Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Gevelspecialist Utrecht

Buitengevel isoleren - Gevel - Utrecht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Buitengevel isoleren

Hoekhuis met vloerverwarming dit zou ik graag willen laten isoleren.en ik wil graag gevelisolatie van ongeveer tussen 10 en 50m2 aan de voorkant. Maakt niet echt uit of het aan de binnekant of buitenkant is, ik sta over voor alle mogelijkheden


Gevelspecialist / metselaar Utrecht

Gratis offertes voor de beste gevelspecialisten in Utrecht

Recente aanvragen uit Utrecht

maandag 27 juni 2022

Gevels renoveren 20m2

Het gaat om een Noordgevel in baksteen. Gebouwd circa 1975. Oppervlak circa 20 m2. Het is een halfsteensmuur van een garage. Aan de binnenkant staan kasten die de neiging hebben te gaan schimmelen. Ook groente en fruit in die ruimte gaat wel eens schimmelen. Dit gebeurde vooral in de winter (weinig zon, veel nattigheid). We hebben toen een luchtdroger neergezet, de vochtigheid is sindsdien circa 70 %. Maar we willen nu werken aan een duurzamer aanpak. Graag wat advies en info.


Gevel- en metselwerk Bunnik
zondag 12 juni 2022

Tussenbuitenmuur met hout bekleden en isoleren

Tussen 2 huizen(1 hoger dan de ander). Gevel moet opnieuw geïsoleerd en met horizontale planken worden bekleed. Er is nu sprake van enige vochtproblemen in de muur (vooral als het veel regent. Circa 25 m2


Gevel- en metselwerk Utrecht
woensdag 08 juni 2022

Houten gevelbekleding vervangen ivm vochtproblematiek

Het gaat om een gevel tussen twee huizen (het ene huis is hoger dan het andere huis). Het heeft een verouderde gevelbekleding met horizontale planken en daaronder isolatie. Volgens een vochtspecialist moet het geheel ver a gen worden om vochtproblemen in de muur op te lossen. De gevel is van de buurman maar wij heb en de vochtproblemen. Wij kunnen via onze verzekering dit probleem aanpakken en de buurman is op de hoogte. In welke houtsoort(en) heb je interesse?: verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken...)


Gevel- en metselwerk Utrecht
dinsdag 07 juni 2022

Voor- achtergevel van buitenaf isoleren + afwerken(hout)

We willen de gevel van buitenaf isoleren. De bestaande metalen platen verwijderen, isolatie aanbrengen (liefst met ecologische materiaal, schapenwol) en afwerken met hout. Enkele ruiten willen we vervangen met HR++ glas. Het betreft de voorgevel en achtergevel.


Gevel- en metselwerk Bunnik
woensdag 01 juni 2022

Gevels van schuurtje renoveren (~32m2)

Ik heb een enkelsteens schuurtje, van 100 jaar oud. Veel cement is verzand en de stenen zijn kapot. De muren zijn in slechte conditie. Ik wil dit gerenoveerd hebben. Het gaat om alle muren rondom. De totale oppervlakte bedraagt ongeveer 32m2.


Gevel- en metselwerk Bunnik
vrijdag 20 mei 2022

Voegen renoveren (60m2)

Ik zoek een vakman voor de volgende werkzaamheden: Gevelrenovatie / Voegrenovatie (bijv. voegherstel en aanslag verwijderen). Ik schat de oppervlakte op een 60m2 in totaal, maar dit zal nog even nagemeten moeten worden.


Gevel- en metselwerk De Meern
donderdag 19 mei 2022

Trespa afscheiding op maat maken (4m lang)

Trespa platen: Wij zijn opzoek naar iemand die trespa platen kan zagen op maat en deze plaatsen als erfscheiding tussen ons en de buren (ipv een schutting). De trespa platen zijn aanwezig. Het gaat om ongeveer 4 meter wat geplaatst moet worden. Werkzaamheden bevatten: Trespa platen op maat zagen Palen plaatsen Trespa platen kitten op palen Tussen de trespa platen en de terrasoverkapping een verbinding maken zodat de overkapping waterdicht is. Ik hoor graag of u dit ook kunt realiseren.


