Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor extra groepen bijplaatsen:

Extra groepen bijplaatsen

Ik wil een extra groep laten plaatsen ten behoeve van de inductiekookplaat (BOSCH PIE895dc1e). De afstand van de meterkast naar de keuken is ongeveer 3 meter. Dit moet inclusief een stopcontact voor een perilex aansluiting.
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor extra groepen bijplaatsen uit heel Nederland:

Krachtstroom aanleggen in meterkast

Voor een elektrisch fornuis zou ik graag mijn meterkast laten aanpassen naar een 3 fase/krachtstroom aansluiting. Tevens laat ik me graag adviseren over het aantal benodigde groepen en wanneer nodig, het bijplaatsen van extra groepen. De meterkast is 5 meter verwijderd van het fornuis.

Groepen + aardlekschakelaar bijplaatsen

Ik wil graag 3 groepen laten bijplaatsen plus een aardlekschakelaar.

Drie groepen en een aardlekschakelaar bijplaatsen

In de huidige situatie heb ik een tekort aan groepen in mijn meterkast. Daarom wil ik drie groepen bijplaatsen en een aardlekschakelaar plaatsen.

Extra groep in de groepenkast bijplaatsen

Ik heb nu een oude (stoppen) meterkast (4 groepen, zie bijlage). Ik wil die vervangen door een moderne nieuwe meterkast met ook 1 of 2 extra groepen. Met oog op toekomstige nieuwe inbouwkeuken, wasdroger, veel buitenverlichting, en terras heater buiten. Tevens deze terrasheater bevestigen en op elektra aansluiten.

Bedrading vervangen en groepen bijplaatsen

Ik wil van een flat op de begane grond met kelder van bouwjaar 1954 de bedrading vervangen en groepen bijplaatsen. Zie foto. Er is nooit wat aan de elektra gedaan. Stedin heeft een slimme meter aangebracht en adviseerde check van elektra.

Groepen bijplaatsen of nieuwe meterkast installeren

In verband met inductie koken en zonnepanelen hebben we meer groepen nodig. We hebben een meterkast met 2 rode stoppen en 3 witte stoppen en er is een aardlekschakelaar aanwezig. Graag zouden wij weten wat de mogelijkheden zijn.

Groepen en aardlekschakelaar bijplaatsen

Uitbreiding groepenkast met drie groepen en aardlekschakelaar. Het past niet meer op de bestaande kast, dus zal er een kast bij geplaatst moeten worden. Voor het eind van de maand moet het uitgevoerd zijn.

Groepen bijplaatsen en herverdelen

In verband met het plaatsen van een nieuwe keuken met meer elektrische apparaten is het nodig dat er een herverdeling van de groepen in de meterkast komt en wellicht moeten er groepen bij.

Extra groepen in meterkast bijplaatsen

Er moeten extra groepen aangelegd worden ivm apparatuur nieuwe keuken. Dit moet binnen 2 weken klaar zijn. Keuken wordt 7 mrt geinstalleerd.

Elektra voor inductiekoken aanleggen

De meterkast heeft 2 plekken vrij. Ik wil dat er een perilex contactdoos wordt geplaatst direct achter de meterkast. 2 groepen bijplaatsen en bedraden. Eventueel ook een zekering ophogen, indien nodig.

Partners

Partners van Casius