorpel moet na aanleiding van een bouwkundig rapport vervangen worden, zodat er minder/geen vocht/water van buiten naar binnenkomt. Het betreft een VvE waar waarschijnlijk bij 2 maar mogelijk 3 woningen de dorpels vervangen moeten worden.
zondag 18 maart 2018

Crepi met isolatie

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het gaat om een huis, gebouwd in 1926. Geen spouwmuur dus. Het betreft een buitenmuur (zijmuur) van een hoekwoning, dat een zadeldak heeft. In de muur zitten twee ramen, van de slaapkamers.
zaterdag 17 maart 2018

Houten gevelbekleding met isolatie

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook isoleren? Ja / misschien In welke houtsoort(en) heb je interesse? Verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken... ) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Beste, wij zoeken houten gevelbekleding van licht gekleurd hout. Graag iets wat niet snel vergrijst. Wie moet de werken uitvoeren? Alle werken moeten uitgevoerd worden door de vakman
zaterdag 17 maart 2018

Muurtje metselen

De bestaande buitenmuur die dient als erfafscheiding moet worden verhoogd met 50 cm. De muur is circa 10 meter lang. Het totale metselwerk is dus 5 m2.
zaterdag 17 maart 2018

Voegen vervangen

Het betreft een vrijstaande woning. Hierbij zal er bij 35 meter gevel de onderste 4 voegen vervangen moeten worden. Dot zal ongeveer 15 m2 zijn. Het gaat om 3 gevels die goed te bereiken zijn. Het werk zouden wij graag op 23 juli willen laten starten, indien mogelijk.
zaterdag 17 maart 2018

Tuinmuur metselen

Ik wil een tuinmuur laten metselen van 2 meter hoog en 2.15 meter breed. De muur zal inclusief fundering geplaatst moeten worden. De plek waar de muur gaat komen is rondom goed bereikbaar.
zaterdag 17 maart 2018

Tuinmuur met fundering metselen

Tuinmuur van ongeveer 18 meter metselen/plaatsen inclusief fundering. In deze muur moeten 2 poortdeuren geplaatst worden (die ik hier heb liggen). Graag zou ik een offerte willen voor de werkzaamheden + materiaal voor een standaard muur met rode bakstenen en graag een offerte voor werkzaamheden + materiaal voor een betonnen schutting. Optioneel is voorwerk, dit ligt aan de meerprijs.
vrijdag 16 maart 2018

Gevelrenovatie inclusief voegwerk

Welke oppervlakte moet gereinigd worden? 70 m². Is de gevel geschilderd? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Betreft een stenen bedrijfsunit in Naarden van ongeveer 6 meter hoog. Deze reinigen en voegwerk herstellen.
vrijdag 16 maart 2018

Voegsel herstellen huis en schoorsteen

Betreft een hoekhuis. De zijkant van het huis en het voegsel van de schoorsteen is slecht. Verder hier en daar een plek op de muur waar slecht voegwerk zit. Bij elkaar tussen de 10 en 50 m2. Verschillende hoogtes.
vrijdag 16 maart 2018

Gaten boren door metselwerk

Graag zouden wij de volgende gaten ten behoeve van afzuiging/cv/afvoer laten boren door de volgende wanden: Rond 160 mm door metselwerk zachte steen Rond 110 mm door metselwerk zachte steen Rond 50 mm door metselwerk zachte steen De gaten zouden geboord moeten worden in Oostvoorne. Het een en ander kan uitgevoerd worden wanneer jullie in de buurt zijn doch uiterlijk op 20-4 uitgevoerd te zijn. Graag verneem ik wat dit zou kosten als jullie de gaten bij ons komen boren.
vrijdag 16 maart 2018

Isoleren van een vrijstaand woonhuis

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Ongeveer 150 m². Wil je de muren ook laten isoleren? Ja. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Vrijstaand woonhuis met diverse ramen en 1 hoge tuitgevel.
vrijdag 16 maart 2018

Cementbepleistering met isolatie

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Betreft een vrijstaande dijkwoning, ongeveer gebouwd rond 1876 en heeft enkel steenmuren zonder spouw. Is het mogelijk om aan de buitenzijde te isoleren en hierna te stucen en zo ja, welke kosten brengt dit met zich mee?
vrijdag 16 maart 2018

Borstwering voor schuur metselen

Graag wens ik een prijsopgave voor het metselen van een borstwering in de volgende maten: 600 x 1000 x 50 cm. De muur dient een chalet te dragen van 600 x 1000 x 500 cm. Graag hier rekening mee houden.
donderdag 15 maart 2018

Houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen

Welke oppervlakte moet bekleed worden? 15 m². Wil je de muren ook laten isoleren? Nee. In welke houtsoort(en) heb je interesse? Verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken). Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat over een muur met 1 raam van ongeveer 15 m2. Het stucwerk wat er nu opzit laat los. Ondergrond is goed maar binnen opnieuw stucen. Moet er eerst alles af. We willen ook een keer iets anders.
donderdag 15 maart 2018

Buitengevel isoleren

De buitengevel van mijn arbeiderswoning uit 1925 wil ik graag laten isoleren. De woning heeft 2 woonlagen en is ongeveer 7 meter breed en 20 meter lang. De bakstenen gevel dient te worden geïsoleerd en vervolgens met stuuk afgewerkt. De woning is rondom goed bereikbaar.
donderdag 15 maart 2018

Steenstrips met isolatie aanbrengen

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien In welke houtsoort(en) heb je interesse? Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Isoleren gevel van vrijstaand huis
donderdag 15 maart 2018

Houten gevelbekleding monteren

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee In welke houtsoort(en) heb je interesse? Verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken... ) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het betreft circa 21 m2 leveren en aanbrengen op de rechthoekige zijgevel boven de bestaande kozijnen.
donderdag 15 maart 2018

Donkere steenstrips met donkere voeg aanbrengen

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m². Wil je de muren ook laten isoleren? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We zijn een kantoor met prefab elementen aan het transformeren naar woningen. Aan de buitenzijde willen wij deze voorzien van donkeren steenstrips met een donkere voeg. In totaal gaat het om 3000 m2, het project is in Capelle aan den Ijssel.
donderdag 15 maart 2018

Raamsparing dicht metselen en metselwerk aanvullen

1.Het gaat om het dicht maken van een muur waar een raam gezeten heeft van 2,25 x 0,62 meter. Er moet een baksteen van 21 x 5,5 x 10,5 cm worden gebruikt. Het gaat om ongeveer 105 stuks, soort is niet van belang daar het sauswerk wordt, met knipvoeg. 2. Het gaat om het aanvullen van een verwijderde dorpel onder een raam.
donderdag 15 maart 2018

Metalen gevelbekleding vervangen

Op de stalen gevelelementen (20 m2) laat de verf los. Deze dienen volgens ons vervangen te worden. We kunnen eventueel foto's mailen van de situatie. Het gaat om een portaal om de overhead deur en een deel boven aan pand.
woensdag 14 maart 2018

PVC gevelbekleding met isolatie monteren

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m². Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Houten gevelbekleding vervangen door keralit. Het gaat om 40-50 m2.
woensdag 14 maart 2018

Natuursteen gevelbekleding aan de onderzijde van de woning

Een natuurstenen gevelplaat (onderzijde voorgevel) is door de wortels van plantgroei gaan kieren (circa 1,5 cm speling) met de gemetselde voorgevel. De voorgevel is circa 5 meter, bestaande uit 2 stukken. Ik ben bang dat dit vocht in de kruipruimte veroorzaakt. En zou het graag verholpen willen hebben.
woensdag 14 maart 2018

Houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen op een bedrijfshal

We hebben een bedrijfshal in Haarlem waar nog gevelbekleding op moet. We zijn aan het oriënteren welk soort materiaal het goedkoopst is, maar we zijn ook geïnteresseerd in een wat knappere uitstraling. We zouden dus meerdere offertes willen ontvangen zodat we vergelijkingen kunnen maken. Het gaat om een oppervlakte van 1562 m2.
woensdag 14 maart 2018

Buitengevel isoleren

Ik wil graag op korte termijn mijn gevels van buitenaf laten isoleren (ongeveer 8 x 7 meter). Gezien ik hierin een leek ben, zou ik vooraf graag een informatief onderhouden met het bedrijf welke deze isolatie komen aanbrengen. Tevens zou ik in dat gesprek meer te weten willen komen over de geldende subsidies voor deze werkzaamheden. In de hoop u hiermee voldoende te hebben ingelicht.
woensdag 14 maart 2018

Metselwerk boven kozijn vernieuwen

Ik wil oud metselwerk laten verwijderen boven een nieuw geplaatst kozijn op de 1 verdieping aan de achterkant van het huis. Ik wil dat het opnieuw ingemetseld wordt. Het betreft een boog van zo'n 3.5 meter lang en tussen de 40 a 50 cm hoog. De locatie zit boven een glazen overkapping, is dit een probleem voor u?
woensdag 14 maart 2018

Schoorsteenmantel zandstralen of anders schoonmaken

In mijn nieuwe appartement zit een mooie, originele bakstenen schoorsteenmantel. Deze is in het verleden geschilderd. Graag zou ik deze weer schoon maken. Ik krijg graag advies hoe dit te doen en een offerte voor de kosten hiervan.

Partners

Partners van Casius