Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Zwijndrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Zwijndrecht heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Zwijndrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Zwijndrecht of directe omgeving.

525 klanten uit Zwijndrecht bevelen een bij Casius in Zwijndrecht aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Zwijndrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen elektra en extra groepen aanleggen, compleet nieuwe elektrische installatie, vervangen elektra gehele woning, vervangen elektra jaren 30 woning, aanleg bliksem afleiding, vervangen van totale elektra in woning, vervangen en uitbreiden electra in een woning, 2 dubbele stopcontacten verplaatsen, herindeling groepenkast, vervangen meterkast, vervangen en uitbreiden electra van een vrijstaande wonig, vervangen electra, het vervangen van alle elektra en het uitbreiden van het aantal groepen, stoppenkast vervangen en laadpaal plaatsen, ongeaarde stopkontakten van aarde voorzien en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Zwijndrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Zwijndrecht:

Aansluiten split airco van Tristar

Ik wil graag een tristar split unit, AC-5426, laten plaatsen/aansluiten op onze zolder. Dit is tevens slaapkamer dochter. Meerdere huizen hier in de straat hebben op die plek ook zo'n split airco hangen.

Inductiekookplaat, perilex stopcontact en een groepenkast installeren/plaatsen

Graag wil ik een nieuwe groep in de groepenkast laten plaatsen voor een AEG inductiekookplaat. De afstand van de keuken naar de groepenkast is ongeveer 5 meter. Een perilex stopcontact moet aangelegd worden.De gaskookplaat moet verwijdert worden en de inductiekookplaat moet geplaatst worden. Een kruipluik is aanwezig.

Extra groep in meterkast plus installatie laadpaal

We krijgen een elektrische auto en willen een laadpaal (zonder paal) bevestigen aan de buitenmuur vlak bij de stoppenkast.

Vervangen van electra en de meterkast

Ik ben op zoek naar iemand die de elektra en de meterkast in mijn woning kan vervangen. Ik woon in een eengezinswoning. Ik hoor graag of dit mogelijk is en wat de kosten hiervan zijn.

Extra groepen in meterkast bedrijfspand

Kunt u mij een prijsopgave maken voor het aanpassen van de meterkast in ons pand te Zwijndrecht, park Bekestein. Ik wil in totaal 6 groepen hebben voor 230VC (dus 3 groepen extra) en 1 groep voor krachtstroom 400VAC, 16 A Tevens zal de meter aangepast moeten worden neem ik aan. Zie bijgevoegde foto’s van de huidige meterkast. Laat mij svp weten indien aanvullende info nodig is om een prijs te kunnen bepalen.

Aanleggen extra groepen

Wij hebben een andere woning gekocht, sleuteloverdracht is nog niet geweest. We willen daar koken op inductie in plaats van gas en zouden graag vrijblijvend een prijsindicatie ontvangen voor het aanleggen van extra groep(en). Op dit moment heeft de woning 5 groepen. Het is ons nog niet bekend of er wel leidingwerk loopt van de meterkast naar de keuken dus het zou fijn zijn als er van 2 situaties uitgegaan kan worden in de opgave.

Groepenkast vervangen en WCD plaatsen

Vervangen of uitbreiden van deel bestaande groepenkast (momenteel 5 schakelautomaten/1 aardlek) door uitgebreidere (6-7 schakelautomaten / 2 aardlek/hoofdschakelaar). Bedrading voor extra groep niet nodig. Het plaatsen van een dubbele wandcontactdoos inbouw + infrezen leiding van circa. 3 meter in betonmuur.

Alarmsysteem installeren

Ik heb een KlikAanKlikUit systeem aangeschaft (twee camera's en één lamp)

Extra groep voor jacuzzi met aardlekschakelaar

Meterkast nazien en plaatsen extra groep met aardlekschakelaar. Jacuzzi wordt in de tuin geplaatst dus stroom onder huis door naar tuin.