Gevel- en metselwerk Utrecht
vrijdag 13 mei 2022

Gevels opnieuw voegen (75m2)

Ik heb een gevel waarvan het voegwerk erg slecht is, waardoor het water doorlaat bij wind + regen vanuit het zuidwest/westen. Het voegwerk moet dus hersteld/vervangen worden. De oppervlakte bedraagt ongeveer 75m2, maar dit is wel een grove schatting.


Gevel- en metselwerk Utrecht
maandag 09 mei 2022

Buitengevels isoleren(~100m2)

Wij zoeken een vakman voor het isoleren van de buitengevel. Het gaat om ~100m2(grove inschatting) Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Wat wil je isoleren?: De buitenkant van mijn muur Type woning:: Woonhuis Wanneer is je woning gebouwd?: Bouwjaar vóór 1920 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Gevel- en metselwerk Utrecht
maandag 02 mei 2022

Buitengevel isoleren ( 45 m2)

Zoek een vakman voor het isoleren van mijn gevel en dak. Gaat ongeveer om 45 m2. Graag wat advies en info.


Gevel- en metselwerk Utrecht
woensdag 20 april 2022

Zij en achtergevel aanbouw isoleren + afwerken

Het betreft de wens voor isolatie van kleine aanbouw van 8 m2, waarvan één zijwand en één achterwand geïsoleerd dienen te worden. Nu betreft het een enkel steens muur. Dit is niet te verwarmen en in de winter trekt het vocht door de muur. Vanwege het kleine oppervlak hebben we voorkeur langs de buitenkant te isoleren, als dat mogelijk is. Wij willen de gevels ook laten afwerken met houtengevelbekleding. In welke houtsoort(en) heb je interesse?: verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken...) Wil je de muren ook laten isoleren?: ja / misschien Wat is de oppervlakte van de te behandelen muren?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Gevel- en metselwerk Utrecht
dinsdag 19 april 2022

Kunststof gevelbekleding plaatsen

Deel van de gevel van mijn woning (ca. 22 jaar oud) is afgewerkt met Red Western Cedar, dat wel van tijd tot tijd is behandeld (is niet echt grijs). Zit er aan te denken om de achtergevel (1e en 2e verdieping, pal zuid, vrij slecht hout) te vervangen door kunststof delen (schat zo.n 12 a 13 vierkante meter. Ben mij nu aan het orienteren op de mogelijkheden.


Gevel- en metselwerk Utrecht
maandag 28 maart 2022

Houten gevelbekleding plaatsen

Wij hebben Trespa platen liggen en willen dat als erfafscheiding tussen de andere buren laten plaatsen. Het gaat om ongeveer 4 meter lengte. De werkzaamheden bestaan uit het op maat zagen van de Trespa platen (al gekocht) en deze plaatsen.Tevens willen wij dat dit verbonden wordt met de terrasoverkapping. Er zit ongeveer 30 cm tussen de overkapping en de erfafscheiding. Graag contact via de e-mail ivm werk. Het gaat om 10 m2.


Gevel- en metselwerk Utrecht
maandag 28 maart 2022

Gevels renoveren

Tijdens storm Eunice hebben we helaas ondervonden dat er op meerdere plekken vocht door de muur is getrokken. Graag zouden we de gevel willen laten controleren. Tussen 10 en 50 m².


Gevel- en metselwerk Utrecht
woensdag 16 maart 2022

Voorgevel renoveren ~20m2

Bovenste gedeelte van de voorgevel betimmeren / vernieuwen / stukadoren net naar gelang het beste ( goedkoopste ) is , oude bakstenen zijn te zacht gebakken en dus uitgesleten. Ik zou graag met de vakman willen kijken naar de verschillende opties. Het gaat om ~20m2 Welke metselwerken moeten uitgevoerd worden?: voorzetgevel metsen In welke houtsoort(en) heb je interesse?: hardhout (ceder, padouk, eik, iroko,...) Wil je de muren ook laten isoleren?: nee Wat is de oppervlakte van de te behandelen muren?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Gevel- en metselwerk Bunnik
Offertes aanvragen