Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor krachtstroom aanleggen / aansluiten:

Krachtstroom aanleggen / aansluiten

In verband met het gaan koken op inductie heb ik een krachtstroom aansluiting nodig. Er ligt al een kabel en er is een krachtstroom stopcontact. Indien dit in goede staat is moet het alleen nog aan de stoppenkast worden aangesloten.
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor krachtstroom aanleggen / aansluiten uit heel Nederland:

Krachtstroom voor de CV aanleggen

Voor mijn CV moet er krachtstroom aangelegd worden. Geen voorwerk nodig, vakman kan gelijk beginnen.

Krachtstroom aanleggen naar schuur

We willen graag krachtstroom hebben voor in de schuur. De meterkast staat in de woonkamer en we hebben al stroompunten in de tuin en schuur.

Krachtstroom voor inductie aanleggen

Stroom aanleggen voor inductiekookplaat en elektrische oven

Hoofdschakelaar vervangen voor 3 fasen

Liander komt binnenkort 3 fasen krachtstroom aanleggen. Incasu 3*25A. Daartoe moet de hoofdschakelaar worden aangepast (nu 1*25A). Er wordt al inductie gekookt maar door verdubbeling van de platen moet hier in de toekomst mogelijk ook iets aan worden toegevoegd.

Extra groep met krachtstroom aanleggen

Wegens keukentje (met inductieplaat, koelkastje en magnetron) en een 50 l boiler op eletriciteit op de tweede verdieping, wil ik graag een extra groep met krachtstroom laten plaatsen.

Krachtstroom aanleggen

Krachtstroom in de meterkast aanleggen door voeren naar keuken +/- 6 meter. In verband met inductie koken.

Buiten een krachtroomaansluiting aanleggen

In Heteren en in Ochten aanleggen van een krachtstroom buiten aansluiting voorzien van meter. Vanuit de meterkasten door de muur naar buiten Graag 1 offerte aanleveren

Krachtstroom in huis aanleggen

Voor de plaatsing van een tweekoloms brug (waarvoor ik 3 / 400V / 50Hz 3C16A nodig heb) wil ik krachtstroom aan laten leggen in mijn garage. Leiding van de meterkast naar de garage is al aanwezig. Zit waarschijnlijk al een groep bij maar dit weet ik niet zeker, ben ik niet kundig genoeg voor.

Krachtstroom aanleggen voor de saunakachel

Het zodanig aanleggen van krachtstroom naar de schuur in de tuin dat daar een 380V saunakachel kan draaien. Hierbij gaat het om circa 10 meter van meterkast door gang en keuken tot en met het reeds aanwezige stopcontact in de schuur. Alles bovengronds, langs de plint. Buten is het anderhalve meter afstand naar de houten schuur toe. Er zit een opening voor een luchtrooster. Er is al stroom in de schuur. Hoe die leiding getrokken is, kan ik niet zien.

Krachtstroom in huis aan laten leggen

Aanleggen krachtstroom in huis. In verband zware machines.

Partners

Partners van Casius