Groep aanleggen voor airco

Graag 1 groep laten aanleggen voor een airco Dus van boven maar beneden

Drie groepen en een aardlekschakelaar bijplaatsen

In de huidige situatie heb ik een tekort aan groepen in mijn meterkast. Daarom wil ik drie groepen bijplaatsen en een aardlekschakelaar plaatsen.

Aantal groepen uitbreiden

Uitbreiden van het aantal groepen van 2 naar 6 stoppen. Ik heb een oud systeem dat vervangen moet worden.

Lampen ophangen

In een woonhuis 10 lampen ophangen

Groepenkast laten vervangen

Wij hebben een Stedin meter, 3 fases. Graag willen wij de groepenkast met 4 groepen laten vervangen door een nieuwe kast met 4 groepen.

Extra groep bij plaatsen

Ik wil graag een extra keuken groep laten bij plaatsen, omdat er een oven bij komt.

UTP kabel en COAX kabel trekken

Wij willen graag de COAX kabel van de woonkamer naar de zolderverdieping doortrekken in verband met een tweede TV-aansluiting. Circa 6 meter kabel nodig.

Groepenkast vervangen

Wij hebben een woning uit de jaren 30 en zijn aan het overwegen om de stoppenkast te vervangen. Deze heeft 5 groepen van 16A.

Aardpen slaan wegens aanpassing waterleiding

Waarschijnlijk moet er een aardpen geslagen worden. De aarding loopt nu via de waterleiding. Dit kan en mag na half november niet meer vanwege een vervanging van de aanvoerwaterleiding door een kunststof leiding. De stoppenkast heeft 9 groepen. Wellicht kan of moet deze vervangen worden door een groepenkast. Graag een offerte op maat.

Stoppenkast door moderne groepenkast vervangen

Wij hebben een 4-kamer benedenappartement gekocht, gebouwd tussen 1960 en 1970. Er is daar nog een heel oude groepenkast zonder aardlekschakelaar. Wij willen er een nieuwe moderne groepenkast met aardlekschakelaar en voldoende groepen laten plaatsen. De woning staat leeg, ik kan een afspraak regelen om daar even te kijken. Ik ontvang daarbij graag uw advies en een prijsopgave.

Groepenkast vervangen

Compleet vervangen bestaande meterkast met draaizekeringen. 5 groepen en aardlek schakelaar.

Extra groep in de meterkast maken

Wij krijgen een nieuwe keuken met inductie kookplaat. Heb daarom een speciale contactdoos voor nodig,met een extra groep.

Extra groepen aanleggen voor fornuisgroep

Graag een offerte voor het aanleggen van 2 extra groepen voor fornuisgroep, inclusief een extra kastje daarvoor en draden trekken (ongeveer 5 meter lengte). De huidige meterkast zit vol. Ook wil ik graag een Perilex stopcontact aanleggen.

Bestaande groepenkast vervangen

Wij hebben een appartement gekocht. Hiervoor willen we graag een offerte ontvangen voor het vervangen van de groepenkast. Graag zouden wij een vrijblijvende offerte willen ontvangen. We willen graag een nieuwe groepenkast. We hebben nu een groepenkast met 3 groepen en we willen nu graag naar een groepenkast met 4 groepen en een aardlek erbij. Medio 15 november is de sleuteloverdracht. Graag een offerte in verband met de aanvraag van een bouwdepot.

Hoofdschakelaar plaatsen in de meterkast

Ik wil graag een hoofdschakelaar laten plaatsen in een bestaande installatie. Wel wordt de installatie binnenkort ook verzwaard van 1x35A naar 3x25A. Er is dus een 3 fase hoofdschakelaar benodigd.

Stopcontact verleggen

Er dienen 2 stopcontacten in de keuken verplaatst te worden. De nieuwe plek voor de stopcontacten is ongeveer 1,50 meter verderop.