Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor stopcontacten plaatsen voor nieuwe keuken + extra groep in meterkast plaatsen:

Stopcontacten plaatsen voor nieuwe keuken + extra groep in meterkast plaatsen

Voor de nieuwe keuken moeten ongeveer 8 stopcontacten geplaatst worden. Deze moeten geaard zijn. Er zijn wellicht 3 stopcontacten die verplaatst moeten worden. Waarschijnlijk ook een extra groep in de meterkast, ter behoeve van inductie en 2 combioven's. Ik heb een perilex aansluiting, maar deze moet omgelegd worden. De leidingen zullen ook ingefreest moeten worden. De huidige stopcontacten zijn op de muur gemonteerd, maar volgens de technische tekening moeten ze ingebouwd worden. In de bijlage de tekening van de keuken. De rode kruizen zijn de huidige stopcontacten en de groene de nieuw te plaatsen. De keuken word eind november geleverd, dus de klus zou half november plaats moeten vinden.
Onze klant uit Zwijndrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stopcontacten plaatsen voor nieuwe keuken + extra groep in meterkast plaatsen uit heel Nederland:

Uitbouw achterzijde laten maken en afgewerkt opleveren

Ik wil graag een uitbouw aan de achterkant van mijn huis laten maken. Graag wil ik daarbij de ruimte doortrekken en de keuken daarin laten plaatsen. Er zit nu een muur, deze moet eruit worden gehaald. De uitbouw moet 2,50 m diep en de breedte zal 4,5 meter worden. Liefst schuin aflopend glazen dak. Hoogte wordt een verdieping. Graag een harmonica laten plaatsen. Daarnaast graag afgewerkt opleveren. Dus graag stucen, schilderen en stopcontacten en elektra plaatsen in de uitbouw. Ik heb al een tekening die ik kan aanleveren.

Plaatsen en/of verleggen van 4 stopcontacten

ter voorbereiding van het platsen van een nieuwe keuken moeten een aantal stopcontacten worden geplaatst. De werkzaamheden moeten worden uitgevoerd tussen 29 juni en 3 juli. Er hoeven geen extra groepen aangelegd te worden. Ook een gasaansluiting moet verlegd worden, maar daarvoor kan ik ook een andere specialist regelen.

Verschillende werkzaamheden

ik heb per september de volgende werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden in onze nieuwe woonhuis in Hoofddorp, waar ik graag z.s.m van jullie een offerte zou willen ontvangen; 1. zolder verbouwen tot 2 slaapkamer met slaapvides, nok is hoog. slaapvides ook schilderen. 2. spuitverven van de hele woning. 3. paar vloertegels in de keuken plaatsen 4. voorbereidende keukenwerzaamheden; verplaatsen/ aanleggen stopcontacten, water wat stucewerk hoort daar ook bij. 5. verwijderen laminaatvloeren woonlaag 2 en 3. ik hoor het graag van u. Als er vragen zijn ben k bereikbaar

Nieuwe stopcontacten plaatsen

Stopcontacten in de Keuken plaatsen nav werktekening en extra stopcontacten plaatsen in de woonkamer. En lampen invrezen.

Vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen

De hele woning moet voorzien van nieuw elektra. Tevens moet er een nieuwe meterkast worden geplaatst. Het betreft een jaren 60 woning, waarbij de stopcontacten niet geaard zijn en alle stopcontacten verlaagd moeten worden. Aan de buitenmuur van de aanbouw zouden wij graag één of twee stopcontacten willen hebben.

Stopcontacten buiten plaatsen stroom aansluiten

Ik wil graag dubbele stopcontacten hebben in mijn tuinkamer die net af is. Kabels zijn wel getrokken vanuit mijn schuur naar de tuinkamer. Maar niet aan de stroom vast gemaakt en stopcontacten geplaatst. Dat mocht niet gedaan worden alleen gecertificeerde mensen wat ik begrijp. Kunnen iemand dat? Wat kost dat? Ben beste bereikbaar via de mail. Graag daarop de offerte.

Tegels zetten in de keuken

Ik wil graag keukentegels laten plaatsen op de keukenwand. Deze wand is in lengte 186 cm en de hoogte is 56.50 cm. Ik ben er nog niet over uit of ik de zijwand ook wil meenemen. Dit zou gaan om een lengte van 95.50 cm en dezelfde hoogte. Ik ben op zoek naar iemand met veel ervaring voor wat betreft keukentegels zetten. Tegels moeten rondom de stopcontacten worden geplaatst. Het betreft naar alle waarschijnlijk een off-white metrotegel met een gemiddeld formaat. In de ideale wereld, zoek ik iemand die zelf over de materialen beschikt omdat het maar een kleine oppervlakte betreft. Als voegmiddel zou ik graag willen werken met epoxyvoegmiddel in een off white kleur. Alvorens te beginnen met de betegeling moet de aanrecht nog even opnieuw waterdicht afgekit worden.

Verbouwing bestaande woning (1978)

Elektricien - aardlekschakelaar - 10 stopcontacten moderniseren - 2 stopcontacten verplaatsen Stukwerk - 50m2 glad stucwerk muur (nu sierpleister) - 50m2 glad stucwerk muur (nu behangklaar) - 80m2 glad stucwerk plafonds (nu spachtel) - mooi afwerken 25 meter sierlijsten Binnendeuren en kozijnen - 8 binnendeuren ophangen - 8 kozijnen vervangen - geschatte materiaalkosten 6500,- Wc renovatie - Plaatsen sanitair - Tegelwerk (4m2) Schilderwerk - 180m2 wit sauzen (binnen) - 2 kozijnen (buiten) Vloer pvc met vloerverwarming -100m2 (beneden en boven) -pvc 25€/m2 Schuifpui -2.60m/3.00m, driezijdig, hout. Zolder -Scheidingswand gipsplaat (2.10m x 3.00m) -Nieuwe deuropening in bestaande muur Liefst gewoon een prijsindicatie per onderdeel. Voor een indruk van het huis https://www.funda.nl/koop/rotterdam/huis-41799560-hertshoornvaren-9/

Stopcontact aarden

Ik wil in een kamertje een vrieskist plaatsen, hiervoor schijn ik een geaard stopcontact nodig te hebben. De meterkast is in het zelfde kamertje en er zijn genoeg stopcontacten aanwezig in de ruimte. Ik wil graag de kosten weten.

Zolder van nieuwbouwwoning verbouwen

Graag ontvang ik een kosten plaatje van het indelen van een zolder van een nieuwbouwwoning. Het gaat om het maken van 2 slaapkamers op een open zolder van een nieuwbouw woning. Stopcontacten en lichtpunten kunnen eventueel worden meegenomen in de bouw. Graag optioneel kosten voor het plaatsen van een vliering. Graag optioneel opties vermelden qua afwerking. De afmetingen staan in het document. De woning moet nog gebouwd worden, maar ik ben wel opzoek naar iemand die binnen zes weken een offerte kan opstellen. Ik hoor graag van u.

Partners

Partners van Casius