Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor bijplaatsen aardlekschakelaar ivm zonnepanelen:

Bijplaatsen aardlekschakelaar ivm zonnepanelen

Er zitten in de groepenkast 2 aardlekschakelaars. Achter 1 zitten 4 groepen en achter de ander 5. Dat is er 1 teveel volgens NEN1010 en er moet een extra aardlekschakelaar worden bijgeplaatst, met het oog op de komst van zonnepanelen.
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bijplaatsen aardlekschakelaar ivm zonnepanelen uit heel Nederland:

Aanpassen meterkast en inbouwen schakelaars

Onze meterkast moet aangepast worden: - het bijplaatsen van een aparte groep voor de inductie kookplaat en deze groep ook aansluiten (inductie kookplaat zelf wordt pas volgend jaar aangelegd) - het aanpassen van de groepenkast door het bijplaatsen van een hoofdschakelaar, aardlekschakelaar, kookautomaat en aardlekautomaat voor een zonnepaneel - het inbouw maken van 5 schakelaars Graag de kosten voor de meterkast apart benoemen van de kosten van het inbouwen van de 5 schakelaars. Ik kan me voorstellen dat een goede offerte pas gemaakt kan worden na bezoek aan huis. Op dit moment hebben we een 1x35A aansluiting. Na aanpassing van de meterkast gaan we bij Liander een zwaardere 3x25A aansluiting aanvragen.

Groepen, stopcontacten en lichtpunten bijplaatsen

Betreft een ruime kelder waar we extra stopcontacten, ongeveer 6 stuks, 1 lichtschakelaar, 2 groepen en extra aardlekschakelaar. De bekabeling is ongeveer 25 a 30 meter maar hoeft niet ingefreesd te worden.

Drie groepen en een aardlekschakelaar bijplaatsen

In de huidige situatie heb ik een tekort aan groepen in mijn meterkast. Daarom wil ik drie groepen bijplaatsen en een aardlekschakelaar plaatsen.

Groepen bijplaatsen of nieuwe meterkast installeren

In verband met inductie koken en zonnepanelen hebben we meer groepen nodig. We hebben een meterkast met 2 rode stoppen en 3 witte stoppen en er is een aardlekschakelaar aanwezig. Graag zouden wij weten wat de mogelijkheden zijn.

Groepen en aardlekschakelaar bijplaatsen

Uitbreiding groepenkast met drie groepen en aardlekschakelaar. Het past niet meer op de bestaande kast, dus zal er een kast bij geplaatst moeten worden. Voor het eind van de maand moet het uitgevoerd zijn.

Elektra aanpassen voor een nieuwe keuken

Op 18 en 19 december wordt onze nieuwe keuken geplaatst. Ik heb al het nodige voorbereid voor de elektra-aansluitingen, maar zoek nu een elektricien voor de aanleg van 1 of 2 extra groepen, het omleggen van een Perilex aansluiting voor de inductiekookplaat en mogelijk bijplaatsen van een extra aardlekschakelaar. Ik wil een afspraak maken om de klus even te bespreken. Daarna ontvang ik graag uw offerte.

Stroomgroep bijplaatsen

Ik wil een zekering laten bijplaatsen in de meterkast voor een smart inductiekookplaat. Er zijn 5 groepen in de meterkast en een aardlekschakelaar. Er is plaats voor nog een groep. Graag een offerte.

Aardlekschakelaar bijplaatsen

Graag zou ik willen vragen wat de kosten zijn om een aardlekschakelaar bij te plaatsen?

Groepen bijplaatsen voor keuken

We hebben momenteel een groepenkast met 5 groepen en 1 aardlekschakelaar. Gezien de omvang van de woning zouden er, volgens een bouwkundige keuring die we hebben laten uitvoeren voordat we de woning kochten, 3 groepen bijgeplaatst moeten worden inclusief 1 aardlekschakelaar. Daarnaast dient het geheel gecontroleerd en doorgemeten te worden en moet er een groepenverdeelkaart aangebracht worden aangezien die nu ontbreekt. Aangezien we binnenkort de garage en schuur gaan opknappen en in de garage naast de wasmachine, droger en koelkast ook nog een vriezer komt zouden er 2 à 3 groepen bijgetrokken moeten worden (ook alvast voor een toekomstige aanbouw) vanaf de garage naar de meterkast. Dit moet buitenom gebeuren aangezien we geen kruipruimte hebben. De afstand van de garage tot de meterkast is circa 25 meter. Wij kunnen zelf hiervoor de sleuf graven.

Extra groepen plaatsen voor nieuwe keuken

Wat zijn de kosten voor extra groepen in een moderne meterkast (plaats genoeg) 1) 3 Groepen in bestaande kast; 2) Bijplaatsen aardlekschakelaar in bestaande kast; 3) Aansluiting inductie kookplaat (krachtstroom/3 fase + nul) > hiervoor moet vanuit de meterkast (grenst aan de keuken) de leidingen doorgetrokken worden.

Partners

Partners van Casius